تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2618 از 4428 اولاول ... 1618211825182568260826142615261626172618261926202621262226282668271831183618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,171 به 26,180 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اینم سرعت شبانه پارس افلاین:
    حداقل سرعت قراردادی رو هم ندادن!!!!!!!!!!

اینا دیگه کین!!سرعت ثابت روی 420 کیلوبیت محدود شده:

این مشکل از کمبود پهنای باند در اون منطقه مخابراتی هست .

زمانی داتک داشتم و مطمین بودم 5 تا بیشتر یوزر در منطقه ما نداره داون استریم روی 4 مگ بود ولی سرعت امکان نداشت 512 بیشتر بشه .

با تحقیق زیاد دیدم پهنی باند داتک در این مرکز حداکثر سرعت 512 ساپورت می کنه پیشنهاد اینه یک فرم شکایت پر کنی وضعیت دقیق ببنی چی هست .

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این مشکل از کمبود پهنای باند در اون منطقه مخابراتی هست .

زمانی داتک داشتم و مطمین بودم 5 تا بیشتر یوزر در منطقه ما نداره داون استریم روی 4 مگ بود ولی سرعت امکان نداشت 512 بیشتر بشه .

با تحقیق زیاد دیدم پهنی باند داتک در این مرکز حداکثر سرعت 512 ساپورت می کنه پیشنهاد اینه یک فرم شکایت پر کنی وضعیت دقیق ببنی چی هست .
    اقا سعید من قبل از اینکه هر شرکتی برم در موردش تحقیق میکنم...
    متاسفانه این نماینده ما نفهم تشریف داشتن و اطلاعات غلط بهم دادن....به من گفت مرکزمون مشکلی نداره و تعداد یوزراش هم کمه...

تهران هم مرکزمون رو قبل از اینکه بیام چک کرد گفت مشکلی نداره و جزء مراکز شلوغ نیست و مشکل پهنای باند نداره...

اخرش هم نتیجه این شد
    امروز نماینده یه تیکت برام پر کرد تا ببینم چه غلطی میکنه

3. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اقا سعید من قبل از اینکه هر شرکتی برم در موردش تحقیق میکنم...
    متاسفانه این نماینده ما نفهم تشریف داشتن و اطلاعات غلط بهم دادن....به من گفت مرکزمون مشکلی نداره و تعداد یوزراش هم کمه...

تهران هم مرکزمون رو قبل از اینکه بیام چک کرد گفت مشکلی نداره و جزء مراکز شلوغ نیست و مشکل پهنای باند نداره...

اخرش هم نتیجه این شد
    امروز نماینده یه تیکت برام پر کرد تا ببینم چه غلطی میکنه
    مهدی جان الان من تهران 1.3 مگ می زنم .

مشکل از کمبود پهنای باند نیست مشکل اینجا هست بعضی شرکت بعضی مراکز خروجی پهنای باند کمه , اگه داون استریم 10 مگ هم باز باشه 10 یوزر هم با هم وصل باشن و در حال دانلود سرعت بیشتر از 2 مگ نمی شه برای هر یوزر .

این رو دقیقا روی داتک تجربه داشتم دو تا خط بود هر کدوم تا 4 مگ باز ولی سرعت بیشتر از 512 نمی شد در حالی با همین اکانت خودم برای خواهر زاده مرکز دیگه تا 2048 سرعت می داد .

من همه شرکت ها تست کردم مهدی خان هیچ جا ساپورت و جوابگویی شاتل نداره واقعا تک واقعا حالا کاری به محدودیت و ... نداری واقعا حقش هست همیشه اول می شه حرفه ای کار می کنه

5. این کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من تو بلاتکلیفی شدیدی قرار گرفتم این نمایندگی شهر ما فقط سرویس های 6 ماهه و یکساله میده که ناچارا 6 ماهه باید بگیرم و حتی از پشتیبانی مرکز تهران هم پرسیدم گفتند اونجا بدلیل محدودیت (حالا محدودیت چی؟ خدا داند!!) امکانش نیست که یه ماهه حتی سه ماهه سرویس داد. همه سرویس ها هم به گفته نمایندگی روی 9 مگ بسته میشن.

به همین خاطر دیگه چاره ای ندارم جز اینکه یکی از این دوتا سرویس رو انتخاب کنم از شما میخوام راهنمایی کنید کدومو انتخاب کنم چون بحث شش ماه زمان هست و نمیشه تغییر داد وسطش سرویس رو.

128 نامحدود

2 مگ محدود

البته خودم نظرم رو اولی هست ولی دیدم دوستان اینجا شبی بعضا 13 گیگ !!!! دارن دانلود میکنن با 2 مگ محدود که خیلی اختلاف معامله میشه !!!! البته من خودم از صبح تا شب زیاد پشت اینترنت میشینم و سرویس محدود اونم 3 گیگ واسم واقعا سخته ولی اگه شبانه این حجم دانلود حتی کمتر بشه گرفت خیلی بهتره.

اینم اضافه کنم یکی از دوستان هم که شهر ما داره از پارس آنلاین 512 محدود هست شبا سرعتشو خودم چک کردم 80 تا 100 بیشتر نمیره روزا هم 300 400 هست به همین خاطر میترسم محدود بگیرم و مرکز ما مشکل پهنای باند داشته باشه اون وقت دیگه تا شش ماه هیچ کاری نمیتونم بکنم !!

حالا از شما خواهش میکنم بگید کدوم سرویس رو بگیرم بهتره؟ اگه خودتون جای من بودید کدومو انتخاب میکردید؟
    Last edited by Memonex; 18-11-2013 at 13:31.

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان من تو بلاتکلیفی شدیدی قرار گرفتم این نمایندگی شهر ما فقط سرویس های 6 ماهه و یکساله میده که ناچارا 6 ماهه باید بگیرم و حتی از پشتیبانی مرکز تهران هم پرسیدم گفتند اونجا بدلیل محدودیت (حالا محدودیت چی؟ خدا داند!!) امکانش نیست که یه ماهه حتی سه ماهه سرویس داد. همه سرویس ها هم به گفته نمایندگی روی 9 مگ بسته میشن.

به همین خاطر دیگه چاره ای ندارم جز اینکه یکی از این دوتا سرویس رو انتخاب کنم از شما میخوام راهنمایی کنید کدومو انتخاب کنم چون بحث شش ماه زمان هست و نمیشه تغییر داد وسطش سرویس رو.

128 نامحدود

2 مگ محدود

البته خودم نظرم رو اولی هست ولی دیدم دوستان اینجا شبی بعضا 13 گیگ !!!! دارن دانلود میکنن با 2 مگ محدود که خیلی اختلاف معامله میشه !!!! البته من خودم از صبح تا شب زیاد پشت اینترنت میشینم و سرویس محدود اونم 3 گیگ واسم واقعا سخته ولی اگه شبانه این حجم دانلود حتی کمتر بشه گرفت خیلی بهتره.

اینم اضافه کنم یکی از دوستان هم که شهر ما داره از پارس آنلاین 512 محدود هست شبا سرعتشو خودم چک کردم 80 تا 100 بیشتر نمیره روزا هم 300 400 هست به همین خاطر میترسم محدود بگیرم و مرکز ما مشکل پهنای باند داشته باشه اون وقت دیگه تا شش ماه هیچ کاری نمیتونم بکنم !!

حالا از شما خواهش میکنم بگید کدوم سرویس رو بگیرم بهتره؟ اگه خودتون جای من بودید کدومو انتخاب میکردید؟
    اگه یکی از دوستاتون تو شهرتون داره و بیشتر از 100 سرعت شبانه نمیده خیلی خطرناکه , مواظب باش بلایی که سر ابولفضل و مهدی تو قم سرشون اومد با این سرعت های فاجعه , سر شما نیاد

8. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

اینم سرعت شبانه پارس افلاین:
    حداقل سرعت قراردادی رو هم ندادن!!!!!!!!!!

اینا دیگه کین!!سرعت ثابت روی 420 کیلوبیت محدود شده:

ای وای مهدی

الان دیگه مطمئن شدم ربطی به شلوغی مرکز و کمبود پهنای باند نیس

اونا خودشون گرفتن همه سرویس ها رو به صورت اسمی و حتی کمتر از اون بستن

دیشب 2.8 گیگ گرفتم

10. 3 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

2.8 گیگ ؟!!

آقا خداییش داره به شما ظلم میشه ! من با وایمکسم دوبرابر این عدد دانلود میکنم شبانه !! خیلی نامردیه خداییش

راستی با آواتارت خیلی حال میکنم این حس پسره حرف نداره

12. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

128 نامحدود

2 مگ محدود

از نوع طرح دادن نمایندگی شهرشما معلومه که با مشکل و محدودیت شدید روبرو هستند بنظرم فکر داشتن خط 9 مگ و دانلود بالا دور از ذهن هست و با این شرایطی که شهر شما داره نمایندگی حتما محدودیت هایی رو اعمال می کنه

اگه بتونی یه جوری تست کنی یا کسی رو پیدا کنی که سرویس 2 مگ رو تو شهر شما داشته باشه خیالت راحت میشه. بهتره با نمایندگی تماس بگیری و یکم تحت فشارش قرار بدی تا بفهمی مشکل اصلی ISP کجاست

14. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از نوع طرح دادن نمایندگی شهرشما معلومه که با مشکل و محدودیت شدید روبرو هستند بنظرم فکر داشتن خط 9 مگ و دانلود بالا دور از ذهن هست و با این شرایطی که شهر شما داره نمایندگی حتما محدودیت هایی رو اعمال می کنه

اگه بتونی یه جوری تست کنی یا کسی رو پیدا کنی که سرویس 2 مگ رو تو شهر شما داشته باشه خیالت راحت میشه. بهتره با نمایندگی تماس بگیری و یکم تحت فشارش قرار بدی تا بفهمی مشکل اصلی ISP کجاست
    ممنون از راهنماییتون منم حدس میزنم مشکل پهنای باند باشه یا شاید هم محدودیت از نمایندگی چون تعداد یوزرها بالاست، کاریش هم فکر نکنم بشه کرد خوب شد قبل از اینکه سرویس حجمی بگیرم اینو متوجه شدم، اینم نتیجه تست دوستمون که گفتم 512 داره فکر میکنم سرعت روزانه باید خیلی بالاتر از این حرفا می بود. همون نامحدود رو بگیرم بهتره.

16. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

2.8 گیگ ؟!!

آقا خداییش داره به شما ظلم میشه ! من با وایمکسم دوبرابر این عدد دانلود میکنم شبانه !! خیلی نامردیه خداییش

راستی با آواتارت خیلی حال میکنم این حس پسره حرف نداره
    آقا تیکه ننداز داغ ما تازه میشه

از قدیم هم گفتن هر چی امکاناته ماله این تهرانیاس درست گفتن

فعلن که پیگیرش هستیم تا 500 تا سرعت نگیرم ول کن نیستم

قابلی نداره داش خودمم همین حس رو دارم البته یه نمونه شبیه همین رو هم دارم تو دوران پیریه چند روز دیگه از دس پارس مجبود میشم اونو بزارم

18. 3 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •