یه ری ست سه دکمه ای
اگه افاقه نکرد فلش کردن گوشی!
اگه بازم کارگر نشد مرکز خدمات مشتریان نوکیا
یه ری ست سه دکمه ای
اگه افاقه نکرد فلش کردن گوشی!
اگه بازم کارگر نشد مرکز خدمات مشتریان نوکیا
خوب دوست من قرار نیست که رو پک نوشته بشه ساخت چین و رو برچسب زیر باتری گوشی بنویسه ساخت کره! خوب باید مچ باشه دیگه. این کار رو منظورم لیبل کردنش رو بچ ههای متخصص تهروونی خیلی واردند اما چندتا نکته:
اگه گوشیتو با گارانتی خریدی گارانتی نوکیا یه زحمتی بکش شماره سریالتو فورا به 200023013 پیامک کن ببین چی میگه اگه تایید کرد آره گوشیت اصله. ولی باز نمیشه گفت ساخت کجاست چون ممکنه برچشبش عوض شده و بجای ساخت چین مثلا ساخت کره رو چسبوندند. این کار رو فکر کنم با 02123013 مرکز مشترین نوکیا واست بگه
والا از جای معتبر نخریدن زیاد شک و شبهه ایجاد می کنه
پشت گوشی هم اینو زده . گارانتی رو هم از سایت نوکیا نگاه کردم . گوشی رو هم از نمایندگی اصلی خریدم . تاکید می کنم نمایندگی اصلی . ( فقط چهار نفر به تلفن جواب می دادن ) . همونجا وقتی خریدم گارانتی رو فعال کردن از اینترنت .![]()
تو اين 2 صفحه كسي جواب سوال مارو نميدونست؟ !!
فکر نکنم مشکل از گوشی باشه
عزیز معمولا garmin سریعتر لاک میشه! توی هر شهری هم نمایندگی داره برای خرید لایسنس!!!
ولی یک مورد هست که باعث میشه توی بیرون از شهر خیلی خیلی سریعتر لاک بشه حتی اگه توی شهر در فضای باز باشید!
اونم اینه که توی شهرها، مخصوصا شهر های بزرگ روی امواج ماه واره های GPS پا را زیت میندازن!
دلیلش هم اینه که ،جلوی حملات احتمالی با استفاده از موشک های کروز رو بگیرن! یعنی مثل یک سیستم دفاع موشکی استفاده میشه!
(بیشتر موشک های کروز با استفاده از GPS مسیر خودشون رو انتخاب میکنن)
مثلا توی یکی از شهر های بزرگ ایران 7 8 دقیقه پشت بام اپارتمان وایسادم ولی خبری نشد! ولی توی جاده توی 2 3 دقیقه در حال حرکت لاک شد!!!
بچه ها کسی میدونه چه جوری میشه اس ام اس هارو از یه گوشی نوکیای دییگه به X6 منتقل کرد؟؟
سلام اتفاقا من هم چند روز این مشکل رو دارم (تهران) تقریبا خارج از شهر راحت پیدا میکنم و تازه بعضی از وقت ها مکان رو پیدا میکنه ولی حدود 100 متر با جای اصلیم فرق میکنه!!!.
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
من دو راه بلد هستم امیدوارم به کارت بیاد.1.نوشته رو کپی کنی و تو نوت سیو کنی و بعد بلوتوس کنی.2.اس ام اس ها رو با Nokia PC Suite بریزی تو کامپیوتر وبعد بریزی تو یک گوشیه.
Last edited by ali_hitler; 02-01-2011 at 23:29.
1. بفرمایید کی خریدید و چند گیگشو؟
2.با 200023013 تست کردی چی نوشت؟
89/09/22 ساعت : 10:53:10
nokia x6-00 16g
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)