تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 334 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تيباداراي موتور 80 اسب با 8 سوپاپ هست اما موندم چطور امكان داري به قول خيلي ها اين موتور ضعيف وتنبل موتوراي 16 سوپاپ و مثل خانواد پژو ريو ال 90 به چلش بكشونه حتي اگه حرفه اي باشي ماشينتم حسابي برسي تو شهر ميشه مغلوبشون كرد تو اتوبانم پابه پا ميشه باهاشون رفت پس يه خاصيتي تواين موتور هست كه مي تونه اين كارو انجام بده اونم مركز تحقيقات آلمان تونست انجامش بده انشااله سايپا هم با استفاده از تجربيات موتورسازان بزرگ دنيا بهتر از اينها رو هم مي سازند
    موتور تنها اسب بخار وتعداد سوپاپ نيست بلكه شامل راندمان ،حركت به موقع ومنظم سوپاپهاوسرعت عمل وهماهنگي بقيه اجزاء موتور وگيربكس ،نحوه طراحي بدنه خودرو ، طريقه رانندگي با خودرو وبقيه مواردميشه كه توتخصص بنده نيست وموتورسازا ميدونن
    حالا بحث اينه اگه موتور تيبارو 16 سوپاپه كنيم با يه گيربكس باراندمان بيشتر وترمز پيشرفته ترروي هرچهار چرخ به نظرتون شتاب 0 تا 100 چقدر ميشد؟!!!!!
    اگه حجم موتور 1600 ميشد با16 سوپاپ!!!!!

داره خودمونی میشه asme1982's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز من مدتی هست پیگیر قیمت خودرو ها هستم
    اتفاقا تیبا خودرویی بوده که افزایش قیمت از سوی کارخانه نداشته و سربالایی افزایش قیمت یواش یواش طی کرده
    تیل معلوم نیست هنوز چه ماشینیه اما ریو داشتم و خوبه

قصد خرید تیبا دارم چند وقتی بحث دنبال کردم
    موافق و مخالف خوندم

میشه بدون اغراق راهنماییم کنید
    من خودم ریو داشتم و تجربه 22000 کیلومتر رانندگی باهاش داشتم و واقعا از اینکه فروختمش ناراحتم و الان هم دنبال یه جایگزینم ...
    هنوز با توجه به مطالعاتی که کردم و دیدن ماشین از نزدیک به دلم ننشسته و شاید در آینده ای که انشالله ایراداتش برطرف بشه بخرمش ...
    ولی الان بیشتر دنبال یه ماشینی هستم راحت باشه و ایمن و قدرت موتورش خوب باشه و ترجیحا اتوماتیک چون خیلی رانندگی می کنم و قیافه خیلی برام مهم نیست اصلا ...
    شاید برای تجربه مدتی هم سوار تیبا شدیم خدا رو چه دیدید ولی الان نه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض تشکر و خداحافظی

سلام دوستان
    با تشکر از دوستانی که از قدیم تو این تاپیک به انجام شدن بحث های مفید و دادن اطلاعات مناسب و مفید کمک کردند و الان حضور ندارند و چه دوستان تازه وارد من هم با اجازتون از اینجا خواستم نقل مکان کنم.
    خیلی وقت بود که متوجه شده بودم تاپیک تفاوت کرده و دیگه اون تاپیک قبلی نیست.
    که امروز دوستان رو پیدا کردم.
    فقط گفتم یه تشکر کرده باشم و بعد ازینجا نقل مکان کنم.
    ممنون به هرحال.
    خداحافظ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

احمد جان قضیه چیه؟ کجا میری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بالاخره خودروه ما بعد از یک ماه واریز وجه فاکتور شد- حالا مونده تحویل ؟

داره خودمونی میشه glayolx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

رفته بودم شمال به مرزن آباد که رسیدم رفتم بنزین بزنم. 2 لیتر که زدم باک پر شد در صورتی که عقربه نزدیک به آخر بود و اصلا با این همه راهی که اومدم امکان نداشت پر باشه خلاصه کلی ماشینو تکون دادیم تا اگه هوا گرفته خالیشه اما نهایتا 5 لیتر تونستم بزنم. همونجا بردمش تعمیرگاه مثلا مجاز یارو اصلا تو باغ نبود یه جا دیگه بردم گفت اشکال از باک ماشینه باید بازدید بشه
    با هر بدبختی بود برگشتم حالا می خوام ببرم نمایندگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من خودم ریو داشتم و تجربه 22000 کیلومتر رانندگی باهاش داشتم و واقعا از اینکه فروختمش ناراحتم و الان هم دنبال یه جایگزینم ...
    هنوز با توجه به مطالعاتی که کردم و دیدن ماشین از نزدیک به دلم ننشسته و شاید در آینده ای که انشالله ایراداتش برطرف بشه بخرمش ...
    ولی الان بیشتر دنبال یه ماشینی هستم راحت باشه و ایمن و قدرت موتورش خوب باشه و ترجیحا اتوماتیک چون خیلی رانندگی می کنم و قیافه خیلی برام مهم نیست اصلا ...
    شاید برای تجربه مدتی هم سوار تیبا شدیم خدا رو چه دیدید ولی الان نه!
    دوست عزیز منم ریو داشتم 4 سال دیروز فروختم.
    پیشنهادم برات ریو اتوماتیکه.
    خودم دارم میخرم.
    از هر کی داشته سوال کردم هیچکس ناراضی نبوده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوست عزیز منم ریو داشتم 4 سال دیروز فروختم.
    پیشنهادم برات ریو اتوماتیکه.
    خودم دارم میخرم.
    از هر کی داشته سوال کردم هیچکس ناراضی نبوده.
    دوست عزیز ریو اتوماتیک به هیچ وجه بدرد نمیخوره

از گیربکس قدیم استفاده میشه که تبپ ترونیک هم نیست.
    ریو یه مدت کوتاهی سال 89 تولید شد و هرچی خسن هموناست که فراخوان زدند برای بازگشت.قرار بود ریو معمولی بهشون بدن

تمام ریو اتوماتیک تو یازار مشکل دار هستند و از لحاظ موتوری هم ضعیف

در ضمن تولید ریو به خاطر نبودن قطعات و تحریم تا اخر امسال قطع میشه
    پس 100% انتخاب هر مدل ریو به صرفه نیست

زیر 20 تومان فقط 206 و 206 SD خوبه که خبر میرسه قیمت اونهم شده 21.30

حالا تصمیم با خودتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خدمت دوست خوبمون آقا نوید سلام عرض می کنم. امیدوارم هر جا هستی خوش باشی و با ماشینت نهایت لذت رو ببری. ما که واقعا از تیبا راضی هستیم و نقطه ضعفی ازش ندیدیم. به دلایلی این ماشینو میخوام به داداشم بدم... از طرفی من تو این چند ماه 10 تومن پس انداز کردم و انشالله واسه آخر سال میخوام یه ماشین بخرم. من که تیبا رو کاملا قبول دارم و البته گزینه دیگه که فکرمو مشغول کرده رانا هست. شاید اطلاع داشته باشی که رانا رو پلتفورم 206SD طراحی شده، یعنی موتور کاملا مشابه (موتور TU5 قدرت108 -16 سوپاپ-1600سی سی-گشتاور142در5600- یورو4-ABS با 2 ایربگ-مصرف ترکیبی 6.6لیتر) و طبق گفته یکی از دوستان در ایران خودرو با قینت 13.5 به بازار میاد(یعنی 1.800 بیشتر از تیبا) اصولا هر ماشینی که ابتدا وارد بازار باشه و هدفش صادرات باشه در ابتدای تولید عالی خواهد بود. نه مثه 405 یا 206 یا ریو و حتی الان تندر که داره چینی میشه. نوید جان میخواستم نظرتو در این مورد بدونم. چرا که ظاهر رانا بین ایران خودروییها از همه بهتره، حتی از دنا و توی سایپا تیبا بهتر از بقیه هست.
    ممنونم

10. 2 کاربر از ramtin2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

خدمت دوست خوبمون آقا نوید سلام عرض می کنم. امیدوارم هر جا هستی خوش باشی و با ماشینت نهایت لذت رو ببری. ما که واقعا از تیبا راضی هستیم و نقطه ضعفی ازش ندیدیم. به دلایلی این ماشینو میخوام به داداشم بدم... از طرفی من تو این چند ماه 10 تومن پس انداز کردم و انشالله واسه آخر سال میخوام یه ماشین بخرم. من که تیبا رو کاملا قبول دارم و البته گزینه دیگه که فکرمو مشغول کرده رانا هست. شاید اطلاع داشته باشی که رانا رو پلتفورم 206SD طراحی شده، یعنی موتور کاملا مشابه (موتور TU5 قدرت108 -16 سوپاپ-1600سی سی-گشتاور142در5600- یورو4-ABS با 2 ایربگ-مصرف ترکیبی 6.6لیتر) و طبق گفته یکی از دوستان در ایران خودرو با قینت 13.5 به بازار میاد(یعنی 1.800 بیشتر از تیبا) اصولا هر ماشینی که ابتدا وارد بازار باشه و هدفش صادرات باشه در ابتدای تولید عالی خواهد بود. نه مثه 405 یا 206 یا ریو و حتی الان تندر که داره چینی میشه. نوید جان میخواستم نظرتو در این مورد بدونم. چرا که ظاهر رانا بین ایران خودروییها از همه بهتره، حتی از دنا و توی سایپا تیبا بهتر از بقیه هست.
    ممنونم
    دوستان عزیز اینقدر پای ریو رو به بهانه های مختلف مثل چینی بودن و ... وسط نکشید.ما تازه ریودار شدیم.از قبل هم یه سری مثل شماها که اطلاعات درستی از این ماشین نداشتن ما رو میترسوندن اما الان خدا رو شکر همه چیز برعکسه.تو ریو چیزی به عنوان قطعه چینی بکار نرفته.شاید یه سری چیزای جزئی مثل زیرپایی و کنسول و جدیدا" صندلی و اکسل عقب و رادیات کولر رو ایران بزنه اونم با کیفیت عالی ولی بقیه قطعاتش تماما" کره ایه.
    حتی روی کنسول یه جاهایی هست که فضای خالی داره برای قرار دادن اجسام کوچیک که روشو یه لایه روکش پلاستیک گرفتن.حتی اون روکش رو که در میاری زیر روکش زده KIA.

یه جا زده بود که مصرف زیاد ریو.آخه کجا ریو مصرفش زیاده؟ یعنی 6.5 لیتر در مقابل 405 9 لیتری و پرشیا معمولی حدود 9 لیتری و سمند معمولی 8.5-9 و سمند EF7 حدود 7.5 زیاده!!!!!!!!!!!!!!!!!!

همسایمون که تو سایپا تهران کار میکنه و برا چند روز مرخصی گرفت اومد خونه گفتم ریو چجوریاست ؟ میگه بالای 90 درصد قطعات ریو کره ایه و چیزای جزئی رو ایران میزنه.

پس دیگه هیچ بحثی رو اعم از مصرف زیاد و چینی بودن و ... رو به ریو نسبت ندین و اگه میگین با دلیل و مدرک باشه(من هم برا تمام حرفام دلیل و مدرک دارم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •