تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2617 از 4105 اولاول ... 1617211725172567260726132614261526162617261826192620262126272667271731173617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,161 به 26,170 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

این قضیه چقدر حقیقت داره؟ چون بعضی ها میگن ارتش ترتیب اثر نمیده...من نیرو زمینی افتادم 01 یعنی بعدش میفتم مازندران با تک پسری؟
    مازندران که فکر نکنم ارتش داشته باشه! احتمالا میفتی گلستان یا تهران!

آیا با حدود 9 سال سابقه بسیج، دوره تکمیلی، مدرک کاردانی و پارتی، امیدی به پذیرش در سپاه هست؟
    اعزام برج 12 امسال یا حداکثر فروردین سال بعد.
    ربطی به اینا نداره باید آشنا داشته باشی!

2. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.آقا راسیتش ما یه پارتی داشتیم قرار بود مارو سپاه پذیرش کنه.حالا میگه اعلام شده که سپاه چند ماه سرباز پذیرش نمیکنه.و فقط نیروی انتظامی و ارتش سرباز میگیرن
    در ضمن لیسانسم و فعال دارم ولی واسه دوره تکمیلی نرفتم.کسی اطلاعی داره که راس میگه یا داره میپیچونه؟؟؟از دوستانی که اسفند اعزام میشن تونستن پذیرش سپاه بگیرن؟؟؟

بله راس ميگه! جديداً ميگن فوق ليسانس‌ها رو هم تو سپاه نمي‌گيرن!

4. این کاربر از Ahmadyakhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این قضیه چقدر حقیقت داره؟ چون بعضی ها میگن ارتش ترتیب اثر نمیده...من نیرو زمینی افتادم 01 یعنی بعدش میفتم مازندران با تک پسری؟
    دوست عزيز من چند صفحه قبل به شما توضيح دادم باز هر بار همين سوال رو مي پرسيد! ابراى بار اخر بله در ضمن در سارى يك پادگان به نام شهيد فرامرزى داريم زير مجموعه لشكر ٣٠ گرگان

6. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان هیچ پادگان نیروی زمینی تو تهران هست که بشه تو خوابگاهش لپ تاب برد؟ من ارشد خوندم و اعزام مجددم و میخوام اون مدتی که از خدمتم مونده رو یجوری بعد وقت اداری تو خوابگاه به کارام برسم

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان هیچ پادگان نیروی زمینی تو تهران هست که بشه تو خوابگاهش لپ تاب برد؟ من ارشد خوندم و اعزام مجددم و میخوام اون مدتی که از خدمتم مونده رو یجوری بعد وقت اداری تو خوابگاه به کارام برسم

اگه بشه هم به دردسرش نمی ارزه. حفاظت، زیر آبی سربازا و کارکنا و...

9. این کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان \لیس +10 گفت روز اعزام برگ سبز و برگه اعزام به خدمت رو با خودم ببرم و لی یادم رفت بپرسم کپی باشه یا اصلشو ببرم کسی میدونه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    آقا یه حرفه ای بیاد در مورد قرارگاه فرماندهی نزاجا که توی لویزان هست به من و سایر دوستان اطلاعات کامل بده!
    حقیقت امر اینه که من با درجه ستواندوم الان حدود 1 ماه و نیم هست که دارم در تیپ 123 تکاور شهید آبشناسان واقع در پرندک خدمت می کنم. در شعبه قضایی مشغول به کار هستم و انصافا هم خیلی راضیم. به دلیل اینکه بچه شهرستان هستم، حوالی پادگان با یکی از دوستان خونه گرفتم و ساعت 1:30 که از پادگان میام بیرون، میرم خونه و به کارهای شخصیم میرسم و صبح هم ساعت 7 بیدار میشم و میرم به سمت پادگان! پنجشنبه ها هم کلا پادگان نمیرم و تعطیل هستم! حالا به دلایلی(بدون وجود پارتی و تنها به دلیل تخصص بنده در امور حقوقی) از معاونت نیروی انسانی نزاجا امریه ای اومده که من رو منتقل کنند به قرارگاه فرماندهی نزاجا واقع در لویزان!!! شاید لویزان از پرندک بهتر باشه، اما در حال حاضر برای من که ساعت 7:15 صبح میرم پادگان و 1:30 میام خونه، و پنجشنبه ها هم تعطیل هستم، پرندک بهتره!!! با توجه به این مسائل، در حال حاضر من درخواستی نوشتم و به دلیل مشکلات شخصی،عدم تمایلم رو در مورد این انتقال به امیر تیپ اعلام کردم. حالا با این اوصاف، بر فرض اینکه خدایی نکرده مجبور بشم برم قرارگاه فرماندهی نزاجا در لویزان(احتمالا شعبه قضایی)، اونجا برای من که ستواندوم هستم، چه شرایطی پیش خواهد اومد! لطفا تمام شرایط و ضوابط اونجا رو برای من شرح بدید تا بتونم درست تصمیم بگیرم، چون زندگی شخصی من در گرو رفتن یا نرفتن به لویزان هست!!! ممنون
    Last edited by law maker; 07-12-2014 at 17:02.

داره خودمونی میشه alone-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

05 کرمان - لیسانس
    چجوریاست؟دوستای ما بجای دلدادری از صبح نشستن در گوش ما میگن اونجا به سخت گیری معروفه و پوستت کندست

اقا بعد من چند سالی هست تو زمینه گرافیک در حال کارم ( از چاپخونه شروع کردم بعد تولیدات ویدویی الان هم که تو یه شرکت طراحی وب کار میکنم، میکردم!)
    تو آموزشی خودم رو معرفی کنم؟؟ اخه شنیدم میگن هرچی تو آموزشی مسئولیت قبول نکنی بهتره، از اونطرف خیلی واسه من مهمِ که بتونم دسترسی به کامپیوتر داشته باشم آخه شغلم جوریه که دوسال دور بمونم اونوقت دیگه بدرد هیچی نمی خورم.
    بعد از دوره آموزشی جوری هست که من بتونم مثل این دوست بالاییمون خونه ای دفتری چیزی رو اجاره کنم و راحت به کارام برسم؟
    الان مهم ترین مسئله واسه من همین بحث کار و عقب موندنِ هست
    ممنون میشم کمکم کنید
    Last edited by alone-boy; 07-12-2014 at 18:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

نیروی انتظامی لیسانس اعزامی از اهواز کجا ها می افتند معمولا؟ سپاه که یزد یا کرمانشاه می افتند نیروی انتظامی چطور؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رفقا تو این مدت باقی مونده تا اعزام ورزش و نرمش فراموش نشه.... اسکات یادتون نره

15. 2 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •