Connection Speed رو توی همون تب بذارین بالاتر، از یه حدی پایینتر بذارین اینجوری میشه.
Connection Speed رو توی همون تب بذارین بالاتر، از یه حدی پایینتر بذارین اینجوری میشه.
نه من همه روش هارو تست کرده بودم و بهترین مد هم برای خودم با توجه به نویز خطم پیدا کرده بودم فقط مونده بود همین یه کار که جدید یاد گرفتم
هر دم از این باغ بری میرسد !!!
هرشب یه داستان جدید داریم با اینا !! دیشب که سرعتم رو محدود کردن ، الانم علاوه بر محدود بودن سرعتم که در ساعات اولیه تابلو بود ، دیگه الان زدن رسما قطع کردن !!! کلا چراغ اینترنت هم خاموش شد !
زنگ زدم پشتیبانی گفت شمارتون رو وارد کنید ، وارد کردم گفت به دلیل ارتقا یا مشکل فنی سرویس شما فعلا با اختلال قطعی مواجه خواهد بود !!! من نمیدونم چرا هرچی اختلال و قطعی هست دقیقا میزارن تو ساعات رایگان !!
خلاصه که اینم وضعیت امشبمون ( قابل توجه اون دوستمون که یه حرفایی میزدن )
الان زدم با مبین نتم دانلودم رو ادامه بده که دانلودم عقب نیوفته ، دمش گرم مثل مرد داره ۲۵۰ دانلود میکنه آخ هم نمیگه
Last edited by faramobile; 18-11-2013 at 05:37.
اینم سرعت شبانه پارس افلاین:
حداقل سرعت قراردادی رو هم ندادن!!!!!!!!!!
اینا دیگه کین!!سرعت ثابت روی 420 کیلوبیت محدود شده:
![]()
اینم دانلود شبانه من. 13.2 گیگ زد
[![]()
Last edited by hosseinscoot; 18-11-2013 at 10:12.
از دوستان میخوام که راهنمایی کنن منو
من برای دانلود شبانه مشکل بدی دارم و اون اینه که وقتی ارتباط قطع بشه دیگه مودمم وصل نمیشه و باید خاموش روشن کنم
آیا با عوض کردم مودم این مشکل رفع میشه اکثر مواقع هم از ساعت 3 به بعد مثل اینکه قطع میشه و من خبر ندارم و صبح میبینم
که هیچی نگرفته از ساعت 3 به بعد.
شما مودمتون چیه و کدوم شهر هستین؟
تهران. سیمفونی
یعنی شما اصلا قطعی شبانه ندارین؟
طبق تجربه من مشکل از کیفیت خط شما هست چند تا پیشنهاد دارم
به هیچ عنوان از اسپلیتر استفاده نکنید
تا یک متری مودم هیچ سخت افزاری نباشه .
اگه داون استریم بالایی دارید به شرکت اعلام کنید پایین تر ببنده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)