آره.ولی به نظر من آبی برای دیفرانسیل کفایت میکنه.آدم بیشتر روی گسسته و هندسه پایه تمرکز کنه نتیجه بهتری میگیرهبچه ها من برای دیفرانسیل کتاب تستی اندیشه فائق رو خوندم . البته چندین اشتباه داره توش . ولی خیلی خوبه .
موفق باشی![]()
آره.ولی به نظر من آبی برای دیفرانسیل کفایت میکنه.آدم بیشتر روی گسسته و هندسه پایه تمرکز کنه نتیجه بهتری میگیرهبچه ها من برای دیفرانسیل کتاب تستی اندیشه فائق رو خوندم . البته چندین اشتباه داره توش . ولی خیلی خوبه .
موفق باشی![]()
دوستان واسه زبان 3 سال چند درصد قواعد تو یادگیری تاثییر داره ینی اگه من کل لغات رو حفظ کنم و قواعدو بلد نباشم حدودا چن درصد میزنم؟
منظور از سهمیه همون مناطق(1و2و3)و سمیه ی جانباز و شهید هستش که البته دو موردد قبل جدا گانه حساب می شه منظور همون مناطقه
بیشتر سواالا مربوط به لغات هستدوستان واسه زبان 3 سال چند درصد قواعد تو یادگیری تاثییر داره ینی اگه من کل لغات رو حفظ کنم و قواعدو بلد نباشم حدودا چن درصد میزنم؟
ولی خب شما برای معنی کردن بعضی چیزا احتیاج به قواعد هم دارین !
درصد هم اگه اینطوری باشه فک کنم 50 اینا بگیری ! شایدم بیشتر...
واسه املا من كلك دارم خوبه همرو جمع كرده يه جا مثل تاريخ ادبيات
بچه ها قضیه ی کلکه چیه شما ها که عمومی هاتون خوبه چه جوری می خونید؟
سلام. یه سوال اساسی و مهم دارم.
من هر سه آزمون آزاد رو ثبت نام کردم.(غیر پزشکی ، پاره وقت ، پزشکی) حالا میتونم با خرید یک کارت اعتباری دیگه ، در آزمون ریاضی هم ثبت نام و شرکت کنم ؟
دوستان سلام
عزیز شما اینطوری توی ریاضی هم ثبت نام کردی
غیر پزشکی ، ریاضی رو هم شامل میشه
منظورتون رو متوجه نمیشم. ولی من از مجموعه ی تجربی انتخاب رشته کردم...
حالا آخر چه کار کنم...؟
دوستان سلام
فکر کنم مثل ملی فقط بتونی توی یه رشته شرکت کنیمنظورتون رو متوجه نمیشم. ولی من از مجموعه ی تجربی انتخاب رشته کردم...
حالا آخر چه کار کنم...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)