من گواهینامم فکر کنم اسمش ب 1 هست رو دارم
از لحاظ سنی هم مشکل ندارم
چند تا گواهینامه باید بگیرم تا بشه پایه یک سابق
با تشکر
من گواهینامم فکر کنم اسمش ب 1 هست رو دارم
از لحاظ سنی هم مشکل ندارم
چند تا گواهینامه باید بگیرم تا بشه پایه یک سابق
با تشکر
سلام دوستان کسی میدونه آیا از پارسال کتاب آموزش رانندگی ویژه متقاضیان پایه سه تغیر کرده؟
لطفا جواب به ایملم بفرستید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
گواهینامهام تا چند روز دیگه یکساله میشه. توی قوانینی که خوندم اگه تجاوز از سرعت مجاز داشته باشی گواهینامه اخذ میشه و برای تبدیل شدت به موقت یکساله به واحد صدور ارسال میشه. حالا اگه تجاوز از سرعت مجاز داشته باشم و توی خلافیهای ماشین هم باشه اما اصلاً پلیس جلوم رو نگرفته باشه چه بلایی سر گواهینامهام میاد؟ توی خلافیها اصلاً اثری از عدم توجه به پلیس نیست که بگیم پلیس بهت اعلام کرده و من نفهمیده باشم!!!
داداش اون یکساله اینا چیه باو برداشته شدن
شما ده سال گواهینامت اعتبار داره خیالت تخت والا منم خرداد سال پیش گواهیناممو گرفتم عین شما اگه این قانونا بود تا الان گواهنیامم ده بار ضبط شده بود :|
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
سلام
دوستان هنوزم گواهینامه های جدید نمیتونن تا یک سال تو جاده رانندگی کنن؟؟
سلام داداش .
این سایت رو نگاه کن : udriver.ir/page1%D8%A7%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86/
8 تا آزمون آنلاین رو کامل حفظ کن !
خودم بار اول 30 از 30 قبول شدم![]()
سلام.
دوستان یکی از دوستان که ترکیه اقامت داره میخاد بیاد ایران و گواهینامه بگیره و بین المللیش کنه.
البته قبلا همه کارای پایه دو رو انجام داده بود و لی یک سری مشکلات پیش اومد که نشد.
الان میخاد برای پایه یک اقدام کنه.
آیا پایه یکی هست که بشه باهاش علاوه بر ماشین های سنگین و سبک, موتور هم با همون گواهینامه سوار شد ؟
مدارکی که برای ثبت نام همون گواهینامه پایه یک میخان ازمون چیا هستن؟
در ترکیه طرف اگر بخواد پایه یک بگیره نیاز نیست حتما پایه دو رو داشته باشه.
میتونه مستقیم امتحانات ماشین های سبک+سنگین+موتور رو بده و همه رو در یک کارت داشته باشه.
هزینه ـش هم تقریبا 5 میلیونی در میاد به پول ایران.
آیا در ایران هم این چنین هستش که بدون داشتن پایه دو بتونه پایه یک بگیره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)