نه من 3گیگ دانلود کردم
شوخی کردم آره قطع بود![]()
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
نه من 3گیگ دانلود کردم
شوخی کردم آره قطع بود![]()
اتفاقا من اومدم اینجا همینو بگم!!!!!
منم از 1 که گذاشتم واسه دنلود، 1 و نیم دیدم قطع شد! کلی ریست کردم و خود مودمشو خاموش و روشن کردم تا دوباره وصل شد، ولی باز قطع شد!
با دیال آپ رفتم تو سایش ببینم چی نوشته، نوشته بود که این واسه اینه که امواج موبایلو اینا میخوره بهش![]()
همیشه مال ما خراب بود میگفتیم بقیه میگفتند نه مال ما سالمه! مخصوصا آقا سعید
این بار مال ما سالم بود مال بقیه خراب ! گفتم چرا دیشب با 120 دانلود میکردم
دیشب 1.5 گیگ گرفتم تا خود صبح
سلام کسی نمیدونه واسه پیش شماره 786 مخابرات پورت داره یا نه؟ فیبر نوریه آخه
یه نفر گفتش 1مگ دانلود دارم، واقعاً همینجوره؟ من سرتم 30هم باشه راضیم، البته 30پایدار نه اینکه مثلاً 5ثانیه 30 بعد20 ثانیه 10!
یه چیز جدید درباره سرویسم کشف کردم وقتی میذارم از ساعت یک دانلود بشه تا صبح سرعتش از 60 تا 90 متغیره بعد ساعت 5 به بعد کم کم خوب میشه و بعد ثابت روی صد میمونه اما اگه از ساعت 2 و 3 به بعد بذارم از همون موقع سرعتش ثابت میمونه
راستی یه سوال من این سرویسم که شروع میشه به خاطر مدارس دیگه دانلود ندارم شاید فقط اخر هفته ها اونم به خاطر این سریال های خفن که پنج شنبه ها پخش میشه حالا میخوام یه سرویس طولانی برا کل دوران سخت مدارس بگیرم با سرعت پایین به نظرتون کدوم سرویس رو بگیرم؟ 128 یا 256؟ کسایی که دارند سرعتشون چقدره؟
یه 10 روز ما نبودیم عجب گردو خاکی کردند دوستان
دیشب من ساعت 2 قطع شد و دیگه تا یه ساعت وصل نشد ما هم خوابیدیم
یه علامت خطر دوباره اومده بود کنار ساعت روی اون کامپیوتره
سلام دوستان.
اگه بخوام 1 گیگ ترافیک به سرویس پیشگامانم اضافه کنم باید چی کار کنم+چقدر خرج داره؟
باید 5000 تومن بدی (یا حضوری یا غیر حضوری) به همون نمایندگی که ازش گرفتی.
اگر از خود دفتر مرکزی گرفتی باید حضوری بری یا زنگ بزنی پیک بیاد(که فکر کنم خرج اضافه داره!)
دیشب هم عالی بود 1.6 گرفتم
اف بر این پیشگامان
سرویس کاربران پر مصرفم حذف کرد/قیمتها هم مثل اینکه عوض شده
برید سایتشا ببینید![]()
Last edited by massenger; 21-09-2010 at 12:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)