بله رو اتو پايلوت بود ما هم پشت سيستم بوديم " خوب قانون ميگه تو طول پرواز بايد پشت سيستم يعني تو کاکپيت باشي.
من از X استفاده ميکنم" علي جان هم از 2004.
بله رو اتو پايلوت بود ما هم پشت سيستم بوديم " خوب قانون ميگه تو طول پرواز بايد پشت سيستم يعني تو کاکپيت باشي.
من از X استفاده ميکنم" علي جان هم از 2004.
دوستان این یوک با پدال و تروتل چنده و از کجا میشه تهیه کرد؟
به صفحه قبل مراجعه کنيد.
دوستان شما از کدوم سیستم ناوبری استفاده می کنید ؟
متداول ترین سیستم و بی دردسر تیرین سیستم ناوبری کدوم هست ؟
بي دردسر ترينش direct GPS هست. اما بستگي به شرايط داره" مثلا اگر هوا خراب و مه داشته باشه بايد از ILS استفاده کنيد...![]()
کسی آموزش فارسی به صورت کامل داره؟ اصلا پیدا میشه؟
خب بعضی فرودگاه ها ILS دارند خیلی ها ندارند ! بعد VOR -IFR,VFR چطور؟
خیلی دوست دارم با این سیستمها هم کار کنم اگر دراین موارد هم اموزشی باشه ممنون میشم در اختیارم بزارید
یه سری آموزش ها رو با کمک دوستان گلم تو این سایت من دارم تو سایتم میدم ، میتونید استفاده کنید
راستی پرواز آنلاین منم هستم بچه ها ، بگید کی میپرید همه با هم بریمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی کسی اینجا با Fspassenger پرواز میکنه!؟ میخوام بدونم پرواز های طولانی که سوخت هواپیما کم میاد چطوری باید به این برنامه حالی کنیم که وسط راه یه فرود برای سوخت گیری بیایم؟چون همونطور که میدونید این برنامه نمیذاره از بنزین رایگان فرودگاه استفاده کنی و حتما باید پولش پرداخت بشه!![]()
منم خیلی دوست دارم یاد بگیرم!!!!!!!!!!!!!!
و یک چیز دیگه اگه زحمتی نیست fokker 50 برای fsx میخواستم . ( فقط virtual cockpit حتما سالم باشه )
ممنون
یــا عــلــی
دوست عزیز VFR و IFR که یک مقوله جدا هستیند از سیستم های ناوبری VOR , ILS GPS.
انشالله اگه وقت بشه یک آموزش کامل در همین ضمینه تا فردا یا پس فردا قرار می دم.
موفق باشید...
بفرمایید دوست عزیز همراه با کاکپیت 3D (حجم36 MB )
قسمت اول
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت دوم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)