-همينطوره دوست عزيز اختلاف در كنتراست واعداد بيشتر جنبه تبليغاتي داره تا عملي-من هر چی نگاه کردم تو جمهوری،فرقی بین LED و LCD ندیدم. یعنی کنتراست 3 میلیون با 100 هزار توفیری نداشت. شاید چون غالبا رنگهای روشن رو نشون میدن ومن زیاد امکان مقایسه رنگ مشکی رونداشتم، جایی که بواسطه نوع مکانیزم، تفاوت را گویا باعث شده. چیزی که اینجا برام جالب بود این که جناب Tanhayam با وجود پدیده ابری شدن تواین بینLED روخریده، به شکم انداخته که باید تفاوت آشکاری وجود داشته باشه. لطفا راهنمایی کنید.
-عموما اندازه گيري اين اختلاف تنها ميتونه براي دستگاههاي اندازه گيري قابل تمييز باشه (هر چند تا حدودي چشم هم ميتونه تفاوت ها رو در مشكي پنل ها تشخيص بده )
-led ها همون مشكل ابري شدن رو دارند حتي در مدلي كه من تهيه كردم يعني c6900
-در مورد انتخاب من هم چيزي كه بارها خدمت دوستان عرض كردم انتخاب سليقه اي هست
-امكانات -ديزاين -مقدار پولي كه هزينه ميكنيد و....
-البته بيشتر اساتيد اينجا همه پلاسما دارند
-اگر قرار بود رويوها تعيين كنند چي بگيريم (كه البته تاثير گذار هستند ) فكر ميكنم همه بايد vt20 داشتيم
-در مورد allshare اگر بصورت وايرلس داشته باشه پنل بله ميتونيد استفاده كنيد منتها اكثرا بايد usb dongle wi-fi براشون تهيه كنيد تا بصورت بي يم اين كار رو انجام بدهند- سوال دیگه راجع به قابلیت AllShare سامسونگ هست. آیا از این طریق من میتونم با Wireless به لپ تاپم وصل شم و فیلم روی لپ تاپ رو از طریق TV تماشا کنم؟ اگر جواب مثبته، آیاسونی ex700 هم مثل Samsung c6900 این قابلیت رو داره؟ (ال سی دی سامسونگ مدل c650 هم تو سایت زده داره این خاصیت رو.) توضیح پایین ماله سایت سامسونگه
AllShare™
Staying connected has never been easier, thanks to Samsung’s AllShare which syncs up many of your digital devices. Now you can enjoy music, movies and photos from your PC, camera and mobile devices, right on your Samsung TV screen. Wirelessly and effortlessly. You can even connect with multiple PCs. Getting on TV has never been this easy.
[URL]http://www.samsung.com/us/video/tvs/UN46C6900VFXZA-features[/URL
-در مورد سوني هم همينطور ميتونيد با lan و يا خريد يك دانگل usb واي فاي اينكار رو انجام بدين
-در مورد عمر پلاسماهاي neo pdp نخير عمرشون به همون 100000 ساعت ميرسه (كه برايتنس پنل به نيمه برسه )-راجع به پلاسما:
آیا عمرشون کمه؟
مثل CRT ها چشم رو اذیت میکنه؟
آیا واقعا اینطور که من فهمیدم LED ها فقط زیباتر و نازکترند و مصرف برق کمتری دارند (تفاوت معنادار نیست به نظرم) ولی از لحاظ کیفیت پایینترند؟ اگر این طوره چرا استقبال از پلاسما کمتره؟
من متاسفانه تو سایت پاناسونیک ub که قیمت مناسبتری نسبت به v20 داره رو پیدا نکردم. تفاوت کیفیت زیاده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماییتون
-نخير اذيتي در كار نيست عزيز
-خوب ميشه گفت ديزاين مهمترين علت خريد led هاست البته ناگفته نمونه برايتنس وشفافيت خوبي دارند
-در مورد پلاسما ها هم به نظرم ديدن تصاوير غير كاليبره شده در فروشگاهها باعث اين ميشه كمتر سراغ اون برند
-خوب قطعا v20 كيفيت بهتري داره نسبت به مدل هاي مشابه 2010 پاني والبته بغير از vt سري ها حتي نسبت به g سري ها (بخاطر داشتن ----- info black ... كه خوب برايتس پنل رو بيشتر كرده ودر عين حال كنتراست خيلي خوب و مصرف انرژي رو هم كم كرده )