پورت چیز پی ان را کجا باید بیارم
دوما اصلا فایل شروع به دانلود نمی کنه اصلا حجم اون فایلو idm نشون نمیده تا دانلود کنه
چیجوری باید تو idm وارد کنم
پورت چیز پی ان را کجا باید بیارم
دوما اصلا فایل شروع به دانلود نمی کنه اصلا حجم اون فایلو idm نشون نمیده تا دانلود کنه
چیجوری باید تو idm وارد کنم
IDM رو باز کنین و بر روی Options کلیک کنید . توی تب هایی که می بینید گزینه P r o x y / S o c k s رو انتخاب کنید .
بعد در اون کادرها میتونین IP و Port مورد نظرتون رو وارد کنین.
سلام ممنون از پاسخگوییتون
میشه بگین اینipو port را از کجا باید بیارم من یوز و پسوورد چیز پی ان را دارم اما اونا را ندارم
من یه فایل ویدئویی دارم دانلود میکنم که حجمش 520 مگه.اواسطش یک بک آپ از پوشه اون فایل گرفتم چون احتمال این وضعیت رو می دادم.حجم دانلود شده 379 مگ بود.بعدش idm ارور داد و با دادن لینک جدید،ادامه دانلود رو از 150 مگ شروع کرد.من دانلود رو متوقف کردم و پوشه 379 مگی رو کپی میکنم و جایگزین فایلهای جدید میکنم ولی وقتی ریزوم میکنم ابتدا از 300 و بعد دوباره از 150 مگ شروع میکنه به دانلود.
چکار کنم که از همون 379 مگ ادامه بده؟
عجیبه باید ادامه بده.
بیشتر از روی 379 ادامه نمیده به نظرم باید از 300 یا خورده ای شروع بکنه به دان.
شما فایل ها رو پاک کن از اول شروع کنه یه چند درصد گرفت فایل هایی که داخل پوشه هست 379 مگی رو کپی کن به اون پوشه فایل log رو هم کپی نکن ببین چی میشه.
در ضمن کلک توییا با اون امضات :دی
منو یادت میاد تو یاهو...
بله.یادم هست که هی گیر میدی به امضام.متاسفانه اینقدر اقتصاد شتک شده!! که این اختلاس توش گمه...
-------
این کارهارو انجام دادم.لینک جدید دادم نشد قبل از ریزوم،برنامه رو کامل بستم نشد.کلا خیلی از این راههارو رفتم ولی وقتی ریزوم میکنم فقط با یک کانکشن ادامه میده در حالیکه باید با هشت تا ادامه بده و بقیش دیسکانکت میشه.یه ارور هم میاد روی صفحه که همینو میگه.
با تعداد کانکشن مختلف هم امتحان کردم که کلا جواب نداد چون باید کاملا مثل هم باشه.
فکر کنم مجبورم از اول ادامه بدم.چون وقتی ریزوم میشه حتی اگه از 300 هم شروع کنه قابلیت ریزومش میپره و فقط با یک کانکشن ادامه میده که در این حالت بازم امکان ارور و پریدن به قبل هست.
اگه راه دیگه ای هست بگید.
سلام به همه
من نمیتونم با idm فایلهای یوتیوب رو دانلود کنم. تنظیماتش درست هست و الان آخرین ورژنش رو سیستمم نصبه اما هنوز این ارور رو میده:
http/1.1 404 not found
ممنون میشم کمکم کنین..
اصلا رو یه سیستم دیگه چک کن!![]()
آخر هم مجبور شدم مستقیمش کنم.بجز مستقیم کردن،اکثر فایلهای ویدیویی در idm با مشکل روبرو میشه.برای من که اینجوری بوده.نمی دونم مشکل از idm هست یا isp
سلام خدمت دوستان p30 ...
یه سوال داشتم که شاید زیادم اینجا پرسیده باشن ولی شرمنده وقت سرچ نداشتم ...!
می خواستم بدونم چه طوری میشه فایلایی از idm رو که نصفه نیمه دانلود شدن رو به هم بچسبونم :
خیلی جاها این راه که باید تو منو cmd اینو تایپ کردو می گن : copy \b و ...
یه عده هم پیشنهاد دادن با نرم افزارای split !
خب اینا فقط تو idm های قدیمی کار می کرد که فایلا رو 001 002 003 ... قسمت می کردن ولی الان
idm 6 به بالا مثلا یه فایل mkv رو با این پسوند تیکه تیکه می کنه : mkv1 mkv2 mkv3 ...
حالا من چی کار کنم ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)