به نظر شما بهترین راه افزایش
صدای اسپیکر این گوشی(پی990) چیه ؟
به نظر شما بهترین راه افزایش
صدای اسپیکر این گوشی(پی990) چیه ؟
با سلام
افزایش صدا فقط با آپدیت اونهم به میزان کم امکان پذیره ،البته اگه نمی خوای با باز کردن گوشیت وتغییر سخت افزاری بهش صدمه بزنی
سلام دوستان من درمورد اصل بودن گوشی p990 سوال دارم
من از استد عزیزمون مصططفی خان پرسیدم ایشون فرمودن از روی IMEI گوشی می شه فهمید گوشی مال فرانسه هست یا نه....حالا من می خواستم ببینم شماره مربو به کشور فرانسه چند هست؟
هيچ كس اينجا نيست به من كمك كنه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
از كجا ميشه فهميد گوشي فرانسويه يا چيني؟؟!!!!!!!!!
من توي سايت نامبرينگ پلنس هم شماره رو دادم ولي براي هر گوشي رو دادم اطلاعاتش يه جور بود !!!!
بابا يكي كمك كنه ثواب داره به خدا....![]()
تو چند صفحه قبل 2 تا عکس از گوشی p990 چینی و فرانسوی هست که با دقت تو اونها میتونی بفهمی که یکی از بارز ترین تفاوتها کیبرد اونها با هم هست .اگه اون عکسا رو ببینی خیلی راحت میتونی تشخیص بدی کدوم چینی وکدوم اصلیه.
از رو لیبل پشت گوشی هم می تونی تشخیص بدی .
موفق باشی..
با تورو خدا من که تو کف گوشیتون موندم اخرش نفهمیدم این جریان ویندوز که میگن p990 میخوره چیه
سلام به رفقا . ما 810 داریم میخایم برررفوشیم پ990 بخریم . از 810 خسته شدم و مهمتر از همه چیز a2dp هست که واقعا لازمش دارم .در ضمن خیلی هم پول ندارم
1- به نظرتون الان خرید این گوشی فایده ای داره یا نه ؟ چرا؟
خز و مز شدن اصلا برام مهم نیست . میخام خوب امکانات و کارایی داشته باشه .
2-اصل و چینی اش هم برام زیاد مهم نیست . شاید دارم اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنید . چینیاش چه ایرادی داره . شنیدم صفحه اش تار میشه . درسته؟
3-مهمترین سوالم اینه که با یه هندزفری سری دبلیو کارایی و کیفیت پخش 810 خودمو داره یا نه .
4- تا حالا کسی از اینا داشتهHBH-DS970؟ کیفیت صداش چطوریه؟؟؟؟
5-تا اونجایی که من میدونم و710 هم a2dp داره. با توجه به قیمت کدوم رو بخرم بهتره 710و یا پی990 ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6- با توجه به اینکه 990 edge نداره ولی 810 داره سرعت اتصال به اینترنت کدوم بشتره؟ با خط ایرانسل
ببخشید بعضی از سوالام مربوط به این تاپیک نمیشد. خیلی مخلصیم![]()
Last edited by nakhordemast; 11-10-2007 at 04:21.
سلامنوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز سیستم عامل گوشی p990 سیمبین uiq 3 هستش و ویندوز روش نصب نمیشه،ولی از یکی از دوستان (فکر کنم امیر خان) میگفت لینوکس روش نصب کرده ولی تاچ اسکرینش کار نمی کرد.![]()
دستت درد نكنه ولي ميشه لينك مستقيم براي اينا معرفي كني؟ رپيد براي من قابل دسترس نيست.!؟؟![]()
1-100% فایده داره(امکاناتش واقعا خوبه)
2-حتما فرانسویش رو بخر.چینی ها صفحه شون تار میشه و از بعضی ها شنیدم که تو آپدیت هم مشکل دارن.هرچی باشه اصلش یه چیز دیگست
3-کیفیت پخشش با هندز فری بعد از آپدیت خوبه(من خودم 810 داشتم،ممکنه صداش به بلندی اون نباشه ولی کیفیت p990 با هندزفری به نظر من بهتره)
4-نداشتم
5-100% p990
6-من خیلی راحت باهاش به اینترنت وصل شدم سرعتش هم خوب بود(در حد ایرانسل خوب بود)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)