تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 262 از 1759 اولاول ... 1622122522582592602612622632642652662723123627621262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه shk021051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من مودمم asus am602 هست سروس adsl هم اسیا تک لطفا چگونگی انجام تنظیمات ip و router بگیید
    باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با درود.دوستان من مودم aztech دارم که خوده شرکتی که ازش اینترنت پر سرعت گرفتم دوبرا که زیر مجموعهء فن آوا هست بهم داده اما الان که 3 روز هست که وصل شدم ولی منو به نت متصل نمیکنه همه مراحل نصبش رو هم طبق دستور دفترچه راهنماش پیش رفتم ولی بازم اذیت میکنه و وصل نمیشم به شرکت تماس میگیرم میگن مودمت رو درست نصب نکردی به این دلیل وصل نمیشی و ریزه کاریهایی داره که باید یکی بیاد نصبش کنه برات .از اشخاص دیگه می پرسم میگن اصلا نصب آنچنانی نمیخواد میخوان پول اضافه بگیرند من هم موندم چیکار کنم شبانه وصل شدم ولی روزانه هر کاری میکنم وصل نمیشم کی آشنایی داره با نصب مودم aztech لطفا راهناییم کنه قدم به قدم ممنون میشم ازش جون این شرکت براش مهم نیست که من وصل بشم یا نه فقط ماه به ماه پول شارج ازم میگیره ممنون منتظر جوابم هستم

داره خودمونی میشه paymanonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

تهرانی یا شهرستان ؟اگر تهرانی پاساژ ایران طبقه دوم

برای usb printer من تنها usb robotic را می شناسم فکر کنم تنها مدلی هست که داره
    پاساژ ایران منظورت ایرانیان هست.

این مودم ایسوز هم ظاهرن USB print داره 2 تا هم داره.

قیمت داری؟ با شماره تلفن؟

بله تهرانم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با درود.
    من يك هفته بيشتره كه از پارس آنلاين adsl گرفتم.تو شهرستانم.ولي الان كه سيستم جديد گرفتم.در ارتباط بين مودم و سيستم جديد مشكل دارم.روي كانكشن علامت مثلث زرد رنگ ديده ميشه.طبق گفته هاي خود سايت پارس آنلاين هم كه پيش رفتم و چندين بار مودم رو روشن و خاموش كردم و enable و disable كردم و نيز repair كردم باز هيچ فرقي نكرده و وقتي enable ميكنم بعد از كمي جستجو دوباره با علامت زرد رنگ مواجه ميشم.usb و شبكه سيستم مشكلي ندارن.با هر دو امتحان كردم.جالب اينه كه همين مودم رو ميبرم رو سيستم قبلي راحت connect ميشه.پس چرا تو سيستم جديد نميشه؟
    خواهش ميكنم كمك كنيد.الان يك روزه نميتونم كانكت بشم و الان با سيستم قديمي دارم اينا رو مينويسم.
    با خود پارس آنلاين هم تماس گرفتم .ميگن مشكل از كامپيوتره
    چه كنم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من هم شاتل دارم ولی مودمم Asus wl600g هستش.

سلام.

دوست عزیز میتونم بپرسم شما این مودمتون رو از کجا گرفتین؟

از قابلیت UBS print server استفاده کردین؟

چون یه مقدار دیوایس قدیمی هست مشکلی چیزی نداره؟

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا يكي جواب بده
    سلام
    اسپیلیتر رو نمیشه بطور سری بگذارین اول خط ( ورودی ساختمان ) تا نویز رو بصورت کلی بگیره !! بلکه باید واسه هر تلفن یا وسیله ای که تو خونه دارین ( مثل تصویر زیر ) یه splitter جداگانه تهیه کنید. ( دورشون خط قرمز کشیدم )

قطعا میدونید که یه سوکت از سه تاسوکت روی splitter به خط تلفن وصل میشه. اگه جایی از خونه فقط تلفن دارین ( مثل سمت چپ تصویر بالا ) سوکت مخصوص PC رو آزاد میذارین و اونجایی که هم PC دارین هم تلفن هر خروجی رو به دستگاه مربوطه ( PC و تلفن) وصل میکنید.
    دوستان. من قبلا سوالي درباره اينكه آيا ميشه spliter رو اول ورودي خونه گذاشت يا نه پرسيدم. كه آقاي a6l3i لطف كرند و جواب بالا رو دادند.
    امروز كه خط گرفتم با نصاب شاتل صحبت كردم. گفتش ميشه. بعد گفتم شنيدم كه نميشه. "ميگفت پس شركت‌هايي كه 10 تا گوشي تلفن دارند چكار ميكنند؟ براي هر كدوم كه نميان يه اسپليتر بزارند" ديدم حرفش چندان هم غير منطقي نيست. حالا نظر دوستان چيه. آخر ميشه براي كل گوشي ها يه اسپليتر گذاشت يا براي هر گوشي بايد يه اسپليتر بگيرم.

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من الان دارم از سرویس adsl 256 استفاده میکنم اوایل سرعت دانلود 33 تا 36 بود ولی الن 24 تا 26 پشتیبانی گفت هیچ مشکلی نیست و در ضمن هیچ چیزی از پهنای باندم استفاده نمی کنه لطفا راهنمایی کنید چون این سرعت برای دانلود از هر سروری در هر ساعتی از شبانه روز همین که از نرمال خیلی کمتره ممکنه مشکل از ویندوز باشه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا يكي جواب بده

دوستان. من قبلا سوالي درباره اينكه آيا ميشه spliter رو اول ورودي خونه گذاشت يا نه پرسيدم. كه آقاي a6l3i لطف كرند و جواب بالا رو دادند.
    امروز كه خط گرفتم با نصاب شاتل صحبت كردم. گفتش ميشه. بعد گفتم شنيدم كه نميشه. "ميگفت پس شركت‌هايي كه 10 تا گوشي تلفن دارند چكار ميكنند؟ براي هر كدوم كه نميان يه اسپليتر بزارند" ديدم حرفش چندان هم غير منطقي نيست. حالا نظر دوستان چيه. آخر ميشه براي كل گوشي ها يه اسپليتر گذاشت يا براي هر گوشي بايد يه اسپليتر بگيرم.
    دوست عزیز میشه ولی بعد شما مجبوری از دم در خونتون که اسپلیتر رو گزاشتی هم برای مودم ADSL سیم بکشی.

من الان دارم از سرویس adsl 256 استفاده میکنم اوایل سرعت دانلود 33 تا 36 بود ولی الن 24 تا 26 پشتیبانی گفت هیچ مشکلی نیست و در ضمن هیچ چیزی از پهنای باندم استفاده نمی کنه لطفا راهنمایی کنید چون این سرعت برای دانلود از هر سروری در هر ساعتی از شبانه روز همین که از نرمال خیلی کمتره ممکنه مشکل از ویندوز باشه؟
    از سایتای مرجع امتحان کن مثل kernel.org یا download.com ببین سرعت روی چقدره.

در ضمن سرویس 256 حداکثر سرعت دانلودش 32 هست که با توجه به فاصله با ISP یا وضعیت خط تلفن این سرعت کم میشه و در بهترین شرایط ممکنه به 27-28 برسه.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با درود.دوستان من مودم aztech دارم که خوده شرکتی که ازش اینترنت پر سرعت گرفتم دوبرا که زیر مجموعهء فن آوا هست بهم داده اما الان که 3 روز هست که وصل شدم ولی منو به نت متصل نمیکنه همه مراحل نصبش رو هم طبق دستور دفترچه راهنماش پیش رفتم ولی بازم اذیت میکنه و وصل نمیشم به شرکت تماس میگیرم میگن مودمت رو درست نصب نکردی به این دلیل وصل نمیشی و ریزه کاریهایی داره که باید یکی بیاد نصبش کنه برات .از اشخاص دیگه می پرسم میگن اصلا نصب آنچنانی نمیخواد میخوان پول اضافه بگیرند من هم موندم چیکار کنم شبانه وصل شدم ولی روزانه هر کاری میکنم وصل نمیشم کی آشنایی داره با نصب مودم aztech لطفا راهناییم کنه قدم به قدم ممنون میشم ازش جون این شرکت براش مهم نیست که من وصل بشم یا نه فقط ماه به ماه پول شارج ازم میگیره ممنون منتظر جوابم هستم
    هیچ اروری موقع نصب شدن نمی ده؟اگر ارور میده بزار احتمالا میشه فهمید مشکل چیه.

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

آقا من میخواستم یه مود وایرلس دار بگیرم
    اگه مودمی به من معرفی کنید که قیمتش بین 80 تا 100 هزار تومن باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •