تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 356 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

داره خودمونی میشه viper-max's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    of pain house

13

اقا بهتر نیست به جای اینکه اینا رو ببینیم وحسرت بخوریم مشکلاتمون رو درباره ماشینامون بنویسیم
    یا در مورد فنون رانندگی حرفه ای بنویسیم
    ابتدا سعی کن که از گرم شدن لاستیک ها مطمئن بشی، سپس وقتی می خوای دستی بکشی باید طبق مراحل زیر عمل کنی:

1)باید با دادن جهت توسط فرمان به ماشین بفهمونی که کدوم طرف باید بپیچه!
    2)بعد از دادن فرمان خیلی سریع باید دستی رو تا مرحله قفل شدن بکشی بالا(بستگی به سرعت و نوع ماشین و آمادگی ماشینت داره،برای مثال تو 60 تا من با ماشین خودم تنها با کشیدن 3 نقطه می تونم این کارو انجام بدم،ولی تو 80 تا اونجایی که میاد باید بکشم)
    **مراحل 1 و 2 باید در زمان خیلی کوتاهی انجام بشه!
    3)اگه می خوای سریع 180 درجه بچرخی باید تو مرحله 1 فرمون رو یه نصف فرمون بچرخونی و در فاصله کمی مرحله 2 رو انجام بدی و حالا باید مرحله 3 رو انجام بدی که اینطوریه:سریع باید تو دندن 1 بزاری و گاز رو تا ته فشار بده تا لاستیکها شروع به تکاف بکنه(اینکار باید پس از مرحله 2 انجام بشه،می تونی بعضی موقع ها هم از دنده 2 استفاده کنی البته بستگی به شرایط داره)

کلا با یکمی تمرین و 2 حلقه لاستیک صاف کردن با این فن آشنا میشی(من الان دیگه خودم نمیتونم پیچ های 180 رو مخصوصا تو سرعت 60 تا بدون دستی بپیچم(دوستان می دونن)،یه جور عادت شده که داره پدر آج های عقب ماشینمو در میاره)

*** با دستی کشیدن می تونی هر مقدار که می خوای تغییر جهت بدی از زاویه های کم گرفته(مخصوصا تو بزرگراه ها که جایی برای لایی کشیدن نیس و باید خودتو یه جور بچپونی لای 2 تا ماشین) و یا 180 (معمولا وقتی میخوای زمان کمتری رو تو دور زدن تلف کنی) و یا 360(که اغلب میخوای فقط کار نمایشی انجام بدی)

دستی کشیدن تو هرکاری که بخوای انجام بدی دستورالعمل خاص خودشو داره که فقط تجربه می تونه بهت یاد بده،نه اینکه کسی بیاد اینجا واست توضیح بده!

سعی کن برای تمرین جاهای خلوت رو انتخاب کنی(راستی اینو بدون، بدون تمرین هیچوقت مبادرت به دستی کشیدن نکن،چون ممکنه عواقب بدی به دنبال داشته باشه،توی بزرگراه هم از همین اول نمیخواد تمرین کنی،سعی کن تمرینتو با دستی های 90 درجه و 180 شروع کنی و وقتی تسلط کافی پیدا کردی اونوقت با در نظر گرفتن جوانب=(بدون اینکه بری تو جو) مبادرت به اینکار بکن،البته فقط در مواقع ضروری از این فن استفاده کن)

قربون ادم چیز فهم

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ابتدا سعی کن که از گرم شدن لاستیک ها مطمئن بشی، سپس وقتی می خوای دستی بکشی باید طبق مراحل زیر عمل کنی:

2)بعد از دادن فرمان خیلی سریع باید دستی رو تا مرحله قفل شدن بکشی بالا(بستگی به سرعت و نوع ماشین و آمادگی ماشینت داره،برای مثال تو 60 تا من با ماشین خودم تنها با کشیدن 3 نقطه می تونم این کارو انجام بدم،ولی تو 80 تا اونجایی که میاد باید بکشم)
    3)اگه می خوای سریع 180 درجه بچرخی باید تو مرحله 1 فرمون رو یه نصف فرمون بچرخونی و در فاصله کمی مرحله 2 رو انجام بدی و حالا باید مرحله 3 رو انجام بدی که اینطوریه:سریع باید تو دندن 1 بزاری و گاز رو تا ته فشار بده تا لاستیکها شروع به تکاف بکنه(اینکار باید پس از مرحله 2 انجام بشه،می تونی بعضی موقع ها هم از دنده 2 استفاده کنی البته بستگی به شرایط داره)

کلا با یکمی تمرین و 2 حلقه لاستیک صاف کردن با این فن آشنا میشی(من الان دیگه خودم نمیتونم پیچ های 180 رو مخصوصا تو سرعت 60 تا بدون دستی بپیچم(دوستان می دونن)،یه جور عادت شده که داره پدر آج های عقب ماشینمو در میاره)

*** با دستی کشیدن می تونی هر مقدار که می خوای تغییر جهت بدی از زاویه های کم گرفته(مخصوصا تو بزرگراه ها که جایی برای لایی کشیدن نیس و باید خودتو یه جور بچپونی لای 2 تا ماشین) و یا 180 (معمولا وقتی میخوای زمان کمتری رو تو دور زدن تلف کنی) و یا 360(که اغلب میخوای فقط کار نمایشی انجام بدی)

دستی کشیدن تو هرکاری که بخوای انجام بدی دستورالعمل خاص خودشو داره که فقط تجربه می تونه بهت یاد بده،نه اینکه کسی بیاد اینجا واست توضیح بده!

سعی کن برای تمرین جاهای خلوت رو انتخاب کنی(راستی اینو بدون، بدون تمرین هیچوقت مبادرت به دستی کشیدن نکن،چون ممکنه عواقب بدی به دنبال داشته باشه،توی بزرگراه هم از همین اول نمیخواد تمرین کنی،سعی کن تمرینتو با دستی های 90 درجه و 180 شروع کنی و وقتی تسلط کافی پیدا کردی اونوقت با در نظر گرفتن جوانب=(بدون اینکه بری تو جو) مبادرت به اینکار بکن،البته فقط در مواقع ضروری از این فن استفاده کن)
    شما با یه ماشین معمولی یا خوابیده(ترجیحا 206 و ماتیز نباشه)تو یه جای خالی از سکنه!60 تا سرعت بگیرین بعد اول فرمون رو بچرخونین و نیم ثانیه بعد دستی رو هم بکشید.اگه فرمون رو ثابت نگه دارین فقط لیز میخورین اما اگه بعد از دستی فرمون روهم بچرخونین میتونین با چند بار تمرین 180 رو بزنین(برای انجام این کارها 3 ثانیه زمان دارین!)....با یک تمرین و اضافه کردن گاز میتنین تا 720 درجه هم بزنین!!!!

فقط با با این حرف رفیقون که از دستی تو جاده هم استفاده کنین مخالفم (سرعت بالای 80)چون واقعا خطرناکه و با کوچکترین حرکت فرمون ماشین براتون میرقصه!!!!
    یه بار جو گیر شدم با 120 تو جاده همدان این کارو کردم اگه نزده بودم رو ترمز الان جای اواتارم یه گل بود!
    حالا اون موقع لاستیکام 230 بود وای به این لاستیک های 175 و 185 پژو و پراید.
    Last edited by solo_88; 23-08-2007 at 11:50.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

احسنت!
    من الان 4-5 ماهی هست به راه راست اومدم و این قبیل کارها رو گذاشتم کنار ولی خوشحال میشم بتونم کمک کنم.
    دوستان علاوه بر کاری که این رفیقمون گفتن یه راه اسونترم هست برای اونایی که هنوز شروع نکردن به سر دادن ماشین و تازه کار هستن.
    شما با یه ماشین معمولی یا خوابیده(ترجیحا 206 و ماتیز نباشه)تو یه جای خالی از سکنه!60 تا سرعت بگیرین بعد اول فرمون رو بچرخونین و نیم ثانیه بعد دستی رو هم بکشید.اگه فرمون رو ثابت نگه دارین فقط لیز میخورین اما اگه بعد از دستی فرمون روهم بچرخونین میتونین با چند بار تمرین 180 رو بزنین(برای انجام این کارها 3 ثانیه زمان دارین!)....با یک تمرین و اضافه کردن گاز میتنین تا 720 درجه هم بزنین!!!!

فقط با با این حرف رفیقون که از دستی تو جاده هم استفاده کنین مخالفم (سرعت بالای 80)چون واقعا خطرناکه و با کوچکترین حرکت فرمون ماشین براتون میرقصه!!!!
    یه بار جو گیر شدم با 120 تو جاده همدان این کارو کردم اگه نزده بودم رو ترمز الان جای اواتارم یه گل بود!
    حالا اون موقع لاستیکام 230 بود وای به این لاستیک های 175 و 185 پژو و پراید.
    ممنون از توضیحاتتون. خوب بودن. در پست بعدی یه آموزَ کاملا علمی از دستی کشیدن رو میذارم.

بهتره بدونید اگه فرمونتون پیچیده باشه و محکم ترمز کنید مطمئن باشید اگه چپ نکنید شانس اوردید.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض دستی

دستی کشیدن با هر ماشینی امکان پذیر است ولی بهترین حالت آن با ماشین های دیفرانسیل جلو بوجود می آید. بطور مثال با یک کیا ریو میتوان به زیبایی یک کوروت این کار را انجام داد.

برای انجام اینکار با سرعت بین 50 تا 60 کیلومتر در ساعت در یک مسیر مستقیم با دنده یک یا دو برانید. سرعت کمتر باعث میشود تا نتوانید 180 درجه کامل بپیچید و سرعت بیشتر باعث چرخش بیشتر و از کنترل در آمدن ماشین خواهد شد. البته در نظر داشته باشید که سرعت ایده ال با توجه به نوع سطحی که بر روی آن میرانید بستگی دارد. اگر سطح لغزنده و خیس باشد سرعت خود را کمتر کنید.

یک دست خود را بر روی فرمان در جایی قرار دهید که بتوانید با همان دست فرمان را یک دور کامل بچرخانید. این به این معناست که دست چپ خود را بر روی قسمت راست فرمان قرار دهید و آماده باشید تا با یک حرکت ناگهانی فرمان را 180 درجه بچرخانید. البته جایگاه دقیق دست بر روی فرمان به طرفی که قصد پیچیدن دارید نیز بستگی دارد. دست دیگر خود را بر روی ترمز دستی قرار داده و دکمه آنرا نیز فشار دهید و آماده کشیدن آن باشید. ( در ماشینهای دنده اتوماتیک اول دنده را در حالت خلاص قرار دهید و بعد آماده کشیدن ترمز دستی شوید ). قبل از اینکه دستی را بکشید شروع به پیچیدن نمایید. این رمز نتیجه خوب برای اجرای این تکنیک است. حالا پا را از روی گاز بردارید و کلاچ را تا ته فشار دهید ( اگر دنده اتوماتیک بود به حالت خلاص بروید و خیلی سریع فرمان را به طرفی که میخواهید اتومبیل بچرخد برگردانید.

بلافاصله پس از اینکه فرمان را چرخاندید ترمز دستی را بکشید. چرخهای عقب باید با اینکار بطور کامل قفل شوند. در این لحظه ماشین شما شروع به چرخیدن خواهد کرد و بطور کاملا محسوس شتاب جانبی که به شما وارد خواهد شد را حس خواهید نمود. همانطور که ماشین شما می چرخد باید آرام آرام فرمان را برگردانید و صاف کنید. در انتها باید کم و بیش ماشین شما در خلاف جهت اولیه قرار گرفته باشد

به عکس زیر نگاه کنید.

منبع : بسته پرشین ریس.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sonyericsson_w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

از دوستان خوب بسیار ممنونم ولی یه چیز بگم هیچ وقت با زانتیا دستی نکشید یا خیلی کم بکشید و یا با سرعت پایین چون پلوس های زانتیا از جنس آلیاj آلومینیوم هستن و اونوقت باید جواب بابایی رو بدین

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقا بهتر نیست به جای اینکه اینا رو ببینیم وحسرت بخوریم مشکلاتمون رو درباره ماشینامون بنویسیم
    یا در مورد فنون رانندگی حرفه ای بنویسیم
    به نظر من هم در مورد مشکلات اگه داری بگو هم اینکه خوبه ادم از مدل های سوپر اسپورت و تاپ دنیا هم خبر داشته باشه ... شاید مت هم یه روز خریدیم !!!

و اما حرکات نمایشی ... و فنون رانندگی !!! در 100 یا 120 صفحه پیش تکنیک های دریفت و هیل اند توئه و برن اوت و دونات و هند بریک توضیح داده شده ... لینک اولین صفحه شو گیر میارم میزارم ...

از دوستان خوب بسیار ممنونم ولی یه چیز بگم هیچ وقت با زانتیا دستی نکشید یا خیلی کم بکشید و یا با سرعت پایین چون پلوس های زانتیا از جنس آلیاj آلومینیوم هستن و اونوقت باید جواب بابایی رو بدین
    دوست من . هیچ وقت با زانتیا نمیشه دستی کشید . ترمز دست زانتیا بر روی چرخ جلو مستقره . بنابراین نمیتونید over steer ایجاد کنید و این کار شدنی نیست .

فرشاد و دوستای عزیز که طلبه ی حرکات نمایشی هستند

از این صفحه به بعد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من تکنیک های نمایشی رو گذاشته بودم .. میتونید برین به صفحه 131 همین کدی که گذاشتم و به جلو برین . چیزای جالبیه .

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوه اوه...یه بار ما یه همچین غلطی کردیم کم مونده بود یه کمک و یه چرخ ماشین رو از دست بدیم!!!اولا دستی زانتیا رو چرخ جلو هست که حال ادم رو میگیره ثانیا سیستمش طوری هست که نمیزاره ماشین رو یه طرف خم بشه برا همین خیلی به چرخ ها فشار میاد...زانتیا برا اینکارا خوب نیس برای یه خانوم مهندسی خوبه که روزا باهاش بره خرید

ممنون از توضیحاتتون. خوب بودن. در پست بعدی یه آموزَ کاملا علمی از دستی کشیدن رو میذارم.

بهتره بدونید اگه فرمونتون پیچیده باشه و محکم ترمز کنید مطمئن باشید اگه چپ نکنید شانس اوردید.
    اگه فرمون رو کاملا بپیچونی و ترمز بزنی که چپ کردنت حتمیه!!!اگرم چپ نکنی کمکای یه طرف ماشین به ** میره!(من تو جاده میخواستم پیچ 90 رو با دستی و با 120 بپیچم!)
    بهتره دستی رو بیخیال بشین چون همه دارن قلقی یاد میگیرن...بریم سراغ دورزدن بالای 360 درجه(که یه ماشین دیفرانسیل عقب میخواد)!شب میام مینویسم.

راستی اواتارت کو؟
    Last edited by solo_88; 23-08-2007 at 15:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sonyericsson_w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

solo خیلی با نمکی آره ترمزش رو جلو ولی لیز رو میخوره اما حرکات نمایشی نمیشه کرد اما قابل توجه دوستان زانتیا سوار کمتر برن تو تریپ لیز بازار!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    لطفا دوستان بگن با چه ماشینی دستی کشیدن و با چه Max سرعتی و چند درجه(خواهشا خالی نبندید)
    من خودم با سمند و با رینگ اسپرت Max سرعت برای چرخش 70 بوده و 180 درجه
    Last edited by sonyericsson_w; 23-08-2007 at 17:48.

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

اتوموبیل نیسان pickup من مدتیه که مصرفش دوبرابر شده.به نظر شما علت از روشن کردن کولر در فصل تابستانه یا مشکل از جای دیگه است؟ضمنا 14000 کار کرده.

داره خودمونی میشه hapal888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من حدود 300 تومن پول دارم و مي خام يه پخش و يه جفت باند بگيرم چي بگيرم خوبه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •