تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 773 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362762 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

-من هر چی نگاه کردم تو جمهوری،فرقی بین LED و LCD ندیدم. یعنی کنتراست 3 میلیون با 100 هزار توفیری نداشت. شاید چون غالبا رنگهای روشن رو نشون میدن ومن زیاد امکان مقایسه رنگ مشکی رونداشتم، جایی که بواسطه نوع مکانیزم، تفاوت را گویا باعث شده. چیزی که اینجا برام جالب بود این که جناب Tanhayam با وجود پدیده ابری شدن تواین بینLED روخریده، به شکم انداخته که باید تفاوت آشکاری وجود داشته باشه. لطفا راهنمایی کنید.
    -همينطوره دوست عزيز اختلاف در كنتراست واعداد بيشتر جنبه تبليغاتي داره تا عملي
    -عموما اندازه گيري اين اختلاف تنها ميتونه براي دستگاههاي اندازه گيري قابل تمييز باشه (هر چند تا حدودي چشم هم ميتونه تفاوت ها رو در مشكي پنل ها تشخيص بده )
    -led ها همون مشكل ابري شدن رو دارند حتي در مدلي كه من تهيه كردم يعني c6900
    -در مورد انتخاب من هم چيزي كه بارها خدمت دوستان عرض كردم انتخاب سليقه اي هست
    -امكانات -ديزاين -مقدار پولي كه هزينه ميكنيد و....
    -البته بيشتر اساتيد اينجا همه پلاسما دارند
    -اگر قرار بود رويوها تعيين كنند چي بگيريم (كه البته تاثير گذار هستند ) فكر ميكنم همه بايد vt20 ‌ داشتيم

- سوال دیگه راجع به قابلیت AllShare سامسونگ هست. آیا از این طریق من میتونم با Wireless به لپ تاپم وصل شم و فیلم روی لپ تاپ رو از طریق TV تماشا کنم؟ اگر جواب مثبته، آیاسونی ex700 هم مثل Samsung c6900 این قابلیت رو داره؟ (ال سی دی سامسونگ مدل c650 هم تو سایت زده داره این خاصیت رو.) توضیح پایین ماله سایت سامسونگه
    AllShare™
    Staying connected has never been easier, thanks to Samsung’s AllShare which syncs up many of your digital devices. Now you can enjoy music, movies and photos from your PC, camera and mobile devices, right on your Samsung TV screen. Wirelessly and effortlessly. You can even connect with multiple PCs. Getting on TV has never been this easy.
    [URL]http://www.samsung.com/us/video/tvs/UN46C6900VFXZA-features[/URL
    -در مورد allshare اگر بصورت وايرلس داشته باشه پنل بله ميتونيد استفاده كنيد منتها اكثرا بايد usb dongle wi-fi براشون تهيه كنيد تا بصورت بي يم اين كار رو انجام بدهند

-در مورد سوني هم همينطور ميتونيد با lan و يا خريد يك دانگل usb واي فاي اينكار رو انجام بدين

-راجع به پلاسما:
    آیا عمرشون کمه؟
    مثل CRT ها چشم رو اذیت میکنه؟
    آیا واقعا اینطور که من فهمیدم LED ها فقط زیباتر و نازکترند و مصرف برق کمتری دارند (تفاوت معنادار نیست به نظرم) ولی از لحاظ کیفیت پایینترند؟ اگر این طوره چرا استقبال از پلاسما کمتره؟
    من متاسفانه تو سایت پاناسونیک ub که قیمت مناسبتری نسبت به v20 داره رو پیدا نکردم. تفاوت کیفیت زیاده؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون از راهنماییتون
    -در مورد عمر پلاسماهاي neo pdp نخير عمرشون به همون 100000 ساعت ميرسه (كه برايتنس پنل به نيمه برسه )
    -نخير اذيتي در كار نيست عزيز
    -خوب ميشه گفت ديزاين مهمترين علت خريد led هاست البته ناگفته نمونه برايتنس وشفافيت خوبي دارند
    -در مورد پلاسما ها هم به نظرم ديدن تصاوير غير كاليبره شده در فروشگاهها باعث اين ميشه كمتر سراغ اون برند

-خوب قطعا v20 كيفيت بهتري داره نسبت به مدل هاي مشابه 2010 پاني والبته بغير از vt سري ها حتي نسبت به g سري ها (بخاطر داشتن ----- info black ... كه خوب برايتس پنل رو بيشتر كرده ودر عين حال كنتراست خيلي خوب و مصرف انرژي رو هم كم كرده )

2. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان من 40c6960 رو گرفتم.چیزی که واسم عجیبه اینه که مدل این محصول تا جایی که من میدونم ua40c6900vr هستش اما این ua40c6960vr هست.اینم عکسش

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان الان بهترین LED 3D چیه ؟ 46 اینچ
    بهتره پلاسما بگيري دوست عزيز
    ولي اگر LED بيشتر دوست داري بهت پيشنهاد ميكنم لينك هاي زير رو ببيني. اين لينك ها كاملا بهت ميگن چي بگيريك

چه تلويزيون سه بعدي بخرم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مقايسه سه بعدي الجي و سامسونگ
    کد:

5. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همه
    اولا ممنون از تاپیک جالبتون. خیلی عالیه. 20 صفحه آخرروخوندم و واقعا جالب بود. با اینحال سوالاتی برام پیش اومده که می پرسم
    حقیقتش من میخوام تاحدود 2- 2.5 هزینه کنم(46 اینچ). مدلهای تو ذهنم به ترتیب اولویت:
    Samsung c6900
    Samsung c650
    Sony EX700 (با توجه به reviewهای testfreaks.com،Amazon،... پشیمون شدم تا حدودی)
    واخیرا با توضیحات دوستان Panasonic V20
    -من هر چی نگاه کردم تو جمهوری،فرقی بین LED و LCD ندیدم. یعنی کنتراست 3 میلیون با 100 هزار توفیری نداشت. شاید چون غالبا رنگهای روشن رو نشون میدن ومن زیاد امکان مقایسه رنگ مشکی رونداشتم، جایی که بواسطه نوع مکانیزم، تفاوت را گویا باعث شده. چیزی که اینجا برام جالب بود این که جناب Tanhayam با وجود پدیده ابری شدن تواین بینLED روخریده، به شکم انداخته که باید تفاوت آشکاری وجود داشته باشه. لطفا راهنمایی کنید.
    - سوال دیگه راجع به قابلیت AllShare سامسونگ هست. آیا از این طریق من میتونم با Wireless به لپ تاپم وصل شم و فیلم روی لپ تاپ رو از طریق TV تماشا کنم؟ اگر جواب مثبته، آیاسونی ex700 هم مثل Samsung c6900 این قابلیت رو داره؟ (ال سی دی سامسونگ مدل c650 هم تو سایت زده داره این خاصیت رو.) توضیح پایین ماله سایت سامسونگه
    AllShare™
    Staying connected has never been easier, thanks to Samsung’s AllShare which syncs up many of your digital devices. Now you can enjoy music, movies and photos from your PC, camera and mobile devices, right on your Samsung TV screen. Wirelessly and effortlessly. You can even connect with multiple PCs. Getting on TV has never been this easy.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-راجع به پلاسما:
    آیا عمرشون کمه؟
    مثل CRT ها چشم رو اذیت میکنه؟
    آیا واقعا اینطور که من فهمیدم LED ها فقط زیباتر و نازکترند و مصرف برق کمتری دارند (تفاوت معنادار نیست به نظرم) ولی از لحاظ کیفیت پایینترند؟ اگر این طوره چرا استقبال از پلاسما کمتره؟
    من متاسفانه تو سایت پاناسونیک ub که قیمت مناسبتری نسبت به v20 داره رو پیدا نکردم. تفاوت کیفیت زیاده؟
    ممنون از راهنماییتون
    دوست عزيز
    در اين مدل ها v20 خيلي خوبه
    اين مقاله رو بخون لطفا

کد:
    در مورد ال اي دي ها: نميشه گفت تفاوت نيست، كنتراست ال ا يدي از ال سي دي بيشتره. شما شايد به تيرگي رنگ مشكي دقت نكردي. ولي در كل به ميزاني كه قيمت ال ا يدي از ال سي دي بيشتره نمي توني تفاوت كيفيت پيدا كني

ضمنا چون ميخواي سايز بالا بگيري response time برات خيلي اهميت خواهد داشت. حتما پلاسما تهيه كن
    اين لينكو بخون و سئوالي داشتي اونجا بپرس
    کد:

7. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام.قصد خریذ ال ای دی c6900 46"را دارم یا ارزش صرف این قدر پول را داره؟قیمت پلاسما vt20 panasonic 46 چنده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فرق این دو مدل رو کسی می دونه؟
    samsung c6200
    samsung c6900
    تو سایت فرقشون تو نت هست که اونم بکار نمیاد گمان کنم. درسته؟

کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام.قصد خریذ ال ای دی c6900 46"را دارم یا ارزش صرف این قدر پول را داره؟قیمت پلاسما vt20 panasonic 46 چنده؟
    -vt20 كه هنوز نيومده و 3d هست

---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------

فرق این دو مدل رو کسی می دونه؟
    samsung c6200
    samsung c6900
    تو سایت فرقشون تو نت هست که اونم بکار نمیاد گمان کنم. درسته؟

کد:
    کد:
    -تفاوت اصلي اين دو مدل به داشتن precision dimming در c6900 هست كه كنتراستش رو بيشتر ميكنه و مشكل ابري شدن رو كمتر
    -و همينطور در ديزاين متفاوت و ضخامت كمتر

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

[QUOTE=fiorano;5679823]دوستان من 40c6960 رو گرفتم.چیزی که واسم عجیبه اینه که مدل این محصول تا جایی که من میدونم ua40c6900vr هستش اما این ua40c6960vr هست.اینم عکسش

-هر دو يك مدل هستند محصولات سامي c6960 روشون نوشته شده
    -مالزيايي ها vr رو هم ندارند

11. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

گفتید که تو اسم c6900vr اگر vr داشته باشه ماله مالزیه. اگه نداشته باشه ماله کجاست؟ اساسا فرق میکنه که ماله کجاست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

گفتید که تو اسم c6900vr اگر vr داشته باشه ماله مالزیه. اگه نداشته باشه ماله کجاست؟ اساسا فرق میکنه که ماله کجاست؟
    -اين مربوط ميشه به محصولات با گارانتي :

-بدون گارانتي ها هم اكثرا مالزيايي هستند و 46c6900vr نوشته پشتشون
    -نه اصلا اهميت نداره

14. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خلاصه من هنوزم نمیدونم چیکارکنم اینجا همه از سامسونگ میگن مگه سامسونگ بهتره یا ال جی؟
    از چاه بهار بخری بهتره یتا مشهد؟
    ال ای دی بخرم یا ال سی دی یا پلاسما؟
    من تا 3 تومان میتونم هزینه کنم.
    الان هالمون کوچیکه بعدا بزرگ میشه 50 اینچ بخرم؟
    ممنون میشم زودتر جواب بدین دوستم چاه بهاره میخواد بیاد.
    ضمنا من دوست دارم زود قدیمی نشه امکاناتی که داره و تصویر واضح و عالی باشه. این ابری چیه؟ همه ال ای دی ها ابریند؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •