تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2619 از 4751 اولاول ... 1619211925192569260926152616261726182619262026212622262326292669271931193619 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,181 به 26,190 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه tahaatjensen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

حالا اگر اسممون تو لیست بود تکلیف چیه؟ نباید قبلش اطلاع قبلی میدادند؟
    یا اینکه سرعتها رو برمیگردانند به حالت اول ولی محدودیت اعمال میکنند؟

من احتمال خیلی زیاد میدهم که دانلود شبانه رو بخواهند برای سرویس 1 و 2 مگ بردارند. یا اینکه در ساعات رایگان تبدیل به 512 بکنند.
    این بی برنامگیها و جواب پرت و پلا دادناشون بیشتر اعصاب ادم خرد میکنه.
    دیشب که چت میکردم میگفت مشکل از ماست لطفا صبور باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خب رسما دانلود رایگان شبانه هم شامل قانون مسخره UFP شد.لیست کسایی که دانلود بالا داشتن و سرعتشون محدود شده به نمایندگی های هر شهر ارسال شده
    با نمایندگی شهرتون تماس بگیرید و ببینید اسم شما هم تو اون لیست هست یا نه

اسم من که تو این لیست نبود.یه لیست هم فردا میاد ممکنه توی اون باشه
    دیگه دانلود شبانه شاتل تمام شد...
    سرویس های اکو هم این طوری شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منم چند شبه سرعتم پایین اومده در حد 10-12 زنگ زدم گفتند از رگولاتوریه و ... همه جا همه شرکتها و ISP ها اینجوری شده منم دیگه بحث نکردم گفتم ممنون خداحافظ اما 100% داشت چرت و پرت میگفت و اگه همینطور پیش بره احتمالا دیگه باشون تمدید نکنم میخوام بدونم کسی یه شرکت خوب سراغ داره ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من فک میکنم خیلیا بخاطر دانلود رایگان شبانه از شاتل سرویس گرفتن حالا اگه بخوان اینکارا را بکنن خیلی از مشتریاشون رو از دست میدن

5. این کاربر از k12612 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام،
    عزیران سرعت دانلود من از رپیدشیر نسبت به بقیه سایت ها حداقل 30% پائینتره!(به عنوان مثال در مقایسه با همین سایتهای معروف ایرانی فعال در دانلود نرم افزار) یا حتی خیلی از سایتهای که مستقیم از خودشون میشه دانلود کرد این مشکل طبیعیه؟ منظورم اینه آیا این محدودیت از طرف شاتل اعمال میشه؟

ممنون
    شما چطوری از رپید شیر دانلود می کنی ؟ رپیدسیر رو که فیلشر خفن کردن ! اگه از وی پی ن هم استفاده کنی یا هر نوع فیلشر شکن ، خوب مسلمه که سرعت دانلود پایین میاد.
    من احتمال خیلی زیاد میدهم که دانلود شبانه رو بخواهند برای سرویس 1 و 2 مگ بردارند. یا اینکه در ساعات رایگان تبدیل به 512 بکنند.
    تایید میشه. مدیر منطقه ما هم همینه رو گفت .
    گفت آزمایشی یه مدت بعضی شهرها دادن و جواب نداده و الان پشیمونن و می خوان جمش کنن.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها دقت کنید که از کجا سرعت کم شده
    من در ماه 10 گیگ هم دانلود نداشتم
    اما با Idm سرعت از 10 بالا تر نمی ره
    اما سرعت .... فعلا خوبه!
    می ترسم بگم و سرعت اونم کم کنن
    به نظر میاد شاتل پیشرفت کرده و محدودیتشو مستقیم رو Idm گذاشته!

داره خودمونی میشه hamid_c's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من خلاصه چیزی از این FUP مزخرف نفهمیدم
    خودشون میگن اگه دانلودهای سنگین کنین و از تورنت استفاده محدود میشین بعد از رسیدن به سقف مجاز
    الان که پیج باز میکنم و یه سری دانلود های کوچیک باز اون درصد زیاد میشه
    اون خط اگه به 100 برسه محدود میشم؟؟؟؟
    دلمون خوشه که نامحدود گرفتم
    والا

داره خودمونی میشه tahaatjensen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

تایید میشه. مدیر منطقه ما هم همینه رو گفت .
    گفت آزمایشی یه مدت بعضی شهرها دادن و جواب نداده و الان پشیمونن و می خوان جمش کنن.
    به هر حال شرکتهای دیگه ای هستند که سرعتهای بالا در ساعات رایگان ارائه میدهند. دیر یا زود شاتل باید تصمیم بگیره میخواهد تو رقابت بمونه یا نه
    دوستان تهرانی نمایشگاه الکامپ شروع شده خواهشا از طرف همه کاربرای این انجمن صدای اعتراض ما برسونین بگین با این مسخره بازیهاشون فقط خودشون بدنام میکنن.
    من مطمئنم هرکسی برای اولین بار میخواهد adsl بگیره برای تحقیق کردن در مورد شرکتها حتما مسیرش به این انجمن میخوره.
    بگین ما خوانده میشویم

پروفشنال radepa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Hollywood

پيش فرض

مشترک گرامی،

همانگونه که در قرارداد ارایه سرویس خدمات اینترنت پرسرعت شما منعکس شده است، این شرکت متعهد است طبق شرایط سرویسهای اشتراکی به شما سرویس ارایه دهد.

طبق آخرین مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (مصوبه جلسه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی)، ضریب اشتراک برای سرویسهای ADSL ضریب 1 به 10 تعیین شده است. بر این اساس، این شرکت نیز سرویسهای اینترنت پرسرعت اشتراکی خود را بر اساس همین قوانین به مشتریان ارایه میدهد. هر چند، سرویس ارایه شده از سوی شاتل به مراتب بهتر از شرایط اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات است.

بر این اساس، چنانچه قوانین حاکم بر سرویس های اشتراکی، با نیاز شما همخوانی ندارد یا تمایل دارید در تمام ساعات شبانه روز اعم از رایگان و غیررایگان سرعتی تضمین شده معادل سرعت اسمی سرویس خویش داشته باشید، میتوانید از سرویسهای اختصاصی این شرکت بهره گیرید.

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من الان 3 روز هست که با پشتیبانی مرکزی طی ساعت های 1:30 و 2:30 و 3:30 تماس میگیرم هیچ کس جواب نمیده

جالب اینجاست که چت آنلاینشون رو هم که باز میکنم هنوز چیزی نگفتم یه متن از قبل نوشته شده رو برام کپی میکنن که اگر از سرعتتون ناراضی هستین سرویس آرت خریداری کنید

که سرویس آرت هم شامل قانون FUP میشه

بدبختی اینه که فقط اون هایی که سرویس اکو دارند میتونن شکایت بکنن تازه نباید سازمان تنظیم مقررات رادیویی بفهمه که سرعت بالا رو برای منزل گرفتیم واگرنه طبق قانون فقط شرکت متخلف یعنی شاتل مجبور میشه که اشتراک مورد نظر رو جمع بکنه و سرعت 128 بهش بدن و در اصل ضربه ایی به شاتل وارد نشده

کسایی میتونن ضربه وارد کنن به شاتل و بهش بفهمونن که نباید چیزی به اسم FUP رو روی مشترکین اعمال کنه چون یک عمل کاملا قانونی نیست و حتی سازمان تنظیم مقررات هم از این قانون بی خبره و فقط منتظره از این شرکت های اینترنتی آتو بگیره و حالشون رو بگیره، و طبق قانون اساسی هم فکر میکنم مشکل داره این قانون FUP چون :

1- در واقع قانون FUP در اصل به این شکل هست که چون شرکت شاتل توانایی و قدرت و پهنای باند مورد نیاز کل مشترکین رو ندارد که مثلا سرعت 2 مگ رو در حالت اشتراکی با سرعت 250 کیلوبایت در کل یک شبانه روز (24 ساعت کامل ) در اختیار مشترکین بزارد تحت نام و قانون FUP اعمال شده از طرف فقط شرکت شاتل حقوق عده ایی و شاید هم تعداد خیلی زیادی از مشترکین رو ضایع میکند تا اعتبار و منافع شاتل به خطر نیوفته

2- اگر دوستان دقت کرده باشن قیمت های سرویس های اکو شاتل در حجم ترافیک (همان گیگ) برای هر ماه ثابت هست ( 3گیگابایت ) و فقط بر اثر افزایش سرعت قیمت ها بالا میرود پس نتیجه این میشود شرکت شاتل مثلا سرعت 2 مگ اکو را برای یک 24 ساعت کامل به هر مشترک ارائه میدهد (فارغ از اینکه شب ها رایگان است چون میتواد رایگان نباشد) ،ولی در طول ساعت 1 شب الی 7 صبح سرعت 2 مگ اشتراکی واقعی رو به مشترکین ارائه نمیدهد چون : (شرکت شاتل توانایی و قدرت و پهنای باند مورد نیاز کل مشترکین رو ندارد) اینجا یعنی تخلف از قانون و ضاییع شدن حق مشترک

3 - طبق قرار داد شاتل با مشترکین اکو چیزی به اسم قانون FUP برای مشترکین اکو وجود ندارد و چیزی که مشتری مهر و امضا میکند در آن اسمی از قانون FUP نیست پس اینجا میشه از شاتل شکایت کرد و خسارت دریافت کند ولی به دادگاه باید شکایت کرد نه سازمان تنظیم مقررات چون با هم فرق میکنن

دوستان این چیزایی رو که گفتم از نظر حقوقی بود که اگر یه وقت با شاتل دعواتون شد بدونید چطوری جوابشون رو بدین ولی حواستون باشه یه وقت از دهنتون در نره که مثلا سرویس اکو 2 مگ رو برای منزل گرفتین و باید بگین مثلا برای شرکت یا فروشگاه با جواز کسب گرفتین

نتیجه این طوری میشه از نظر حقوقی و مدنی و قانونی : چون شرکت شاتل توانایی و قدرت و پهنای باند مورد نیاز کل مشترکین رو ندارد پس حق مشترکین رو به خاطر حفظ منافع و اعتبار شرکت ضایع میکند و

12. 2 کاربر از looloo20062003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 81 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 81 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •