خدایی دم بعضی از این استادای زن گرم.درس 3 واحدی رو الکی قبولم کرد و از مشروطی نجاتم داد
توی علمی کاربردی ترم سومی رو که مشروط بشی اخراج میکنن یا ترم دوم رو؟
خدایی دم بعضی از این استادای زن گرم.درس 3 واحدی رو الکی قبولم کرد و از مشروطی نجاتم داد
توی علمی کاربردی ترم سومی رو که مشروط بشی اخراج میکنن یا ترم دوم رو؟
قوانین مشروطی :
اگر دو ترم متوالی و یا سه ترم غیر متوالی مشروط بشوید اخراج میشوید.
البته چون با نظر شورای اموزش برای اخراج هست .در همهی دانشگاهها باز هم فرصت میدهند .نگران نباشید ...
کسی نمیدونست؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
ممنون.از شانس بد دانشگاه ما که خیلی سختگیری میکنن. باید مراقب باشم
![]()
خب از همین بهمن بشمار برو جلو با تابستونها ببین کی تموم میشه میتونی از انگشتات هم کمک بگیری ،انگشتای یه دستت که تموم شد یه انگشت هم از یه دست دیگه تموم میشه ، مهر بهمن تابستون مهر بهمن تابستون ....
Last edited by hhelenn; 03-02-2013 at 21:51.
بله عزیز جان... تابستون پودمانه و مهر ۹۳ تموم میشه!کسی نمیدونست؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
سلام به همگی دوستان و هموطنان گل.
ببخشید من برا ادامه تحصیلم تو مقطع کارشناسی ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردی، نیاز مبرم به نطرات و تجربیات شما عزیزان داشتم که امیدوارم اولا با حوصله جواب بدین و ثانیا مزاحمت و پر حرفی منو به دل نگیرید.
برا اینکه منظورم رو درست تر برسونم، سوالات رو تو دو دسته بیان میکنم که شما هم لطف کنین به همین روال جواب بدین.
دسته اول به طور کلی در مورد کنکور کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه جامع و کنکور سراسری ناپیوسته(البته نه خیلی امیدوارانه)
و
دسته دوم مربوط به شرایط برا رشته و اولویت ها و آینده تحصیلی و کاری
لازم به ذکره که بگم من دارم از کاردانی فناوری اطلاعات(ترمی) دانشگاه جامع فارغ التحصیل میشم و بعدش به هر قیمتی شده باید ادامه تحصیل بدم چون رفتن با به خدمت خیلی به ضررم تموم میشه(شرایط خاصی دارم که اینجا جای گفتنش نیست)
مربوط به رشته :
همونطور که میدونین رشته فناوری اطلاعات بعد کاردانی چندین گرایش داره.2 گرایش فناوری اطلاعات و برنامه نویسی وب رو تو بیرجند(شهر سکونتم) داره.گرایش مورد علاقه خودم فناوری اطلاعاته ولی از برنامه نویسی وبم خیلی بدم نمیاد.
سوال من اینجاست که تو مملکت ما کدوم یکی از این دو بهتر و کاربردی تره؟چه برا کارهای آزاد و چه دولتی و نظامی، مخصوصا بر پلیس فتا، چون دوست دارم بعد کارشناسیم اونجا شرکت کنم که اگه قبول شدم کار و تخصصم باشه.
اگه گرایش فناوری اطلاعات بهتر باشه ارزشش رو داره شهر دیگه رفت و مشکلات(خوابگاه، دوری از خانواده، هزینه های تابلو و ...) رو به جون خرید؟
در مورد انتقالی هم نمیدونم که بدن یا نه.لازم به ذکره دو شهر فردوس و نهبندان نزدیک بیرجند هستن که گرایش فناوری اطلاعات رو دارن ولی من نمیدونم به نسبت گرایش وب که شهر خودمه ارزشش رو داره که دوری راه و بقیه مشکلات رو بخ جون بخرم؟
راستی نظر خودم اینه که گرایش برنامه نویسی وب کاربردی تر باشه چون بعد یادگیری کامل و تسلط بر واحداش حتی آمادگی هکر شدن و کارای دیگه رو هم داره که این شای تو گرایش فناوری اطلاعات نباشه.این.در حالی هست که گرایش فناوری الاعات نمیتونه کارای برنامه نویسی رو بکنه چون تخصصی است.
کلا به نظرتون کدوم بهتره و پرنون تر؟(چه کار دولتی و چع آزاد)
مربوط به کنکور :
من دو تا کنکور در آینده دارم.یکی کنکور ناپیوسته دانشگاه جامع(ترمی) و یکی هم برا دولتی که فعلا خبری ازش نشده.
به طور کلی اکه ممکنه بگین که من چه جور برنامه ریزی برا مطالعه بکنم که تو دانشگاه جامع قبولی رو به همراه داشته باشم و اگه از کنکور سراسری ناپیوسته هم خبری شد بتونم جای خوبی قبول بشم.
بی زحمت از هر نظر بگین که چه کنم بهتره.
چه برا تهیه منابع و نوع منابع و نکات مهم که باید بدونم و رعایت کنم.
بیزحمت هر چی لازمه بگین.
اینم بگم که من تو دروسی مثل ریاضی و دروس مشابه ضعیفم و زبانمم خیلی قوی نسیت.
نکته :
اگه من همون جامع رو قبول شدم از خدامم هست چون اولا شرایط قبولی کارشناسیش اگه بیشتر از کنکور سراسری نباشه خیلی آسون تر نیست و متقاضی زیاده و پذیریش کم.به حدی که تو بیرجند برا رشته ما 20 نفر از هر جنسیت میخوان.
و دوما شرایط ایده عالی داره و مدرکش معتبره.مخصوصا با توجه به مهارتی شدن نظام دانشگاش شاید تو ایران جالب ترم باشه.
سوالاتون زیاده و من خیلی هاشو به خصوص راجع به رشته شما نمیدونم اما هرچه بتوانم راهنماییتون می کنم
(من فوق دیپلم گرافیک دانشگاه سراسری دارم ولی کارشناسی چاپ علمی کاربردی جامع ترمیک میخونم)
زمان آمدن دفترچه و ثبت نام و کنکور را از سایت سازمان سنجش بگیرید
حدودا آبان ماه دفترچه میاد. دی کنکور و بهمن جوابش میاد و چند روز بعد هم کلاسها شروع میشه
البته یکی می گفت تابستان هم یک کنکور دیگه داره باز میتونید از سایت بگیرید
برای منابع و نوع درس خوندن بهتره دفترچه کنکور گذشته را دانلود کنید ببینید رشته شما چه درسهایی مهم است درسهای تخصصی و عمومی چیست
ولی پیشنهاد میدهم اول راجب رشته تان مطمئن شوید تا ذهنتون هنگام درس خوندن آرام تر شود و هدفتان کاملا مشخص باشد
یک خوبی که دانشگاه جامع داره تغییر گرایش و تغییر دانشگاه است
شما بعد از اتمام ترم یک می توانید درخواست تغییر گرایش و یا تغییر دانشگاه بدهید
درخواست خودتون را اعلام میکنید
و درصورتی که معدل ترم یکتان بالا باشه و دانشگاه جامع شرایطش را داشته باشه انتقالی میدهد
(بعضی از دوستان من ترم پیش این کار را انجام دادند موفق هم شدند)
حواستون باشه گفتم تغییر گرایش نه رشته (فرقش را مربوط به رشته خودتون از دفترچه کنکور گذشته بیابید)
اون درسهایی هم که گفتید ضعیف هستید را حتما کار کنید اونها مهمتر هستند
چون خیلی ها ریاضی و زبانشون ضعیفه و شما با زدن هر یک سوال درست خیلی خیلی از رقیبانتان جلو می افتید
درضمن اگه دانشگاه قبول شوید درس زبان تخصصی هم احتمالا دارید
تو کنکور ما هم زبان تخصصی سوال آمده بود اما خیلی خیلی راحت بود
فراموش نکنید با یک اراده قوی پیروز می شوید
Last edited by هم سفر; 04-02-2013 at 08:03.
سلام در مدرک کاردانی یا کارشناسی قید میشه ترمی بودیم یا پودمانی؟ 2- هر پودمان چنتا درسه و اگه یک درس رو رد بشیم باید کل اون پودمان رو دوباره بخونیم؟ 3- ثبت نام پودمانی چه زمانی هستش؟ 4_ در پودمانی معدل کل دیپلم مهمه یا کتبی؟ 5- شینیدم آزمون جامع کاردانی حذف شده درسته؟ 6- فرق ترمی کاردانی با پودمانی در چیه؟ با تشکر از دوستان لطفا پاسخ بدین![]()
یه دنیا ممنون که پاسخ دادی.
شاید من مفهوم جملاتمو خوب نرسوندم.
والا من گفتنم که الان دانشجوی ترم 4 فناوری اطلاعات و شهر بیرجند هستم و یک ترم دیگه هم دارم وبعدش بلافاضله کنکور کارشناسی ناپیوسته در راهه.
ببین من اینا رو میدونم باید بیشتر بیای تو جزییات سوالام.
واضح تر میگم دوباره.
اولی در مورد گرایش بود که اگه حرفت درست باشه که خیلی فرقی نداره کدومو برم چون میگی که تعییر گرایش رو خیلی دانشگاه سخت نمیگیره به نسبت مثلا انتقالی یا چیز دیگه.منظورتو از معدل ترم یک بالا باشه نفهمیدم یعنی چند؟این برا انتقالی هم شرطه؟آخه اگه دانشگاش کوچیک باشه معدل 20 هم باشه به دلیل کمبود دانشجو فکر نکنم خبری از انتقالی باشه.
این زمانو که دفترچه ها میاد برا سراسری گفتی دیگه؟؟؟
سوال دیگه هم این بود که من منابع رو میدونم چون از دفترچه خوندم ولی مثلا نمیدونم کدوم کتاب و از کجا تهیهش کنم؟
مثلا زبان تخصصی از کجا بدونم چه کتاب و مولفی رو باید بخونم؟؟؟؟
جدا از اون همین ریاضی که خیلی خیلی مهم هست و همچنین زبان و زبان تخصصی رو جه جوری و با چه برنامه ای روش کار کنم تا قری و مسلط بشم؟؟؟
در ضمن من این رشته رو از روی علاقه آمدم و از هم علاقه هم ادامه میدمش.
ارداه هم ممنون خراب نیست.من یه برنامه ریزی درست کنم حله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)