تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 905 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362762 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال داشتم:
    1)من پراید 87 دارم...و از وقتی صفر بوده(دست صاحب قبلیش) واسکازینش عوض نشده...خواستم بدونم بعد از طی مسافت 100 هزار تا الان لازمه تعویض بشه؟
    2)روی قسمت در سوپاپ کمی نشتی روغن داره که باعث سیاهی شده...برای تمیز کردنش چیکار کنم؟ببرم کارواش یا از اسپری موتور شور استفاده کنم؟
    3)خواستم بدونم ازین لامپ های داخل اتاق که ال ای دی هست کجا میشه تهیه کرد؟

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان یکی از اقوام واتر پمپ ماکسیما را عوض کرده و تعمیرکار دستمزد را 600 هزار تومن گفته( فقط دستمزد) کسی اینجا از قیمت تعویض واتر پمپ ماکسیما خبر داره( البته در اینکه تعمیرکاره خیلی بالا گفته شک ندارم)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان یکی از اقوام واتر پمپ ماکسیما را عوض کرده و تعمیرکار دستمزد را 600 هزار تومن گفته( فقط دستمزد) کسی اینجا از قیمت تعویض واتر پمپ ماکسیما خبر داره( البته در اینکه تعمیرکاره خیلی بالا گفته شک ندارم)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    سلام
    یه زنگ بزنین نمایندگی ببینین اجرت تعویض واترپمپ چنده .
    بیرون باید ارزونتر باشه

4. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

1)من پراید 87 دارم...و از وقتی صفر بوده(دست صاحب قبلیش) واسکازینش عوض نشده...خواستم بدونم بعد از طی مسافت 100 هزار تا الان لازمه تعویض بشه؟
    2)روی قسمت در سوپاپ کمی نشتی روغن داره که باعث سیاهی شده...برای تمیز کردنش چیکار کنم؟ببرم کارواش یا از اسپری موتور شور استفاده کنم؟
    سلام
    دیگه وقتشه که عوض بشه .
    در مورد روغن روی موتور , با آب گرم و تاید و برس زبر دسته بلند قابل شستشو هست فقط روی فیشهای سنسورها و قطعات برقی آب نریرید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درضمن اگر نشتی درست نشده بهتره اول واشر قالپاق رو عوض کنین
    اگر واشر جنس خوبی نداره , یک سیلیکون آب بندی مقاوم در برابر حرارت زیاد بزنین به واشر ( به ضخامت سه میلیمتر ) تا دیرتر خراب بشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 07-04-2013 at 02:24. دليل: اضافه

6. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسی از همه ی دوستان بابت ـه جواب ـاشون.
    حتما فردا تست می کنم کارایی رو که گفتین. صدای لنت رو می تونم تشخیص بدم چون اگه از لنت باشه باید مثله وقتایی که لنت ها خیسن یه صدای زیر ـی شنیده بشه، اما این صدای تق داره. چون کلاً آدم حساس به هر صدایی ـم توی جعبه عقب ماشینم هیچوقت وسیله ی اضافی و خورده ریز نمیزارم؛ پس اونم نمیتونه باشه. اما بیشترین احتمالی که می دم روی جلوبندی ـه. اگه فردا یا پسفردا وقت کنم حتماً یه سر به جلوبندی ساز می زنم.
    دوست عزیز اصلا لقی لنت جلو و یا عقب اینطوری نیست و تنها صدای تق اونم با اولی که تر مز می گیرید میده یعنی شما اگه در همون مسیر دنده عقب چند بار ترمز بگیرید ممکنه فقط بار اول اون صدا رو بشنوید در هر حال ممکنه از خیلی چیزا باشه که این یکی برا پراید از همه شایع تره

8. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام خدمت اساتید عزیز، آقا یه چند وقتیه که موقع حرکت آینه وسط ماشین من به شدت ارتعاش داره به طوریکه ماشین عقبی رو به خوبی نمی شه دید. توی جاده واقعاً اذیت می کرد. ضمنا ماشین درجا هم یکمی لرزش داره مخصوصا وقتی که تازه روشن میشه، درجا فرمونش می لرزه و کلا ماشین یکمی لرزش دارهف توی سرعت 40-50 و کلا دنده 3 اینا خوبه و آینه زیاد لرزش نداره ولی سرعت بالاتر آینه وسط خیلی لرزش داره. ضمنا ماشینم هم سمنده، شمع و وایرها هم نو هستندف جلوبندی هم یه هفته ای هست که چک شده و میل موجگیرها و بوش ها و کمک هم تعویض شده (هر چند فرمان به یه طرف یکمی می کشه) و دسته موتور پایینی هم عوض شده (دسته موتور بالای سمت شاگرد انگار کمی له شده و دسته موتور روی گیربکس هم نمی دونم چطوریه). راستی یه چیزه دیگه، هیچ وقت آمپر آب از وسط رد نمی شه و اکثر اوقات روی یگ چهارم و یکمی بیشتر است، مشکلی نداره؟
    با اجازه
    دوست عزیز فکر می کنم ماشین شما مدل بین 83 تا 85 باشه
    این لرزش که متاسفانه زیاده در خیلی از این نوع موتور اول از همه به همون دسته موتور بالا بر می گرده که باعث لرزش می شه. در غیر اینصورت خیلی چیزا می تونه باعث بشه که...
    در مورد آمپر آب هم اگه اون مدلی هاست و از روز اول اینطور بوده --- یک سری از تولیداتشونو با این مشخصه تولید کردن که مردم گول بخورند و در اون سال ها آمپر آب با یک میلیمتر بالاتر از خط 1/4 بودن معنی 90 رو میده و از اون بالاتر فن رو بکار میاندازه
    شما می تونید با دستگاه دیاگ دمای اصلی و واقعی رو پیدا کنید .( ولی بدونید که اگه درست بود دمای 90 درجه ماشینتون اونجاست و نه وسط)

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

3)خواستم بدونم ازین لامپ های داخل اتاق که ال ای دی هست کجا میشه تهیه کرد؟
    سلام
    1 - واسکازین رو حتما تعویض کنید ولی واسکازین خوب بخرید ( می بایست در سرویس اولیه تعویض می کرده)
    2 - اگه نمی خواید هزینه کنید با یه ابر کم کف دار و پارچه خشک براحتی تمیز می شه
    3 - او لامپا چند مدل دارند یک سری تک ال ای دی هستند و مثل لامپ قبلی خودتون ولی یک سری با 8 یا 12 یا ... لامپ هم به بازار اومده که دقیقا سر جای لامپ قبلی با فیش استاندارد مشابه وصل می شه و نور بیشتری داره و شما نیاز یبه هیچ دستکاری ندارید -بهتره از فروشندگان لوازم برقی خودرو و نه لوازم یدکی فروش ها تهیه کنید

11. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    یکی اینکه جواب سوالم رو نگرفتم هنوز
    و دو اینکه با اینکه پرسیدم و گشتم هنوز یک مقاله ساده و ابتدایی که توضیح کاملی از نحوه عملکرد گیر باکس دنده اتوماتیک بده بدینصورت که :
    بگه چی می شه که دنده عوض میشه چی می سنجه که کی این اتفاق بیوفته تیپ ترونیک چیه حالت لغزنده و ... چجوریهو اینها به زبان ساده
    البته مقاله ای دیدم که تقریبا نوشته بود ولی واضح تر می خوام
    ممنون

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

با تشکر از جوابتون
    فن شکستگی نداره ولی خیلی لق میزنه و جایی نداره که بتونم سفتش کنم و باید حتما باز بشه و فن رادیاتور ماشین ال90 به خود رایاتور متصله و برای باز کردن اون باید از روی گود از پایین با رادیاتور باز بشه( اینو یه تعمیر کار بهم گفت و خودم هم دقت کردم دیدم درست میگه)
    حال کسی تجربه ای از باز کردن فن یا رادیاتر ال 90 داره اینجا بزاره؟
    ممنون
    کسی نیس جواب بده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با اجازه
    دوست عزیز فکر می کنم ماشین شما مدل بین 83 تا 85 باشه
    این لرزش که متاسفانه زیاده در خیلی از این نوع موتور اول از همه به همون دسته موتور بالا بر می گرده که باعث لرزش می شه. در غیر اینصورت خیلی چیزا می تونه باعث بشه که...
    در مورد آمپر آب هم اگه اون مدلی هاست و از روز اول اینطور بوده --- یک سری از تولیداتشونو با این مشخصه تولید کردن که مردم گول بخورند و در اون سال ها آمپر آب با یک میلیمتر بالاتر از خط 1/4 بودن معنی 90 رو میده و از اون بالاتر فن رو بکار میاندازه
    شما می تونید با دستگاه دیاگ دمای اصلی و واقعی رو پیدا کنید .( ولی بدونید که اگه درست بود دمای 90 درجه ماشینتون اونجاست و نه وسط)
    ماشین، سمند سورن و مدل 88 است، آره شاید از دسته موتور بالایی باشه، له شده و ارتفاعش خیلی کم شده ولی هنوز پاره نشده، ممنون از جوابتون، فقط حول و حوش هزینه دسته موتور بالا رو ندارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •