تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 288 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یکی که سر در نمیارم. به هر نمایندگی که زنگ می زنی میگن فعلا فروش نداریم. یعنی چی؟ تا کی میخوان این دست و اون دست کنن؟ قیمت کم یا زیاد هر چی هست اعلام کنن بره. تو سایت سایپا که میری کلا لینک فروش محصولات رو برداشته. راستی یه خبر جالب. حتما شنیدین که پژو ایرانو تحریم کرده؟؟ از اونجایی که تمام محصولات ایران خودرو بالاخره چند تا قطعه از پژو عاریه دارن. پس باید گفت دیگه خرید هیچ کدوم از محصولاتش خیلی به صرفه نیست. بازار سیاه قطعات و قیمتهای بالا. باید منتظر موند نتیجه رو دید. فکر کنم بازار خودروهای چینی حسابی گرم شه. البته طفلکیا حقم دارن. خدایی کیفیت ماشیناشون به نسبت بقیه داخلیا خیلی هم بد نیست.به هر حال این سایپا دیگه داره میره رو اعصابم !!!

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

من یکی که سر در نمیارم. به هر نمایندگی که زنگ می زنی میگن فعلا فروش نداریم. یعنی چی؟ تا کی میخوان این دست و اون دست کنن؟ قیمت کم یا زیاد هر چی هست اعلام کنن بره. تو سایت سایپا که میری کلا لینک فروش محصولات رو برداشته. راستی یه خبر جالب. حتما شنیدین که پژو ایرانو تحریم کرده؟؟ از اونجایی که تمام محصولات ایران خودرو بالاخره چند تا قطعه از پژو عاریه دارن. پس باید گفت دیگه خرید هیچ کدوم از محصولاتش خیلی به صرفه نیست. بازار سیاه قطعات و قیمتهای بالا. باید منتظر موند نتیجه رو دید. فکر کنم بازار خودروهای چینی حسابی گرم شه. البته طفلکیا حقم دارن. خدایی کیفیت ماشیناشون به نسبت بقیه داخلیا خیلی هم بد نیست.به هر حال این سایپا دیگه داره میره رو اعصابم !!!
    دارم به این فکر می کنم که ما ایرانی ها چقدر بد بختیم که برای خرید محصولات آشغال این خودرو سازها باید حرص بخوریم و خواهش و تمنا کنیم و این خودروساز ها برای ما ناز بیارن!!!

3. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Jang Bogo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یه سوال. اگه با همین پراید با دنده 5 با سرعت 100 یا 110 بریم، بنزین کمتر میسوزه تا با دنده 4 همین سرعن رو بریم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

ظاهرا امروز قیمت های جدید به نمایندگی ها اعلام شده است

6. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمایندگی نمونده که زنگ نزده باشم. فکر کنم کل نمایندگیهای تهرانو زنگ زدم. هیچ کدوم حتی محض رضای خدا جواب تلفنو نمیدن. حتی به دفتر فروش خود سایپا زنگ زدم هر 9 خط یا مشغول بود یا بوق میخورد کسی جواب نمیداد. باهات کاملا موافقم. چقدر بدبخیتم که اینا دارن خودشونو برای ما میگیرن. مشکلی که هست اینه که با توجه به اینکه ایران خوردو شرایط خاصی برای فروردین و اردیبهشت اعلام کرده. که مثلا بعضی ماشینا جزوش نیست. میترسم سایپا هم از سیاست ایران خودرو پیروی کنه و شرایط فروش اعتباری رو تا یه مدت مثلا تا ماه خرداد بر داره.

8. این کاربر از ronin_2607 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فقط تونستم قیمت 131sx رو از یه نمایندگی بگیرم. اونم با کلی خواهش !!! 9940 فروش نقدیه. فعلا هم فروش ندارن. آها یه نمایدگی دیگه هم سپرده بودم بهم زنگ بزنن. بعد از 2 روز زنگ زده میگه یه دونه 131 داریم شرایطی تحویل فوری. 5560 پیش. 4 تا چک 1400 6 ماهه در وجه سایپا. خیلی گرون گفت. چه خبره. منم گفتم نمیخوام. فکر کنم از اینا بود که خودشون نقدی میخرن بعد به ملت قسطی میدن با سود بالا. فقط موندم چرا گفت چکهاش در وجه سایپا !!! البته تحویل فوری هم بود. شاید بخاطر همین اینقدر گرون گفت. نمیدونم والا. فعلا که تا به ما رسید آسمون تپید.

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من یک پراید 83 دارم که 40000 تا هم بیشتر کار نکرده رنگ هم نداشت تا حالا اما چند روز پیش تصادف کردم عکس هاش رو هم پایین گذاشتم
    می خواستم بدونم گلگیر ها رو عوض کنم بهتره یا صاف کنم ؟ البته اینم بگم می خوام بعدا برای فروشش کمتر ضرر کنم
    تصادف هم اینطوری بود که زدم به جلوی پارس (در حال دور زدن بود) بعد چرخید سپرش هم خورد به گلگیر عقبم (چون فاصله کم بود با همون سرعت 60-70 که می رفتم خوردم بهش جالب اینه گفت اصلا ندیدمت وقتی اومدم جلوی من 10-12 متر فقط باهاش فاصله داشتم راهی هم برای رد دادن نبود)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چیزی به ذهنم میرسه که دلم میخواد همه بدونن
    پراید خیلی ماشین خوبیه
    پراید حرف نداره
    حالا چرا بذارین درد دل کنم
    اولا که قبلا پراید داشتم
    خوب اولین چیزی که تو ذهنتون باید بیارین اینه چقدر دارین پول میدین
    خوب حالا شروع میکنم ببینید تا در میوه فروشی هم پراید بهتون کمک میکنه حالا چطور .....
    اولا که ماشین بسیار راحتیه پیشنهاد تعویض کمک های ماشین با یه کمک خوب رو میدم البته بعد از گارانتیش
    خوب میرسیم سر صندلی که صندلی و جای پای بسیار راحت و بزرگی داره
    تجربه بهم نشون میده که نسبت به ریو و تیبا همچین صدای موتور خیلیم توی اتاق اذیت نمیکنه
    شتابش خیلی عالیه
    خرج یه سری چیزای تعویضی مثل روغن و لنتش خیلی خیلی خیلی پایینه
    هر جای ایران که باهاش بری تعمیرگاه و لوازمش هست تقریبا بگم تو هر روستایی
    مصرف بسیار پایینی داره البته اگه پدر اون موتور رو در نیارین و رعایت کنین
    موتورش خیلی جون سخته خراب نمیشه تازه خرابم بشه با 100 200 300 400 سر و تهش هم میاد ماشینای الان وا کنی ببندیش 1 میلیون خرجت میشه تازه اگه لوازمشو پیدا کنی که کلی هم پول اونا میشه
    اگه خدایی نکرده تصادف کنی با یه قیمت کم دوباره ماشینتو سوار میشی اما ماشینای دیگه .....
    حالا میریم به میوه فروشه باور کنین با پراید بری میوه بخری قیمت میوه یه چیز دیگست تا این که با ماشین دیگه برییمیگی نه امتحان کن

12. 7 کاربر از pishooo2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوست عزیز شرایط فروش فوری اعتباری سایپا اعلام شده که فعلا فقط برای تیبا و 131 و 131 پایه گاز سوز هست که می تونید در لینک زیر مشاهده کنید.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوستان این هم قیمت محصولات سایپا در سال 91 (حالا رئیس سازمان حمایت از مصرف کننده می فرمایند موضوع افزایش قیمت خودرو نداریم)

15. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •