خوب شما هم همین طور یارو معلوم نیست چیکار کرده ؟؟؟
خوب شما هم همین طور یارو معلوم نیست چیکار کرده ؟؟؟
nossed چی هست دیگه ؟
اگه ap باشه که عمرا بردارنDDDD
دوستان اپدیت چند مگ بود اخرین کسایی که اپدیت کردن
من میخوام دوباره اپدیت کنم
من راجع به زره صحبت نمی کنم چون اکثرا Enchant می کنن و خیلی قوی میشه.
صحبت من راجع به حمله هست.طرف وقتی کم میاره میره 4 تا nosstrum همزمان استفاده می کنه.
مثلا همون یارو Radiant امروز PVP بود.
هم KO استفاده کرده بود هم Defense noss و هم Clean hit و هم HP remedy و هم SP remedy
بعد همه رو با 3 ضرب می کشت.این یعنی کم آوردن.
قبلش ما داشتیم می ترکوندیم.چیز جالب اینکه وقتی یکی ار لایت ها که Nosed هست میمیره
بقیه کم کم Log off می کنن.چند موردش رو به چشم دیدم.
مثلا وقتی The One یا Radiant با Raheem رو کشتیم 10 نفر یهو Log off کردن.
کاظم با هانترت میری pvp ؟
هانترت لول چنده؟ الان چند تا لایت کشتی؟
بیلدت همون فول لاک هست؟
تجهیزاتت چیه؟
جدی میگی ؟200 mg
اگه اینطور باشه همین الان دوباره اپدیت میکنم
دوستان یه جواب بدن
در ضمن این nossed چیه ؟؟؟؟
من اصلا متوجه نمیشم درباره چی حرف میزنین
یا منی؟ انگلیسی من ....!؟ بگذریم.یه خورده اینگلیسی رو قوی کنید به جایی ضرر نمیرسه![]()
امروز تو pvp 20-30 هم اوضاع وحشتناک بود . یه فایترشون حریف همه ما می شد. من با 3ضربه میمردم بقیه با 1 ضربه!!
فکرش رو بکنین ما حدودا 12 تا بودیم و regroup می کردیم که فقط همون یه فایتر رو بکشیم نشد که نشد!! به راحتی وسط ما 12 تا میومد و هر چی ضربه بهش کی زدیم 20 % هم از حونش کم نمی شد و دونه دونمون رو تنهایی می کشت. ما رو تنهایی تا دروازه خودمون عقب روند!!!
مگه میشه؟؟ خیلی مسخرست. یارای ما اکثرا hm و حرفه ای بودن ولی کاری نمی تونستن بکنن.
علتش چیه؟
تازه این یک نکته عجیبش بود.
Last edited by mhv_kntu; 29-06-2009 at 02:20.
اینو یکی معنی کنه :
فقط دقیق معنی کنید 30 میلیون روش خرج کردم![]()
میخوام ببینم چیه :
![]()
خوب برای شما هم هست اون یارو که war یه ele به خودش وصل کرده من که dual لینک کردم با یه ضربه میزنه بعد هم که به اون حمله میکنیم 10 نفری هم نمیتونیم بزنیمش یعنی اون nosstrum استفاده نکرده مگه میشه دو یا سه نفر دیگه هم هستن که اسمشون یادم نیست که یکشون هانتر یارو قبلا با 5 ضربه منو میکشت دیروز با 3 ضربه که فکر کنم امروز با یه ضربه بکشه اصلا نمیشه بهش نزدیک شد یعنی او هم nosstrum استفاده نکرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by ehsan_rx1; 29-06-2009 at 07:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)