ايميل هم عوض كرده حالا به يكي از دوستام گفتم اون هكره مبلغي گرفت و رمز رو فردا بهم ميده راستي الان رئيساتحاد شدم يه رمز 52 رقمي پيدا كردم ميخوام براش بزارمراستي هم ايميل و هم رمز كامل عوض شده بود به نظر شما بعدشم كسي ميتونه هكش كنه
ايميل هم عوض كرده حالا به يكي از دوستام گفتم اون هكره مبلغي گرفت و رمز رو فردا بهم ميده راستي الان رئيساتحاد شدم يه رمز 52 رقمي پيدا كردم ميخوام براش بزارمراستي هم ايميل و هم رمز كامل عوض شده بود به نظر شما بعدشم كسي ميتونه هكش كنه
آره اگر بخواد میتونه دوباره -- کنه
راستی از همین الان بهت بگم بیخیال اتحاد شون اتحاد جر دردسر برای خودت چیزی نداره![]()
سعي ميكنم به حرفتون عمل كنم اما انسانه و قدرت طلب راستي تعداد پستهامو ببين چه باحال شده 123
راستي رمز درست بود همين الان وارد شدم
سلام
یک راه خوب می خوام برای بات ها تراوین بات درست می خوام هرکدوم روکه دانلود کردم تاحالا خراب بوده
Small
Large
Unique
دیفنس کلی دهکده (دیوار-قصر/اقامتگاه) فراموش نشه
جاسوسی از تعداد تله ها امکان پذیر نیست
اسیرها در حمله عادی و زمانی که تله های مدافع پر شد ، آزاد میشن
دوستان متاسفانه نمیتونم پیغام های خصوصی جواب بدم،
شما قبل از ارسال 10 مطلب ( گفتگو) در انجمن ،امکان ارسال پیغام خصوصی را ندارید !
دو تا تاپیک world of warcraft - travian من میرم که جفتش شمارش خاموشه lol
خوبه منم هستم سرور 8
virus_13
3تا سوال از جناب If I Die 2Night دارم
واقعا بازی ایشون خیلی خفنه تو سرور 6 با وجود این که دیر ثبت نام کرده بودن هر هفته 1 غارتگران هستن
1-چطور میتونهم تو سرور کام طلا بخرم
2-چطور یه دوال پیدا کنم که طلا بخره
3-من هر چی در فروم تراوین ثبت نام میکنم میگه که براتون ایمیل فرستادیم بعد میرم بازش میکنم مییگه کلیک کنین تا اکانتتون فعال سازی بشه منم فعال میکنم بعد میگه در نوبت تایید مدیریت قرار دارید و از طریق ایمیا اطلاع رسانی میشه ولی هیچ ایمیلی نمیاد اکانتم هم بعد از 2 روز نام کاربری و روزش ا بین میره و پاک میشه
JUST If I Die 2Night
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)