اینجا چرا اینجوریه فک کنم دقیقه ای 10 تا پست می زنن!!!
درخواست منم اون وسطا گم شد دیگه نه؟!
اینجا چرا اینجوریه فک کنم دقیقه ای 10 تا پست می زنن!!!
درخواست منم اون وسطا گم شد دیگه نه؟!
میگه نسخه نصب شده شما مشکل داره و داغونه. لطفاً Uninstall کنید قبل از اینکه مجداداً شروع به نصب کنید!
بچه ها خیلی سخته 260 صفحه رو بخونم
پچی چیزی نیومده تا گاف تکل خود به خودی و شیرجه ی هد زدن وقتی سانتر میکنیم رو بگیره ؟!
لیگ المان رو چرا نداره؟
من که اصلا همچین مشکلی ندیدم!
در بازی هم بازیکنان برای سر شیرجه می زنند اما اگه شما دکمه ی سر زدن را نزنی شیرجه نمیزنه!
دوست عزیز روش استفاده از این اپشن ها خیلی سادست شما دانلودش کن و بعد از حالت فشرده خارجش کن و در فولدر سیو بازی که در My Documents هست کپی کن.
دکمه ی سر زدن مگه چیه؟؟؟؟راستی توی محوطه ی جریمه تو become a legend چطوری میشه یارگیری کرد؟یعنی به بازی کن حریف فشار اورد؟؟؟
become a legend روی top player خیلی سخت شده الان با اینکه خوب بازی میکنم اما دقیقه 70 همیشه مربی من را میکشونه بیرون! اینطوری اگه وضع پیش بره خاطره هم نمیشیم چه برسه به افسانه...
به نظر من صدای سوت داور در بازی خیلی خوب هست شما در فوتبال واقعی مگه صدای سوت داور را بلند میشنوید؟ صدای سوت داور پشت صدای هواداران و گزارشگر هست و طبیعی در اومده.
اگر در تمرینات دقت کنید چون صدای گزارشگر و طرفداران نیست صدای سوت خیلی بلند شنیده میشه.
سلام
کسی میدونه چطور میشه صدای سوت داور رو زیاد کرد؟اصلآ توی بازی شنیده نمیشه.کسی دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
باز اعصاب خوردی ها شروع شد .1- خودش تکل می کنه 100 در 100 هم اخراج میشه( اگه خودش خود به خود تکل کنه) یا پنالتی یا اخراج
2- etoho همه رو جا میزاره فقط باهاش بدو و دفاع رو دور بزن و شوت . تازه تک به تک 90% گل میکنه ولی رونالدو 50%
3- دفاع ها خنگ هستن . . . مخصوصا منچستر
4-وقتی به تیمت هجوم میارن . . . با یه دفاع که می ری تو پاش می بینی 3 تا دفاع دیگه هم دارن دنبالش می دوند.
من از ps1 فوتبال کونامی بازی می کنم تا الان . فکر نکنید خنگم . ولی واقعا ناراحت شدم که اینطوره
سلام
کسی میدونه چطور میشه صدای سوت داور رو زیاد کرد؟اصلآ توی بازی شنیده نمیشه.کسی دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
1- خودش تکل می کنه 100 در 100 هم اخراج میشه( اگه خودش خود به خود تکل کنه) یا پنالتی یا اخراجKonami گند زد با این بازی ساختنش...پچی چیزی نیومده تا گاف تکل خود به خودی و شیرجه ی هد زدن وقتی سانتر میکنیم رو بگیره ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)