تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 531 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من ویندوز رو توی درایو C نصب کردم .....چطور؟
    این نوشته که انداختم واسه چی؟؟؟
    ------------
    یعنی چی مگه می شه چنین چیزی من توی بعضی از عکس ها دیدم که دوستان انداختن حتی اون pm ساعت رو ب.ظ کردن (یعنی بعد از ظهر) پس یه راحی داره
    واسه من مهم ساپورت برنامه ها و زیر نویس فارسی فیلم هاست
    چی کار کنم؟
    ------------
    همین الان فایر فاکس باز بود داشتم تو وب ها می چرخیدم یه هو هنگ کرد مشکل از چی؟؟؟ (قبلا هم یه بار اینجور شده تو همین 7 )
    بعد از هنگ کردن فایر فامس بعد همه ی سیستم هنگ کرد و مجبور شدم ریستارت شد و بعد باز همون آش همون کاسه 10 دقیقه ور رفتم تا ویندوز بالا اومد
    چی کار کنم بیخیال 7 بشم؟؟؟ (امکان داره از این 7 که من نصب کردم باشه یا از کرکش ؟؟ من از سایت دانلود ها ویندوز رو دانلود کردم و از کرک همون استفاده کردم)
    Last edited by starn; 16-11-2009 at 18:52.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض Windows XP Mode

دوستانی که با اجرای برنامه های قدیمیتر در Windows 7 مشکل دارند توجه کنند :

اگر نرم افزاری دارید و در 7 با اون به مشکل بر خورده اید ، کارهای زیر را انجام دهید :

1)در صورتی که نرم افزار مورد نظر نصب می شود اما به درستی کار نمی کند ، در Start برنامه
    Run Programs made for previous vertion of windows
    را باز کرده و نرم افزار مورد نظر خود را از لیست انتخاب نموده و تنظیمات آن را به ویندوز XP یا Vista برگردانید . احتمالا مشکلتان حل می شود.

2)در صورتی که به کمک روش بالا مشکلتان حل نشد و یا برنامه تان کلا نصب نشد ، می توانید از Windows XP Mode (ویندوز XP مجازی)استفاده نمایید که لینکهای دانلود 32 بیتی آن در پستهای قبلی موجود است . دو فایل است که یکی آپدیتی است برای ویندوز 7 با حجم حدود 10 مگ و دیگری Windows XP Mode با حجم حدود 480 مگ.
    پس از نصب این دو فایل (نصب آن راحت است) ، از Start می توانید گزینه Windows Virtual PC و پس از آن Windows XP Mode را اجرا نمایید.
    با این کار وارد ویندوز مجازی خواهید شد .
    سی دی و یا دی وی دی برنامه مورد نظر خود را داخل درایو گذاشته و یا از هارد آن را نصب کنید . با این کار Shortcut برنامه مورد نظر بر روی دسکتاپ XP مجازی ظاهر خواهد شد.
    حال برای اجرای این برنامه دو راه پیش رو دارید :
    الف) وارد ویندوز XP مجازی شده و آن را اجرا نمایید.
    ب) می توانید از منوی Start در ویندوز 7 و انتخاب گزینه های Windows Virtual PC و سپس Windows XP Mode Applications
    برنامه مورد نظر خود را دیده و آن را در محیط 7 اجرا نمایید.(در عکسهای پایین برنامه BitTorrent را مشاهده می کنید که در ویندوز مجازی نصب شده و در محیط 7 همراه با برنامه Winrar که در خود 7 نصب شده است ، اجرا می شود).

اگر برنامه ای در منوی یاد شده انتشار نیافت ، طبق دستور زیر عمل کنید :
    1) ابتدا، باید یک shortcut از برنامه ایی را که می خواهید انتقال دهید، بسازید.
    2) روی منوی Start کلیک راست کرده و سپس گزینه Open All users را انتخاب می کنید.
    3) در پوشه All users گزینه Programs را باز کنید و shortcut موردنظر را به منوی Start انتقال دهید. کمی منتظر بمانید، خواهید دید که برنامه شما منتشر شده است.

برای خارج شدن کامل از محیط ویندوز XP مجازی نیز باید گزینه Ctrl+Alt+Del رو از بالای صفحه انتخاب کرده و Shut Down کنید.

امیدوارم با این روشها ، از برنامه های قدیمی خود به خوبی استفاده نمایید.

در پایان لازم به ذکره که من متاسفانه با روش ویندوز مجازی نتونستم سخت افزار مورد نظرم رو (کارت TV) در این محیط نصب کنم و از اون استفاده نمایم. در واقع موفق به نصب هیچ کدوم از سخت افزارهایی که در اون محیط شناخته شده نبود ، نشدم. مانند مودم و کارت تی وی .
    امیدوارم اگر دوستان دیگری از این محیط استفاده کردند و با سخت افزارها مشکلی نداشتند ، بقیه دوستان رو هم راهنمایی نمایند.

موفق باشید.

3. 3 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا اون چرت و پرت نوشتن زبان فارسی توی بعضی ار برنامه ها و زیر نویس های فیلم رو خودم پیدا کردم از قسمت language for non-unicode programs بود
    -------------------
    اگه می شه بقیه رو جواب بدید
    من ویندوز رو توی درایو C نصب کردم .....چطور؟
    این نوشته که انداختم واسه چی؟؟؟
    ------------
    همین الان فایر فاکس باز بود داشتم تو وب ها می چرخیدم یه هو هنگ کرد مشکل از چی؟؟؟ (قبلا هم یه بار اینجور شده تو همین 7 )
    بعد از هنگ کردن فایر فامس بعد همه ی سیستم هنگ کرد و مجبور شدم ریستارت شد و بعد باز همون آش همون کاسه 10 دقیقه ور رفتم تا ویندوز بالا اومد
    چی کار کنم بیخیال 7 بشم؟؟؟ (امکان داره از این 7 که من نصب کردم باشه یا از کرکش ؟؟ من از سایت دانلود ها ویندوز رو دانلود کردم و از کرک همون استفاده کردم)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستانی که با اجرای برنامه های قدیمیتر در Windows 7 مشکل دارند توجه کنند :
    .
    من اين گزينه که شما ميگی رو توی start ندارم؟

از طريق اون 2 تا برنامه هم که شما گفتی تست کردم ارور virtualation ميده و ميگه بايد از BIOS فعال کنی در صورتی که من همچين گزينه اي توی BIOS ندارم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ويندوز سون netmeeting نداره؟
    يا يه چيزی تو همين مايه ها که بشه از وبکم استفاده کرد؟

پروفشنال Gune Baxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    آنا یوردوم

پيش فرض

سلام

مشکا ا کرک بوده.

از سریال نامبر های زیر استفاده کن:
    9JBBV-7Q7P7-CTDB7-KYBKG-X8HHC

P72QK-2Y3B8-YDHDV-29DQB-QKWWM

BCGX7-P3XWP-PPPCV-Q2H7C-FCGFR

C43GM-DWWV8-V6MGY-G834Y-Y8QH3

MM7DF-G8XWM-J2VRG-4M3C4-GR27X

C43GM-DWWV8-V6MGY-G834Y-Y8QH3

GPRG6-H3WBB-WJK6G-XX2C7-QGWQ9

دقت کنید که موقع دادن سریال باید به اینترنت وصل باشید.

موفق باشید
    متاسفانه هیج کدوم از شماره سریال ها جواب نداد.

داره خودمونی میشه mygonabad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من یک پوشه تو ویندوزم پرمیشن برای Authenticated user محدوده حالا وقتی میخوام وارد پوشم شم میگه اجازه دسترسی ندارید در حالکه نوع یوزر من ادمینه حالا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم

داره خودمونی میشه mygonabad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راستی یک کرک خوب از 7 دارم که متاسفانه تو همین پوشست اگه بتونم واردش شم براتون میذارم

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من میخوام روی سیستمم دو تا ویندوز یعنی 7 و ایکس پی رو داشته باشم. اول باید کدوم رو نصب کنم؟

یک سوال دیگه. من هنوز از Nero 6 استفاده میکنم, آیا این ورژن روی ویندوز 7 جواب میده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه y91z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    usa

پيش فرض

من میخوام روی سیستمم دو تا ویندوز یعنی 7 و ایکس پی رو داشته باشم. اول باید کدوم رو نصب کنم؟

یک سوال دیگه. من هنوز از Nero 6 استفاده میکنم, آیا این ورژن روی ویندوز 7 جواب میده ؟
    اول اکس پی نصب کن ، بعد روی یه درایو دیگه ویندوز 7 بریز. نرو6 کار میکنه رو 7

12. این کاربر از y91z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •