تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 314 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اخرمشکی کامل باگارانتی اصلی کامتل140 گرفتم جومونگی وفقط یدونه داشت .ساخت کره منتها محافظ یدک ال سی دی نداشت(شاید هنگامی که داشتم با گوشی ور میرفتم فروشنده دزد ورش داشته باشه).پلمپ بود وجلوی خودم بازش کرد وبدون کیف.محافظ ال سی راهم 12 تومان قیمت داد که نگرفتم.
    آدرس فروشگاه دزد محافظ ال سی دی:بازارموبایل ایران-طبقه پایین-فروشگاه کیوسک-شماره119

یدونه فروشگاه در طبقه همکف بود بنام نارینا به شماره واحد222 که فروشنده هایش کارشان خیلی درست بود وکلی راهنماییم کرنددوبسیار مودب حیف که رنگ کلا مشکیش رانداشتندوپیشنهاد میکنم از این فروشگاه خرید کنید.تلفن تماسشان:66347517 الی20
    سلام
    مبارک باشه
    فقط یه چیزی: تبلیغ ممنوعه

2. 4 کاربر از !@#$%^&*() بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

تمام نرم افزارهایی که احتیاج به اتصال به اینترنت دارن دیگه کار نمیکنن گوشی رو ریست کلی کردم جی پی ار اس رو هم کلا پاک کردم و چند بار دوباره تقاضا دادم ولی فرقی نمیکنه و این پیغامو میده unable to connect to the internet. pleas check your setting
    گفته تنظیماتت رو چک کن دیگه. اگه مشکل اصلا برطرف نشد یک ریست تنظیمات بکن و دوباره درخواست gprsبده
    اخرمشکی کامل باگارانتی اصلی کامتل140 گرفتم جومونگی وفقط یدونه داشت .ساخت کره منتها محافظ یدک ال سی دی نداشت(شاید هنگامی که داشتم با گوشی ور میرفتم فروشنده دزد ورش داشته باشه).پلمپ بود وجلوی خودم بازش کرد وبدون کیف.محافظ ال سی راهم 12 تومان قیمت داد که نگرفتم.
    آدرس فروشگاه دزد محافظ ال سی دی:بازارموبایل ایران-طبقه پایین-فروشگاه کیوسک-شماره119

یدونه فروشگاه در طبقه همکف بود بنام نارینا به شماره واحد222 که فروشنده هایش کارشان خیلی درست بود وکلی راهنماییم کرنددوبسیار مودب حیف که رنگ کلا مشکیش رانداشتندوپیشنهاد میکنم از این فروشگاه خرید کنید.تلفن تماسشان:66347517 الی20
    مبارکه.
    باید حواستو جمع میکردی.
    این مدل فک کنم فقط کیف ندارهو محافظ که هست
    بیا من یک محافظ اضافه دارم بدم بهت: دی
    فک کردم نداره یکی گرفتم 1500 ولی تو جعبش هم یکی دیگه بود: دی

4. 4 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ritzdvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

محافظ ال سي دي يكي روي خودش بود ومن از پاسا‍‍ز علاءالدين يدونه چيني ال سي ديkp500 خريدم به قيمت2000 تومان.
    راستي حرف خنده دار فروشنده دزد اين بود كه ميگفت بايستي محافظ اصلي ال سي دي رااز روش بردارم واوني كه12 هزارتومان ميگفت(از من دزديده بود) رابخرم .عجب روزگاري شده ان هم در يك كشور مسلمان.

6. 3 کاربر از ritzdvb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

[QUOTE=majid_sd2009;4905995]گفته تنظیماتت رو چک کن دیگه. اگه مشکل اصلا برطرف نشد یک ریست تنظیمات بکن و دوباره درخواست gprsبده
    تموم این کارا رو 1000 بار انجام دادم. فرقی نمیکنه فقط browser خود گوشی کار میکنه نرم افزارهایی که نصب میکنم وصل نمیشن

مبارکه.
    باید حواستو جمع میکردی.
    این مدل فک کنم فقط کیف ندارهو محافظ که هست
    بیا من یک محافظ اضافه دارم بدم بهت: دی
    فک کردم نداره یکی گرفتم 1500 ولی تو جعبش هم یکی دیگه بود: دی[/QUO

8. 2 کاربر از keyarash1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

10 بلوتوث

سلام من KP500 Cookie گرفتم. یه مشکلی دارم.

تو قسمت My Stuff\My Images همه ی عکس هایی که من دارم رو با هم نشون میده. (چه در رم باشه چه حافظه گوشی). نمیشه کاری کرد مثل پوشه بندی که توی رم انجام دادی عکس ها رو نشون بده؟ (این مشکل برای اهنگ ها و ... هم هست)

و مشکل بعدی اینه که من وقتی مثلا 20-30 تا عکس از کسی با بلوتوث میگیرم عکس های دریافتی توی همون My Stuff\My Images میرن و البته در حافظه ی گوشی. و برای پوشه بندی ابن عکس ها باید بشینی تک تک 20-30 تا عکس رو مارک کنی. چون با عکس های قبلی قاطی میشه نمیشه سلکت ال هم کرد. نمیشه کاری کرد که فایل های دریافتی وارد رم بشند؟ یا اینکه یه پوشه رو معرفی کنی هر چی گرفتی بره اونجا؟

مرسی

10. این کاربر از hamedfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام.
    دوستانی که دارن . ایا این مثل سامسونگ اینباکسش محدودیت داره ؟ و اگه داره تا چندتا ؟
    ممنون

12. این کاربر از corei7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

فک کردم نداره یکی گرفتم 1500 ولی تو جعبش هم یکی دیگه بود: دی
    محافظ اصلیش رو گرفتی 1500 ؟؟؟؟
    یا از این چینیاس /؟
    کل صفحه تا زیر دکمه هارو پوشش میده یا نه ؟

14. 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام من KP500 Cookie گرفتم. یه مشکلی دارم.

تو قسمت My Stuff\My Images همه ی عکس هایی که من دارم رو با هم نشون میده. (چه در رم باشه چه حافظه گوشی). نمیشه کاری کرد مثل پوشه بندی که توی رم انجام دادی عکس ها رو نشون بده؟ (این مشکل برای اهنگ ها و ... هم هست)

و مشکل بعدی اینه که من وقتی مثلا 20-30 تا عکس از کسی با بلوتوث میگیرم عکس های دریافتی توی همون My Stuff\My Images میرن و البته در حافظه ی گوشی. و برای پوشه بندی ابن عکس ها باید بشینی تک تک 20-30 تا عکس رو مارک کنی. چون با عکس های قبلی قاطی میشه نمیشه سلکت ال هم کرد. نمیشه کاری کرد که فایل های دریافتی وارد رم بشند؟ یا اینکه یه پوشه رو معرفی کنی هر چی گرفتی بره اونجا؟

مرسی
    خوب شما یکم تو تنظیمات بگردی میتونی گذینه ای رو پیدا کنی تا محل زخیره بلوتوث رو حافظه خارجی قرار بدی
    سلام.
    دوستانی که دارن . ایا این مثل سامسونگ اینباکسش محدودیت داره ؟ و اگه داره تا چندتا ؟
    ممنون
    بله محدودیت داره فک کنم 500 تا اس ام اس جا میشه
    محافظ اصلیش رو گرفتی 1500 ؟؟؟؟
    یا از این چینیاس /؟
    کل صفحه تا زیر دکمه هارو پوشش میده یا نه ؟
    نمیدونم مثل یکی خودشه و همه صفحه رو میگیره.
    فقط یک تیکش یک لایش کنده شد و ناخنم هی گیر میکنه بهش باید عوضش کنم.

16. 3 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1282's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    root

پيش فرض

با عرض سلام و درود خدمت دوستان
    95%نرم افزارهایی که روی گوشیم میریزم همایت نمیکته همچنین کتاب های که با پسوند jar هستند اصلا پشتیبانی نمکنه باید چیکار کنم لطفا کمک کنید

18. این کاربر از hamed1282 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

من که همچین مشکلی نداشتم و فقط بازی ها و نرم افزارهایی که با سنسور شتاب سنج کار میکنن و جاوا هم هستن رو نمیتونه اجرا کنه
    فقط مشکلی که داره محدودیت حجمی داره و نمیتونی فک کنم از 11 مگابایت بیشتر نصب کنی.
    شما یکی از اون چیزهایی که نمیتونه اجرا کنه رو بده تست کنم

20. 2 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •