تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 262 از 358 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

در آغاز فعالیت ardeshirdf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من چند ماهی است این تاپیک را خوانده ام _گله ام از بعضی افراد است که نا اگاهانه فقط کاری که بلدند اینست که بگویند نه _نزدیک به یکسال دنبال تمامی مطالب مستند crop circles گشته ام وشخصا"با colin andrews مکاتبه داشتم تا به این لحضه هیچ مسببی شناخته نشده_توصیه میکنم سری به colin andrews.net بزنیداگر حالشو دارید تو تورنت Quest of truthوcrossover another dimention بسیار کامل هست _موسسهای بنام blt research هم که بنیادخیریه راکفلر متقبل هزینه اش شده چند سالست روی این گندمها کلی ازمایش کرده و فعلا نظریه گرداب پلاسمایی داده _عجیب تر انکه این اشکال حدودا زیر یک دقیقه بوجود امدهاند بعضی توی روز روشن چیزیکه ثابت شده کره های غالبا نورانی کوچکی که سرعت بالایی دارند در نزدیکی این مزارع بسیار دیده شده اند_ بیشتر این اشکال بسیار پیچیدهاند ورسم روی کاغذ ان با داشتن ابزار الات لازم و استفاده از پاک کن کاری مستلزم چند ساعت است.... گفتنی است جوانی در هلند بنامRobert van broek ارتباط متافیزیکی شدیدی باcrop circles وUFO دارد نانسی تالبوت مدیر موسسه BLT چند ماه برای بررسی صحت موضوع به هلند سفر و با خوانواده رابرت زندگی کرده _بایگانی عکس ها در سایت BLT Research هست [P [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HP][/P [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HP]

2. 3 کاربر از ardeshirdf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دقیقآ ! مجله دانستنیها هم یه مطلب کامل در مورد این چیزا نوشته بود که طریقه ساختشون هم چیز خیلی دشواری نیست ! حتی اگه درست یادم باشه مسابقات مخصوص طراحی این جور چیزا هم برگزار میشه !!
    از بین این اشکال مرموز، اونایی که از دایره تشکیل شده امکانش بیشتره که ساخت بشر باشه
    چون راحتی ساختش بیشتر از بقیه اشکاله
    بدین صورت که یه نفر به عنوان مرکز دایره قرار میگیریه و با یه طناب به یه نفر دیگه وصل میشه، اون نفر دوم هم با حرکتی مثل پرگار دور اون شخص میچره و با خوابوندن گندمها یه دایره رو تشکیل میدن
    مسلما با دراز یا کوتاه کردن طناب، دایره هم بزرگ یا کوچیک میشه

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام باید خدمتتون عارض شم که یوفو واقعیت داره و ساخته دست موجوداتی بسیار فراتر از انسانهای زمین هست
    اینم فیلم کالبدشکافی یکی از موجودات درون اونه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به چشمها اندازه دستها ورم پس سر گوشها و در کل اندامش دقت کنید این یه کالبدشکافیه دوستان و اگر به دید انصاف نگاه کنید قبول خواهید کرد که نمیتونه فیک باشه حتی بعد از بریده شدن کالبد خون از بدن موجود بیرون میزنه و از فیلمایی هست که سالها پیش از یه سازمان امنیتی لو رفته !

میتونید مصاحبه با این موجودات رو حتی در این وبلاگ ببینید !

Last edited by dashmojtaba; 14-03-2011 at 14:27.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

4

با سلام باید خدمتتون عارض شم که یوفو واقعیت داره و ساخته دست موجوداتی بسیار فراتر از انسانهای زمین هست
    اینم فیلم کالبدشکافی یکی از موجودات درون اونه

به چشمها اندازه دستها ورم پس سر گوشها و در کل اندامش دقت کنید این یه کالبدشکافیه دوستان و اگر به دید انصاف نگاه کنید قبول خواهید کرد که نمیتونه فیک باشه حتی بعد از بریده شدن کالبد خون از بدن موجود بیرون میزنه و از فیلمایی هست که سالها پیش از یه سازمان امنیتی لو رفته !

میتونید مصاحبه با این موجودات رو حتی در این وبلاگ ببینید !

aah ببین آدمو مجبور میکنی برگرده به یه عمق عمیقی از تاپیک... برو از این پست به بعدو بخون...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    داش مجی برو این 262 صفحه رو بخون اگه زنده موندی و عمرت قد داد تمومش کنی من قرار میزارم تو پی تی بیایم همه کفترامونو دور هم بزاریم...

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

aah ببین آدمو مجبور میکنی برگرده به یه عمق عمیقی از تاپیک... برو از این پست به بعدو بخون...

کد:
    داش مجی برو این 262 صفحه رو بخون اگه زنده موندی و عمرت قد داد تمومش کنی من قرار میزارم تو پی تی بیایم همه کفترامونو دور هم بزاریم...
    اه مسعود خودتی سلاااام
    آفرین خوب چیزی پیدا کردی البته بازم میگم باور این پستی که این واقعه رو رد کرده با این استدلالا برام سخته چون اینکه بعد از 10 سال اومده اعتراف کرده چی میتونه علتی جز فشار مخالفان باور به یوفوها باشه ... شایدم میخواسته خودشو به عنوان یه گریمور یا طراح صحنه بزرگ جا بزنه و الکی گفته خودش این کارو خیلی ماهرانه کرده تا تو این شغل معروف بشه این بار !
    اما با این وضعیت نمیشه با اعتماد کامل در مورد فیلم حرف زد البته وقت نکردم برم درباره این پست تحقیق کنم

کفتراتم برداشتی اوردی اینور

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

تر جمه های شگفت آور از کتوب باستانی :

قسمت اول:

از این پس قصد دارم تا مورد از شگفت آورتر ین کتاب های دنیا را به شما عزیزان معرفی کنم و هر چند وقت یک بار متونی ترجمه شده از آن را برای شما بیان کنم:

یکی از این کتابها ((ما ها با را تا )) نام دارد این کتاب به زبا ن سانسکریت نوشته شده است. ((ما ها با را تا ))شامل اشعار حماسی هندو ها می باشد و محتوی 80000دو بیتی است.اولین بار در 1500سال قبل از میلاد به تدوین در آمده است ولی را جع داستا نهای حماسی آن تاریخ مشخصی مشاهد ه نگرد یده است بنا بر اعتقاد عده ای بین 7016یا2604 سال قبل از میلاد بوده است.و همانند(( تورات))هیچکس نمی داند که مو لف ((ما ها با را تا)) کیست .
    ولی عده ای عقیده دارند که یک شخصیت افسانهای به نام((دیاسا))و یا خواننده این دو بیتی ها ((ساءوتی))مبتکر او لیه این کتاب اسرار آمیز بوده است.
    و حالا یک گو شه های از این کتاب:

پروازی دیگر به فضا در ما قبل تاریخ بشر یت

پر نده آسمانی:

در قسمتی از فصل سوم این کتاب آمده است:

((آژو نا)) صاحب پر نده آسما نی ((ایندیرا))شود . نا گهان ارابه پر ندهای

که تو سط((ما تالی)) هدایت می شد برای نا بو دی ظلمت در میان

آسمان تاریک ظاهر شد و ابر ها را دور سا خت و همه جا را با غر ش

همیشگی خود تکان داد و رو شنی بخشید ...این وسیله که مثل
    خورشید می در خشید به پرو از در آمد و مسا فرا نش را برای رو ئیت سایر جهان ها به آسما نها برد .او مسا فر انش را به جائی برد که که دیگر اثری نبود نه خورشید دیده می شد نه ماه.آنجا سر زمین عجا ئب و ز یبا ئیها بود در آنجا از آتش خبری نبود . پر نده آسمانی تنها در میان نور یکه از خود بروز می داد به پیش می رفت و اط راف را رو شن می دید . در پا یین تنها زمین دیده می شد که مثل سوراخی کو چک دیده می شد که نوری کم سو از آن به چشم می خورد پر نده به دنیایی نز دیک شد که عظمت پر نده در برابر آن دنیا بسیار کو چک بود....

شهر ک های فضا ئی:

درقسمت پایانی کتاب ((ما ها با را تا ))و در بخسش دو مجمو عه 1_4 که ما جرا ی((سا فا پاروا))را نقل می کند از چگو نگی نا بو دی شهر ک ها سخن به میان می آورد :
    ((آنان برای داشتن قدرتی شگرف به جنگ پردا ختند.جنگ آنها آن چنان شد که در یک روز شهر کها از بین رفتند .آنا ن به نا چار اتحاد شان را از دست داد ند عدهای به سرزمین های دیگر رفتند و بر خی زمین را در پیش گر فتند و ودر کره زمین ساکن شدند ...))
    نابودی تمدنها :

در اجرای نابودی تمدن بشری در ((ما ها با را تا)) آمده است:که انسا نهای تازه آمده از آسما نها در زمین سا کن شد ند و تمدن و شیوه زند گی را به انسا نها آمو ختند و چنان شد که ارابه پر نده را پا دشاه هند و ها از آن خود سا خت و به هر جائی با آن سفر می کرد.سیتا را با آن ارابه پرنده به مهمانی آورد و نهایت از حمله و هجو م سایر اقوام سخن به میان آورده و می گوید:
    ((نا گهان آسمان غرید و زمین به سان زلزله لرزید پهنه آسمان پر از ارابه های پر نده سیاه شد . انسانهای عجیبی با لبا سهای نقره ای از ارابه ها بیرون آمد ند و به سا کنان تازه زمین دستور دادندکه.....))
    پایان قسمت اول..

منبع:
    کد:

8. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از اصرار دوستان در موضوع اشکال مزارع نتیجه میگیریم که وقتی شما یک بیگانه خیلی خیلی پیشرفته هستی به جای اینکه مثل آدم بیایی و رو در رو حرفت رو بزنی یا اینکه اگر علاقه به تماس مستقیم نداری باز هم مثل آدم از راه تکنولوژی ارتباطی (رادیو ، TV و ...) و ارسال پیام روی این وسایل که در اختیار هر انسانی در هر جای زمین هست کافران رو به راه راست هدایت کنی(؟) میایی و مثل بچه های بازیگوش روی دیوار خانه همسایه نقاشی میکشی تا قدرتت رو به همه نشون بدی؟

10. 8 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از اصرار دوستان در موضوع اشکال مزارع نتیجه میگیریم که وقتی شما یک بیگانه خیلی خیلی پیشرفته هستی به جای اینکه مثل آدم بیایی و رو در رو حرفت رو بزنی یا اینکه اگر علاقه به تماس مستقیم نداری باز هم مثل آدم از راه تکنولوژی ارتباطی (رادیو ، TV و ...) و ارسال پیام روی این وسایل که در اختیار هر انسانی در هر جای زمین هست کافران رو به راه راست هدایت کنی(؟) میایی و مثل بچه های بازیگوش روی دیوار خانه همسایه نقاشی میکشی تا قدرتت رو به همه نشون بدی؟
    البته از اونجا که ما کوچکترین شناختی از توانایی فکری و حتی جسمیشون نداریم (چون شاید همین فیلما هم فیک باشن و اصلاً قیافه این موجودات هیچ شباهتی به انسان و حتی حیوان هم نداشته باشه !) و طبیعتاً از فرهنگ و طرز رفتارو طرز ارتباط برقرار کردنشون و اصلاً هدفشون از اومدنو رفتنشون به زمین هم به هیچ وجه شناختی نداریم منطقی نیست این نتیجه گیریو درباره کسانی که اصلاً نمیشناسیم بکنیم و این رفتار رو شایسته طرز فکر یه بچه بدونیم !

---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------

راستی کسی از دوستان تونسته از طریق گوگل مپ هیچکدوم از این تصاویر حک شده روی مزارعو پیدا کنه ؟
    برای اطمینان از صحت وجودشون! ایده خوبیه
    اگرکسی از مختصات تصاویر اطلاع دقیق داره بگه بریم تو گوگل مپ بگردیم دنبالش

12. 2 کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یه پیشفرض یا باور اولیه ( و نه یه دلیل) دارم و اونم اینکه هرچه تمدنها پیشرفته تر میشن فرهنگ تمدنیشون هم به تناسب پیشرفته هست. پس به نظر من پیشفرض اولیه اینه که یک چنین تمدنی که میتونه به سیاره ما دسترسی پیدا کنه بسیار جلوتر از ما فکر میکنن و معمولا دو حالت به نظرم طبق این پیشفرض معقول تر میاد:
    1. اونا در صورت ارتباط یک روش صلح دوستانه رو پیش خواهند گرفت و بحث جنگ بین تمدنی در مقیاس کهکسانی یا سیاهر ای پیش نمیاد!
    2. اصولا کاری به ما ندارن و سعی میکنن در توسعه تکاملی تمدنی سیاره ما دخالت نکنن....

این بحث فقط اینه که اگر باشند چه اتفاقی میافته....فرض بر اینه که به سیاره ما دسترسی دارند....

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

من یه پیشفرض یا باور اولیه ( و نه یه دلیل) دارم و اونم اینکه هرچه تمدنها پیشرفته تر میشن فرهنگ تمدنیشون هم به تناسب پیشرفته هست. پس به نظر من پیشفرض اولیه اینه که یک چنین تمدنی که میتونه به سیاره ما دسترسی پیدا کنه بسیار جلوتر از ما فکر میکنن و معمولا دو حالت به نظرم طبق این پیشفرض معقول تر میاد:
    1. اونا در صورت ارتباط یک روش صلح دوستانه رو پیش خواهند گرفت و بحث جنگ بین تمدنی در مقیاس کهکسانی یا سیاهر ای پیش نمیاد!
    2. اصولا کاری به ما ندارن و سعی میکنن در توسعه تکاملی تمدنی سیاره ما دخالت نکنن....

این بحث فقط اینه که اگر باشند چه اتفاقی میافته....فرض بر اینه که به سیاره ما دسترسی دارند....
    من با نظردو م شما مو افقم به نظر من نظام آفر ینش به سبکی طر احی شده است که اگر سا کنین یک سیاره به فر هنگ صلح دست پیدا نکنند در های آسمانهای دیگر به روی آنها باز نخواهد شد ...
    سطو ح علم به گو نه ای طر احی شده اند که هر چقدر هر مو جود هو شمندی که دارای تفکر و علم شود خو استار صلح می گردد وهر چقدر در نزدبان علم پیشر فت کنند به کمال نزدیکتر خو اهند شد و این مساوی است با رسیدن به حقیقت آفر ینش و در ک آفر یننده ....
    در کل در مقام ی که مو جودی بتو اند به علو می دست پیدا کند که به سیارات سفر کند لا جر م به این بینش دست خو اهد یافت که نباید در سیر تکامل اختلال به و جو د آورد .
    ما نو ع بشر چو ن به درجه از علو م دست نیا فته ایم که در کهکشانها طی طر یق کنیم پس نمی تو انیم دلیل عد م تماس ها یا طرز کمک و را هنمائی های آنها را درک کنیم ...
    ما تقر یبا دو یست سال است که در حال آماده شدن بر ای درک و قبول این حقیقت هستیم و دقیقا پس از هزاران سال سکون ، دو یست سال است که بشر را مجبور و آماده می کنند بر ای در ک این تحو ل که قر ار است بشر تجر به کند ....

دو ستان ببخشید این نظر یه بسیار پیچیده و مفصل است و نیاز به سا عتها مقدمه چینی و صحبت داره ...امید وارم مطلب را در این چند سطر تو انسته باشم بر سانم ...
    من بر ای اثبات این نظر یه صدها مدرک تار یخی و علمی و مذهبی می تونم بهتون معر فی کنم ....
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •