سناتور عزیز منظور منم همون 20% هست حالا راهی نیست بفهمم سالمه یا نه عکس هم که فرموده بودید این پایینی هست یخورده دسکاریش کردم cut و از این حرفا
![]()
سناتور عزیز منظور منم همون 20% هست حالا راهی نیست بفهمم سالمه یا نه عکس هم که فرموده بودید این پایینی هست یخورده دسکاریش کردم cut و از این حرفا
![]()
این عکس که کاملا معلومه قطرات بخار آب و گرد وغبار هستش.
جلوی لنز دوربین،فیلتری،چیزی بوده؟عکس بیشتر شبیه اینه که از پشت یه شیشه کثیف گرفته شده.
اون چند نقطه پر نور هم انعکاس نور روزنه روبرویی هستش توی همون قطرات آب.
ممنون
کس دیگه ای اطلاعات دقیق تری نداره ؟ مثلا در مقایسه با کارل زایس ؟
ممنون
از اساتید راهنمایی میطلبم
نه هیچ شیشه ای در کار نبود ولی جای انگشت رو لنز بود که پاکش کردم به نظرتون مشکلی داره؟
در باره ی 20 در صد نظری ندارید؟
اطلاعات دقیق تر،منظورتون مثلا چی؟
برای چی مهمه براتون؟کدوم نوع لنز هاش مد نظرتونه؟
این عکستون که میگه وضعیت لنز وخیمه.مواظب باشین خراشیده نشه.
الان همه عکس هایی که میگیره،این لکه ها رو روش داره؟یا این یکی بوده فقط؟
در مورد 20 درصد که اینقدر نگرانش هستین،خدمتتوت عرض کنم که چند بار زوم و بک کنین و به صدای موتور زوم گوش کنین ببینین سالمه؟خود لنز رو بررسی کنین.فلاش رو بررسی کنین ببینین گیر نمی کنه؟ال سی دی و لولا هاش رو بررسی کنین.موتور فوکوس رو دقت کنین ببینین مشکلی نداره؟
بیشتر از این نمیشه کاری کرد.یا ایشالا هیچی نشده یا اگر هم سنسور یا هر قطعه داخلی دیگه ای با مشکل مواجه شده باشه،تویعکس هاش خودشو نشون میده.
لنز که خشی نداره حالا چرا وخیمه
نه نداره یعنی اصلا تو اون موقعیت عکس نگرفتم وفقط این اینجوریه
من چند تا عکس اپ کردم لطف کنید ببینید چیزی میبینید الان گرفتمشون
من چک کردم چیزی ندیدم انشااله که چیزی نیست حالا شما نظرتون چیه راستی دوربین از زیرش افتاد زمین
![]()
Last edited by mh.attari; 13-04-2009 at 20:50.
از نظره همه ی دوستان استقبال میکنیم؟
Last edited by mh.attari; 13-04-2009 at 20:52.
دوستان یه دفتر چه ای چیزی که بتونه من رو در استفاده ی بهتر از sx1 یاری کنه میشه معرفی کنید حداقل دفترچه ی sx10 رو که فارسی باشه کسی داره؟
salam be hameye doostan.
bebakhshid ke nemitunam farsi benevisam. man ye 2 haftei mashghule naghle makan budam.natunestam be forum sar bezanam. baraye tahsil umadam malaysia. az inja ye fz-28 ham gereftam (inja roo durbin memorye 4 gig dare. ba 3 paye va kife fabric va mohafeze lcd hodude 400 toman shod.) gheymate sx10 inja be poole iran balaye 500 tomane. chand ta az nemune aks haye doorbin ham ta chand rooze ayande up mikonam
in aks hayi ke gozashti hich moshkeli nadare. age durbinet mitune khub focus kone, soratesh kam nashode, va tuye aksash noghtei chizi dide nemishe ehtemalan moshkeli nadare. khasiate durbin haye CANON ine ke jense badanashun kheili mohkame va badane be in rahatia chizish nemishe
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)