تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 416 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اگه این مانگای آخر رو خونده باشید مادارا با خودش میگه چرا من اینجوری به دنیای زنده ها احضار شدم ... نکنه نقشه ها و برنامه ها درست از آب در نیومده ...بعدش هم یه نگاه به این مومیایی می کنه و می پرسه که کی داره مارو کنترل می کنه و ادامه داستان ...
    به نظر من این توبی و مادارا هر دوتاشون یه نفر هستند و در واقع یه تقسیم سلولی یا یه همچین چیزی رو اجرا کردند برای اینکه این توبی فقط در مقابل کونان مبارزه کرد و توی بقیه قسمت ها بدن حالت مادی نداشت ...یه جا هم ساسوکه رو که نیمه مرده بود با اون دختره برد به یه دنیای موازی دیگه ....
    در واقع همه اینها برنامه است که توبی بتونه بدن واقعی خودش رو احیا کنه تا به 10 دم برسه...حتی یه جا هم که دوستان اشاره کرده بودند توی مبارزه با دانزو دستش رو به راحتی قطع کرد و دستش یه حالت خمیری داشت .... یه جورایی مثل بدن این زتسوها بود ....
    این مادارا هم یه جا توی همین مانگای آخر گفت که من توی اخرین روز های زندگیم رینگان رو بدست آوردم و یه جا توبی به کونان میگه من برای محافظت از رینگان اون رو به ناگاتو (پین ) دادم...به نظر جور در میاد ... تازه اونجایی که کابوتو تابوت رو جلوی مادارا احضار می کنه میکه که کابوتوی لعنتی این رو از کجا پیدا کردی ؟؟؟ و اون هم میگه من در مورد تو به کسی چیزی نمی گم ....من که فکر می کنم این دو نفر یکی باشن ...چون این توبی خیلی اطلاعات داره که حتی ایتاچی هم نمی دونست ...یه جا هم توبی می گه که من ساسوکه رو به خاطر چشم هاش می خوام چشم هایی که سوسانو و آماتراسو اجرا کنه خیلی کمه .... گویا برای چشم های خودش می خواد که تکمیلشون کنه ... شاید مانگیکو هم یه ایرادی داشته باشه و نیاز به پیوند با یه مانگیگکو دیگه داشته باشه تا خیلی خیلی تکمیل بشه ...

بی خیال مادارا رو بچسبید.... قدرت افسانه ای اوچیها رو رو کرد ... .... تکنیک آتش زد اول کار ...یه دفعه اومد شارینگان زد بعدش گنجوستو زد.... آخرش سوسانو زد ....یه دفعه کلا قاطی کرد رفت تو حالت خدایی .. جو کرفتتش .. یه تیکه به کابوتو گفت فکر نکن تو این تکنیک ها رو خلق کردی اینها همش مال جونی هام بوده ..... ببینید این هوکاگه اول چی بوده که مادارا رو شکست داده !!!!!!!!!!!! !!!!

فکر کنم این هاچیبی بیاد سراغش... ناروتو هم که بخارش تموم شد .... کاکاشی هم که نیست ..گارا نمی میره ...از تیم خوب ها خیلی کم یکی یا دو نفر شاید شاید شاید بمیرن ...
    این که مادارا و توبی با هم یه ارتباطی دارن که معلومه و توبی دنبال بیجو ها بود که با اون ها و ریننگان بتونه خود اصلیش رو احیا کنه و من حدث میزنم مادارا قبل از مرگ با استفاده از زتسو سفید و سیاه یه کپی از خودش ساخته باشه که هم چاکراش مثل خودشه هم اطلاعاتش (این میتونه قابلیت زتسوی سیاه باشه) حتی ممکنه دم اخری مادارا زتسو رو خودش با ایزاناگی و بدن سنجویی که داره ساخته باشه چون دیدیم که تو مانگای اخر از رینگان استفاده کرد یعنی قبل از مرگ بدن هاشیراما رو یه جوری زده بوده به خودش
    و یه چیز دیگه اینکه مادارا ریننگان رو فعال کرده و دیدیم که لول اخر مامگکیوی اترنال شد ریننگان شاید ساسکه هم واسه همین باشه مثلا کسی که اترنال مانگکیو داره یه اترنال دیگه بزنه جای چشم های خودش بشه ریننگان رو هم فعال کنه که همه این ها رو روی اون تبلته اوچیها هست... (عجب جونوری بوده این اروچیمارو )
    و البته هاشیراما مادارا رو با اترنالش شکست داده نه با ریننگان ولی خدایی خیلی خیلی کلفت بوده هاشیراما...
    جالب شده!

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

اهان راستی کابوتو وقتی تابوت ششم رو بیرون کشید نگفت راجع به "تو" به کسی چیزی نگفتم گفت راجع بهش به کسی چیزی نگفتم...

2. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

میگم هیچ بازی از ناروتو برای کامپیوتر منتشر نشده؟ منظورم بازی هست که خط داستانی داشته باشه , نه آرنا و ..

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببینید این هوکاگه اول چی بوده که مادارا رو شکست داده
    میثم گفت . . :
    و البته هاشیراما مادارا رو با اترنالش شکست داده نه با ریننگان
    -----------
    از تیم خوبها کسایی که معروف نیستن میمیرن که کلا بود و نبودشون فرقی نمیکنه

ناروتو هم که فعلا نیومده اینا همش بونشیناش هستن. ..

الان همه شکها رفته رو اینکه توبی ابیتو باشه چون جسمش با چشمش شبیه اونه ولی اینا همه برای گول زدن ماست عمرا ابیتو نیست . ..
    اما چشم ، چشم ابیتو هستش چون ویژگی های چشم کاکاشی رو داره . .!
    اصلا نکنه توبی اوروچیمارو باشه ؟؟!!!!! : ) )

5. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

توبی یه ربطی به مادارا داره اونو دیگه باید وایسیم تا کیشی بگه چون هر چی احتمال بود بررسی شده ولی...
    در کل بازم میگم هاشیراما مگه کی و چی بوده که اترنال رو شکست داده؟؟؟؟؟!! خداییش خیلی حرفه...

7. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

هاشیمارا که غولی بود !!
    کنترل هر هشتا بیجو هم داشت . . . کلی چاکرا !!
    کلا ممکنه همین مادارا با رینگان هم حریفش نشه ولی خوب این دیگه بعیده !!

فعلا باید ببینیم ایتاچی با کابوتو چی میکنه !! ؟ ؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اصلا نکنه توبی اوروچیمارو باشه ؟؟!!!!! : ) )

یعنی چی؟!...چطور توبی میتونه اوروچیمارو باشه؟!

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یعنی چی؟!...چطور توبی میتونه اوروچیمارو باشه؟!
    نمیدونم یه لحظه رسید به ذهنم گفت !!

الان اگه ایتاچی بیاد و کابوتو رو ببره تو گنجیتسو بازم فایده نداره . . چون مادارا هدفش چه تحت کنترل باشه چه نباشه فرقی نمیکنه !!

12. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یچه ها بنظرتون ممکنه توبی همان برادر مادارا باشه؟

14. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

کل دعواها سر همیناس دیگه 2 3 ماهه تو کل فروم های ناروتو خارجی و ایرانی کار ملت شده اینکه هی تاپیک بزنن نظریه بدن
    خدا میدونه یه چیزایی خوندم که اصلا چیز شعر واقعی و بی ربط ولی خب فرضیه ست دیگه!

و اینکه توبی برادر مادارا باشه بعید نیست ولی عقلانی هم نیست چون مثلا چطور مادارا با ماداراییش مرده ولی توبی مونده؟! من میگم توبی یه تناسخ یا کپی از خود ماداراست فقط در این عجبم که اگر اینطور باشه چرا توبی عین س.گ از تابوت کابوتو که مادارا توش بود ترسید...؟! در عین حالیکه به احتمال زیاد ریننگان مادارا رو خود توبی به ناگاتو داده یعنی توبی و مادارا قبل از مرگش رابطه داشتن و نقشه هایی کشیدن...

16. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

همه چیز ممکنه ..

چرا توبی عین س.گ از تابوت کابوتو که مادارا توش بود ترسید...؟!
    چون هر دروغی گفته بود معلوم میشد !!
    اون وقت حناش پیش هیچکی رنگ نداشت مخصوصا ساسکه ، . . .
    ساسکه اخرش افسردگی میگیره . . هر کاری میکنه غلطه !! اخرش باید خودکشی کنه

18. 3 کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •