مهدی واقعا اگه تونستی GDB های دو تیم Amkar Perm و Stabeak رو پیدا کنی خیلی خوب میشه فقط این دو تا رو کم دارم. دستت طلا فیس های خوبی می ذاری قربونت
مهدی واقعا اگه تونستی GDB های دو تیم Amkar Perm و Stabeak رو پیدا کنی خیلی خوب میشه فقط این دو تا رو کم دارم. دستت طلا فیس های خوبی می ذاری قربونت
سلام و خسته نباشید به همه میخواستم ببینم یه فیس درست و حسابی از کریس رونالدو و گارای بازیکنان رئال کسی نداره بزاره
اینو هم تونستم پیدا کنم
Amkar Perm gdb
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرمین Amkar Perm رو پیدا کردم ولی Stabeak هر چی می گردم پیدا نمیکنم ، فقط هموت تک کیتی که تو پست قبل پیدا کردم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودت کیت پارسال ( پچ پارسالت ) این تیمو نداری ؟
اگه پچی سراغ داری که gdb این تیمو داره بگو ، من دانلودش می کنم و کیتشو برات آپ می کنم
انگار این سایته داره ببین کدومشو باید دان کرد ، لینکشو بده من دانلود کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام
اینارو پیدا کردم ، تو پست اولم هست
Garay Face by Agiga
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدfilefro nt.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Facepack by kabezadenavaja
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 28-02-2010 at 02:22.
مهدی فکر کنم اون اسموک پچ کامل بتشه gdb هاش مطمئن نیستم واسه همین لازم نیست دانلود کنی بالاخره هر چیزی یه کم و کاستی هایی داره بیخیال استفاده کننده ها از پچ بعدا هم می تونن دانلود کنن اگه هم پیدا کردم میذارم تا همه هستاده کنن. خودت رو به دردسر ننداز پیدا کردی که فبها نکردی هم که فدای سرت تا الانشم خیلی زحمت کشیدی. فدات شم عزیزم
شماره چمن های تمام استادیوم های موجود در pes2010
پسوورد : mehrooکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
فیس حسین معمار بازیكن پیكان قزوین
شماره ی مو هارو روی 4937 قرار دهید!!
آرمین من اسموک پچ رو دانلود کردم ولی توش Stabeak رو پیدا نکردم
کل پوشه های gdb و مپ gdb رو برات آپ کردم ببین اگه توش هست gdb شو برات آپ کنم
1.58 MB
ولی فکر کنم تو این پچ باشه چون هم اسم Amkar Perm تو هست و هم اسم Stabaek ، یه نگاه بکن من نمیدونم کدومشو باید دانلود کنم ، بهم بگو ( لینکشو بهم بده )من دانلودش می کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اسمو سرچ کن Stabaek ( فکر کنم اسمشو اشتباه نوشتی ، تو این سایت نوشته Stabaek و شما نوشتی Stabeak) یعنی aوe رو جابه جا نوشتی، شایدم اون سایته اشتباه نوشته
نگران دانلودشم نباش من تقریبا شبی نزدیک به 1 گیگ رایگان دانلود می کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 28-02-2010 at 13:27.
UEFA CL Full Adboards Set
2.69 Mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Iran GDB Folder by Astrace77
156 kb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Classic Players Faces Pack by oranje88
3.04 Mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)