دوست عزیز حداقل یک لینکی از تالار یا تاپیک مربوطه بدهید که بدونم کجا برم ! ممنون
ضمن اینکه کارتش هم از امروز صبح اومده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز حداقل یک لینکی از تالار یا تاپیک مربوطه بدهید که بدونم کجا برم ! ممنون
ضمن اینکه کارتش هم از امروز صبح اومده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من رشته کاردانی برق - قدرت بود ، میتونم الان رشته دیگه ای غیر از برق - قدرت شرکت کنم؟ مثل حسابداری ، مدیریت و . . .
من الان وارد سایت شدم جهت دریافت کارت 3 راه یکی جستجو بر اساس مشخصات کارت اعتباري.....و یکیم جستجو بر اساس کد رهگيري....جستجو بر اساس شماره پرونده و شماره داوطلبي......
هر 3 تای این راها رو نمیتونید وارد بشین و کارت بگیرین دقیقا کد ها رو وارد کنید با توجه به کارت اعتباری مطمئنا جایی و اشتباه وارد میکنید روش های دیگر و امتحان کنید و به اخطار هایی هم که داده میشه توجه کنید.از مرورگر IE هم استفاده کنید.
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------
موضوع ازمون پارسال و سالهای قبل و هم میتونید بگین؟همون سالی که خودتون شرکت کردین موضوعش چی بود؟
فکر کنم اینجا بهتر بود که این سوال رو مطرح بکنم چون مربوط به کارشناسی ناپیوسته هست .
برای کنکور کاردانی به کارشناسی(کارشناسی ناپیوسته اموزش زبان انگلیسی) باید چه کتاب هایی رو بخونم!؟
من تو دفتر چه فقط نوشته
دستورزبان و نگارش ضریب 4
خواندن و درک مطلب ضریب 4
روش تدریس زبان ضریب 3
مهارتهای مطالعه زبان انگلیسی ضریب 2
همین 4 مورد رو نوشته جز موارد امتحانی
یعنی اصلا ادبیات و عربی و معارف ما نداریم واسه کنکور؟؟
و این 4 مورد که اسم برده شده اسم کتاب هستن؟ من سر در نمی یارم الان موندم چی باید بخونم ..
feransiska اگه از طریق ریاضی فیزیک وارد دانشگاه شدی و کاردانی برق گرفتی بله می تونی انتخاب کنی فقط باید هر 3 انتخابت رو مثلا حسابداری بزنی..نمی تونی متنوع بزنی
Last edited by midnight1234; 27-06-2011 at 16:57.
؟؟؟؟؟؟
با درود و احترام
منابع آزمون کاردانی به کارشناسی تربیت مربی امورتربیتی میخواستم اگه ممکنه اساتید و دوستان راهنمایی بفرمایند.
_______
واقعا کسی چرا کمک نمی کنه ...الان 2 روز گذشته! لااقل بگید دروس عمومی رو شماها چه کتاب هایی رو مطالعه کردید این که مشترکه!!
حالا می گیم اختصاصی رو نمی دونید
یه مورد دیگه راجب ثبت نام این مورد 29 حوزه امتحانی رو باید چه عددی بزنیم..یعنی این عدد بستگی به انتخاب اول محل دانشگاهی داره ؟؟
یا می شه محل رو یه دانشگاه نزدیک تر زد که تو خود استان باشه..
مثلا من اتخاب اولم نجف اباده می تونم این مورد 28 رو کد خوراسگان بزنم که نزدیکه به خونمون ؟؟
سلام لطفا بگید رشته معماری هم کاردانی به کارشناسی داره؟اگر داره کنکور و امتحانا و واحدهای عملی غیر حضوریه؟یعنی برای دانشجویی که خارج کشوره امکانپذیره؟
کتابا همونایی هستن که تو دفترچه گفته شده ، بری برای خرید متوجه میشی چیا رو باید بخری
حوزه ی امتحانی هم میتونی شهر خودت بزنی
هر کدی بزنی ، همونجا میری برای امتحان
سلام
بله داره
همه چی هم حضوری هست
با سلاميكي از آشناهاي ما مي خواد براي كارداني به كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد ثبت نام كنه.رشته كاردانيشم ساختمانه .حالا مونده رشته انتخابي را چي بزنه انتخاباش بين عمران-عمران و تكنولوژي ساختمان هست . تو مقطع كارداني تقريبا شرايط متوسطي از لحاظ تحصيلي داشته. از طرفي به خاطر شرايط كاري امكان شهرستان رفتن نداره خودش اسلامشهر بوده و حالا ميخواد يا تهران يا اسلامشهر را انتخاب بكنه. به نظر شما امكان قبولي در عمران-عمران براش بيشتره يا ساختمان ؟ به نظر شما كدوم يكي را با توجه به شرايط تحصيلي اش انتخاب كنه ؟عمران –عمران تهران جنوبعمران-عمران اسلامشهرتكنولوژي ساختمان اسلامشهر
Last edited by m-a-88; 30-06-2011 at 15:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)