تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 399 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

دوست عزیز حداقل یک لینکی از تالار یا تاپیک مربوطه بدهید که بدونم کجا برم ! ممنون
    ضمن اینکه کارتش هم از امروز صبح اومده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه feransiska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر آتش

پيش فرض

سلام
    من رشته کاردانی برق - قدرت بود ، میتونم الان رشته دیگه ای غیر از برق - قدرت شرکت کنم؟ مثل حسابداری ، مدیریت و . . .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همگی
    من امروز به سایت سنجش برای دریافت کارت کنکور مراجعه کردم ولی موقع وارد کردن اطلاعات با پیغام خطای جالبی مواجه میشوم !!
    شماره پرونده ی من 6 رقمه ارور میده باید 7 رقم باشه
    کد رهگیری من 17 رقمه میگه باید 15 رقم باشه !!
    باید چیکار کنم ؟
    من الان وارد سایت شدم جهت دریافت کارت 3 راه یکی جستجو بر اساس مشخصات کارت اعتباري.....و یکیم جستجو بر اساس کد رهگيري....جستجو بر اساس شماره پرونده و شماره داوطلبي......
    هر 3 تای این راها رو نمیتونید وارد بشین و کارت بگیرین دقیقا کد ها رو وارد کنید با توجه به کارت اعتباری مطمئنا جایی و اشتباه وارد میکنید روش های دیگر و امتحان کنید و به اخطار هایی هم که داده میشه توجه کنید.از مرورگر IE هم استفاده کنید.

---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------

داره.
    من پارسال همین گرافیک رو شرکت کردم
    ولی علمی کاربردی عملی نداره

سراسری، آزمونش توی آبانه و طراحی هم هست
    موضوع ازمون پارسال و سالهای قبل و هم میتونید بگین؟همون سالی که خودتون شرکت کردین موضوعش چی بود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

فکر کنم اینجا بهتر بود که این سوال رو مطرح بکنم چون مربوط به کارشناسی ناپیوسته هست .
    برای کنکور کاردانی به کارشناسی(کارشناسی ناپیوسته اموزش زبان انگلیسی) باید چه کتاب هایی رو بخونم!؟
    من تو دفتر چه فقط نوشته
    دستورزبان و نگارش ضریب 4
    خواندن و درک مطلب ضریب 4
    روش تدریس زبان ضریب 3
    مهارتهای مطالعه زبان انگلیسی ضریب 2

همین 4 مورد رو نوشته جز موارد امتحانی

یعنی اصلا ادبیات و عربی و معارف ما نداریم واسه کنکور؟؟
    و این 4 مورد که اسم برده شده اسم کتاب هستن؟ من سر در نمی یارم الان موندم چی باید بخونم ..

feransiska اگه از طریق ریاضی فیزیک وارد دانشگاه شدی و کاردانی برق گرفتی بله می تونی انتخاب کنی فقط باید هر 3 انتخابت رو مثلا حسابداری بزنی..نمی تونی متنوع بزنی
    Last edited by midnight1234; 27-06-2011 at 16:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

فکر کنم اینجا بهتر بود که این سوال رو مطرح بکنم چون مربوط به کارشناسی ناپیوسته هست .
    برای کنکور کاردانی به کارشناسی(کارشناسی ناپیوسته اموزش زبان انگلیسی) باید چه کتاب هایی رو بخونم!؟
    من تو دفتر چه فقط نوشته
    دستورزبان و نگارش ضریب 4
    خواندن و درک مطلب ضریب 4
    روش تدریس زبان ضریب 3
    مهارتهای مطالعه زبان انگلیسی ضریب 2

همین 4 مورد رو نوشته جز موارد امتحانی

یعنی اصلا ادبیات و عربی و معارف ما نداریم واسه کنکور؟؟
    و این 4 مورد که اسم برده شده اسم کتاب هستن؟ من سر در نمی یارم الان موندم چی باید بخونم ..

feransiska اگه از طریق ریاضی فیزیک وارد دانشگاه شدی و کاردانی برق گرفتی بله می تونی انتخاب کنی فقط باید هر 3 انتخابت رو مثلا حسابداری بزنی..نمی تونی متنوع بزنی
    ؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه SONY1983's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با درود و احترام
    منابع آزمون کاردانی به کارشناسی تربیت مربی امورتربیتی میخواستم اگه ممکنه اساتید و دوستان راهنمایی بفرمایند.

_______

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

واقعا کسی چرا کمک نمی کنه ...الان 2 روز گذشته! لااقل بگید دروس عمومی رو شماها چه کتاب هایی رو مطالعه کردید این که مشترکه!!
    حالا می گیم اختصاصی رو نمی دونید

یه مورد دیگه راجب ثبت نام این مورد 29 حوزه امتحانی رو باید چه عددی بزنیم..یعنی این عدد بستگی به انتخاب اول محل دانشگاهی داره ؟؟
    یا می شه محل رو یه دانشگاه نزدیک تر زد که تو خود استان باشه..
    مثلا من اتخاب اولم نجف اباده می تونم این مورد 28 رو کد خوراسگان بزنم که نزدیکه به خونمون ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام لطفا بگید رشته معماری هم کاردانی به کارشناسی داره؟اگر داره کنکور و امتحانا و واحدهای عملی غیر حضوریه؟یعنی برای دانشجویی که خارج کشوره امکانپذیره؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

واقعا کسی چرا کمک نمی کنه ...الان 2 روز گذشته! لااقل بگید دروس عمومی رو شماها چه کتاب هایی رو مطالعه کردید این که مشترکه!!
    حالا می گیم اختصاصی رو نمی دونید

یه مورد دیگه راجب ثبت نام این مورد 29 حوزه امتحانی رو باید چه عددی بزنیم..یعنی این عدد بستگی به انتخاب اول محل دانشگاهی داره ؟؟
    یا می شه محل رو یه دانشگاه نزدیک تر زد که تو خود استان باشه..
    مثلا من اتخاب اولم نجف اباده می تونم این مورد 28 رو کد خوراسگان بزنم که نزدیکه به خونمون ؟؟
    کتابا همونایی هستن که تو دفترچه گفته شده ، بری برای خرید متوجه میشی چیا رو باید بخری
    حوزه ی امتحانی هم میتونی شهر خودت بزنی
    هر کدی بزنی ، همونجا میری برای امتحان

سلام لطفا بگید رشته معماری هم کاردانی به کارشناسی داره؟اگر داره کنکور و امتحانا و واحدهای عملی غیر حضوریه؟یعنی برای دانشجویی که خارج کشوره امکانپذیره؟
    سلام

بله داره
    همه چی هم حضوری هست

11. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m-a-88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا

14 عمران -عمران يا ساختمان آزاد

با سلام
    يكي از آشناهاي ما مي خواد براي كارداني به كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد ثبت نام كنه.رشته كاردانيشم ساختمانه .حالا مونده رشته انتخابي را چي بزنه انتخاباش بين عمران-عمران و تكنولوژي ساختمان هست . تو مقطع كارداني تقريبا شرايط متوسطي از لحاظ تحصيلي داشته. از طرفي به خاطر شرايط كاري امكان شهرستان رفتن نداره خودش اسلامشهر بوده و حالا ميخواد يا تهران يا اسلامشهر را انتخاب بكنه. به نظر شما امكان قبولي در عمران-عمران براش بيشتره يا ساختمان ؟ به نظر شما كدوم يكي را با توجه به شرايط تحصيلي اش انتخاب كنه ؟
    عمران –عمران تهران جنوب
    عمران-عمران اسلامشهر
    تكنولوژي ساختمان اسلامشهر
    Last edited by m-a-88; 30-06-2011 at 15:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •