تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 616 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم ممنون میشم منو از سردرگمی دربیارید

من متولد اسفند 70 هستم ... در کنکور 89 قبول نشدم و در حال حاضر دارم واسه کنکور 90 آماده میشم و چون دیفرانسیل 2 رو هم افتادم ... الان در نوبت بزرگسال دارم این یک درس رو حضوری پاس میکنم

حالا یه سوال دارم... بعد از فارغ التحصیلیم... یعنی وقتی این 1 درسو پاس کردم و مدرک پیش دانشگاهی گرفتم ... باید واسه فرستادن دفترچه اقدام کنم ؟ یا لازم به این کار نیست و با ثبت نام واسه کنکور 90 اسمم میره تو لیست کنکوریها و لازم نیست دفترچه بفرستم ؟

آخه میگن احتمالش هست اگه الان دفترچه بفرستی جوابش یهو بیاد و مجبور بشی بری خدمت ...
    ولی خوب از طرفی اگه نفرستم میترسم غیبت بخورم

توروخدا یکی کمک کنه
    Last edited by babak_gww; 23-10-2010 at 20:31.

داره خودمونی میشه jobin_vm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بچه ها من امروز مدارکم رو دادم به پلیس+10 برای اینکه تو شورای پزشکی شرکت کنم برای معافی پزشکی میشه بگین که چقدر طول میکشه تا جواب نامه بیاد که کی تو شورا میرم و اگه معاف بشم چقدر طول میکشه تا کارت من بیاد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام.چنتا سوال داشتم در حد سكته مغزي خواهشا كمك كنيد.

بچه ها من متولد 71/4 هستم و دي امسال مدرك پيش دانشگاهيمو ميگيرم. كسري خدمتم بهم ميخوره به خاطر رزمندگي پدرم.كسري هم سال 90 لغوه و حتما بايد قبل از 90 اعزام شد. يه اشنا هم دارم داخل پخش نيرو كه خودش نيروهارو پخش ميكنه كه كجا بيفتن. حالا سوالام اينه.

1- من اگر دي مدركمو بگيرم و دفترچمو مستقيم بدم به اون اشنامون( چون خودش گفت پست نكن و بيار بده خودم ) ميتونه داخل دوماه اعزامم كنه كه قبل از 90 برم خدمت؟؟؟ اصلا يه همچين چيزي امكان داره؟؟؟؟

2- اگر به عنوان نيروي داوطلب برم نظام وظيفه اونا سريع اعزامم نميكنن؟؟؟

3- براي گرفتن نامه كسري خدمت بايد چيكار كنم؟؟ مني كه الان دارم درس ميخونم ميتونم برم نامه كسريمو بگيرم كه زماني رفتم خدمت بهشون بدم يا نه اول بايد اعزام بشم بعد برم دنبال كاراي كسري؟؟؟

لطفا يكي يكي به سوالام جواب بدين. مرسي تشكر.

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام.چنتا سوال داشتم در حد سكته مغزي خواهشا كمك كنيد.

بچه ها من متولد 71/4 هستم و دي امسال مدرك پيش دانشگاهيمو ميگيرم. كسري خدمتم بهم ميخوره به خاطر رزمندگي پدرم.كسري هم سال 90 لغوه و حتما بايد قبل از 90 اعزام شد. يه اشنا هم دارم داخل پخش نيرو كه خودش نيروهارو پخش ميكنه كه كجا بيفتن. حالا سوالام اينه.

1- من اگر دي مدركمو بگيرم و دفترچمو مستقيم بدم به اون اشنامون( چون خودش گفت پست نكن و بيار بده خودم ) ميتونه داخل دوماه اعزامم كنه كه قبل از 90 برم خدمت؟؟؟ اصلا يه همچين چيزي امكان داره؟؟؟؟

2- اگر به عنوان نيروي داوطلب برم نظام وظيفه اونا سريع اعزامم نميكنن؟؟؟

3- براي گرفتن نامه كسري خدمت بايد چيكار كنم؟؟ مني كه الان دارم درس ميخونم ميتونم برم نامه كسريمو بگيرم كه زماني رفتم خدمت بهشون بدم يا نه اول بايد اعزام بشم بعد برم دنبال كاراي كسري؟؟؟

لطفا يكي يكي به سوالام جواب بدين. مرسي تشكر.
    سلام
    وضیعت من هم مشابه شما هستش...
    1.من از یکی از دوستان تو این تاپیک پرسیدم گفت که همینجوری اگه بخوای 2 ماه میندازن جلو ولی اگه بیشتر بخوای بستگی به حال سرهنگ و نسبت آشنایی اون با شما داره...کلا اگه پارتی داشته باشی حله...

2.نه,من هم اولش فکر میکردم میکنن ولی نمیکنن...

3.نامه کسری بطی به شما نداره!پدر گرامی باید اقدام کنن...یعنی باید بره محل خدمتش و اونجا حضورا درخواست سابقه خدمت بابت کسری شما بده که البته یک سری مدارک هم لازم هست که ببره:2 قطعه عکس خودش,حدودا 6 تا عکس شما,آخرین مدرک تحصیلی شما(دیپلم),کارت پایان خدمت+کپی,کارت ملی و شناسنامه + کپی(خودش و شما),و کلا هر مدرکی که ثابت کنه پدر شما تو اون مدت زمان معین توی اونجا خدمت کرده...!!!(چون ارتش خیلی شیر تو شیره و ممکنه سوابق پدرتون رو پیدا نکنن و بگن شما اصلا اینجا خدمت نکردی...ولی اگه مدارکت کامل باشه ان شا ا... مشکلی پیش نمیاد)

بهتره که اول کسریتو بگیری بعد اعزام بشی,چون اگه از قبل کسری رو گرفته باشی توی دفتر پلیس+10 توی نامه تاییدیه شما ثبت میکنن که فلان سرباز مثلا 12 ماه کسری خدمت داره و اینطوری کارتون خیلی راحت تر میشه,البته نامه رو بهت پس میده که وقتی اعزام شدی اون رو به محل خدمتت تحویل بدی.

موفق باشی

5. 2 کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

بچه ها من امروز مدارکم رو دادم به پلیس+10 برای اینکه تو شورای پزشکی شرکت کنم برای معافی پزشکی میشه بگین که چقدر طول میکشه تا جواب نامه بیاد که کی تو شورا میرم و اگه معاف بشم چقدر طول میکشه تا کارت من بیاد
    برای من دو هفته گذشته ولی جوابش هنوز نیومده.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم ممنون میشم منو از سردرگمی دربیارید

من متولد اسفند 70 هستم ... در کنکور 89 قبول نشدم و در حال حاضر دارم واسه کنکور 90 آماده میشم و چون دیفرانسیل 2 رو هم افتادم ... الان در نوبت بزرگسال دارم این یک درس رو حضوری پاس میکنم

حالا یه سوال دارم... بعد از فارغ التحصیلیم... یعنی وقتی این 1 درسو پاس کردم و مدرک پیش دانشگاهی گرفتم ... باید واسه فرستادن دفترچه اقدام کنم ؟ یا لازم به این کار نیست و با ثبت نام واسه کنکور 90 اسمم میره تو لیست کنکوریها و لازم نیست دفترچه بفرستم ؟

آخه میگن احتمالش هست اگه الان دفترچه بفرستی جوابش یهو بیاد و مجبور بشی بری خدمت ...
    ولی خوب از طرفی اگه نفرستم میترسم غیبت بخورم

توروخدا یکی کمک کنه

بعد از فارغ التحصیلی 6 ماه مهلت داری که دفترچه بفرستی . اگه توی این 6 ماه نفرستی غیبت میخوری و کنکور هم نمیتونی شرکت کنی و دانشگاه نمیتونی بری

موفق باشید

بستگی به اونا داره. معلوم نیست. 2 ماه ، 3 ماه ، کارشون دقیق نیست

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

نوشته شده توسط farshidshd
    بعد از فارغ التحصیلی 6 ماه مهلت داری که دفترچه بفرستی . اگه توی این 6 ماه نفرستی غیبت میخوری و کنکور هم نمیتونی شرکت کنی و دانشگاه نمیتونی بری

موفق باشید
    كجا همچين چيزي نوشته؟
    اين 6 ماه فرصت براي فارغ التحصيلان دانشگاهيه نه پيش دانشگاهي.

9. این کاربر از alphacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

دوستان كسي كه مجموع شماره چشم هاش 8 باشه معافيش اوكي هست؟!

داره خودمونی میشه jobin_vm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

دوستان كسي كه مجموع شماره چشم هاش 8 باشه معافيش اوكي هست؟!
    بر اسا س ضوابط موجود در حال حاضر مجموع نمره چشم براي مشمولان ديپلم و زير ديپلم بيش از 8 ميباشد . و براي مشمولان داراي تحصيلات فوق ديپلم و بالاتر بيش از 10 مي باشد.

منبع :

Police.ir

اطلاعات بیشتر ، پست اول تاپیک

.

13. 2 کاربر از hossein-p30-f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •