تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 299 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من بعد از كلي بازي كردن pes خسته شدم و فيفا رو نصب كردم .پچي چيزي برا ي بازي هست كه امكانات جالبي رو به بازي اضافه كنه يه چيزي تو مايه هاي پچ gaming access براي كونامي و همچنين يه پچ براي به رو ز رساني نقل و انتقالات معرفي كنيد.ممنون
    پچ هاي رسمي 1 . 2 رو نصب مي كني بعد پچ آپديت ترانسفر زمستاني كلي هم پچ دست ساز غير رسمي هست كه همگي تو تاپيك هست جستجو كني گير مياري

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Turf Patch Vol.1

مشاهده در اندازه بزرگ:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فاشيست جان اين پچ ها همگي توي تاپيك قرار داده شده از هيچ كدوم هم استقبال نشده متاسفانه

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

چمن رو من دانلود کردم!
    فقط یکم روشن تر میکنه چمن بازی رو و خوب تر!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ولي اصلا حال نميده مقابل هم بازي كنيم من اصلا 09 رو مقابل يكي ديگه بازي نكرده بودم 08 رو زياد بازي ميكردم با برو بچه ها ولي 09 رو همين ديروز بازي كرديم با پسرخاله زمان روي 10 دقيقه بود بازي رو 14 به 12 بردم اصلا دفاع كردن معني نداره حتي يك توپ رو هم نميتونستن بگبرن دروازبانها مقع حمله از كنار دفاع ها يكي يكي ميرن كنار خود به خود ولي خداييش گيم پلي 09 خيلي افت كرده نسبت به 08 حتي شفافيت 08 بيشتر بود استيل بازيكنان هم بهتر از اولش هم با اين 09 حال نكردم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

ولي اصلا حال نميده مقابل هم بازي كنيم من اصلا 09 رو مقابل يكي ديگه بازي نكرده بودم 08 رو زياد بازي ميكردم با برو بچه ها ولي 09 رو همين ديروز بازي كرديم با پسرخاله زمان روي 10 دقيقه بود بازي رو 14 به 12 بردم اصلا دفاع كردن معني نداره حتي يك توپ رو هم نميتونستن بگبرن دروازبانها مقع حمله از كنار دفاع ها يكي يكي ميرن كنار خود به خود ولي خداييش گيم پلي 09 خيلي افت كرده نسبت به 08 حتي شفافيت 08 بيشتر بود استيل بازيكنان هم بهتر از اولش هم با اين 09 حال نكردم
    بزرگترین دلیلش اینکه نکست جن نیست!!!!!!
    اصلا اتحاد خوبی ندارن البته خوب این اتحاد در pes هم به خوبیه فیفا نکست جن نیست!!!!!!!!!
    اگه تو بیای توی 360 بازی میفهمی بعدشم چی همه گل میزنین ما بیشترین بازی ای که 5 تا گل داره چون هر دو حرفه ای و با احتیاط هستیم!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام

وقتي ميخواستم وارد قسمت تورنمنت يا چلنج بشم ارور ميداد. بعد از اينكه پچ مورد نظر رو نصب كردم ارورش برطرف شد اما الان وقتي ميخام تيم انتخاب كنم تا وارد قسمت تيمهاي ملي ميشم بدون هيچ دليلي از بازي خارج ميشه.

مشكل از كجاست ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فاشيست جان اين پچ ها همگي توي تاپيك قرار داده شده از هيچ كدوم هم استقبال نشده متاسفانه
    ببخشید نمی دونستم
    پس دیگه پچ مچ توی تاپیک نذاریم

پروفشنال sina1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان من یه Manager Mode رو شروع کردم. شرایط تیمم هم بسیار خوبه ! بازیکنام رو به رشدن و همه ی بازیای لیگو هم میبرم و از Scout ها یا همون مربی های تمرین با نمره 10/10 هم استفاده میکنم یعنی گرون تریناشون!
    ولی هیچ وقت بعد از هر بازی Salary م بالاتر از منفی 174000 نرفته ! یعنی همیشه با توجه به اینکه این همه نتایج خوب میگریم بودجم هر هفته کم میشه! کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟ چون اینجوری تا آخر فصل بودجه باشگاه 0 میشه !!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوستان من یه Manager Mode رو شروع کردم. شرایط تیمم هم بسیار خوبه ! بازیکنام رو به رشدن و همه ی بازیای لیگو هم میبرم و از Scout ها یا همون مربی های تمرین با نمره 10/10 هم استفاده میکنم یعنی گرون تریناشون!
    ولی هیچ وقت بعد از هر بازی Salary م بالاتر از منفی 174000 نرفته ! یعنی همیشه با توجه به اینکه این همه نتایج خوب میگریم بودجم هر هفته کم میشه! کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟ چون اینجوری تا آخر فصل بودجه باشگاه 0 میشه !!
    مهم ترینش اسپانسرت هست!!!!!!!!!!
    ببینم اسپانسرت بعد هر بازی چقدر بهت پول میده؟؟
    تازه اگه هرچیزی هم آپگرید کنی پول ازت میگیره!!!
    همینطور میتونی میزبان باشی و بلیت ها رو روی High بزاری!!!!!!!!
    در هر صورت همون اول خراب کردی اون Salary هم خرج بازی کن هات هست که موقع خرید بازیکن معلوم میشه که مثلا بعد هر بازی چقدر بهشون پول بدی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •