تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 521 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

a) کسی نمیدونه آیا مثل سونی اریکسون میشه بوسیله نرم افزار های خاص و کابل usb گوشی n82 رو فلش کرد ؟
    مثلا بکمک نرم افزار nemesis server suit و کابل usb ????
    * اگر میشه کمی شرح دهید که فریمور n82 ورژن پاینتر از 30 که هک شدنیه ؛ رو از کجا میشه تهیه کرد !
    * اگر هم نه که بگید چقدر خرج داره که ببریم بدیم به ورژن پایینتر فلش اش کنن.
    عزیزم اینقدر خودتو اذیت نکن! ببر بده با باکس واست فلش کنن. و بهشون بگو گوشیت ورژنش 30 هست و میخوای ورژنشو بکنی 20. همچنین به طرف بگو فریمویری رو بریزه که فارسی داشته باشه. خرجشم خیلی خیلی بشه 10 هزار تومن. من تو شهر خودمون 7 تومن دیدم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه R_M_1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

14

عزیزم اینقدر خودتو اذیت نکن! ببر بده با باکس واست فلش کنن. و بهشون بگو گوشیت ورژنش 30 هست و میخوای ورژنشو بکنی 20. همچنین به طرف بگو فریمویری رو بریزه که فارسی داشته باشه. خرجشم خیلی خیلی بشه 10 هزار تومن. من تو شهر خودمون 7 تومن دیدم!
    نقل قوا از یکی از دوستان حرفهای در انجمن دیگر !!!
    "آخرین ورزن فریمور گوشی که قابل هک هست برای n82 فریمور 20 هست. تنها راه دانگرید فلش با باکس هست و نه راه دیگر.
    ضمنا دانگرد هم خطرناک است ممکن است به گوشی تون آسیب برسونه ویا شاید هم دیگه گوشی تون بالا نیاد پس بنابراین من بهتون پیشنهاد چنین کاری رو نمکینم چون به صرفه نیست.
    البته اگر فردی كه اين كار رو برات ميكنه وارد باشه حتي بعد از مشكل هم ميتونه مشكلتون رو حل كنه.
    بهترین راه حل مانند تمام n82 داران اين فريمور>صبر!!!

نظر شما هم همین است ؟

3. این کاربر از R_M_1002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saha Software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

بچه ها اون مشکلی بود که گفتم ((گوشیم افتاد از دستم اا))
    حالا چند روزه که بعضی وقتها که دارم با کسی حرف می زنم یه دفعه صدای طرف قطع میشه
    یه دفعه دو تا تلنگر به بلندگو زدم درست شد ولی در ادامه ی مکالمه باز هم صدای طرف قطع شد و من دوباره با چندتا تلنگر به بلندگو ،درستش کردم..

سیم کارتم هم ایرانسل نیست 0913113
    و ضمنأ بیشتر اون طرفهایی که باهام حرف می زنند از تلفن ثابت زنگ میزنند

کمک

تاريخ عضويت
    Oct 2007

14

سری n نوکیا = سری ناز

من قبلأ 6630 داشتم حدود 100 بار زمین خورد ولی دوباره مثل روز اول کار می کرد

اما حالا این ان 82 با اینکه 470 براش پول دادم ولی به مفت هم نمی یرزه خیلی نازه ه ه ه ه

فکر کنم نوکیا این کلمه ی n اول این سری گوشی ها را از زبان شیرین فارسی اورده ::: ناز
    * 6630 بی نظیر ترین گوشی ای بود که میتوان نام برد ! من خودم قبل N82 گوشی ام 6630 بود
    البته نفروختمش (یعنی دلم نیومد) و دادمش به داداش کوچیکم که K750 داشت ! الان هم مثل ساعت داره کار میکنه و داداشم رویش بازی (سری 60 ای و NGAGE1 ای) نصب میکنه و حال میکنه (هر بازی هم بگی جواب میده , این قرتی بازی های فریمور - ساین - ... رو هم نداره) جالبه که هر بازی ای برای سری های جدید می آید برای سری 60 هم یه نسخه اش میاد !

* بعد اینکه من n82 رو گرفتم اومدم مثلا کلاس بیام ولی NGAGE اش که آرزو به دلمون کرد ! بازی های دیگه مثل ASPHALT و ... اش هم خداوکیلی از نظر گرافیک هیچ تفاوتی بین N82 و 6630 نبود ! (تست کردم که اینو میگم)

* از نظر سرعت تو منو ها و ... هم با اینکه اون بدبخت پردازنده ظعیفتری داشت ولی جدا N82 بیشتر گیر میکنه و حتی گاهی در حال دریافت و ارسال SMS هم یه لحظه میمیره و زنده میشه !

*فقط دوربین و فلش و کیفیت تصویره 6630 ضعیف بود که در زمان خودش سالاری بود !
    * از نظر صدا هم بنظرم تفاوت چندانی ندارن و گوشی هایی مثل K750 صداشون به مراتب بیشتر از N82 ه ! اونم بطور محسوس!!! (چه اسپیکر - چه هدفونی)

دیروز تو سایت معتبر
    دیروز تو سایت معتبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم ذیدم از نظر امتیاز بندی N82 از N95 , N95 8 gb و حتی N96 امتیاز بیشتری را کسب کرده ؛ همش تو فکرم اونا پس دیگه چه گوشی هایی میتونن باشن!؟!
    رفتم ذیذم از نظر امتیاز بندی N82 از N95 , N95 8 gb و حتی N96 امتیاز بیشتری را کسب کرده ؛ همش تو فکرم اونا پس دیگه چه گوشی هایی میتونن باشن!؟!

-------------------------- امیدوارم به مرور زمان نقاط مثبتی تو N82 پیدا کنم تا این گوشی هم خودشو اثبات کنه و من یکی رو حداقل امیدوار کنه !
    Last edited by R_M_1002; 30-11-2008 at 17:54. دليل: ای بابا !!!

6. این کاربر از R_M_1002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

نقل قوا از یکی از دوستان حرفهای در انجمن دیگر !!!
    "آخرین ورزن فریمور گوشی که قابل هک هست برای n82 فریمور 20 هست. تنها راه دانگرید فلش با باکس هست و نه راه دیگر.
    ضمنا دانگرد هم خطرناک است ممکن است به گوشی تون آسیب برسونه ویا شاید هم دیگه گوشی تون بالا نیاد پس بنابراین من بهتون پیشنهاد چنین کاری رو نمکینم چون به صرفه نیست.
    البته اگر فردی كه اين كار رو برات ميكنه وارد باشه حتي بعد از مشكل هم ميتونه مشكلتون رو حل كنه.
    بهترین راه حل مانند تمام n82 داران اين فريمور>صبر!!!

نظر شما هم همین است ؟
    اگه اینطوره که نمی ارزه! کم چیزی نیست گوشیت!

تاریخ گوشیتو ببر به 02/2007 . روزش مهم نیست، فقط ماه و سال رو به این تاریخ تنظیم کن و بعد ببین این فایل رو میتونی نصب کنی؟

اگه نشد تاریخ رو بزار رو 15-05-2007

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بچه ها اون مشکلی بود که گفتم ((گوشیم افتاد از دستم اا))
    حالا چند روزه که بعضی وقتها که دارم با کسی حرف می زنم یه دفعه صدای طرف قطع میشه
    یه دفعه دو تا تلنگر به بلندگو زدم درست شد ولی در ادامه ی مکالمه باز هم صدای طرف قطع شد و من دوباره با چندتا تلنگر به بلندگو ،درستش کردم..

سیم کارتم هم ایرانسل نیست 0913113
    و ضمنأ بیشتر اون طرفهایی که باهام حرف می زنند از تلفن ثابت زنگ میزنند

کمک
    شاید فقط قعطی (اتصالی) یکی از قطعات مرتبط با اسپیکر باشه. به یه تعمیرکار خبره نشون بده. اگه خودت میتونی، باید پیچ گوشتی پلاستیکی مخصوص باز کردن گوشی رو داشته باشی!
    Last edited by Linux Learner; 30-11-2008 at 18:39.

8. این کاربر از Linux Learner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

میگم حاجی rm-1002 شمارو چه به سیمبین!همون با کا750 حال کنید رو اعصاب ملت دنیا هم راه نرید!!!شما تو هک گوشیتون هم گیر کردید دیگه چی برسه به بقیه ی موارد!
    اقایون دیروز تو گالری عکسها رو نگاه میکردم دیدم زیر عکسها یه علامت دیش ماهواره هست!رفتم تو عکس دیدم گزینه ی show on map رو داره!اون گزینه رو زدم رفت تو مپ نوکیا وصل شد gps بعد زدم drive to !!!راهنمای نقشه من رو به جایی که عکس رو چند روز پیش انداخته بودم برد!!!

10. این کاربر از YAMAHA-FZ16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

میگم حاجی rm-1002 شمارو چه به سیمبین!همون با کا750 حال کنید رو اعصاب ملت دنیا هم راه نرید!!!شما تو هک گوشیتون هم گیر کردید دیگه چی برسه به بقیه ی موارد!

اقایون دیروز تو گالری عکسها رو نگاه میکردم دیدم زیر عکسها یه علامت دیش ماهواره هست!رفتم تو عکس دیدم گزینه ی show on map رو داره!اون گزینه رو زدم رفت تو مپ نوکیا وصل شد gps بعد زدم drive to !!!راهنمای نقشه من رو به جایی که عکس رو چند روز پیش انداخته بودم برد!!!
    پیش گفتار) اولا شرط ارسال پست رعایت ادب است !!!!مطمئن باش اگه جای دیگه ای بود اینطور جواب نمیگرفتی از من !!!

1) اگه مسئله سیمبیان نبود از 6630 هم تعریف نمیکردم !

2) مثل اینکه چشماتون یا سوادتون مشکل داره ، گفتم k750 مال داداشم بود و حرفی از مزیت اون گوشی زده نشد !

3) پروفسور ! این من نیستم که فقط تو هک گوشی با فریمور 30 گیر کردم و این مشکل همگانی است ! (اینو کاربرای خبره و قدیمی سایت بارها و بارها تاکید و تاییدکردن (چند تا پست بالاتر هست میتونی ببینی))
    نکنه شما این موضوع رو حل کردی ؟ فکر کنم اصلا تو باغ نیستی یا ... !
    ( در ضمن اینکه مشکل یاد شده با فریمور فوق است و من مشکلی با هک گوشی فریمور پایینتر نداشتم ؛
    هر چند؛ هک گوشی و ریختن gps و ... اصلا در مقابل برنامه نویسی که عمریه کار منه ؛ فکر نمیکنم اصلا اسمشو بشه گذاشت کار که بهش ظاهرا" شما مینازی !!! البته در اون مورد هم ادعایی ندارم )

4) نکته ای که در آخر پست تون بهش اشاره کردی جزء پیشرفتهای gps است و نه نوکیا !!!

12. این کاربر از R_M_1002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saha Software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

آقا واقعأ من پشیمون شدم از خرید این ان 82
    می خوام بفروشمش , یه ان 79 بخرم
    کسی خریدار سراغ نداره؟؟؟

گوشی سالمه فقط نیاز به یه تعمیر جزئی داره (بلندگو)
    حالم را بهم زد این ان 82

قبل از اینکه بخرمش خیلی تحقیق کردم ولی چه فایده ای هیچ کسی نگفت که نسبت به این پولش هیچ کاره خاصی نمی کنه

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کسی خریدار سراغ نداره؟؟؟

حالم را بهم زد این ان 82

قبل از اینکه بخرمش خیلی تحقیق کردم ولی چه فایده ای هیچ کسی نگفت که نسبت به این پولش هیچ کاره خاصی نمی کنه
    با سلام.
    میشه بگی دقیقا از چی اش شاکی هستی؟ و بگویی چه چیزی نیاز داشتی که n82 راضی ات نکرد؟ کدام گوشی فکر میکنی بهتر از اینه؟

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

کسی خریدار سراغ نداره؟؟؟

حالم را بهم زد این ان 82

به نظر من یکی از بهترین و بی عیب ترین گوشی های نوکیاست

================

دوستان یکم در پست ها رعایت کنید.

1- احترام به هم

2-حفظ انسجام تاپیک (اینجا جای مقایسه نیست)

ممنون

16. این کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •