تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 262 از 285 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

بابا لابد منظورش فقط پيوند كووالانسي نبوده.
    من زیاد از شیمی چیزی نمی‌دونم ولی طبق گفته کتاب کانون (احتمالاً آقای انوشه) این اشتباه در سالهای بعد تصحیح شده است. پس اشتباه بوده که درستش کردند!

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

در باره دانشگاه شهرضا چی ؟
    اگه منظورت دانشگاه آزاد هست باید بگم که تقریباً بیرون شهر واقع شده اما برای دانشگاه آزاد هم تاکسی و هم اتوبوس وجود داره. در ضمن قطار هم کشیدن. از اصفهان به دانشگاه آزاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به بروبکس شاکی !
    نمی دونم وقتی داشتم پیغام هاتونو می خوندم باید می خندیدم یا گریه می کردم !

خنده واسه کسایی که کنکور امسالو کلا سخت و غیراستاندارد می دونن برای توجیه کردن خودشون & گریه واسه کسایی که حاضرن ففط برای اینکه بگن دانشگاه رفتیم هر جایی قبول شن !!!
    البته نظر خودتونه! به نظر من تو مملکتی که اوضاع کارش افتضاحه رفتن به یه دانشگاه مسخره یعنی 4 سال اتلاف عمر و بعد هم بیکاری !
    من از کنکور امسال اصلا طرفداری نمی کنم و قبول دارم که تا حدی غیراستاندارد بود ( از نظر سایز دفترچه سوالات و چند تا از سوالاش !!! ) ولی نه تا اون حدی که شماها می گید ! با احترام به نظر همگی کنکور امسال در کل واقعا اسون بود ...به خصوص فیزیک و شیمیش !

من براتون دعا می کنم هر جایی که دوست دارید و به صلاحتونه قبول شید !
    شما هم واسه من یه دعای وارونه کنید !
    دعا کنید رتبم تا حد ممکن افتضاح بشه !!! با درصدهایی که گرفتم رتبم احتمالا بین 100 تا 200 می شه و با این حساب خونوادم مجبورم می کنن برم صنعتی همینجا ( اصفهان ! ) ولی من فقط برق شریف می خوام !
    حاضرم واسش یه سال دیگه بخونم ! ... دعا کنید رتبم تا حد ممکن افتضاح شه ! منم براتون وارونه دعا می کنم !
    یه چیز دیگه !
    کیا می خوان واسه سال آینده بخونن ؟!
    فکر نمی کنین یه کمی جو دانشگاه سال آینده واستون سخت باشه ؟! اینکه 1 سال از بقیه بزرگتر باشید ! به نظرم واقعا زجرآوره ! دوستام بهم می گن خل شدی ولی واقعا تنها موضوعی که این چندروزه منو به شدت زجر می ده همینه ! با یه سری فنچ بشینی سر یه کلاس ( اونم شریف که همه سال اول قبولن ... ! )
    شرمنده زیاد حرف زدم !

موفق باشید ... واسه همتون دعا می کنم ... دعای وارونه !!! یادتون نره ... دعا کنید بتونم جو سال آینده رو تحمل کنم !

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

بچه ها شما آزاد انتخاب اولاتون کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا همگی جواب بدید..........
    من مکانیک ( طراحی جامدات ) خمینی شهر
    ولی من اگه دانشگاه آزاد قبول شم نمیرم...!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoudsabz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من نمیدونم چی بگم.
    فقط اینو می ونم که کنکور امسال کنکوری بود مثل کنکورهای سال قبل.
    فقط با این تقاوت که امسال من خودمم هم در این کنکور شرکت کرده بودم

در ضمن من انتخاب اولم نرم افزار تبریز هستش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من از کنکور امسال اصلا طرفداری نمی کنم و قبول دارم که تا حدی غیراستاندارد بود ( از نظر سایز دفترچه سوالات و چند تا از سوالاش !!! ) ولی نه تا اون حدی که شماها می گید ! با احترام به نظر همگی کنکور امسال در کل واقعا اسون بود ...به خصوص فیزیک و شیمیش !
    منم قبول دارم که خیلی سخت نبود و اینکه فقط چند تا از سوالاش زیاد از حد سخت بود ...
    ولی از نظر تعداد سوال های وقت گیر تو این چند سال بی سابقه بود که خودش باعث سخت شدن کنکور برای خیلی از اونایی که درس خوندن میشد ...
    و اینکه امسال با اینکه شیمی خیلی سخت نبود ولی به احتمال خیلی زیاد ترازش خیلی بالا میشه چون خیلی ها آخر سر وقت کم آوردن ...

دعا کنید رتبم تا حد ممکن افتضاح بشه !!! با درصدهایی که گرفتم رتبم احتمالا بین 100 تا 200 می شه و با این حساب خونوادم مجبورم می کنن برم صنعتی همینجا ( اصفهان ! ) ولی من فقط برق شریف می خوام !
    حالا شاید با دعای بچه ها زیره 100 شدی ...

منم شرکت نکردم ...

...موفق باشید ...

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مكانيك سيالات شيراز

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

1.)من اصلا" نگفتم مبتکران منظور من اندیشه سازان هستش و این کتابایی که می گم از اندیشه خوبه(البته یادت باشه اندیشه بهترین انتشارات تو کتابای کمک درسی از هر کی بپرسی چه کتابایی رو خوندی تا قبول شی میگه اندیشه) 1.شیمی هم اموزشش و هم تستش که هر دو رو بازرگان نوشته وهر کدوم 4 تاست یعنی کلا" 8 تا . 2. فیزیک اموزش وتست باهم هست که 5 تا کتاب 2 تا پایه 3 تا پیش داره که هم درس داره وهم تست بی اغراق بهترین کتاب تست کنکور که درست رو هم از رو همون بخون . 3.دیفرانسیل وگسسته وتحلیلی که 3 تا کتاب هستش که فقط تست هستش . 4. ادبیاتش قدمی هست نخر 5 .دینی نداره 6. زبانش 3 تا کتاب که عالی ولی سطحش بالاست 7. عربیش هم فقط عربی 3 داره عربی 2 هم از همون مولف یعنی بوذری تا چند وقت دیگه میادتو انتشارات رمزینه ببین کلا" با همون ترتیب که بهت گفتم کتابا رو بخون تا این نرم از اسون به سخت رعایت بشه تا برات جا بیفته 2.)باید بعد اسفند چون اون موقع قبلش دو بار درسا رو خوندی و تست زدی دستت راه افتاده و تند تند حل میکنی و کنارش اون ازمون هارو میزنی یعنی مثلا" فصل 1 شیمی پیش رو از خلاصه هات دوره میکنی بعد کتاب تست دوم رو میزنی وبعدش سوالای ازمون مثلا" گاما رو برا اون فصل حل میکنی و... 3.).ببین برا دینی فقط باید از رو کتاب درسی بخونی ولی برا درسای دیگه اگه بگم نه اغراق نکردم چون کتاب درسی های ما بیشتر شبیه جدول های حل نشده میمونه همش سوال هستش که 100 بار تو کتاب تست ها حل میشه ببین اگه میبینی توکلی میگه سوالا از تو کتاباس اون برا کسی میگه که ای کیوش بالای 110 باشه که بتونه نکته ها رو از کتاب بکشه بیرون همین امسال دیدی که اکثر تستای سخت تعیین کننده بود همه فیزیک رو همهکه ادعا درسشون میشه 50_60 زدند ولی10_12 تا تست بود که تعیین کننده بود وبالای 80 رو مشخص میکرد وبه قول معروف شریفی ها رو مشخص میکرد. 4.)اره ولی برای بعد اندیشه بذارش چون پاسخنامه هاش رو فقط خودش میفهمه و برا کسی خوبه که کمی تسلط تستی رو درس داشته باشه کلا") اینو بهت میگم که یک سال هزار سال نمیشه فقطم اولش سخته بعد 1 ماه را میوفتی و اون موقع اگه درس نخونی اعصابت خورد میشه. ببین من خودم تو دبیرستان اگه 4 روز یه بار مرکز خرید های تجریشو یا شهرک غربو نمیگشتم دیوونه میشدم حتی یه بار سال دوم از مدرسه اخراج شدم یعنی اگه قبل کنکور به معلمام یا دوستام میگفتم شریف قبولم بهم میخندیدن ولی الان همه اونا که اگه منشون نمیکردی میگفتن پرفسور حسابی ان دارن واسه روزانه قبول شدن میدواند چه برسه به تهران .( ببین اگه بازم ازم سوال داشتی ازم بپرس ) .
    آقا مرسی
    1-من دیفرانسیل 1 (جلد دومشو ) (حد و پیوستگی و قسمتی از مشتق )رمزینه رو گرفتم ولی گفتند که دیفرانسیل 2 (کاربرد مشتق و انتگرال )و ریاضی پایه ی رمزینه هنوز چاپ نشده شما خودت دیفرانسیل 2 و ریاضی پایه رو از رو چی میخوندی؟
    2-فیزیک سال دوم اندیشه سازان هم 2 تا هست(یکی شیرین .... یکی هم فکر کنم غلامعلی زاده) کدومش خوبه؟الیته این غلامعلی زاده جدید هستش و اونا مال 84 هستند.کدومشو بگیرم؟ در ضمن این فیزیکها به نظرت زیاد نیست؟
    3-منظورت از اینکه اندیشه سازان بگیرم اینه که کتابای قدیمیشو بگیرم؟آخه اندیشه سازان یه 3 سالی هست که با نام مبتکران چاپ میشه.
    4-برای فیزیک 1 هم لازمه که فقط واسه 2 فصل من کتاب بگیرم؟
    5-شیمی بازرگان همون بهمن بازرگانی منظورته؟آخه من الان شیمی مبتکران رو گرفتم که نویسندش بازرگانی هستش.
    Last edited by mohsensoft; 01-07-2008 at 09:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

4

اگه منظورت دانشگاه آزاد هست باید بگم که تقریباً بیرون شهر واقع شده اما برای دانشگاه آزاد هم تاکسی و هم اتوبوس وجود داره. در ضمن قطار هم کشیدن. از اصفهان به دانشگاه آزاد.
    مرسی . ولی منظورم بیشتر سطح علمی و رفاهی اونه .نه مکانش .
    باز هم مرسی.
    میبینم که تقریبا نیمی از پی 30 ورلدی ها برا آزاد اومدن به استان پهناور و همیشه سبز اصفهان.(ای مورد آخر را جدی نگیرین.آب زاینده رود رو میفروشن.الان خشکه)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

در آزمونهای کارشناسی به طور کلی غیر مجاز است در مورد آزمونهای کارشناسی ارشد یا دکترا شیاید مجاز باشه
    هيچ نوع ماشين حساب حتي از نوع نفتي و هندلي كه يه جمع و تفريق ساده هم انجام بده غير مجازه. خلاص

اما معلم مام میگفت مشکلی نیست و فقط ماشین حساب مهندسی نمیزارند ببری ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •