تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 312 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

قضیه ما چاه نیست که کسی بخواد بره داخلش
    چیز خیلی واضح و روشنیه
    شما حتما از اون دسته افرادی هستید که جن رو هم قبول ندارین و شاید بگین چرت و پرته؟!!!
    بر عکس
    من باهاشون ارتباط دارم و تو چند فروم دارن از اطلاعات من استفاده میکنن اما اینجا...

جایی که احساس کنم بخوان از اطلاعات من سو استفاده کنن بهتر همون چیزی نگفتن هستش

شما ندونی خیلی برات بهتره...

یا حق (:

اصلاً این نوع برخورد شما درست نبود.
    به خودتون انقدر اطمینان دارید که فکر می کنید بقیه لیاقت ندارن ؟؟؟

برای مثال :اگه شخصی که دینی غیر از اسلام داره بیاد درباره اسلام از شما سوال کنه و بگه اطلاعاتی درباره این دین می خوام شما همینطور رفتار می کنید ؟ و با غرور بهش میگید که برو تو لیاقت نداری و اصلاً اسلام بدرد تو نمی خوره ؟آیا فکر می کنید با این طرز برخورد او به سمت این دین جذب میشه یا این که ... ؟
    بهتره در رفتارتون تجدید نظر کنید .

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اصلاً این نوع برخورد شما درست نبود.
    به خودتون انقدر اطمینان دارید که فکر می کنید بقیه لیاقت ندارن ؟؟؟

برای مثال :اگه شخصی که دینی غیر از اسلام داره بیاد درباره اسلام از شما سوال کنه و بگه اطلاعاتی درباره این دین می خوام شما همینطور رفتار می کنید ؟ و با غرور بهش میگید که برو تو لیاقت نداری و اصلاً اسلام بدرد تو نمی خوره ؟آیا فکر می کنید با این طرز برخورد او به سمت این دین جذب میشه یا این که ... ؟
    بهتره در رفتارتون تجدید نظر کنید .
    به نظر من یه مثال بی عیب و نقص بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کدوم روش؟باشه پس تو چت بیا بهم بگو
    چرا اینجا مطرح نمیکنی؟

خوب اگه میخواستم که همین جا میگفتم ... چرا هم نداره ، خوشم نمیاد این جا بگم .

بالاخره این همزاد چی شد
    یکم در وردش توضیح بدید
    ما که گیج شدیم

همزاد چیزی نشد ... قبلا این خرافات بوده و الانم هست و خواهد بود (!)

قضیه ما چاه نیست که کسی بخواد بره داخلش
    چیز خیلی واضح و روشنیه
    شما حتما از اون دسته افرادی هستید که جن رو هم قبول ندارین و شاید بگین چرت و پرته؟!!!
    بر عکس
    من باهاشون ارتباط دارم و تو چند فروم دارن از اطلاعات من استفاده میکنن اما اینجا...
    اول این که من جن و قبول دارم محض اطلاع جناب عالی ( یا آلی )

بله ، میشه گفت تو چند فروم ، همه سر کار رفتن ، و چرت و پرتایی مثل همزاد رو قبول کردن ، اما این جا ...

، آره این جا هنوز خر نشدن ، ولی کم کم میشن شما غسه (یا قصه ) نخور ...

اینم شد مدرک؟ من باهاشون ارتباط دارم؟ به به ، واقعا چه مدرکی ، من که الان قانع شدم ! .

جایی که احساس کنم بخوان از اطلاعات من سو استفاده کنن بهتر همون چیزی نگفتن هستش

خوشم اومد ، خوب جوابی برای پیچوندنه ... آفرین .... کسایی که مثل شما از این اراجیف میگن زیادن ، بخوان

سوء استفاده کنن میرن از یکی دیگه میکنن ...

در کل دوست داشتم روشی به شما بگم تا بوسیله اون همزاد رو احضار کنید اما به علت اینکه بعضی افراد رو لایق این کار نمیدونم نمیگم.
    و البته این به احتمال زیاد اخرین پست من در این تاپیک بود
    چون دوست ندارم هر چیزی رو هر کسی بدونه و انسان باید لیاقت علم و تجربه دیگران رو داشته باشه که در اختیارش بگزارند...
    خوش بگذره
    خیلی زحمت کشیدین خواستید چند نفر دیگه رو هم خر کنید ... خیلی ممنونم

من شخص خاصی رو نگفتم
    شما که میگین ایشون حرف منطقی میزنن و پیروی میکنید خب باز چرا رفیق نیمه راهش شدین؟
    تا اخر ازش پیروی کنید و روی حرفتون باشین
    اصلا فکر کنید من تو این تاپیک پست ندادم
    هستند افراد زیادی که همزاد دارن و باهاش ارتباط برقرار میکنن
    خدا کنه یکی از اونا رو گیر بیارین و کمکتون کنن!!!
    یا حق (:

اول این که مگه قرار نشد آخرین پستت ، بالایی باشه؟ پس این چیه ؟

دوم این که آره ، از این آدما زیاد گیرمون میاد ، همه خالی بند ، هر وقتم میگی اثبات کن ، میگه لایق نیستی و

نمیدونم خطر ناکه و اگه اعتقاد نداری برو پی کارت و از این اراجیف ...

خوب حرفشون منطقیه
    شما هیچ چی نمیگین وانتظار دارین
    که باور کنیم
    چی رو باور کنیم شما که چیزی نگفتی

خیـــــــــــلی ممنونم !

شما چرا جمع میبندید
    من کاری نکردم که کسی منو ببخشه
    اصلآ نخواستیم
    نگهداره واسه خودش
    اون علمش رو

خوشم میاد از نوع جواب دادنت ! ای ول !

شما به جای اینکه انقدر عجول باشی و نظم تاپیک رو با پست بیهوده هدر بدی بهتر بود کمی دندون رو جیگر میزاشتی
    مگه اینجا ماله شما هست که میگی اصلا نمیخواد بگی یا اصلا ....؟
    از شما که پرفشنال هستید بعید این کار
    اون آقا خیلی راحت با ما راه میمومد ولی خدایی من هم اگه بجاش بودم.....

ایشون عجول نیست ، عاقله . هیچ پست بی هو ده ای هم نداده ، با منطق حرف زده . کسی که چیزی رو ادعا

میکنه باید اثبات کنه ... اگه نتونه اثبات کنه و دلایل دری وری بیاره ، بهتره که اصلا حرف نزنه

این جا مال همه اس ، و ایشون وقتی میگن نمیخواد بگی ، نظرش رو گفته و به کسی ربطی نداره که چرا همچین

حرفی رو زده ...

ياسين مي گه من يه هزار تومني تو جيبمه ، سعيد مي گه اگه يه هزار تومني تو جيبته ثابت كن ، ياسين هزار تومنيو در نمياره ( يا به دلايلي مث چسبيدن هزار تومني به آدامسي كه تو جيبش بوده نمي تونه در بياره ) ، حالا سعيد هزار تومني اي كه تو جيب ياسين بوده رو نديده و موقعيم كه هزار تومنيو نديده نمي تونه بگه ياسين واقعا هزار تومني تو جيبش هس يا نه ، از طرفيم خود ياسين مي دونه يه هزار تومني تو جيبشه ولي به هر دليلي نتونسه به سعيد ثابت كنه

البته یه چیز دیگه ای هم وجود داره که مثلا یاسین میگی الان یه هشت هزار تومنی تو جیب منه ... و ادامه ی

داستان ...

مثال جالبی بود جناب Dolphin 7 عزیز
    این کار هم شدنیه...
    ولی برای کسی که لایق باشه عزیزم
    خودتون رو بزارین جای من و پست هایی که این دو جناب دادن رو ببینید.
    کسی از دوستان سوالی داشت از طریق پیغام خصوصی من در خدمتشم
    بجز این دو نفر

دیدید ؟ اینم یکی از دلایل دری وری که معمولا کسایی که ادعای کارای عجیب و قریب دارن از خودشون در میارن ،

شما اگه آدم لایقشم پیدا بشه ، یه دلیل چرت دیگه ای میاری ... به هر حال همیشه راحی برای فرار هست ...

( جمله ی معروف جناب دلفین ! )

پستا رو خوندم ، ظاهرا قضيه از اين پست شروع شده :

خیــــــــلی ممنونم از نظر مبارکتون !

خب اين كه هوآكسز با اين اطمينان مي گه چيزي وجود نداره بايد ثابت كنه ، اينكه چون تا حالا فلان چيزو نديديم بگيم وجود نداره به نظر نمياد زياد درس باشه ، چون ممكنه واقعا چيزي وجود داشته باشه ولي ما نتونسه باشيم ببينيم يا اثباتش كنيم ، دنيا يه اتاق سه در چار نيس كه يه نفر بره توش و بعد اگه همه جاشو گشت و ديد فلان چيزي كه دنبالش مي گشت نيس بتونه با اطمينان بگه اون چيز تو اتاق نيس ، تو اين دنيا مخصوصا كسايي كه به متافيزيك اعتقاد دارن نمي تونن با اطمينان بگن چيزي وجود نداره چون كسي مي تونه با اطمينان اين حرفو بزنه كه به تموم دنيا تسلط داشته باشه و همه جاي دنيا رو گشته باشه كه اگه هوآكسز اين كارو كرده بد نيس بيان بگن كه مام از تجربياتشون استفاده كنيم

من حاضرم اثبات کنم اگه وقت جمع آوری مطالب و شواهد رو از منع های معتبر داشته باشم ( که هر کی که

ادعای وجود همزاد رو کرده ، با چند تا سوال ، مشخص شده که طرف خالی بند بوده ، و هر شواهدی بوده که

کسی مثلا همزاد خودش یا همزاد یکی دیگه رو دیده ، رد شده و معلوم شده همش کلک بوده ... و اما کسایی

که به قول خودشون احضار همزاد کردن هم لو رفتن ، همون کسایی که از قبل با جنی هماهنگ کرده بودن که

وقتی احضار میشه ، یه جورایی خودش رو هم شکل اون فرد نشون بده ... که احضارم کرده و همه هم قبول

کردن ولی گندش بعدا در اومده ... منم اگه اون جا بودم ، اگه همچین چنی رو هم شکل خودم میدیدم ، به همزاد

هر چی که بود اعتقاد پیدا میکردم ، ولی وقتی معلوم میشه دروغه ، و همه ی شواهد هم دروغ در اومدن دیگه

آدم میفهمه که این یه کلکی بیشتر نیست ... که هیچ سند و مدرک معتبری هم از گذشته نیست که وجود همزاد

رو اثبات کنه ...

ولی میدونم اگه اثباتم بکنم ، بازم جای شک هست .... به قول خودت از کجا معلوم این چیزا همه توهم نباشه ؟

از کجا معلوم همش خواب نباشه ؟ از کجا معلوم اصلا خواب وجود داشته باشه و از این حرفا ...

تو سه تا پست بالا سعيد ازت توضيح خواسه هر چند يه كم جمله بندياش تند بوده
    فک نمیکنم جمله هاش تند باشه ، اتفاقا خیلی جمله بندی های خوبی به کار برده و اصلا هم به نظر تند نمیاد ...

در كل به نظر من سعيد و هوآكسز ( البته غير از اون پست اولش كه با اطمينان اين مسئله رو رد كرده بود ) هر دوشون ازت دليل و مدركي خواستن كه بتونن اين چيزي كه مي گي و به قول خودت واست عاديه رو اونام بتونن باور كنن ، به نظر من تو بحثاي منطقي يه كم ممكنه لحن بحث تند شه كه تا حدودي عاديه ولي بايد بحثو منطقي پيش برد و به قول معروف گفتمان كرد نه قهر

خودت تا حالا شده از کسی که متافیزیک کار کرده بخوای یه چیزی و هی بهانه بیاره؟ شده ازش بخوای یه کار که

به گفته های خودش برای اون ساده به نظر میرسیده رو برات انجام بده ؟ یا این که هر وقت بهشون گفتی یه دلیل

مسخره ای اورده و یه بهانه ای درست کرده که از زیر کار در بره؟ بش میگی مگه نمیگی راحت میتونی بری تو خواب

دیگران ؟ ، پس بیا تو خواب من ؛ میگه نه ، انرژیم همین الان ته کشیده ... بش میگی از سطح زمین بلند شو ،

میگه نه الان ، تمرکز کافی ندارم ... مگر در بعضی موارد ، بعضی افراد ...

خوب اگه اینا واقعا هم بلد باشن اون کارو انجام بدن ، آدم به هر کسی که دیگه بعد از اونا میاد شک میکنه ...

همین آقای یاسین ، اگه راس میگه ، یه فیلم درست کنه از احضار همزادش ... اگه این کارو کرد ، من قبول میکنم

که همزاد وجود داره ( با این که بازم معلوم نیست اون همزادشه یا یه جنه دیگه که داره سر کار میذاره )

که مطمئنم همچین کاری نمیکنه ... حالا چرا؟ معلوم نیست ... البته میشه یه حدسایی زد که به واقعیت خیلی

نزدیکه ، اونم این که از اول داره خالی میبنده ...

جایی که بگن همزاد چرت و پرت هست مث همینه که بگن خروج روح از بدن و کنترل اون هم چرت و پرت هستش
    پس فایده ای نداره هر چی بگم...

اینم یه بهانه ی دیگه ... خروج روح با آزمایشات علمی ثابت شده ... ولی هنوز خبری از همزاد نیست .

اصلا متوجه نمیشم چرا عده ای اومدن تو این تاپیک!!! میتونن وارد نشن اصلا و اعصاب دیگران رو هم خورد نکنن
    من دلخور شدم چون ایشون که گفتن چرت و پرته یعنی این که من دروغ میگم...تمام

منم نمیدونم چرا بعضی ها میان تو این تاپیک که وقتی ازشون اثبات ادعاشونو میخوان ، بهانه میارن ...

منم الان چند ساله دارم از امثال شما دلخور میشم ... چون هیچ کس برام کاری نکرد ... همه بهانه میارن ... ،

یه جوری میپیچونن ، ماسمالیش میکنن ...

خب توئم حرفاتو بزن مث الان كه دليلتو گفتي اونم اينه كه هر چيزيو نشه واسه ديگران اثبات كرد به معني اين نيس كه واقعا اون چيز وجود نداره مث همون مثال پول كه گفتم ، كه اين حرف درسه مثلا كسي كه سرش درد مي كنه نمي تونه هيچ جوري به بقيه ثابت كنه سرش درد مي كنه ولي اين به اين معني نيس كه واقعا دردي وجود نداره ، دردي وجود داره و اينو فقط كسي كه اون دردو داره حس مي كنه و نمي تونه هيچ جوري واسه كسي اثبات كنه يا توضيح بده

حرف توئم درسته ، ممکنه واقعا همزاد وجود داشته باشه ولی احتمالش خیلی کمه ، خیلی خیلی کم ...

اگه اثبات شد ، من قبول میکنم ولی وقتی تا الان از خیلی ها که ادعای ارتباط با همزادشون رو داشتن خواستم

که اثبات کنن و همه دلایل مسخره اوردن ، دیگه چه انتظاری داری؟ میخوای نفر صدمی رو که میبینم که داره

حرفای نود و نه تای قبلی رو میزنه ( مثال البته !! ) ، قبول کنم و بگم البته بازم جای ابهام وجود دارد؟ خوب معلومه

که طرف دیگه از این همه بهانه خسته شده و با اطمینان میگه که چرت و پرته ، وقتی یه آلمه مدرک داریم که

همشون دروغ و کلک درومده ، آیا این منطقی هست که بازم طرف قبول کنه؟ یه بار ، دو بار ، نه صد بار ... بار صدم

دیگه مطمئن میشه که همچین چیزی وجود نداره ...

اميدوارم خود هوآكسز بياد و در اين مورد معذرت خواهي كنه كه تا اونجايي كه من مي شناسمش فك كنم همين كارو بكن

خیلی ممنونم از دلفین که همچین ذهنیتی از من داره ! ولی به قول همون آقا سیید ، نیازی به عذر خواهی نیست

کاری نکردم که بخوام عذر خواهی کنم ...

یاسین جان گفته که اصلآ اگه نیان بهتره
    اگه دوستان دیگه هم موافقن بگن من دیگه اصلآ نمیام اینجا
    همتون موفق و پیروز باشید

حتی اگه همه بگن برو ، تو باید حرف خودت رو بزنی ( اگه مطمئنی که درسته ) ، نباید از نظرای دیگران ناراحت

بشی ، مگر این که حق با اونا باشه ...

صد بار دیگه میگم ، این چیزا رو به راحتی نمیشه قبول کرد ، مخصوصا این که یه آلمه مدرک بر علیهشون وجود

داشته باشه ... پس تا مدرک کامل برای اثبات اونا وجود نداشته باشه ، طبیعیه که آدم قبولشون نکنه و با اطمینان

ردشون کنه ، هر چند این که واقعا وجود داشته باشه ... ولی من دیگه میدونم که این بعضی از این مسائل نه

اثبات شدن ، نه اثبات میشن ، نه اثبات خواهند شد ، چرا که به اندازه ی کافی مدرک علیه اونا وجود داره و افراد

شیاد زیادی بودن که برای کسب شهرت دنبال اثبات های اونا از راه کلک بودن ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dolphin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

البته یه چیز دیگه ای هم وجود داره که مثلا یاسین میگی الان یه هشت هزار تومنی تو جیب منه ... و ادامه ی

داستان ...

منظورت اينه كه چون هش هزار تومني اصن وجود نداره ، پس كلا هر قضيه اي كه مربوط به داشتن يا استفاده كردن از هش هزار تومني باشه بي معني كه اينو منم قبول دارم ولي به شرط اينكه بشه اثبات كرد قضيه همزاد مث همون هش هزار تومنيه كه اصن وجود خارجي نداره ، كه واسه اين كارم همون طور كه قبلا گفتم شخص بايد اشراف كامل نسبت به چيزي كه در موردش حرف مي زنه داشته باشه تا بتونه با اطمينان حرفيو بزنه

مثلا من واسه اينكه بتونم با اطمينان بگم هش هزار تومني وجود نداره بايد از تموم انواع پولايي كه وجود داره اطلاع داشته باشم و همه پولا رو ديده باشم و بعد بگم بين اون پولايي كه وجود داشت و من ديدم هش هزار تومني نبود و بعد بگم كه هش هزار تومني وجود نداره ، تو اين قضيم همين طوره يعني كسي كه مي خواد بگه مثلا همزاد وجود نداره بايد تموم عالمو گشته باشه و همه جا رو ديده باشه و بعد كه چيزي به اسم همزادو پيدا نكرد بگه همزاد وجود نداره چون ممكنه رو كره زمين وجود نداشته باشه ولي روي يه كره ديگه وجود داشته باشه يا مثلا ممكنه توي يه بعد ديگه ( اگه اثبات بشه ابعاد مكاني بالاتري وجود داره ) باشه و ما نديديم

دیدید ؟ اینم یکی از دلایل دری وری که معمولا کسایی که ادعای کارای عجیب و قریب دارن از خودشون در میارن ،

شما اگه آدم لایقشم پیدا بشه ، یه دلیل چرت دیگه ای میاری ... به هر حال همیشه راحی برای فرار هست ...

( جمله ی معروف جناب دلفین ! )

خودت تا حالا شده از کسی که متافیزیک کار کرده بخوای یه چیزی و هی بهانه بیاره؟ شده ازش بخوای یه کار که

به گفته های خودش برای اون ساده به نظر میرسیده رو برات انجام بده ؟ یا این که هر وقت بهشون گفتی یه دلیل

مسخره ای اورده و یه بهانه ای درست کرده که از زیر کار در بره؟ بش میگی مگه نمیگی راحت میتونی بری تو خواب

دیگران ؟ ، پس بیا تو خواب من ؛ میگه نه ، انرژیم همین الان ته کشیده ... بش میگی از سطح زمین بلند شو ،

میگه نه الان ، تمرکز کافی ندارم ... مگر در بعضی موارد ، بعضی افراد ...

خوب اگه اینا واقعا هم بلد باشن اون کارو انجام بدن ، آدم به هر کسی که دیگه بعد از اونا میاد شک میکنه ...

همین آقای یاسین ، اگه راس میگه ، یه فیلم درست کنه از احضار همزادش ... اگه این کارو کرد ، من قبول میکنم

که همزاد وجود داره ( با این که بازم معلوم نیست اون همزادشه یا یه جنه دیگه که داره سر کار میذاره )

که مطمئنم همچین کاری نمیکنه ... حالا چرا؟ معلوم نیست ... البته میشه یه حدسایی زد که به واقعیت خیلی

نزدیکه ، اونم این که از اول داره خالی میبنده ...

حرف توئم درسته ، ممکنه واقعا همزاد وجود داشته باشه ولی احتمالش خیلی کمه ، خیلی خیلی کم ...

اگه اثبات شد ، من قبول میکنم ولی وقتی تا الان از خیلی ها که ادعای ارتباط با همزادشون رو داشتن خواستم

که اثبات کنن و همه دلایل مسخره اوردن ، دیگه چه انتظاری داری؟ میخوای نفر صدمی رو که میبینم که داره

حرفای نود و نه تای قبلی رو میزنه ( مثال البته !! ) ، قبول کنم و بگم البته بازم جای ابهام وجود دارد؟ خوب معلومه

که طرف دیگه از این همه بهانه خسته شده و با اطمینان میگه که چرت و پرته ، وقتی یه آلمه مدرک داریم که

همشون دروغ و کلک درومده ، آیا این منطقی هست که بازم طرف قبول کنه؟ یه بار ، دو بار ، نه صد بار ... بار صدم

دیگه مطمئن میشه که همچین چیزی وجود نداره ...

صد بار دیگه میگم ، این چیزا رو به راحتی نمیشه قبول کرد ، مخصوصا این که یه آلمه مدرک بر علیهشون وجود

داشته باشه ... پس تا مدرک کامل برای اثبات اونا وجود نداشته باشه ، طبیعیه که آدم قبولشون نکنه و با اطمینان

ردشون کنه ، هر چند این که واقعا وجود داشته باشه ... ولی من دیگه میدونم که این بعضی از این مسائل نه

اثبات شدن ، نه اثبات میشن ، نه اثبات خواهند شد ، چرا که به اندازه ی کافی مدرک علیه اونا وجود داره و افراد

شیاد زیادی بودن که برای کسب شهرت دنبال اثبات های اونا از راه کلک بودن ...
    درسته كه كسايي كه نمي تونن چيزيو اثبات كنن معمولا به دلايل مختلف سعي مي كنن با بهونه آوردن از زير اثبات ادعاشون در برن ولي اين به اين معني نيس كه هر موقه كسي نتونس چيزيو اثبات كنه و بگيم پس فلاني دوروغ مي گه و اصن فلان موضوع از اصل وجود نداره ، ما تنها چيزي كه مي تونيم بگيم اينه كه واسه ما هنوز اثبات نشده يا فلاني واسمون اثبات نكرد كه فلان چيز وجود داره ، اگه مثلا من دسمو بزنم به آتيش و بفهمم كه آتيش داغه ، هر كسيم بگه آتيش سرده باور نمي كنم چون خودم شخصا دارم تجربه مي كنم و فك نكنم بالاتر از تجربه شخصي چيزي وجود داشته باشه

حالا اگه چيزي واسه همه ثابت شد ولي واسه ما اثبات نشد ما لومي نداره تا موقعي كه اون مطلاب واسمون اثبات نشده اونو قبول كنيم ، اگه قرار باشه چون كسايي كه بشون اعتماد داريم مي گن فلان چيز درسه مام بگيم درسه ، بايد واسه مام اثبات شه و اين يعني اسفاده از عقل و منطق به جاي تقلب كردن از رو دس ديگران كه ممكنم هس اون شخصي كه ما بش اعتماد كرديم و جواب اون سوالو ازش ديديم خودشم اشتبا كرده باشه دقيقا مث امتحان و تقلب كردن سر امتحان كه كسي كه از رو دس بهترين شاگرد كلاسشونم تقلب كنه باز نمي تونه مطمئن باشه كه اون جوابو درس نوشته فقط مجبوره به اون شخص اعتماد كنه به علاوه اينكه اگرم موقعي بخواد واسه كسي جواب اون سوالو توضيح بده يا خودش تو زندگي شخصيش استفاده كنه ( مث جدول ضرب ) اون موقه اگه اون شاگرد درس خونه نباشه ديگه اونم هيچ كاري ازش بر نمياد

در ضمن اگه مثلا رضا زاده و يه نفر ديگه هر دوشون ادعا كنن كه مي تونن وزنه 200 كيلو رو بلند كنن ولي هر دوشون بگن چون كف دسمون زخمه الان نمي تونيم اين وزنه رو بلند كنيم ، ما نمي تونيم بگيم هر دوشون دوروغ مي گن ، چون رضا زاده مي تونه واقعا مي تونه وزنه رو بلند كنه ولي دسش زخمه و دومي با اينكه دسش زخمه اگرم دسش زخم نبود بازم نمي تونس وزنه 200 كيلوييو ببره بالاي سرش ، حتي اگه هزار بار ديگم هر دوشون به بهونه هاي مختلف از زير بلند كردن ونه شونه خالي كنن بازم نمي تونيم با اطمينان بگيم هيچ كودومشون نمي تونن ، هر چند هر دوشون وضعيت مشابهي دارن ولي اگه از اين وضعيت ( زخم بودن كف دس ) خلاص بشن هر دوشون نتيجه مشابه ارائه نمي كنن چون رضا زاده بعد از خوب شدن دسش يا بر طرف شدن بهونه هاش مي تونه وزنه 200 كيلويي رو بلند كنه ولي نفر دوم نه

پس اگرم شخصي همش بهونه مياره و كاري كه ازش مي خوايمو انجام نمي ده نمي تونيم بگيم اون شخص واقعا نمي تونه اون كارو انجام بده هر چند كه بهونه هاي پش سر هم هر كسيو مشكوك مي كنه كه احتمالا فلان شخص از پس انجام فلان كار بر نمياد ولي بازم نمي شه با قاطعيت گفت كه اون شخص نمي تونه يا اصن به كل بگيم اصل مطلب و ادعاي فلاني دوروغه و كس ديگه ايم همچين كاري نمي تونه بكنه ( قضيه هش هزار تومني ) ، ما فقط چيزي كه وجود داره رو بايد بگيم نه كمتر نه بيشتر و چيزي كه وجود داره اينه كه مثلا من نمي تونم بگم رضا زاده قدرت بلند كردن وزنه 200 كيلوييو نداره ولي مي تونم بگم واسه من اثبات نشده ( نه اينكه اصن قابل اثبات نيس يا رضازاده نمي تونه يا اصن وزنه 200 كيلويي وجود نداره )

اگه هزار نفرم ما دسشونو رو كنيم كه نمي تونن وزنه 200 كيلوييو بلند كنن باز نمي تونيم با اطمينان بگيم هيچ كس تو دنيا وجود نداره كه بتونه همچين وزنه ايو بلند كنه چون ما فقط هزار نفر كه ادعا كردنو آزمايش كرديم و واسمون دسشون رو شده ، ممكنه كسي وجود داشته باشه كه اون طرف كره زمين يا توي يه غار يا جنگلي كه كسي تا حالا نديده كسي وجود داشته باشه كه بتونه اين وزنه رو بلند كنه ، پس واسه اينكه بتونيم با اطمينان بگيم كسي وجود نداره كه بتونه وزنه 200 كيلو رو بلند كنه بايد اول تموم آدما رو پيدا كنيم و امتحانشون كنيم بعد بگيم كسي وجود نداره ، در غير اين صورت تنها چيزي كه مي تونيم بگيم اينه كه " بعد از امتحان كردن هزار نفر كه مدعي بلند كردن وزنه 200 كيلويي بودن هيچ كودومشون نتونس اين وزنه رو بلند كنه " ، نه كمتر نه بيشتر

من حاضرم اثبات کنم اگه وقت جمع آوری مطالب و شواهد رو از منع های معتبر داشته باشم ( که هر کی که

ادعای وجود همزاد رو کرده ، با چند تا سوال ، مشخص شده که طرف خالی بند بوده ، و هر شواهدی بوده که

کسی مثلا همزاد خودش یا همزاد یکی دیگه رو دیده ، رد شده و معلوم شده همش کلک بوده ... و اما کسایی

که به قول خودشون احضار همزاد کردن هم لو رفتن ، همون کسایی که از قبل با جنی هماهنگ کرده بودن که

وقتی احضار میشه ، یه جورایی خودش رو هم شکل اون فرد نشون بده ... که احضارم کرده و همه هم قبول

کردن ولی گندش بعدا در اومده ... منم اگه اون جا بودم ، اگه همچین چنی رو هم شکل خودم میدیدم ، به همزاد

هر چی که بود اعتقاد پیدا میکردم ، ولی وقتی معلوم میشه دروغه ، و همه ی شواهد هم دروغ در اومدن دیگه

آدم میفهمه که این یه کلکی بیشتر نیست ... که هیچ سند و مدرک معتبری هم از گذشته نیست که وجود همزاد

رو اثبات کنه ...

ولی میدونم اگه اثباتم بکنم ، بازم جای شک هست .... به قول خودت از کجا معلوم این چیزا همه توهم نباشه ؟

از کجا معلوم همش خواب نباشه ؟ از کجا معلوم اصلا خواب وجود داشته باشه و از این حرفا ...
    خب اگه دلايلي واسه اثبات اينكه همزاد وجود نداره داري بگو و البته مي دوني كه اگه دلايلتو نگي خودتم مي شي مث ياسين كه حرفيو زد و واسش دليل نيورد ، اون موقه چي؟ پس ما منتظر دلايلت هسيم

در مورد اون نظريه اي كه از قول من گفتي اون فقط يه نظريه اس كه قابل بحث و بررسي و رد شدن يا قبول شدنه و من دليل واسه اثباتش ندارم فقط مي گم اين احتمالم وجود داره كه البته كسي هنوز واسه من دليل نيورده كه اين نظريه اشتباس و به هر حال اون در حد يه نظريه يا يه شك پنجا پنجاس نه اطمينان صد در صد

فک نمیکنم جمله هاش تند باشه ، اتفاقا خیلی جمله بندی های خوبی به کار برده و اصلا هم به نظر تند نمیاد ...
    بعضي از جمله هاش يه كم تند بود ولي توهين نبود كه البته توي هر بحثي ممكنه طرفين بحث يه كم تند حرف بزنن حتي خيلي بيشتر از اينا ولي مهم اينه كه اون جملاتو فقط مفهوم اصليشو بگيريم نه اينكه بخوايم از تند بودن جملات ناراحت بشيم ، البته خود سعيدم فهميدم يه كم تند رفته كه در اون مورد خاص عذر خواهي كرد

اینم یه بهانه ی دیگه ... خروج روح با آزمایشات علمی ثابت شده ... ولی هنوز خبری از همزاد نیست .
    خب خروج روحم كه مي گي با آزمايشات علمي ثابت شده ، تا قبل از اين كه ثابت نشده بود پس هر كسي با اطمينان گفته بوده كه خروج روح امكان نداره و چرت و پرته ، الان از نظر علمي ثابت شده فهميده كه اشتبا كرده ، فقط كسايي كه گفتن خروج روح واسه ما اثبات نشده الان مي تونن سرشونو بگيرن بالا و بگن اون موقه واسمون اثبات نشده بود و قبول نكرديم و حالا كه واسمون اثبات شد قبول مي كنيم ، ولي اونايي كه از اول كاملا اين مسئله رو رد كردن نمي تونن راحت سرشونو بگيرن بالا و چيزي بگن چون همه ازشون مي پرسن شما كه اون موقه با اطمينان مي گفتين خروج روح امكان نداره حتما دلايل منطقي واسه خودتون داشتين ، پس چرا الان از نظر علمي ثابت شد؟ مگه دلايل شما قبلا منطقي نبود؟ مگه علم مي تونه منطقو زير سوال ببره؟ مگه مي شه مثلا دو دو تا يه روزي چيزي غير از چار بشه؟ پس معلومه دلايلتون محكم و منطقي نبوده كه الان با آزمايشاي علمي دلايلتونم زير سوال رفته

من الان با اطمينان مي تونم بگم دو دو تا مي شه چار تا ولي با اطمينان نمي تونم بگم مثلا روح يا جن يا يوفو يا اژدها يا اسب پرنده يا چيزاي ديگه وجود نداره

خیلی ممنونم از دلفین که همچین ذهنیتی از من داره ! ولی به قول همون آقا سیید ، نیازی به عذر خواهی نیست

کاری نکردم که بخوام عذر خواهی کنم ...
    در مورد اينكه از ياسين دليلي واسه اثبات ادعاش خواسي نيازي به عذر خواهي نيس چون اين خيلي منطقيه كه كسي واسه پذيرفتن چيزي احتياج به دليل داشته باشه و از كسي كه چيزيو ادعا مي كنه بخواد كه دليلي واسه ادعاش بياره ، ولي در مورد اينكه با اطمينان گفتي اين موضوع از اصل امكان نداره ، در صورتي كه نتوني ادعاتو ثابت كني فك كنم لازمه يه عذرخواهي بكني كه البته از لحاظ منطقي به نظر نمياد بتوني ادعاتو ثابت كني واسه همين گفتم عذرخواهي كني بد نيس ولي اگه خودت فك مي كني واقعا بتوني ادعاتو ثابت كني اون موقه ديگه نه تنها احتياج به عذر خواهي تو نيس بلكه ياسين بايد از همه عذرخواهي كنه

حتی اگه همه بگن برو ، تو باید حرف خودت رو بزنی ( اگه مطمئنی که درسته ) ، نباید از نظرای دیگران ناراحت

بشی ، مگر این که حق با اونا باشه ...
    به نظر منم اگه كسي حرف حقي مي زنه نبايد فرار كنه بايد حرفشو اثبات كنه هر چند كه سعيد ادعايي نكرده بود فقط دنبال چيزي بود كه بتونه شكشو با اون از بين ببره ، البته بعضي وختام نمي شه به دلايلي حرف حق زد كه خودمم تجربشو كم ندارم

معمولا آدما همه چيو قبول مي كنن مگه اينكه دليلي واسه قبول نكردن اون چيز داشته باشن ، ولي به نظر من آدم بايد هيچيو قبول نكنه مگهاينكه دليلي واسه قبول كردنش داشته باشه

اينجوري شايد آدم مطالب كميو بدونه ولي همون مطالب كم مطالبيه كه كاملا از درس بودنش مطمئنه ، به نظر من بايد به كيفيت مطلب و ميزان اطميناني كه اون مطلب داره توجه كرد نه به كميت و اينكه خبرا و اطلاعات زيادي داشته باشيم

به نظر من تنها راه رسيدن به حقيقت و يقين اينه كه آدم شك كنه البته ممكنه اين شك دو دلي خيلي آدمو اذيت كنه ولي به هر حال هر چيزي هزينه اي داره و هزينه رسيدن به حقيقت همينه ، به قول معروف شك گذرگاه خوبيه ولي منزلگاهي خوبي نيس

سعي كنين زياد از بحث كردن ناراحت نشين چون بحث كردن و تبادل و تقابل افكار چيز خيلي خوبيه چون در نهايت تفكري كه قوي تره از دل يه بحث بيرون مياد ، حالا اگه م درس مي گفتيم و طرف مقابل اشتبا مي گفت ، هم طرف مقابل يه چيزي ياد مي گيره اگرم ما اشتبا مي گفتيم و حق با طرف مقابلمون بود كه ديگه چه بهتر چون نتيجه اين بحث به نفع ماس چون يه چيز جديد ياد مي گيريم و اشكالات نظريه و تفكرمونو مي فهميم

هرگز از كسي كه هميشه با من موافق بود چيزي نياموختم
    Last edited by Dolphin 7; 06-04-2008 at 19:01.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

Dolphin 7 جان مرسی بابت زحمتی که کشیدی برادر
    یه چیزی رو من بگم و برم
    داداش پرواز روح و خروج روح از بدن یا همون برونفکنی رو که باید قبول داشته باشی اینم مث قضیه همزاد هست
    چه دلیلی میشه براش اورد اگه شخص نتونه روح خودش رو خارج کنه و کنترل کنه؟!!!
    جایی که بگن همزاد چرت و پرت هست مث همینه که بگن خروج روح از بدن و کنترل اون هم چرت و پرت هستش
    پس فایده ای نداره هر چی بگم...
    اصلا متوجه نمیشم چرا عده ای اومدن تو این تاپیک!!! میتونن وارد نشن اصلا و اعصاب دیگران رو هم خورد نکنن
    من دلخور شدم چون ایشون که گفتن چرت و پرته یعنی این که من دروغ میگم...تمام
    یاد جمله زیبایی افتادم:
    ازلباس كهنه ات خجالت نكش ،از افكار كهنه ات شرمنده باش .
    پایدار باشی
    یا حق (:
    دوستان سلام
    به دلیل تحریم بودن سیستم نمی تونم زود به زود سر بزنم
    با شما کاملا موافقم
    یادتون نره که متافیزیک رو نمی شه به این اسونی ها اثبات کرد چون بیشترش وجود خارجی نداره و در دنیای مادی ملموس نیست برای همین گاهی اوقات راهی جز تجربه کردن برای اثبات پدیده های متافیزیکی باقی نمی مونه

مثال جالبی بود جناب Dolphin 7 عزیز
    این کار هم شدنیه...
    ولی برای کسی که لایق باشه عزیزم
    خودتون رو بزارین جای من و پست هایی که این دو جناب دادن رو ببینید.
    کسی از دوستان سوالی داشت از طریق پیغام خصوصی من در خدمتشم
    بجز این دو نفر
    خوب شما خودتون هم تایید کردید که شدنیه پس لطفا یک سر به پیغام های خصوصی بزنید
    توضیحات بیشتر رو براتون ارسال کردم

خیلی زحمت کشیدین خواستید چند نفر دیگه رو هم خر کنید ... خیلی ممنونم
    خواهشا یک مقدار خودتون رو کنترل کنید واقعا گندش رو دراوردید بی خودی دارید دعوا راه میندازید
    یادتون نره هرکسی در برخورد اول با پدیده های متافیزیکی ممکنه اونها رو باور نکنه و یا رد کنه
    من هم زیاد به همزاد اعتقاد ندارم ولی نباید به این شکل افکار و اعتقادات دیگران رو رد کنید حداقل بذارید حرفشون رو ثابت کنن شاید موفق شدن و اونوقت ....

لطفا پست هایی رو که توهین امیز هستند رو به صورت پیغام خصوصی ارسال کنید

یاسین جان من از طرف همه دوستان تاپیک عذرخواهی می کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوستان من يه سوال داشتم؟
    آيا كسي كه برون فكني ميكنه ميتونه محيط اطرافشو به صورت واقعي ببينه؟
    مثلا بتونه بگه چه اشياي تو اطاق هست؟
    من هنوز اطلاعاتم در مورد برون فکنی کامل نشده ولی تجربه نشون میده موقع خروج از بدن ممکنه محیط اطراف به صورت های مختلفی باشه
    مثلا بعضی ها وقتی خارج می شن کلا محیط عوض میشه شدت نورها رنگ مواد صداها و همه چیز دیده شاید اصلا متوجه نشید که توی اتاق خودتون هستید
    ولی در مراتب بالاتر درست مثل این می مونه که بیدار هستید و اصلا برون فکنی نکردید!!!
    حتی بعضی ها که غیر ارادی برون فکنی می کنند در ابتدا فکر می کنن از خواب بیدار شدن! ولی وقتی می خوان چراغ رو روشن کنن یا پتو رو روی خودشون بکشن متوجه میشن دستشون از توی اون می گذره!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام

لطفا پست هایی رو که توهین امیز هستند رو به صورت پیغام خصوصی ارسال کنید

یاسین جان من از طرف همه دوستان تاپیک عذرخواهی می کنم
    موافقم
    اصلآ کسی حق توهین به دیگری رو نداره
    درک استریت جان گفتم یه بار من کاری نکردم که عذر بخوام لطفآ جمع نبند
    لطفآ دوستان یادشون باشه که ما باهم دوست هستیم هیچ کس حق توهین به دیگری رو نداره
    در ضمن از این به بعد اسپم کسی نده با خودمم هستم
    اگه هم نمیخاید این تاپیک بره ترش با هم مثل دوست رفتار کنید
    یادتون نره ما آدمیما!!!!!!!
    Last edited by saiiddz; 07-04-2008 at 11:11.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون از طومار دلفین !

ولی چون طومار ( یا تومار ) نوشتی ، من نتونستم همش رو یادم بمونه که چی گفتی ولی یه چیزایی میگم :

اول این که : اگه هزار نفر بگن من الان تو جیبم یه هشت هزار تومنیه ، ولی نشون نمیده ، آیا این طبیعی نیست که

آدم مطمئن بشه که هشت هزار تومنی ای وجود نداره؟

شاید از لحاظ دیگه این درست نیست که آدم مطمئن بشه ، ولی طبیعی که هست ... الانم قضیه ی همزاد

همون طوری که گفتم ، 99/99 درصد مضخرفه ... ولی آره اون یکی هم میتونه باشه ... ولی خیلی خیلی بعیده...

این نظر طبیعی ای هست که تو ذهن هر تنابنده ای می افته و براش پیش میاد .

باشه ، من دلایلم رو برای نقض این همزاد میارم ... .

اون جایی هم که گفتی تو مطمئنی برای وجود همزاد ، تا اون جایی که یادمه من تو پست قبلیم که دادم ( حال ندارم

برم دوباره بخونم ) یادمه که گفتم همین مسئله ی هزار و یکمین بار ... و بازم نگفتم 100 در صد مطمئنم ، گفتم

طبیعیه که آدم مطئن بشه ... من 99 درصد مطمئنم .

خواهشا یک مقدار خودتون رو کنترل کنید واقعا گندش رو دراوردید بی خودی دارید دعوا راه میندازید
    یادتون نره هرکسی در برخورد اول با پدیده های متافیزیکی ممکنه اونها رو باور نکنه و یا رد کنه
    من هم زیاد به همزاد اعتقاد ندارم ولی نباید به این شکل افکار و اعتقادات دیگران رو رد کنید حداقل بذارید حرفشون رو ثابت کنن شاید موفق شدن و اونوقت ....

لطفا پست هایی رو که توهین امیز هستند رو به صورت پیغام خصوصی ارسال کنی

شما اول داری میگی دعوا را نندازید ، بعد میگی اگه میخواید توهین کنید تو پیغام خصوصی توهین کنید؟!

این یعنی این که برید تو پیغام خصوصی با هم دعوا کنید ... خیلی جالبه !

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ممنون از طومار دلفین !

ولی چون طومار ( یا تومار ) نوشتی ، من نتونستم همش رو یادم بمونه که چی گفتی ولی یه چیزایی میگم :

اول این که : اگه هزار نفر بگن من الان تو جیبم یه هشت هزار تومنیه ، ولی نشون نمیده ، آیا این طبیعی نیست که

آدم مطمئن بشه که هشت هزار تومنی ای وجود نداره؟

شاید از لحاظ دیگه این درست نیست که آدم مطمئن بشه ، ولی طبیعی که هست ... الانم قضیه ی همزاد

همون طوری که گفتم ، 99/99 درصد مضخرفه ... ولی آره اون یکی هم میتونه باشه ... ولی خیلی خیلی بعیده...

این نظر طبیعی ای هست که تو ذهن هر تنابنده ای می افته و براش پیش میاد .

باشه ، من دلایلم رو برای نقض این همزاد میارم ... .

اون جایی هم که گفتی تو مطمئنی برای وجود همزاد ، تا اون جایی که یادمه من تو پست قبلیم که دادم ( حال ندارم

برم دوباره بخونم ) یادمه که گفتم همین مسئله ی هزار و یکمین بار ... و بازم نگفتم 100 در صد مطمئنم ، گفتم

طبیعیه که آدم مطئن بشه ... من 99 درصد مطمئنم .

شما اول داری میگی دعوا را نندازید ، بعد میگی اگه میخواید توهین کنید تو پیغام خصوصی توهین کنید؟!

این یعنی این که برید تو پیغام خصوصی با هم دعوا کنید ... خیلی جالبه !
    دوست من
    خودتون رو کنترل کنید
    بسه دیگه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست من
    خودتون رو کنترل کنید
    بسه دیگه

من کنترلم رو از دست ندادم که بخوام خودمو کنترل کنم ... من الان کاملا کنترل شدم .

دلفین وقتی به من پاسخ میده ، احتمال میره که منتظره من یه چیزی بگم ... این طور نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •