تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 323 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بد بخت شدم امروز گوشیمو زدم تو شارج صفحش رنگی شد بعد خاموش شد.بعد گزاشتم کامل شارج بشه بعد روشنش کردم دیدم گیر میکنه.یعنی میرفتم تو منو بعد یهو ارور میدادphone start-up failed.contact the retailer

حالا هم که تا گوشیو روشن میکنم چند ثانیه بعد این ارور میده.بد بختی من اینجاست که همه عکسا و فیلما داخلشه میترسم باید فلش بشه که ....
    یکی کمک کنه
    یه ری ست سه دکمه ای
    اگه افاقه نکرد فلش کردن گوشی!
    اگه بازم کارگر نشد مرکز خدمات مشتریان نوکیا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

منظورم از ضد خش اینه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اما ساخت کجا : ساخت کره و تحت لیسانس نوکیا فنلاند . بفرما :
    خوب دوست من قرار نیست که رو پک نوشته بشه ساخت چین و رو برچسب زیر باتری گوشی بنویسه ساخت کره! خوب باید مچ باشه دیگه. این کار رو منظورم لیبل کردنش رو بچ ههای متخصص تهروونی خیلی واردند اما چندتا نکته:

اگه گوشیتو با گارانتی خریدی گارانتی نوکیا یه زحمتی بکش شماره سریالتو فورا به 200023013 پیامک کن ببین چی میگه اگه تایید کرد آره گوشیت اصله. ولی باز نمیشه گفت ساخت کجاست چون ممکنه برچشبش عوض شده و بجای ساخت چین مثلا ساخت کره رو چسبوندند. این کار رو فکر کنم با 02123013 مرکز مشترین نوکیا واست بگه
    والا از جای معتبر نخریدن زیاد شک و شبهه ایجاد می کنه

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خوب دوست من قرار نیست که رو پک نوشته بشه ساخت چین و رو برچسب زیر باتری گوشی بنویسه ساخت کره! خوب باید مچ باشه دیگه. این کار رو منظورم لیبل کردنش رو بچ ههای متخصص تهروونی خیلی واردند اما چندتا نکته:

اگه گوشیتو با گارانتی خریدی گارانتی نوکیا یه زحمتی بکش شماره سریالتو فورا به 200023013 پیامک کن ببین چی میگه اگه تایید کرد آره گوشیت اصله. ولی باز نمیشه گفت ساخت کجاست چون ممکنه برچشبش عوض شده و بجای ساخت چین مثلا ساخت کره رو چسبوندند. این کار رو فکر کنم با 02123013 مرکز مشترین نوکیا واست بگه
    والا از جای معتبر نخریدن زیاد شک و شبهه ایجاد می کنه
    پشت گوشی هم اینو زده . گارانتی رو هم از سایت نوکیا نگاه کردم . گوشی رو هم از نمایندگی اصلی خریدم . تاکید می کنم نمایندگی اصلی . ( فقط چهار نفر به تلفن جواب می دادن ) . همونجا وقتی خریدم گارانتی رو فعال کردن از اینترنت .

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ذوستان

مدتيه كه gps گوشي من ديگه با اون سرعت هايي كه اول كانكت ميشد ( در فضاي باز ) ديگه كانكت نميشه حتي تا 10 دقيقه هم تست كردن كه نشد !!!!!!!

علت از چي ميتونه باشه؟؟؟

آيا پيشنهاد ميكنيد كه برنامه ديگه ( اگه قابل نصب هست ) مثل garmin نصب كنم ( شنيدم كه سرعتشون خيلي خوبه

ممنون ميشم راهنماييم كنيد
    تو اين 2 صفحه كسي جواب سوال مارو نميدونست؟ !!

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تو اين 2 صفحه كسي جواب سوال مارو نميدونست؟ !!
    فکر نکنم مشکل از گوشی باشه

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام ذوستان

مدتيه كه gps گوشي من ديگه با اون سرعت هايي كه اول كانكت ميشد ( در فضاي باز ) ديگه كانكت نميشه حتي تا 10 دقيقه هم تست كردن كه نشد !!!!!!!

علت از چي ميتونه باشه؟؟؟

آيا پيشنهاد ميكنيد كه برنامه ديگه ( اگه قابل نصب هست ) مثل garmin نصب كنم ( شنيدم كه سرعتشون خيلي خوبه

ممنون ميشم راهنماييم كنيد
    عزیز معمولا garmin سریعتر لاک میشه! توی هر شهری هم نمایندگی داره برای خرید لایسنس!!!
    ولی یک مورد هست که باعث میشه توی بیرون از شهر خیلی خیلی سریعتر لاک بشه حتی اگه توی شهر در فضای باز باشید!
    اونم اینه که توی شهرها، مخصوصا شهر های بزرگ روی امواج ماه واره های GPS پا را زیت میندازن!
    دلیلش هم اینه که ،جلوی حملات احتمالی با استفاده از موشک های کروز رو بگیرن! یعنی مثل یک سیستم دفاع موشکی استفاده میشه!
    (بیشتر موشک های کروز با استفاده از GPS مسیر خودشون رو انتخاب میکنن)

مثلا توی یکی از شهر های بزرگ ایران 7 8 دقیقه پشت بام اپارتمان وایسادم ولی خبری نشد! ولی توی جاده توی 2 3 دقیقه در حال حرکت لاک شد!!!

7. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه چه جوری میشه اس ام اس هارو از یه گوشی نوکیای دییگه به X6 منتقل کرد؟؟

داره خودمونی میشه ali_hitler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز معمولا garmin سریعتر لاک میشه! توی هر شهری هم نمایندگی داره برای خرید لایسنس!!!
    ولی یک مورد هست که باعث میشه توی بیرون از شهر خیلی خیلی سریعتر لاک بشه حتی اگه توی شهر در فضای باز باشید!
    اونم اینه که توی شهرها، مخصوصا شهر های بزرگ روی امواج ماه واره های GPS پا را زیت میندازن!
    دلیلش هم اینه که ،جلوی حملات احتمالی با استفاده از موشک های کروز رو بگیرن! یعنی مثل یک سیستم دفاع موشکی استفاده میشه!
    (بیشتر موشک های کروز با استفاده از GPS مسیر خودشون رو انتخاب میکنن)

مثلا توی یکی از شهر های بزرگ ایران 7 8 دقیقه پشت بام اپارتمان وایسادم ولی خبری نشد! ولی توی جاده توی 2 3 دقیقه در حال حرکت لاک شد!!!
    سلام اتفاقا من هم چند روز این مشکل رو دارم (تهران) تقریبا خارج از شهر راحت پیدا میکنم و تازه بعضی از وقت ها مکان رو پیدا میکنه ولی حدود 100 متر با جای اصلیم فرق میکنه!!!.

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

بچه ها کسی میدونه چه جوری میشه اس ام اس هارو از یه گوشی نوکیای دییگه به X6 منتقل کرد؟؟
    من دو راه بلد هستم امیدوارم به کارت بیاد.1.نوشته رو کپی کنی و تو نوت سیو کنی و بعد بلوتوس کنی.2.اس ام اس ها رو با Nokia PC Suite بریزی تو کامپیوتر وبعد بریزی تو یک گوشیه.
    Last edited by ali_hitler; 02-01-2011 at 23:29.

10. این کاربر از ali_hitler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

پشت گوشی هم اینو زده . گارانتی رو هم از سایت نوکیا نگاه کردم . گوشی رو هم از نمایندگی اصلی خریدم . تاکید می کنم نمایندگی اصلی . ( فقط چهار نفر به تلفن جواب می دادن ) . همونجا وقتی خریدم گارانتی رو فعال کردن از اینترنت .
    1. بفرمایید کی خریدید و چند گیگشو؟
    2.با 200023013 تست کردی چی نوشت؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

1. بفرمایید کی خریدید و چند گیگشو؟
    2.با 200023013 تست کردی چی نوشت؟
    89/09/22 ساعت : 10:53:10
    nokia x6-00 16g

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •