من دنبال یه مدلی ام که ریکوردر بهتری باشه و mp3 player هم باشه ، منظورم اینه که ریکورد برام مهم تره. کسی میدونه سونی px 312 همچین خصوصیاتی داره یا نه؟
من دنبال یه مدلی ام که ریکوردر بهتری باشه و mp3 player هم باشه ، منظورم اینه که ریکورد برام مهم تره. کسی میدونه سونی px 312 همچین خصوصیاتی داره یا نه؟
سلام
من دنبال یه مدل هستم که رم بخوره یا حافظه زیادی داشته باشه
قیمتش هم به تنش بیارزه
مثلا آیپاد کلاسیک250 ولی خب من از اپل زیاد خوشم نمیاد و مدلش هم قدیمیه
چیز دیگه که بیارزه چی داریم؟
همه ریکردر های امروزی سوکت استاندارد هدفون دارندو اسپیکر برای پخش هم دارند مثل :
ولی خب تفاوتهای ظریف و کوچکی با Mp3player ها دارند مثل میزان فرمتهای پشتیبانی اندازه و کیفیت صفحه نمایش و...
من منظور شما رو از مثل اون مدل خاص که اشاره کردید رو متوجه نمیشم.
Cowon X7 رو دیدی؟
Cowon X7 رو دیدی؟[/QUOTE]
نه ولی cowon معمولا خیلی گرونه
میشه یه توضیحی درموردش بدید؟
و قیمت روز![]()
راستی از آیپاد شافل قدیمی هم بخاطر قیمتش خیلی خوشم اومد
ولی خب تفاوتهای ظریف و کوچکی با Mp3player ها دارند مثل میزان فرمتهای پشتیبانی اندازه و کیفیت صفحه نمایش و...
من منظور شما رو از مثل اون مدل خاص که اشاره کردید رو متوجه نمیشم.
سوالم اینه که sony icd-px 312 چیزی که من میخوام هست؟
من دنبال یه ریکوردریم که بتونم باهاش صدای استاد و تو کلاس ضبط کنم و گاهی هم باهاش آهنگ گوش کنم ، خیلی ام پی تری بودنش برام مطرح نیست.
من آخر سر متوجه نشدم شما دقیقا چی دوست داری و نه ولی خب اگه سوالی بپرسید بتونم کمک میکنم برای اطلاع از مشخصات این پلیر:
برای مشاهده آخرین لیست قیمت مصوب:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله این مدل خاص فرمت MP3 رو پخش میکنه ولی توجه داشته باشید که فرمت دیگه ایی رو پخش نمیکنه حداقل فرمت های دیگه ایی تو جدول مشخصات ننوشته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواستی باهاش صدا ضبط کنی توصیه میکنم حتما intelligent noise cut رو فعال کنی.
Last edited by peaceful1; 30-08-2011 at 13:56.
من هم نمی دونم چی به دردم می خوره که سوال کردم
من برام صفحه لمسی مهم نیست ( اصلا صفحه برام مهم نیست )
فقط آهنگ گوش میدم
میزان نگه داری شارژ بالا می خوام و هارد بالا
از آیپاد شافل هم بخاطر قیمتش خوشم اومد
خودم یه mp4 سونی اصل دارم که باطریش ضعیف شد من هم دل و رودشو ریختم بیرون باطری رو کندم و سر همش کردم
الان فقط با شارژر نوکیا قدیمی کار می کنه ( سوزنی نه)
فکر نمی کنم دیگه باطریش گیر بیاد واسه همین می خوام بندازمش دور و یه mp3 خوب بگیرم![]()
X7 حدود 103 ساعت شارژ نگه میداره
حافظه هم 120 و 160 گیگابایت دیگه از یه پلیر چی میخوای ؟!
Last edited by peaceful1; 30-08-2011 at 14:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)