آقا ما این کارتو دادیم دست بچه
زد پوشش امنیتی و سریال قرعه کشی و هرچی بودو از بین برد کلا سوراخش کرد...
حالا نمیشه با اون سریال 10 رقمی زیرش یه جوری اون سریال قرعه کشی رو بدست آورد ؟
آقا ما این کارتو دادیم دست بچه
زد پوشش امنیتی و سریال قرعه کشی و هرچی بودو از بین برد کلا سوراخش کرد...
حالا نمیشه با اون سریال 10 رقمی زیرش یه جوری اون سریال قرعه کشی رو بدست آورد ؟
آره به نظر من قشنگ ترین تیکه طنزش تو مجموعه 13 همین غول مرحله بعد بود
کلا تو این مجموعه مستشار پیروز بود و مثل قسمت های قبلی همش سرکوفت نمیخورد و گریه نمیکرد
حالا اینقدر مهمه برات ؟
خداییش کیفیت mkv دانلودی خیلی بیشتر از کیفیت خود CD هستیکی از دلایل دانلود کردن من هم همینه
اونجایی که توی بازار توی سر بلد میزنند هم باحال بود.
اون ابرو اومدن های بابا شاه هم جالبه.
اون جریان غول رو هم که دوستان گفتند![]()
به نظر من از همه بهتر داموس (رضا نیکخواه) بازی کرد ! کلاً خیلی باحال حرف می زنه ! مخصوصاً موقع تدریس ریاضی!
به جای اعداد ناخوانا X بزار و به همراه شماره سریال بفرست به شماره ی 10007979
پین کامل رو برات میفرستن ( شاید 24 ساعت طول بکشه )
موفق باشید
خیلی خوشحال شدم و لذت بردم از اینکه فیلمنامه و دیالوگهای این پک خیلی خوب کار شده بود ...
واقعاً دیالوگها جون دار و فکر شده بودن ...
به نظرم بهترین پک کار بود تا اینجا ...
به نظرم پک 10 بیشتر رو رقص و طنازیهای عملی تکیه میکرد و مخاطب رو میخندوند، اما تو این پک دیالوگها منو به قهقهه میانداخت و این تو قهوهی تلخ کمنظیر بود !!
چند نمونه از دیالوگهای خوب و حساب شده و بانمک این پک ... :
مستشار کبوتر جلد خودمان است!هر چقدر هم که پرپر بزند، آخرش برمیگردد روی بام همایونی ... !
من حتی به مادرم هم مشکوک بودم! گاهی مادرم از خونه میخواست بره بیرون، میگفتم مادر کجا میری؟! میگفت مادر میرم بیرون ... !
- شکوه جان شما چند ساله این خانواده رو میشناسی؟!
- چیه؟! میخوای تحقیق کنی؟!
- نه میخوام ببینم کی از رو میره!
- ایشون از بین میرن، از رو نمیرن!!
آه خدای من! چرا امروز برادر به برادر، خواهر به خواهر، خواهر به برادرش، برادر به خواهرش، آن یکی خواهر به آن یکی برادرش و آن یکی خواهر به آن یکی برادرش از پشت خنجر میزند؟! مگر خودتان خواهر و برادر ندارید؟!![]()
من که هنوز تو کف 12و13 ام!![]()
سری 13 بهتر از سری قبل بود.اگه اون 2 تا پیرمرد نبودن میدیری میخاست چیکار کنه.![]()
البته میگفت: مگه خودتان خواهر مادر نداریدآه خدای من! چرا امروز برادر به برادر، خواهر به خواهر، خواهر به برادرش، برادر به خواهرش، آن یکی خواهر به آن یکی برادرش و آن یکی خواهر به آن یکی برادرش از پشت خنجر میزند؟! مگر خودتان خواهر و برادر ندارید؟!![]()
![]()
واي قسمت 38 چقدر باحال بود مخصوصا "انشاي ابتر خان" و "غول مرحله" كه دوستان دربارش گفتن
اون تيكه هم كه پيردوست گفت "اينجا هر كي ميخواد خودش رو مطرح كنه،ميگه من رو ميخوان بگيرن. آخه چيه تو رو ميخوان بگيرن" ته تيكه بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)