سلام
من مودمم asus am602 هست سروس adsl هم اسیا تک لطفا چگونگی انجام تنظیمات ip و router بگیید
باتشکر
سلام
من مودمم asus am602 هست سروس adsl هم اسیا تک لطفا چگونگی انجام تنظیمات ip و router بگیید
باتشکر
با درود.دوستان من مودم aztech دارم که خوده شرکتی که ازش اینترنت پر سرعت گرفتم دوبرا که زیر مجموعهء فن آوا هست بهم داده اما الان که 3 روز هست که وصل شدم ولی منو به نت متصل نمیکنه همه مراحل نصبش رو هم طبق دستور دفترچه راهنماش پیش رفتم ولی بازم اذیت میکنه و وصل نمیشم به شرکت تماس میگیرم میگن مودمت رو درست نصب نکردی به این دلیل وصل نمیشی و ریزه کاریهایی داره که باید یکی بیاد نصبش کنه برات .از اشخاص دیگه می پرسم میگن اصلا نصب آنچنانی نمیخواد میخوان پول اضافه بگیرند من هم موندم چیکار کنم شبانه وصل شدم ولی روزانه هر کاری میکنم وصل نمیشم کی آشنایی داره با نصب مودم aztech لطفا راهناییم کنه قدم به قدم ممنون میشم ازش جون این شرکت براش مهم نیست که من وصل بشم یا نه فقط ماه به ماه پول شارج ازم میگیره ممنون منتظر جوابم هستم
پاساژ ایران منظورت ایرانیان هست.
این مودم ایسوز هم ظاهرن USB print داره 2 تا هم داره.
قیمت داری؟ با شماره تلفن؟
بله تهرانم.
با درود.
من يك هفته بيشتره كه از پارس آنلاين adsl گرفتم.تو شهرستانم.ولي الان كه سيستم جديد گرفتم.در ارتباط بين مودم و سيستم جديد مشكل دارم.روي كانكشن علامت مثلث زرد رنگ ديده ميشه.طبق گفته هاي خود سايت پارس آنلاين هم كه پيش رفتم و چندين بار مودم رو روشن و خاموش كردم و enable و disable كردم و نيز repair كردم باز هيچ فرقي نكرده و وقتي enable ميكنم بعد از كمي جستجو دوباره با علامت زرد رنگ مواجه ميشم.usb و شبكه سيستم مشكلي ندارن.با هر دو امتحان كردم.جالب اينه كه همين مودم رو ميبرم رو سيستم قبلي راحت connect ميشه.پس چرا تو سيستم جديد نميشه؟
خواهش ميكنم كمك كنيد.الان يك روزه نميتونم كانكت بشم و الان با سيستم قديمي دارم اينا رو مينويسم.
با خود پارس آنلاين هم تماس گرفتم .ميگن مشكل از كامپيوتره
چه كنم؟
سلام.
دوست عزیز میتونم بپرسم شما این مودمتون رو از کجا گرفتین؟
از قابلیت UBS print server استفاده کردین؟
چون یه مقدار دیوایس قدیمی هست مشکلی چیزی نداره؟
آقا يكي جواب بده
دوستان. من قبلا سوالي درباره اينكه آيا ميشه spliter رو اول ورودي خونه گذاشت يا نه پرسيدم. كه آقاي a6l3i لطف كرند و جواب بالا رو دادند.
امروز كه خط گرفتم با نصاب شاتل صحبت كردم. گفتش ميشه. بعد گفتم شنيدم كه نميشه. "ميگفت پس شركتهايي كه 10 تا گوشي تلفن دارند چكار ميكنند؟ براي هر كدوم كه نميان يه اسپليتر بزارند" ديدم حرفش چندان هم غير منطقي نيست. حالا نظر دوستان چيه. آخر ميشه براي كل گوشي ها يه اسپليتر گذاشت يا براي هر گوشي بايد يه اسپليتر بگيرم.
من الان دارم از سرویس adsl 256 استفاده میکنم اوایل سرعت دانلود 33 تا 36 بود ولی الن 24 تا 26 پشتیبانی گفت هیچ مشکلی نیست و در ضمن هیچ چیزی از پهنای باندم استفاده نمی کنه لطفا راهنمایی کنید چون این سرعت برای دانلود از هر سروری در هر ساعتی از شبانه روز همین که از نرمال خیلی کمتره ممکنه مشکل از ویندوز باشه؟
دوست عزیز میشه ولی بعد شما مجبوری از دم در خونتون که اسپلیتر رو گزاشتی هم برای مودم ADSL سیم بکشی.
از سایتای مرجع امتحان کن مثل kernel.org یا download.com ببین سرعت روی چقدره.من الان دارم از سرویس adsl 256 استفاده میکنم اوایل سرعت دانلود 33 تا 36 بود ولی الن 24 تا 26 پشتیبانی گفت هیچ مشکلی نیست و در ضمن هیچ چیزی از پهنای باندم استفاده نمی کنه لطفا راهنمایی کنید چون این سرعت برای دانلود از هر سروری در هر ساعتی از شبانه روز همین که از نرمال خیلی کمتره ممکنه مشکل از ویندوز باشه؟
در ضمن سرویس 256 حداکثر سرعت دانلودش 32 هست که با توجه به فاصله با ISP یا وضعیت خط تلفن این سرعت کم میشه و در بهترین شرایط ممکنه به 27-28 برسه.
هیچ اروری موقع نصب شدن نمی ده؟اگر ارور میده بزار احتمالا میشه فهمید مشکل چیه.
آقا من میخواستم یه مود وایرلس دار بگیرم
اگه مودمی به من معرفی کنید که قیمتش بین 80 تا 100 هزار تومن باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)