من زیاد از شیمی چیزی نمیدونم ولی طبق گفته کتاب کانون (احتمالاً آقای انوشه) این اشتباه در سالهای بعد تصحیح شده است. پس اشتباه بوده که درستش کردند!
من زیاد از شیمی چیزی نمیدونم ولی طبق گفته کتاب کانون (احتمالاً آقای انوشه) این اشتباه در سالهای بعد تصحیح شده است. پس اشتباه بوده که درستش کردند!
اگه منظورت دانشگاه آزاد هست باید بگم که تقریباً بیرون شهر واقع شده اما برای دانشگاه آزاد هم تاکسی و هم اتوبوس وجود داره. در ضمن قطار هم کشیدن. از اصفهان به دانشگاه آزاد.
سلام به بروبکس شاکی !
نمی دونم وقتی داشتم پیغام هاتونو می خوندم باید می خندیدم یا گریه می کردم !
خنده واسه کسایی که کنکور امسالو کلا سخت و غیراستاندارد می دونن برای توجیه کردن خودشون & گریه واسه کسایی که حاضرن ففط برای اینکه بگن دانشگاه رفتیم هر جایی قبول شن !!!
البته نظر خودتونه! به نظر من تو مملکتی که اوضاع کارش افتضاحه رفتن به یه دانشگاه مسخره یعنی 4 سال اتلاف عمر و بعد هم بیکاری !
من از کنکور امسال اصلا طرفداری نمی کنم و قبول دارم که تا حدی غیراستاندارد بود ( از نظر سایز دفترچه سوالات و چند تا از سوالاش !!! ) ولی نه تا اون حدی که شماها می گید ! با احترام به نظر همگیکنکور امسال در کل واقعا اسون بود ...به خصوص فیزیک و شیمیش !
من براتون دعا می کنم هر جایی که دوست دارید و به صلاحتونه قبول شید !
شما هم واسه من یه دعای وارونه کنید !
دعا کنید رتبم تا حد ممکن افتضاح بشه !!! با درصدهایی که گرفتم رتبم احتمالا بین 100 تا 200 می شه و با این حساب خونوادم مجبورم می کنن برم صنعتی همینجا ( اصفهان ! )ولی من فقط برق شریف می خوام !
حاضرم واسش یه سال دیگه بخونم ! ... دعا کنید رتبم تا حد ممکن افتضاح شه ! منم براتون وارونه دعا می کنم !![]()
یه چیز دیگه !
کیا می خوان واسه سال آینده بخونن ؟!
فکر نمی کنین یه کمی جو دانشگاه سال آینده واستون سخت باشه ؟! اینکه 1 سال از بقیه بزرگتر باشید ! به نظرم واقعا زجرآوره !دوستام بهم می گن خل شدی ولی واقعا تنها موضوعی که این چندروزه منو به شدت زجر می ده همینه ! با یه سری فنچ بشینی سر یه کلاس ( اونم شریف که همه سال اول قبولن ... ! )
![]()
شرمنده زیاد حرف زدم !![]()
موفق باشید ... واسه همتون دعا می کنم ... دعای وارونه !!! یادتون نره ... دعا کنید بتونم جو سال آینده رو تحمل کنم !![]()
من مکانیک ( طراحی جامدات ) خمینی شهر
ولی من اگه دانشگاه آزاد قبول شم نمیرم...!!!![]()
من نمیدونم چی بگم.
فقط اینو می ونم که کنکور امسال کنکوری بود مثل کنکورهای سال قبل.
فقط با این تقاوت که امسال من خودمم هم در این کنکور شرکت کرده بودم
در ضمن من انتخاب اولم نرم افزار تبریز هستش
منم قبول دارم که خیلی سخت نبود و اینکه فقط چند تا از سوالاش زیاد از حد سخت بود ...من از کنکور امسال اصلا طرفداری نمی کنم و قبول دارم که تا حدی غیراستاندارد بود ( از نظر سایز دفترچه سوالات و چند تا از سوالاش !!! ) ولی نه تا اون حدی که شماها می گید ! با احترام به نظر همگیکنکور امسال در کل واقعا اسون بود ...به خصوص فیزیک و شیمیش !
ولی از نظر تعداد سوال های وقت گیر تو این چند سال بی سابقه بود که خودش باعث سخت شدن کنکور برای خیلی از اونایی که درس خوندن میشد ...
و اینکه امسال با اینکه شیمی خیلی سخت نبود ولی به احتمال خیلی زیاد ترازش خیلی بالا میشه چون خیلی ها آخر سر وقت کم آوردن ...
حالا شاید با دعای بچه ها زیره 100 شدی ...دعا کنید رتبم تا حد ممکن افتضاح بشه !!! با درصدهایی که گرفتم رتبم احتمالا بین 100 تا 200 می شه و با این حساب خونوادم مجبورم می کنن برم صنعتی همینجا ( اصفهان ! )ولی من فقط برق شریف می خوام !
منم شرکت نکردم ...بچه ها شما آزاد انتخاب اولاتون کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
...موفق باشید ...
مكانيك سيالات شيرازبچه ها شما آزاد انتخاب اولاتون کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا مرسی
1-من دیفرانسیل 1 (جلد دومشو ) (حد و پیوستگی و قسمتی از مشتق )رمزینه رو گرفتم ولی گفتند که دیفرانسیل 2 (کاربرد مشتق و انتگرال )و ریاضی پایه ی رمزینه هنوز چاپ نشدهشما خودت دیفرانسیل 2 و ریاضی پایه رو از رو چی میخوندی؟
2-فیزیک سال دوم اندیشه سازان هم 2 تا هست(یکی شیرین .... یکی هم فکر کنم غلامعلی زاده) کدومش خوبه؟الیته این غلامعلی زاده جدید هستش و اونا مال 84 هستند.کدومشو بگیرم؟ در ضمن این فیزیکها به نظرت زیاد نیست؟
3-منظورت از اینکه اندیشه سازان بگیرم اینه که کتابای قدیمیشو بگیرم؟آخه اندیشه سازان یه 3 سالی هست که با نام مبتکران چاپ میشه.
4-برای فیزیک 1 هم لازمه که فقط واسه 2 فصل من کتاب بگیرم؟
5-شیمی بازرگان همون بهمن بازرگانی منظورته؟آخه من الان شیمی مبتکران رو گرفتم که نویسندش بازرگانی هستش.
Last edited by mohsensoft; 01-07-2008 at 09:00.
مرسی . ولی منظورم بیشتر سطح علمی و رفاهی اونه .نه مکانش .
باز هم مرسی.
میبینم که تقریبا نیمی از پی 30 ورلدی ها برا آزاد اومدن به استان پهناور و همیشه سبز اصفهان.(ای مورد آخر را جدی نگیرین.آب زاینده رود رو میفروشن.الان خشکه)
اما معلم مام میگفت مشکلی نیست و فقط ماشین حساب مهندسی نمیزارند ببری ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)