اگه این مانگای آخر رو خونده باشید مادارا با خودش میگه چرا من اینجوری به دنیای زنده ها احضار شدم ... نکنه نقشه ها و برنامه ها درست از آب در نیومده ...بعدش هم یه نگاه به این مومیایی می کنه و می پرسه که کی داره مارو کنترل می کنه و ادامه داستان ...
به نظر من این توبی و مادارا هر دوتاشون یه نفر هستند و در واقع یه تقسیم سلولی یا یه همچین چیزی رو اجرا کردند برای اینکه این توبی فقط در مقابل کونان مبارزه کرد و توی بقیه قسمت ها بدن حالت مادی نداشت ...یه جا هم ساسوکه رو که نیمه مرده بود با اون دختره برد به یه دنیای موازی دیگه ....
در واقع همه اینها برنامه است که توبی بتونه بدن واقعی خودش رو احیا کنه تا به 10 دم برسه...حتی یه جا هم که دوستان اشاره کرده بودند توی مبارزه با دانزو دستش رو به راحتی قطع کرد و دستش یه حالت خمیری داشت .... یه جورایی مثل بدن این زتسوها بود ....
این مادارا هم یه جا توی همین مانگای آخر گفت که من توی اخرین روز های زندگیم رینگان رو بدست آوردم و یه جا توبی به کونان میگه من برای محافظت از رینگان اون رو به ناگاتو (پین ) دادم...به نظر جور در میاد ... تازه اونجایی که کابوتو تابوت رو جلوی مادارا احضار می کنه میکه که کابوتوی لعنتی این رو از کجا پیدا کردی ؟؟؟ و اون هم میگه من در مورد تو به کسی چیزی نمی گم ....من که فکر می کنم این دو نفر یکی باشن ...چون این توبی خیلی اطلاعات داره که حتی ایتاچی هم نمی دونست ...یه جا هم توبی می گه که من ساسوکه رو به خاطر چشم هاش می خوام چشم هایی که سوسانو و آماتراسو اجرا کنه خیلی کمه .... گویا برای چشم های خودش می خواد که تکمیلشون کنه ... شاید مانگیکو هم یه ایرادی داشته باشه و نیاز به پیوند با یه مانگیگکو دیگه داشته باشه تا خیلی خیلی تکمیل بشه ...
بی خیال مادارا رو بچسبید.... قدرت افسانه ای اوچیها رو رو کرد ... .... تکنیک آتش زد اول کار ...یه دفعه اومد شارینگان زد بعدش گنجوستو زد.... آخرش سوسانو زد ....یه دفعه کلا قاطی کرد رفت تو حالت خدایی .. جو کرفتتش .. یه تیکه به کابوتو گفت فکر نکن تو این تکنیک ها رو خلق کردی اینها همش مال جونی هام بوده ..... ببینید این هوکاگه اول چی بوده که مادارا رو شکست داده !!!!!!!!!!!! !!!!
فکر کنم این هاچیبی بیاد سراغش... ناروتو هم که بخارش تموم شد .... کاکاشی هم که نیست ..گارا نمی میره ...از تیم خوب ها خیلی کم یکی یا دو نفر شاید شاید شاید بمیرن ...