سلام دوستان.
یه سیستم برای 141 معرفی کنین(باند و پخش).میخوام کیفیتش خوب باشه. بیشتر از 120 تومن هم نشه.
ممنون![]()
سلام دوستان.
یه سیستم برای 141 معرفی کنین(باند و پخش).میخوام کیفیتش خوب باشه. بیشتر از 120 تومن هم نشه.
ممنون![]()
به خدا 120 تومن دیگه خیلی ظلمه!
پخش :
Pioneer DEH-1250MP حدود 90 بود فکر کنم
باند رو هم میتونی از انواع پایونیر موجود در بازار بگیری فقط سعی کن از جای معتبر بگیری از 20 تومن که مدل های گرد هست تا 50 تومن که مدل های بیضی هست یکی رو انخاب کن
سوال دیگه ای هم بود در خدمتم![]()
جواب ما رو کسی نمیده kole audio خوبه؟ memphis چطوره؟؟
برای بستن یک سیستم باند های عقب باید بهتر باشه یا جلو؟ این پخشی که معرفی کردین ، dvd , Flash هم میخونه؟
ببخشید این سوالا رو میکنم.مبتدیمو اطلاعات زیادی در این ضمینه ندارم![]()
سلام
اگه باند های جلو قوی تر باشه لذت گوش دادن صدا بیشتره
البته برای کامپوننت ها که قیمتشون مقداری بیشتر هست
ولی برای شما همون باندهای عقب بیضی پیشنهاد میشه
این پخش هم که معرفی کردم نه فلش میخونه و نه DVD
اگه این ها رو میخواین باید برین سراغ مدل های چینیه بیکیفیت که اصلا به درد نمیخورن!
یا بودجتون رو زیاد کنین![]()
سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان قیمت پایونر مدل 4250sd رو می خواستم و می خواستم ببینم ظبط خوبی هست یا نه؟
من 143 تومن گرفتم کیفیتش و ظاهرش عالیه و تنظیمات نسبتا کاملی داره و 5 باند اکولایزر هم داره اگر می خوای بخری روش شک نکن خیلی پخش خوبیه.
![]()
سلام میخواستم فرق بین باکسهای سیلد و پورتد رو بدونم؟
از لحاظ ظاهری هم فرقی میکنه؟
فرقشون که از اسمشون معلومه:
باکس سیلد یک جعبه مکعب شکل با اندازه های کوچکتر از باکسهای پورتد هست و هیچ خروجی هوایی نداره و کاملآ کیپ کیپ هست و بیشتر برای موزیکهاس تند و ترنس پیشنهاد میشه.
پاکس پورتد یک جعبه مستطیل شکل هست که اندازشون اکثرآ از باکسهای سیلد بزرگتر هست(البته به نوع طراحی باکس هم بستگی داره) و یک پورت یا حفره یا اگزوز برای خروج هوا داره و به شکلهای دایره یا مستطیل هست این حفره و برای موزیکهای رپ و بیسهای ارام بیشتر توصیه میشه.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)