تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 312 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام به همــه ...میگم این چرا روی ویندوز Seven اجرا نمیشه ؟؟ .. ارور میده یه فایل رو نداره باید Reinstall بشه ... چند بار تست کردم نشد که نشد ... چه کنــم ؟

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

سلام به همــه ...میگم این چرا روی ویندوز Seven اجرا نمیشه ؟؟ .. ارور میده یه فایل رو نداره باید Reinstall بشه ... چند بار تست کردم نشد که نشد ... چه کنــم ؟
    سلام؛

دوست عزیز لطفا بفرمایید چه فایلی رو میخواد.

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

من رو 7 نسخه ی RTM نصب کردم مشکلی نداشت ، کلآ FIFA 10 از نسخه ی RTM به بعد که Ultimate باشه جواب میده ، ولی روی نسخه های آزمایشیش با اشکال روبرو میشه.

1- مشکل از DVD شماست.
    2-اگر DVD سالم باشه، پس ویندوزتون مشکل داره، حتی اگر سری آخر 7 باشه ! بهتره همین الان یه سون دیگه نصب کنید ، چون همچین ویندوزهایی تو آینده دوباره مشکل پیدا می کنه و آخر مجبور به تعویضش میشین ! پس همین الان عوضش کنین که حسرتش کمتره!! ، احیانآ اگه خواستین یکی دیگه بخرین آپدیت شده نخرید ، چون اکثرشون اشکال دارن ، خودتون اصلش رو بگیرید و اگه خواستین خودتون اپدیتش کنید.

موفق باشید !

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

ممنون از همه
    اشکال از DirectX بود : دی

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    مهران به نظر میرسه در مورد کنترل بازیکنان متوجه منظورت نشدم . شما کنترل حرکات شادی بازیکنان بعد از زدن گل رو میگی ؟ اگه منظورت همینه به نظرت بهتر نیست که ما از قبل روی هر بازیکن شادی مختص به خودشو قرار بدیم تا بعد از زدن گل همون حرکات مخصوص به خودشو انجام بده
    سلام برادر حسین جان به کل بحث اینجا یادم رفته بود: دی
    من منظورم دقیقا همینی هست که نقل قول کردم برای هر بازیکن شادی مخصوص به خودش را تعریف کنن بعد آزادی با گیمر!!
    [QUOTE] مهم تر از همه با تشخیص بازیکنان مختلف در زمین بازی به مراتب جذابت تر میشه و کارایی گیمر به مراتب بالا میره[QUOTE]
    این ضعف بزرگی هست که در فیفا نکست هم به نظرم برطرف نشده!که واقعا جای تاسف هست بازی به این خوبی نباید روی این وضعیت کار کنن!

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام برادر حسین جان به کل بحث اینجا یادم رفته بود: دی
    من منظورم دقیقا همینی هست که نقل قول کردم برای هر بازیکن شادی مخصوص به خودش را تعریف کنن بعد آزادی با گیمر!!
    مهم تر از همه با تشخیص بازیکنان مختلف در زمین بازی به مراتب جذابت تر میشه و کارایی گیمر به مراتب بالا میره
    این ضعف بزرگی هست که در فیفا نکست هم به نظرم برطرف نشده!که واقعا جای تاسف هست بازی به این خوبی نباید روی این وضعیت کار کنن!
    سلام خوبی مهران جان . رفیق نیمه راه همینه دیگه منم بودم یادم میرفت !
    این از اینجا اونم از تاپیک مقایسه فیفا و pes خلاصه مهران جان قبول کن جدیدا کم معرفت شدی .

تازه متوجه منظورت در مورد شادی بازیکنان شدم .اینم ایده خیلی جالبیه من بهش فکر نکرده بودم " تعریف شادی اختصاصی هر بازیکن و آزادی عمل گیمر " واقعا عالی میشد .

آره ضعف گرافیکی توی فیفا نکست هم کاملا مشهوده دو نمونه زیر مربوط به فیفا نکست میشن روی گرافیک حقیقتا ضعیف کار شده .

فیفا 10 نکست ( چهره ها اصلا قابل شناسایی نیستند )

نمونه واقعی ( کاملا تمام بازیکنان قابل شناسایی هستند ):

فیفا 10 نکست ( حتی سه تا بازیکن رو هم نمیشه تشخیص داد . اگه کسی میتونه حتی یک بازیکن رو هم بشناسه به ما هم بگه ) :

یک نمونه دیگه از واقعیت ( بازم تک تک بازیکنان کاملا قابل تشخیصند ):

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته دوربین فیفا رو خیلی دور عکس گرفتی یه درجه هم ندیک تر کنی فکر کنم بهتر بشه یعنی روی دوربین برادکست بذاری این دوربین برای بازی خوبه. قبول داری حسین جان وقتی توی PES هم دوربین رو میذاری توی نمای دور مشخص نمیشه ولی وقتی روی برادکست می ذاری نسبتا واضح تر میشه

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

البته دوربین فیفا رو خیلی دور عکس گرفتی یه درجه هم ندیک تر کنی فکر کنم بهتر بشه یعنی روی دوربین برادکست بذاری این دوربین برای بازی خوبه. قبول داری حسین جان وقتی توی PES هم دوربین رو میذاری توی نمای دور مشخص نمیشه ولی وقتی روی برادکست می ذاری نسبتا واضح تر میشه

ببخشيد دخالت ميكنم ولي فكر كنم دذر اين مورد حق با حسين مثلا اين شات از pes و با دورترين دوربين هست 

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

درسته.حسین جان بنظر من هم مقایسه خوبی با واقعیت نیست.عکس مربوط به دوربین فیفا خیلی دورتره.البته با این حال من میتونم حدس بزنم که اون عکسه بازیه دو تیم اسپانیا و فرانسه است و توپ زیره پای کریم بنزماست(از مچ بنده سفیدش میشه فهمید).بازیکنه روبروش هم داوید ویاست.درست حدس زدم حسین؟البته اگه دوربین کمی نزدیکتر بود میشد فهمید.
    یه چیزه دیگه اینکه فیفا در زمینه ادیت جزئیات بازیکنا فوق العاده عمل میکنه.مانند کفش ها-مچ بند-tape-پیراهن بر روی شرت که تشخیص بازیکن رو از نمای دور کمی راحت تر میکنه.ادیت جزئیات بازیکنان در فیفا خیلی گسترده تر از pes هستش.مثلا بازیکنان تیم مارسی فرانسه دقیقا با همون جزئیات واقعیه خودشون در فیفا ادیت شدن در حالی که pes اینطور نیست.در pes تازه امسال تقریبا میشه گفت از تیمهای مهم و معروف تمام بازیکنها جزئیاتشون ادیت شده ولی در فیفا سه چهار سالی میشه که به این نکات توجه میشه.البته منظور من از ادیت بازیکنها چهره و هیکلشون نیست....نمیدونم متوجه منظور من شدین یا نه..........
    در هر صورت برای شناسایی بازیکنها 2 تا عامل مهمه اولین مورد چهرشون و دومی جزئیاتشون. که در مورد دوم درفیفا شاهکاره ولی مورد اول pes عالی کار کرده.(ببخشید که اینجا من دو تا بازی رو مقایسه کردم ولی این ویزگیه فیفا باید گفته میشد)

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آره توی برادکست بهتر میشه اما بازم تشخیص کمی سخته اما توی pes با دوربین واید هم بخوبی میشه بازیکنا رو شناخت من همیشه با دوربین واید بازی میکنم و هیچ مشکلی ندارم آخه با دوربین برادکست محدوده دید کاهش پیدا میکنه و نمیشه روی بازی خوب مسلط بود.
    درسته.حسین جان بنظر من هم مقایسه خوبی با واقعیت نیست.عکس مربوط به دوربین فیفا خیلی دورتره.البته با این حال من میتونم حدس بزنم که اون عکسه بازیه دو تیم اسپانیا و فرانسه است و توپ زیره پای کریم بنزماست(از مچ بنده سفیدش میشه فهمید).بازیکنه روبروش هم داوید ویاست.درست حدس زدم حسین؟البته اگه دوربین کمی نزدیکتر بود میشد فهمید.
    یه چیزه دیگه اینکه فیفا در زمینه ادیت جزئیات بازیکنا فوق العاده عمل میکنه.مانند کفش ها-مچ بند-tape-پیراهن بر روی شرت که تشخیص بازیکن رو از نمای دور کمی راحت تر میکنه.ادیت جزئیات بازیکنان در فیفا خیلی گسترده تر از pes هستش.مثلا بازیکنان تیم مارسی فرانسه دقیقا با همون جزئیات واقعیه خودشون در فیفا ادیت شدن در حالی که pes اینطور نیست.در pes تازه امسال تقریبا میشه گفت از تیمهای مهم و معروف تمام بازیکنها جزئیاتشون ادیت شده ولی در فیفا سه چهار سالی میشه که به این نکات توجه میشه.البته منظور من از ادیت بازیکنها چهره و هیکلشون نیست....نمیدونم متوجه منظور من شدین یا نه..........
    در هر صورت برای شناسایی بازیکنها 2 تا عامل مهمه اولین مورد چهرشون و دومی جزئیاتشون. که در مورد دوم درفیفا شاهکاره ولی مورد اول pes عالی کار کرده.(ببخشید که اینجا من دو تا بازی رو مقایسه کردم ولی این ویزگیه فیفا باید گفته میشد)
    امین جان بنزما رو درست گفتی تیم ها رو هم خوب تشخیص دادی آفرین ( توی این سایت من کسی رو نمیشناسم که به اندازه تو به جزئیات توجه داشته باشه ). اما فقط تونستی یک بازیکن رو تشخیص بدی بنظرت این کافیه ؟ توی یک بازی فوتبال محدودیتهایی که برای گیمر وجود داره اونو مجبور میکنه از دوربینهایی با زاویه های دورتر استفاده کنه اما اینکار سبب میشه دیگه نشه بازیکنان رو تشخیص داد و این مساله از جذابیت بازی خیلی کم میکنه و اون حس فوتبال واقعی رو به گیمر منتقل نمیکنه .
    راستی دو تا عامل مهم شناسایی بازیکنان رو جا انداختی یک مورد استیل و فرم بازیکن و مورد دوم نورپردازی پویا . این مورد دوم هم خیلی مهمه سوزوکی مدیر مسئول بخش جنبه های گرافیکی کونامی چند وقت پیش میگفت یکی از عوامل بسیار مهم برای واقعی جلوه گر شدن چهره یک کارکتر نورپردازی داینامیک در بازیه .
    نورپردازی پویا سبب ایجاد حالت سایه روشن در چهره کارکتر میشه و این مساله سبب میشه تشخیص اون کارکتر از فواصل دورتر هم امکان پذیر بشه.
    متاسفانه ea در این زمینه هم کم کاری کرده و هنوز از تکنولوژی نورپردازی داینامیک برای این بازی استفاده نمیکنه . اگه شما توی ریپلی از نزدیک به یک کارکتر ( بازیکن ) در حال چرخش نگاه کنی میبینی زاویه نور ( خورشید , نور افکن و یا هر منبع نوری دیگه ) هیچ بازتابی روی چهره کارکتر ایجاد نمیکنه حتی بدتر از اون ما شاهد سایه اجزای صورت بازیکنان بر روی چهره اونها نیستیم و این مساله در کنار بقیه موارد گرافیکی یعنی چهره و استیل سبب شده گیمر نتونه بازیکنان رو از هم تشخیص بده .

به تصویر پایین نگاه کن این نمونه از نورپردازی پویاست به رنگ تغییر یافته پوست براثر تابش نور خورشید در غروب و همینطور نقاط سایه روشن بخوبی دقت کن ( توجه : هدف تببین و روشن شدن مسالست و هیچگونه قصد مقایسه کردن وجود نداره ):

11. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •