تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2618 از 4751 اولاول ... 1618211825182568260826142615261626172618261926202621262226282668271831183618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,171 به 26,180 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان

منم مرکز امام هستم از شاتل اشتراک دارم سرویس اکو 2 مگ

سرعت در طول روز خوبه ولی شب راس ساعت 1 الان 1 هفته هست که شده 30 کیلو بایت که 30 هم نمیشه بیشتر روی 25 نهایتا 27 کیلوبایت جون میکنه

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

دوستان توجه کنید که این کار شاتل به هیچ وجه قانونی نست و حتی خودشون منکر وجود همچین قانونی شدن و مسئله رو شیر بودن پهنای باند ربط دادن.فقط تا میتونید تلفن بزنید به نمایمدگی شهرتون و شاتل تهران و دعوا کنید و بگید طبق کدوم قانون شاتل همچین کاری کرده؟من خودم روزی حد اقل 3 بار زنگ میزنم و هنوز نتونستن یه جواب درست بدن

3. 5 کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام،
    عزیران سرعت دانلود من از رپیدشیر نسبت به بقیه سایت ها حداقل 30% پائینتره!(به عنوان مثال در مقایسه با همین سایتهای معروف ایرانی فعال در دانلود نرم افزار) یا حتی خیلی از سایتهای که مستقیم از خودشون میشه دانلود کرد این مشکل طبیعیه؟ منظورم اینه آیا این محدودیت از طرف شاتل اعمال میشه؟

ممنون

داره خودمونی میشه tahaatjensen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان توجه کنید که این کار شاتل به هیچ وجه قانونی نست و حتی خودشون منکر وجود همچین قانونی شدن و مسئله رو شیر بودن پهنای باند ربط دادن.فقط تا میتونید تلفن بزنید به نمایمدگی شهرتون و شاتل تهران و دعوا کنید و بگید طبق کدوم قانون شاتل همچین کاری کرده؟من خودم روزی حد اقل 3 بار زنگ میزنم و هنوز نتونستن یه جواب درست بدن
    اینجوری که معلومه یکی از مدیراشون سر خود مارو محدود کرده به هیچ کس هم چیزی نگفته همه مارو هم گزاشتن سر کار

اگه نباشه جاش خالی می مونه baghozi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گیگ رایگان بخاطر امروز به کسی ندادند؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

خب رسما دانلود رایگان شبانه هم شامل قانون مسخره UFP شد.لیست کسایی که دانلود بالا داشتن و سرعتشون محدود شده به نمایندگی های هر شهر ارسال شده
    با نمایندگی شهرتون تماس بگیرید و ببینید اسم شما هم تو اون لیست هست یا نه

اسم من که تو این لیست نبود.یه لیست هم فردا میاد ممکنه توی اون باشه
    دیگه دانلود شبانه شاتل تمام شد...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این مدیریت شاتل هم گند زده با این کاراش
    همین الان با نمایندگی شیراز صحبت کردم. تایید کرد که برای دانلود شبانه محدودیت گذاشتند ولی خودشون هم از جزئیاتش خبر نداشتند و جالب اینجا بود که من تو لیستشون نبودم . شاید توی لیستی که فردا براشون میاد باشم.

---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------

الان 4 شبه که سرعت دانلودم بیشتر از 14 نمیشه

9. این کاربر از ehsan_885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

این مدیریت شاتل هم گند زده با این کاراش
    همین الان با نمایندگی شیراز صحبت کردم. تایید کرد که برای دانلود شبانه محدودیت گذاشتند ولی خودشون هم از جزئیاتش خبر نداشتند و جالب اینجا بود که من تو لیستشون نبودم . شاید توی لیستی که فردا براشون میاد باشم.

---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------

الان 4 شبه که سرعت دانلودم بیشتر از 14 نمیشه
    دوست عزیز من متوجه شدم همچین لیستی در کار نیست
    به احتمال زیاد امشب سرعتا درست میشه یا اینکه این لیست فردا میاد.اما در حال حاضر همچین لیستی ندارن
    کلا هیچکی نمیدونه چه خبره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام منطقه عباس اباد تهران/بهشتی سرویسش چطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان دیشب این ایمیل برای من اومده: (سرویس من art5 و در صدمصرف دوره در حال حاضر %73است)

مشترک گرامی، همان گونه که پیش از این نیز به اطلاع شما رسیده بود، ترافیک سرویس های آرت (ویژه) از شهریور ماه 1389 نامحدود و تحت قوانین Fair Use Policy است. هدف از این قانون، تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و مطمئن در تمامی ساعات روز است. بی‌گمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Shared یا به اشتراك‌‌گذاری شده به مشتریان ارایه می‌شود. حال آن كه شركت شاتل پا از رویه‌ها و عرف معمول فراتر گذاشته و برای افزایش خشنودی مشتریان، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است. در چنین شرایطی، اگر گروهی از مشتریان، یکسره و مستمر اقدام به دریافت فایل‌های پرحجم كنند، ممكن است مصرف بالای پهنای باند منجر به كاهش پهنای باندی شود كه شما از آن استفاده می‌كنید. چه آن گاه، این موضوع می‌تواند در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس شما را نیز در پی داشته باشد.
    با توجه به مجموعه مطالب مطرح شده، علاقه مندیم به اطلاع برسانیم مصرف از ابتدای ماه تا کنون شما نشان از آن دارد که چنانچه این روند مصرف به این شکل ادامه یابد، ممکن است در ماه جاری تحت تاثیر این قانون قرار بگیرید و سرویس شما به صورت خودکار تحت این قوانین محدود و حتا در شرایطی معلق و یا مسدود شود. بر این اساس، سپاس گزار خواهیم بود مصرف خود را به گونه ای برنامه ریزی فرمایید که در آینده با این مشکل رو به رو نشوید. در غیر این صورت، ممکن است با محدودیت گفته شده در بالا رو به رو گردید.

چند تا سوال داشتم: اول اینکه آیا امکان داره قبل از اینکه درصد مصرف دوره به 100 برسه سرویس رو محدود کنند. یعنی اون درصد هم کشکه؟ دوم اینکه بالاخره ما نفهمیدیم شبانه و پنج شنبه جمعه به طور کامل رایگان هست یا اون هم سقف مجاز داره؟!!!

دوست عزیز در حال حاضر حتی اپراتور شاتل هم نمیتونه جواب شما رو دقیق بده و یا جوابشون ممکنه غلط از آب در بیاد.بله ممکنه قبل اینکه به 100 برسه محدود بشی.شاید هم نشی اما این احتمال وجود داره.
    ظاهرا برای سرویس آرت 5شنبه و جمعه رایگان هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 99 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 99 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •