تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 326 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

1. برنامه­ای بنویسید که عددی را در مبنای a گرفته آن را به مبنای b ببرد. ( a,b Î{2,4,8,16,10} )

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    دوستان این کد نوشتم اما پایین یه ارور میاد و برنامه اجرا نمیشه!
    زبان C
    این دنباله collatz هست که نحوه کارش به این صورته:

اگر n زوج باشد: n=n/2
    اگر n فرد باشد: n=3n+1
    و در پایان به 1 ختم شود...

اینم کدی که نوشتم:
      محتوای مخفی: Collatz 

#include <cstdlib>
    #include <iostream>
    #include <conio.h>

using namespace std;

int main(int argc, char *argv[])
    {

int n;
    printf("ENTER an integer");
    scanf("%d", &n);

while (n>0) {
    if (n%2==0) {
    n=n/2;
    printf("%d", n);
    continue;
    } //end if

n=3n+1;
    printf("%d", n);
    }//end while

system("PAUSE");
    return EXIT_SUCCESS;
    }
    ا

n=3n+1

این خط مشکل داره. متغیر 3n تعریف نشده هستش. اگه منظورت 3 ضربدر در n هست باید بنویسی 3*n

3. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    آقا من یک سول دارم چرا تو ورژن های قدیمی تر Visual Studio دستور ها با Visual Studio 2013 فرق داره

یعنی اگه من تو ورژن 2013 از کد های زیر استفاده کنم گیر میده

و مجبورم از این کد ها استفاده کنم تا ارور نده
    به این صورتی که شما می گین فرق نداره. در واقع این توابع امنیت پایینی دارن بطور پیشفرض اجازه استفاده از اونها رو در برنامه نویسی ویندوز به شما نمیده. باید تکنیک خاصی برای استفاده از این توابع بکار برده بشه.
    اما در حالت کلی فرق می کنه. هر ورژن ویژوال استدیو برای برنامه نویسی یک نوع ویندوز نوشته شده فلذا توابع و api هایی ممکنه توی ویندوزهای جدیدتر باشن که توی قبلی ها نیستن. پس اگه از این توابع استفاده کنی و برنامت روی ویندوز 7 مثلا نوشته شده باشه ممکنه روی ویندوز xp جواب نده. برای اینکه برنامه هایی که مینویسی توی همه ی ویندوزها اجرا بشه اگه ازهر ویژوال استدیویی استفاده می کنی توی تنظیمات پروژه برا ی کامپایل چند نکته رو رعایت کن. اول اینکه باید پروژه رو بصورت release کامپایل کنی. دوم باید بصورت MT کامپایل کنی و سوم اینکه کامپایلر ویژوال استدیو 2010 رو برای کامپایل استفاده کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

حذفــــــــــ شود
    Last edited by ho3in0861; 18-11-2013 at 01:36.

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دلیل اینکه باید 2 تا return بزاریم چیه؟
    من تازه دارم از تابع یه چیزایی یاد می گیرم، بخاطر تابع بودنه؟ چون آخر تابع باید برش گردونی به جای دیگه...
    متوجه نشدم در کل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دلیل اینکه باید 2 تا return بزاریم چیه؟من تازه دارم از تابع یه چیزایی یاد می گیرم، بخاطر تابع بودنه؟ چون آخر تابع باید برش گردونی به جای دیگه...متوجه نشدم در کل
    منظور از return اولی اینه که دیگه به کل عملیات تابع خاتمه بده و با برگرداندن یک مقدار از تابع خارج شو یعنی دیگه به آخر تابع نمی رسه و همون جا قطع میشه و در این حالت return دوم هم لازم نیست اما معمولا واسه اطمینان میشه اون رو گذاشت
    شاید بهتر بود اینجوری یمذاشتم که قبل از خروج یه توقف هم داشته باشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by rahnema1; 19-11-2013 at 06:42.

8. این کاربر از rahnema1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با زبان برنامه نویسی c سورس کدی میخوام که تعداد ارقام یک عدد رو تو یه MSGBOX نشون بده : مثلا عدد 1000 چهار رقمی است < لطفا کمک کنید

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

سلام
    بنده 2 تا سوال داشتم..
    فرق بین printf و cout چیه و چرا یه برنامه نویس ترجیح میده از یکی استفاده کنه از اونیکی نه؟ (یعنی کلا فرق Stdio.h با iostream چیه؟ دستوراتشون که همه یه کارو انجام میدن)

چطوری می تونم یه عدد رو به رشته تبدیل کنم؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    بنده 2 تا سوال داشتم..
    فرق بین printf و cout چیه و چرا یه برنامه نویس ترجیح میده از یکی استفاده کنه از اونیکی نه؟ (یعنی کلا فرق Stdio.h با iostream چیه؟ دستوراتشون که همه یه کارو انجام میدن)

چطوری می تونم یه عدد رو به رشته تبدیل کنم؟

ممنون
    cout کاری که انجام می ده این هستش که جریان داده ای (stream) رو که روبروی اون میاد به خروجی می فرسته در واقع روی stream کار انجام می ده. یکی از کارهایی که در c++ انجام می دن کار بر روی stream ها هستش. یعنی جریان داده ای رو بوجود می آرن بعدش از اون جریان برای عملیاتهای مختلف استفاده می کنن که ابتدایی ترینش همون فرستادن این جریان به خروجی هست. آما printf فقط داده رو روی خروجی چاپ می کنه. در واقع printf فقط یه تابع ساده هستش.
    فرق دوم هم این هست که رویکرد شی گرا در عملیات های stream استفاده می شه (که مربوط به c++می باشد) اما printf یه تابع ابتدایی هستش. فلذا دستورات stream در cوجود ندارند و فقط توی c++ هستند.
    در مورد تبدیل عدد به رشته یه سری توابع وجود دارن که البته بخاطر عمومی نبودن فکر کنم از پایه توضیح بدم چی کار کنید بهتر باشه(اگه این توابع رو خواستین یه سرچ کنید مثلا int to string function in c++) :
    اول یه ارایه کاراکتری (رشته) به تعداد ارقام عدد می سازیم. بعد هر رقم عدد رو با استفاده از تقسیم صحیح اون بر 10 به توان n بیرون می کشیم (از رقم با بزرگترین ارزش شروع می کنیم) حالا عدد48 (کد اسکی رقم 0) رو با اون رقم جمع کرده و به ترتیب هر خانه آرایه رشته رو برابر عدد بدست آمده قرار می دهیم. حالا آرایه ما برابر رشته ای عددی است.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با زبان برنامه نویسی c سورس کدی میخوام که تعداد ارقام یک عدد رو تو یه MSGBOX نشون بده : مثلا عدد 1000 چهار رقمی است < لطفا کمک کنید
    خیلی راحته. اول عدد مورد نظر رو بر 10 به توان n تقسیم صحیح می کنیم. و در هر مرحله n رو یک واحد اضافه می کنیم تا جایی که نتیجه تقسیم برابر 1 بشه. اون وقت n+1 نشان دهنده ارقام عدد ماست. بعدش یه هندل از msg box درست کرده و n+1 رو به اون هندل ارسال می کنیم.

13. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •