سلام من میخواستم این گوشیو فردا بخرم . چیزی خاصی هست که باید راجبش مووقع خرید دقت کنم ؟ مثلا تاریخ ساختش که کی باشه ؟
بعد اس ام اس زدن باهاش راحت هست ؟ فارسی صفحه کلید کامل داره ؟
سلام من میخواستم این گوشیو فردا بخرم . چیزی خاصی هست که باید راجبش مووقع خرید دقت کنم ؟ مثلا تاریخ ساختش که کی باشه ؟
بعد اس ام اس زدن باهاش راحت هست ؟ فارسی صفحه کلید کامل داره ؟
سلام دوستان یه سوال
این گوشی با برنامه های BT File Manager یا سایر برنامه ها قابل هک شدن با بلو تو ث هست ؟؟؟؟؟
آقا ورژن گوشي من 21 هست مي خوام به 31 ارتقا بدم هيچي هم از اپديت گوشي بلد نيستم خط اي دي اس ال هم دارم و از لحاظ اپديت مشكلي ندارم . دوستان مي تونند من رو كمك كنند يا يه تاپيك معرفي كنند ممنون مي شم .
شما باید نرم افزار Nokia Software Updater و Nokia PC Suite رو تو کامپیوترت نصب کنی بعد موبایلتو با کابل به کامپیوتر وصل میکنی و به اینترنت وصل میشی و برنامه Nokia Software Updater رو اجرا میکنی خودش برات اپ میکنه. قبل از اپ هم موبالتو دایورت ورمتو از گوشیت در ار.
اینم بگم که هنوز ورژن 31 رسمآ اعلام نشده پس منتظر بمون.![]()
دوستان پستهای تکراری ندین .
اقای lordfarid پست های قیل رو مطالعه کنی همه چی دستت میاد .
اقا چجوری میشه فایل های jar یا بقیه برنامه ها رو با بلوتوث send کرد ؟ چون در حالت عادی نمیشه دوستان لطفا کمک ....
دوستان , با سیستم تشخیص دست خط میشه یک متن فارسی نوشت؟
اگه امکانش هست یک عکس از این قابلیت گوشی بگذارید. ممنون
بله ، با برنامه xplore هر چی که دلت بخاد میشه فرستاد.
بله که میشه . الان در امکانم نیست که عکس برات بزارم.
یکی هم به من کمک کنه.
برنامه پایتون برای 5800 رو میخام که کار کنه وخودتون تست کرده باشین . اگه نمی تونین اپ کنین لینکشو بزارین.
با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)