تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2619 از 3195 اولاول ... 161921192519256926092615261626172618261926202621262226232629266927193119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,181 به 26,190 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خرید الایت منطقی ترین کاره...
    الان الایت Refurbished به فروش میرسه (کار کرده هست که به طور کامل توسط مایکرو تعمیر شده ، قطعات کلا بهینه شده و قاب نو و...)... هم میتونین از فروشگاه های گیم استاپ بخرین ، هم یه جای دیگه که میلاد جان باید جواب بده
    شرمنده میلاد جان من میگم
    زاتورن (Saturn) هستش اونجا : دی
    تو اروپا الایت راحت پیدا میشه.قیمتشم به صرفه ست.بگو بگرده الایت پیدا کنه.چون اگه نتونه درایو 9504اسلیم رو گیر بیاره!از همین تهرانم اسلیم بگیری به نفعت میشه!ولی الایت یا آرکید رو میتونی از آلمان گیر بیاری.
    ممنون از همه دوستان
    من تو امازون المان که گشتم فقط دو تا دونه الایت نو داشت که قیمتش هم بالا بود( هر چند از این جا خیلی کمتر بود)
    اقا این زاتورن یا saturn تو آلمان همه جا شعبه داره؟؟؟ آخه این همچین دوست دوست نیست نمیتونم بهش بگم بره بگرده. باید بهش اسم فروشگاه بگم و مدل ایکس باکس اونم بره بگیره
    راستی در مورد Refurbished ها اونا رو از کجا میتونم گیر بیارم تو آلمان؟؟
    چون این ایکس باکس نهایت 2 سال ساپورت میشه نمیخوم زیاد هزینه کنم. الانم برا کینکت میخوام بخرمش
    راستی الان قیمت الایت تو اروپا چنده؟؟؟ حالا یا نو یا ریفرب شده
    Last edited by farnoud1; 24-07-2011 at 22:58.

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا کی گفت 2 سال ساپورت میشه؟نگو توروخدا من قلبم با سلول خورشیدی کار میکنه!!!!PS2 داره بابابزرگ میشه همچنان ساپورت میشه!XBOX360 که سالاره و بخاطر کینکتم که شده حالا حالا ها انیس و مونس ماست!خیالت راحت!الایت نو بخر،پول زیاد بده بهش بازم از ایران بهتره!تازشم لااقل هنگام کپی خور کردنش پول کمتری میدی.هه جوره هوای جیبتو داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

مطمئنه فقت یه کم بدقوله
    اگه اونجا خیلی حالیشه ببر همونجا
    راستی کینکتتو از کجا گرفتی ؟ جند؟
    همین مبین که بهت گفتم کینکت رو میده 195 که فرکر کنم گرون میگه
    جایی بهتر برای فروش کینکت سراغ نداری؟
    یارو خیلی حالیشه ولی گرون میده . من میخواستم برم بهش بگم باز کنه در کنسولما و بم بگه چه مدلیه گفت بازو بس کنسول برای اینکه بفهمیم چه مدلیه 15 هزار تومن . من موندم که آقا میثم مفتی میده ( تو تهران ) و این انقدر پول دوسته .
    من همه چیزا ما (کینکت و کنسول و دسته و ...) از تهران گرفتم چون اینجا آدمی پیدا نمیشه که پول حق بگیره . یکی هست تو پاساژ پگاه اسمش هست سام سیستم . این یارو بازیه کپیه PS3 را میده 10 تومن . و کنسول 0225 که من خریدم 390 تومن اون میداد 550 . !!!!!!!!!!!! خیلی قالتاقه .
    از نظر من کینکتا داره خوب میده چون تو تهران یارو به من داد 200 تومن .

4. این کاربر از pouya_1631 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

حالا کی گفت 2 سال ساپورت میشه؟نگو توروخدا من قلبم با سلول خورشیدی کار میکنه!!!!PS2 داره بابابزرگ میشه همچنان ساپورت میشه!XBOX360 که سالاره و بخاطر کینکتم که شده حالا حالا ها انیس و مونس ماست!خیالت راحت!الایت نو بخر،پول زیاد بده بهش بازم از ایران بهتره!تازشم لااقل هنگام کپی خور کردنش پول کمتری میدی.هه جوره هوای جیبتو داره.
    نه من منظورم این بود که احتمالا تا دو سال دیگه کنسول جدید بیاد. حالا شایدم نیومد. بگذریم
    پس به این نتیجه رسیدم که الایت بگیرم ولی دوستان من الان تو امازون سرچ کردم دیدم قیمتا وحشتناک بالاهه.
    کسی نمیدونه تو این فروشگاه های گیم استاپ یه همون saturn قیمت الایت چنده؟؟؟
    من خودم نظرم رو ریفرب هست چون فرق خاصی فکر نمیکنم داشته باشند و اگه اختلاف قیمت چشمگیر داشته باشند به نظرم ارزش داره فقط نمیدونم کجاها دارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اقا به live xbox که وصل میشم eror میده میگه mtu setting باید بالای فلان قد باشه چیکار کنم؟

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

اقا به live xbox که وصل میشم eror میده میگه mtu setting باید بالای فلان قد باشه چیکار کنم؟
    برو صفحه تنظیمات مودم ( همون 192.168.1.1 هستش ) MTU رو پیدا کن و از اونجا تنظیم کن

8. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

برو صفحه تنظیمات مودم ( همون 192.168.1.1 هستش ) MTU رو پیدا کن و از اونجا تنظیم کن
    میدونم ولی مودم های syphony رو نمیشه از اونجا برای تنظیم mtu رفت .اینارو باید از یه راه دیگه عوض کرد که من نمیدونم

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

نه من منظورم این بود که احتمالا تا دو سال دیگه کنسول جدید بیاد. حالا شایدم نیومد. بگذریم
    پس به این نتیجه رسیدم که الایت بگیرم ولی دوستان من الان تو امازون سرچ کردم دیدم قیمتا وحشتناک بالاهه.
    کسی نمیدونه تو این فروشگاه های گیم استاپ یه همون saturn قیمت الایت چنده؟؟؟
    من خودم نظرم رو ریفرب هست چون فرق خاصی فکر نمیکنم داشته باشند و اگه اختلاف قیمت چشمگیر داشته باشند به نظرم ارزش داره فقط نمیدونم کجاها دارن
    داداش میگم این دوستت کی میخواد بیاد ایران ؟! من یه کنسول الایت آکبند Refrubished خریدم از آلمان . الان دنبال یکی هستم که بیاد ایران برام کنسول بیاره ! اگه لطف کنی آیدی منو ادد کنی بیشتر صحبت کنیم ممنون میشم .

ss_ghahremn2009 این آیدی منه . ادد کن ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abolfazl_Real's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

یارو خیلی حالیشه ولی گرون میده . من میخواستم برم بهش بگم باز کنه در کنسولما و بم بگه چه مدلیه گفت بازو بس کنسول برای اینکه بفهمیم چه مدلیه 15 هزار تومن . من موندم که آقا میثم مفتی میده ( تو تهران ) و این انقدر پول دوسته .
    من همه چیزا ما (کینکت و کنسول و دسته و ...) از تهران گرفتم چون اینجا آدمی پیدا نمیشه که پول حق بگیره . یکی هست تو پاساژ پگاه اسمش هست سام سیستم . این یارو بازیه کپیه PS3 را میده 10 تومن . و کنسول 0225 که من خریدم 390 تومن اون میداد 550 . !!!!!!!!!!!! خیلی قالتاقه .
    از نظر من کینکتا داره خوب میده چون تو تهران یارو به من داد 200 تومن .
    اگه بشه بعد کنکور کینکت می خرم(البته اگه گرون تر نشه)
    همین مبین قبل از تابستون میداد 190 حالا 5 تومن به خاطر تابستون گذاشته روش

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من هنوز آپدیت جدید رو انجام ندادم و LT 1.6 رو هم دارم میخوام بازی های جدید رو اجرا کنم میگه باید آپدیت کنی اگه آپدیت کنم بازی های جدید اجرا میشن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •