تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 649 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه shahpuffi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - FALLAH

پيش فرض Xperia X1

Ma Niz Experia Kharidim emroz ba rame 4 gig range noghrei 559 , ooo T

az hame nazar radife hal kardam bahash khafan faghat ye chizesh mano negaran karde ye kam anten e mobile kolan to otaghe man ye kam zaife ghablanam ke w960 dashtam anten hamishe 1~2~3 ta donash por bod ama alan ba xperia anter zaif tare engar va chize negaran konandash ine ke antenesh har chand vaght ye bar mire yani searching mikone bayad ye kam in var on var koni peyda mikone baz ! alan moshkel az kojas aya momkene goshi i ke man gerftam in jori bashe faghat ? akhe ta hala aksare goshi hai ke dashtam touch bodan o to hamin maye ha vali hich kodom ta hala jori nashode bod ke anten bepare bekhad search kone dobare peyda kone ! plz rahnai konid . mamnon

داره خودمونی میشه shahpuffi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - FALLAH

پيش فرض

Ma Niz Experia Kharidim emroz ba rame 4 gig range noghrei 559 , ooo T

az hame nazar radife hal kardam bahash khafan faghat ye chizesh mano negaran karde ye kam anten e mobile kolan to otaghe man ye kam zaife ghablanam ke w960 dashtam anten hamishe 1~2~3 ta donash por bod ama alan ba xperia anter zaif tare engar va chize negaran konandash ine ke antenesh har chand vaght ye bar mire yani searching mikone bayad ye kam in var on var koni peyda mikone baz ! alan moshkel az kojas aya momkene goshi i ke man gerftam in jori bashe faghat ? akhe ta hala aksare goshi hai ke dashtam touch bodan o to hamin maye ha vali hich kodom ta hala jori nashode bod ke anten bepare bekhad search kone dobare peyda kone ! plz rahnai konid . mamnon

اگه نباشه جاش خالی می مونه deluge28's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

قيمت 700 حالا حالا ها هم همين قينت مي مونه البته قيمت پايينتر هم از مغازه هاي بيرون ميتوني بخري به شرط اينكه هواست رو جم كني من خودم يدونه 620 مطمعن ديدم اگه بخاي آدرس ميدم ولي نمي دونم هنوز داشته باشه

موقع سيتادل بايد بدوني كه برگ گارانتي بهش چسبيده باشه و رنگش سبز باشه و هولوگرام داشته باشه
    تاريخ نداره جاش يه كد روشه

بعد از خريد بهتره ببري يه نمايندگي سيتادل ببين تاييد مي كنه (بهش نگو ارزونتر خريدي)

با خود فروشنده هم طي كن كه حتمي سيتادل قبولش مي كنه وگرنه بايد برات عوض كنه (اگه تونستي مجبورش كن رو فاكتور بنويسه سيتادل ولي خيلي گير نده ممكنه ديگه بهت نفروشه)

700 كه خيلي گرون درمياد....ميگن گارانتيِ اصلي قاب گوشي اگه بعد از يه مدت خراب بشه رو عوض ميكنه ....غير از اين مورد آيا نكته قابل توجه ديگري در باره فرق گارانتي اصلي با بقيه در مورد اين گوشي هست؟؟؟؟ در ضمن اون فروشگاه مطمئن رو هم پ خ كنيد بي زحمت...

با سلام خدمت تمامی x1 دوستان!

بنده هم دیروز یک عدد x1i مشکی از علاالدین به قیمت 560 هزار تومان خریداری نمودم!

یه بنده خدایی می گفت اون اول که خریدی باید یه دور ریستش کنی! قضیه چیه؟ اگر راهنمایی کنید ممنون می شم....
    مبارك باشه....چند تا سوال؟؟؟1- گارانتي متفرقه خريدي يا بي گارانتي؟؟؟2-كيف و ... هم براش گرفتي؟راحت پيدا ميشه براش يه چيز خوب؟؟؟/

من که راضیم . هیچ مشکلی نداره . آدم هیچوقت ازش سیر نمیشه چون خیلی متنوعه .
    گارانتی هم هیچ کاربردی نداره ولی من با گارانتی 1 ماهه پیش گرفتم 600 .
    مموری هم خودش یه 4gb داره . . .
    شما از چه گارانتي اي گرفتين؟؟؟؟راضي هستين ؟؟؟ باطري و ... مشكلي نداره؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

راستي يه چند تا سوال ديگه؟؟؟

براي محافظ صفحش شما از چي استفاده كرديد؟؟؟ مال آيفون بهش ميخوره؟؟؟اصلا نياز هست كه حتما محافظ بذاريم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

محافظ lcd ایفون رو ببری اندازش میشه . ولی من خودم ترجیح میدم یه کیف خوب داشته باشم تا محافظ lcd . محافظ باعث میشه حساسیت تاچ اسکرین کم بشه .

6. این کاربر از mishen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

700 كه خيلي گرون درمياد....ميگن گارانتيِ اصلي قاب گوشي اگه بعد از يه مدت خراب بشه رو عوض ميكنه ....غير از اين مورد آيا نكته قابل توجه ديگري در باره فرق گارانتي اصلي با بقيه در مورد اين گوشي هست؟؟؟؟ در ضمن اون فروشگاه مطمئن رو هم پ خ كنيد بي زحمت...
    آره گارانتی تعویضم داره یعنی اگه گوشی خراب شده تا 3 روز درست نشد یدونه نوشو میده بهت

کل گوشی هم گارانتیه

اون مقازه هم نگفتم مقازه مطمئن بود منظورم این بود اون سیتادلی که من دیدم برچسبش چسبیده بود هولوگرام داشت و باز نشده بود(در مقایسه با بقیه ی سیتادل هایی که دیدم که یا باز بودن یا برچسب جدا بود یا اصلا برگ گارانتی یه ریخت دیگه بود) مطمئن تر می زد در ضمن بعد از خرید می تونی بری نمایندگی سیتادل ببین تایید می کنه یا نه اگه نه چون طرف تو فاکتور نوشته سیتادل (اگه گفته باشی بنویسه یا خودش نوشته باشه)مجبوره پس بگیره یا برات عوض کنه چون اگه این کارو نکنه کلاه برداری محصوب می شه

البته نمی دونم هنوز داشته باشه

8. این کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت xperia امروز 15/12/87 در طبقه همکف دیگه از 580 پایین تر نبود .. البته یه سری ها میگن 550 - 540 اما الکی میخواند پول آپگرید بگیرند همون قیمت 590 در میاد -
    مثلا خودم رفتم یه جا گفت با گارانتی پارسه 540 گفتم باشه بیار - خلاصه آورد و باز هم کرد و سیم کارت هم انداختم روش اومدم پول بدم گفت آپگرید میخواد که 60 تومن پولشه من هم گفتم نمیخوام خودم خدای آپگریدم گفت نه تو نمیتونی و ما 18 میلیون پول دستگاه دادیم من هم زیر بار نرفتم و گفتم بدوین آپگرید میخوام خلاصه با همکارش صحبت کرد و گفت پس دیگه زی 580 نمیتونیم بدیم منم گفتم Come On!! ( رمزیه)

خلاصه از طبقه اول تا خود طبقه 6 ام رو زیر رو رو کردم فقط 6 تا مغازه پیدا کردم که داشتند اونهم بی گارانتی - خلاصه با کلی چونه زدن و گشتن و اینور و اونور رفتن 550 با رم 4 گیگ روش بود گرفتم....
    خودم تعجب کردم چون یه بنده خدایی توی همین فروم هفته پیش گفته بود من 540 خریدم ... حالا نمیدونم از کجا؟

10. این کاربر از kaveh.VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رم 4 گیگ کلاس 4 بود واسه من
    ماله بعضی ها کلاس 2 هست
    اگه بتونی کلاس6 رو گیر بیارید خیلی خوبه
    راستی رم 4 گیگ toshiba کلاس 6 پرسیدم 12 تومن بود 8 گیگش 21 تومن

12. این کاربر از kaveh.VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره گارانتی تعویضم داره یعنی اگه گوشی خراب شده تا 3 روز درست نشد یدونه نوشو میده بهت

کل گوشی هم گارانتیه

اون مقازه هم نگفتم مقازه مطمئن بود منظورم این بود اون سیتادلی که من دیدم برچسبش چسبیده بود هولوگرام داشت و باز نشده بود(در مقایسه با بقیه ی سیتادل هایی که دیدم که یا باز بودن یا برچسب جدا بود یا اصلا برگ گارانتی یه ریخت دیگه بود) مطمئن تر می زد در ضمن بعد از خرید می تونی بری نمایندگی سیتادل ببین تایید می کنه یا نه اگه نه چون طرف تو فاکتور نوشته سیتادل (اگه گفته باشی بنویسه یا خودش نوشته باشه)مجبوره پس بگیره یا برات عوض کنه چون اگه این کارو نکنه کلاه برداری محصوب می شه

البته نمی دونم هنوز داشته باشه
    آقا حمید اکسپریا که خراب نمیشه - بابا این گوشی رو با امنیا اشتباه نگیرید

14. این کاربر از kaveh.VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون از راهنماييتون..... راستش من خودمم از محافظ خوشم نمياد...منم ترجيح ميدم كيف خوب براش پيدا شه....حالا يه كيف خيلي خوب و با كلاس براش پيدا كرديد؟؟؟؟ ابعادش جوري هست كه تو اكثر اين كيفها جا شن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •