تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 1126 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362762 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام

امکان مشکل سخت افزاری در هارد دیسک شما زیاد است. امکان دارد هارد شما از دسته هارد های مشکل دار شرکت سیگیت باشد.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید به لینکهای زیر مراجعه کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

سلا م دوست عزیز هارد شما هیچ مشکل سخت افزاری ندارد بلکه فقط آدرس پرش ها تغیر کرده است یعنی آدرس درج شده در MBR با آدرس مکان فایلهای شما یکی نیست و هارد نمیتواند سیستم عامل را بارگذاری کند.

2. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوست من مشکل شما میتوانست از چند جهت قابل بررسی باشد
    1- یکی از هد های شما آسیب دیده بود - خوب در این حالت اطلاعات ناحیه یک زیر هد اول خوانده میشد ولی وقتی سراغ هد دوم و یا هد خراب میرسید مسیر را گم میگرد و برای ریست شدن به پارک بر میگشت و این رفت و برگشت آن صدا را برای شما ایجاد میکرد . لازم است ذکر کنم که هارد شما میتواند بین 3 تا 5 هد داشته باشد.
    برای رفع این مشکل میتوانستید از PC-3000 UDMA استفاده کنید و در DATA Extractor آن هد خراب را پیدا کرده و آنرا خاموش کنید و باقی اطلاعات را استخراج نمایید.
    2- دوم اینکه در بعضی مواقع ما مشکل بد اسمبل شد هد ها را از همان بدو ساخت هاردداریم و متاسفانه پس از زمان کوتاهی هارد به این مشکل بر خورد میکند زیرا هد استیبل نیست . اما گاهی درست استارت میزند و بدون لرزش و هد اطلاعات را میخواند و گاهی هم خیر و حتی گاهی پس از چند لحظه دوباره ویبره شدن هارد را از آمادگی خارج میکند.
    و میتوانم چندین ایراد دیگر را نیز ذکر کنم که از حوصله خارج است

اما اینکه شما درب هارد را باز کردید از نظر تجربه شخصی خوب است اما در هر صورت به هارد آسیب زده اید چون اولا هد را بر روی پلترها کشیده اید بدون جدا کردن برد و همینطور به راحتی میتوانستید نگه دارنده هد را کج کنید که این باعث خراش سطح پلتر میشود البته این خراش با چشم غیر مصلح دیده نمیشود و 100 البته اگر دیده شود که دیگر هیچ.
    در کل شما باید با متخصصینی که دارای کلین روم هستند وارد مذاکره شوید.

اما در آخر عموما صدای هد کلیک برای هارددیسکهای وسترن حتما دلیل خرابی فیزیکی نیست

قربان شما سید رضا امیر IHH Co

4. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

هارد شما میتواند بخاطر نقصان ولتاژ و یا شرایط بد نگه داری که میگویید داغ میکند از آمادگی خارج شود اول سعی کنید آنرا در حرارت مناسب نگه داری کنید و اگر مشکل رفع نشد از نرم افزارهای تست استفاده کنید و اگر نتیجه خرابی بود ببینید که آیا هربار که تست را انجام میدهید در یک جای بخصوص هنگ میکند و یا هر بار در مکانی غیر از بار قبل . اگر حالت اول بود احتمالا بدسکتور دارید و در حالت دوم شرایط غیر مناسب نگه داری. و هارد شما سالم است

سید رضا امیر IHH CO

6. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوستان!

من يه اكسترنال سيگيت دارم!
    امروز وقتي وصل كردمش يه صداي خش خش داد!
    يه چند بار قطع و وصل كردمش صداش قطع شد!

الان سرعتش افتضاح شده!
    فرمتش هم كردم!

مشكل چيه؟
    ممنون!
    سلام
    عموما هارددیسکهایی که بعنوان پرتابل استفاده میشوند در معرض خرابی بیشتری هستند ازجمله ضربه و تکانهای شدید و نوسانات ولتاژی و ...
    با توجه به اینکه میگویید سرعت کم شده است بهتر است آنرا با سیستم دیگری نیز چک کنید و اگر نتیجه یکسان بود در صورت داشتن گارانتی آنرا به آن مرکز جهت ترمیم یا تعویض ببرید در غیر اینصورت مراکز دیگر باکس هارد را باز میکنند و از گارانتی خارج خواهد شد.
    رضا امیر IHH CO

8. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام

من يك هارد 80 مكستور دارم كه وقتي سيستم مياد بالا (در صفحه دوم) جلوي S.M.A.R.T ميزنه None .

حالا چي شد من اينو فهميدم :

من اول هارد با Acronic HDD Regeneratior اسكن كردم و ديدم كه از همون سكتور اول ميزنه بد سكتور .... براي همين رفتم با Max Blast يك شب تا صبح گذاشتم تا هارد بد سكتوراش گرفته بشه ... اما بعد از اينكه دوباره با Acronic تست كردم ديدم بازم از همون سكتور اول ميزنه بد سكتور براي همين به هارد شك كردم ... يك بار موقع بالا امدن ديدم كه جلوي S.M.A.R.T ميزنه None.
    براي رفع اين مشكل يك هارد ديگه به سيستم وصل كردم و با اون امدن توي ويندوز ... توي Device Manager هارد شناسايي مشه اما توي Disk Management هارد شناسايي نميشه ....

حالا شما فكر ميكنيد مشكل از چيه ؟ چطور ميتونم مشكل هارد حل كنم.... اگر بردشو عوض كنم درست ميشه ؟

تشكر فراوان
    Self-Monitoring, Analysis, and Reporting Technology

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوست من مشکل شما میتوانست از چند جهت قابل بررسی باشد
    1- یکی از هد های شما آسیب دیده بود - خوب در این حالت اطلاعات ناحیه یک زیر هد اول خوانده میشد ولی وقتی سراغ هد دوم و یا هد خراب میرسید مسیر را گم میگرد و برای ریست شدن به پارک بر میگشت و این رفت و برگشت آن صدا را برای شما ایجاد میکرد . لازم است ذکر کنم که هارد شما میتواند بین 3 تا 5 هد داشته باشد.
    برای رفع این مشکل میتوانستید از PC-3000 UDMA استفاده کنید و در DATA Extractor آن هد خراب را پیدا کرده و آنرا خاموش کنید و باقی اطلاعات را استخراج نمایید.
    2- دوم اینکه در بعضی مواقع ما مشکل بد اسمبل شد هد ها را از همان بدو ساخت هاردداریم و متاسفانه پس از زمان کوتاهی هارد به این مشکل بر خورد میکند زیرا هد استیبل نیست . اما گاهی درست استارت میزند و بدون لرزش و هد اطلاعات را میخواند و گاهی هم خیر و حتی گاهی پس از چند لحظه دوباره ویبره شدن هارد را از آمادگی خارج میکند.
    و میتوانم چندین ایراد دیگر را نیز ذکر کنم که از حوصله خارج است

اما اینکه شما درب هارد را باز کردید از نظر تجربه شخصی خوب است اما در هر صورت به هارد آسیب زده اید چون اولا هد را بر روی پلترها کشیده اید بدون جدا کردن برد و همینطور به راحتی میتوانستید نگه دارنده هد را کج کنید که این باعث خراش سطح پلتر میشود البته این خراش با چشم غیر مصلح دیده نمیشود و 100 البته اگر دیده شود که دیگر هیچ.
    در کل شما باید با متخصصینی که دارای کلین روم هستند وارد مذاکره شوید.

اما در آخر عموما صدای هد کلیک برای هارددیسکهای وسترن حتما دلیل خرابی فیزیکی نیست

قربان شما سید رضا امیر IHH Co
    سلام
    با وجودی که دربش رو باز کردم باز هم گاهی اطلاعاتم رو میاره ولی قبل از این که بتونه کپی کنه به همون حال میافته. با یه شرکت تماس گرفتم گفت 100 هزار تومن میگیره تا سیلنرهاش رو برداره اطلاعاتش رو بهم بده. من هم دیدم 100 هزار تومن باید یه هارد دیگه بخرم و 100 هزار تومن هم دست مزد بدم دیگه نمی ارزه. کاش حد اقل بازش نکرده بودم که بعدها اگه پولدار شدم می تونستم برم سراغش. ولی الان هر روز که بگذره احتمال خراب شدنش بیشتر می شه چون هوا رفته توش.
    اون دستگاه PC-3000 UDMA رو هم ندارم که باش تست کنم متاسفانه
    ممنون از پاسختون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeinset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

هارد شما میتواند بخاطر نقصان ولتاژ و یا شرایط بد نگه داری که میگویید داغ میکند از آمادگی خارج شود اول سعی کنید آنرا در حرارت مناسب نگه داری کنید و اگر مشکل رفع نشد از نرم افزارهای تست استفاده کنید و اگر نتیجه خرابی بود ببینید که آیا هربار که تست را انجام میدهید در یک جای بخصوص هنگ میکند و یا هر بار در مکانی غیر از بار قبل . اگر حالت اول بود احتمالا بدسکتور دارید و در حالت دوم شرایط غیر مناسب نگه داری. و هارد شما سالم است

سید رضا امیر IHH CO
    با تشکر فراوان از شما اگر امکان دارد لینک یک نرم افزار تست خوب رو هم بذارید تشکر
    در ضمن من با نرم افزار portable HDD regenarator 1.71 هار رو در حالت ری پیر اسکن کردم که فقط یک بدسکتور پیدا کرد
    نظرتون در این باره چیه؟

داره خودمونی میشه behroz3666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام
    من یه هارد اینترنال سامسونگ 500 گرفتم
    تو ویندوز سون میخواستم پارتیشن بندی کنم
    پارتیشن انجام دادم موقع فرمت سیستم اشتباهی
    ریست شد و حالا هر کار میکنم نمیتوم درایو رو فرمت
    کنم دوستان کمک کنن ممنون میشم

داره خودمونی میشه ihddc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام

با تشکر از آقای امیر

اگر شما نوشته اصلی را مطالعه میکردید در قسمتی که نوشته شده : اومدم یک ویندوز جدید نصب کنم اونم گیر میکنه لود نمیشه و الان رو یک هارد دیگه وین ایکس پی نصب کردم هارد رو که وصل میکنی بوت ویندوز یک ربع طول میکشه در حالی که اگه هاردو وصل نکنم زود بالا میاد وقتی هم بالا میاد هارد رو تو مای کامپیوتر ندارم دیسک منیجت مین هم باز نمیشه ولی هارد رو میشناسه نشون میده که سیستم عامل نمیتواند با سکتورها ارتباط برقرار کند که این میتواند بخاطر بد سکتور یا خرابی FIRMWARE هارد باشد .
    در صورتی که نظر شما درست باشد چنانچه هارد را در کنار هارد دیگری که ویندوز دارد بوت کنند باید شناخته شود و بصورت عادی بوت شود

موفق باشید

سلا م دوست عزیز هارد شما هیچ مشکل سخت افزاری ندارد بلکه فقط آدرس پرش ها تغیر کرده است یعنی آدرس درج شده در MBR با آدرس مکان فایلهای شما یکی نیست و هارد نمیتواند سیستم عامل را بارگذاری کند.

QUOTE=pesare1404;5818237]با سلام مشکل
    من دو تا ویندوز داشتم سون و ایکس پی که ایکس پی اول نصب بود و من تو ایکس پی با نرم افزار پاترو نمیدونم چیچی مثل پارتیشن مجیکه درایو سون رو فرمت کردم
    و به حذف و اضافه درایو پرداختم هارد من سی گیت یک تراست
    همه چی درست بود تا اینکه پارتیشن مجیکو باز کردم دو تا ارور پیدا کرد گفت فیکس کنم گفتم بکن یه ریست کردم دیگه بالا نیومد تو بایوس میشناسه اما تا انتخاب سون و ایکس پی میره ولی گیر میکنه
    اومدم یک ویندوز جدید نصب کنم اونم گیر میکنه لود نمیشه

مشکل چیه؟

الان رو یک هارد دیگه وین ایکس پی نصب کردم هارد رو که وصل میکنی بوت ویندوز یک ربع طول میکشه در حالی که اگه هاردو وصل نکنم زود بالا میاد وقتی هم بالا میاد هارد رو تو مای کامپیوتر ندارم دیسک منیجت مین هم باز نمیشه ولی هارد رو میشناسه [/QUOTE]
    Last edited by ihddc; 08-02-2011 at 17:50.

14. این کاربر از ihddc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ihddc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    من یه هارد اینترنال سامسونگ 500 گرفتم
    تو ویندوز سون میخواستم پارتیشن بندی کنم
    پارتیشن انجام دادم موقع فرمت سیستم اشتباهی
    ریست شد و حالا هر کار میکنم نمیتوم درایو رو فرمت
    کنم دوستان کمک کنن ممنون میشم

سلام

این نرم افزار مخصوص پارتیشن بندی و فورمت هارد دیسک است. البته در این زمینه نرم افزار زیاده.

ببینید با با فورمت مشکل حل میشه . اگه نشد پارتیشن را پاک کنید دوباره بسازید.

اگه بازهم نشد به گارانتی هارد مراجعه کنید یا اعلام کنید که با نرم افزار دیگری مشکل را حل کنیم.

http://download.cnet.com/Easeus-Partition-Master-Home-Edition/3000-2248_4-10863346.html

موفق باشید

16. 2 کاربر از ihddc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •