دوست عزیز منم مشکلی نداشتم بهرحال همه عوامل دست به دست هم میده که الان اینجوری کلافه بشی از این وضعیت با تست میتونی بهترین وضعیت رو برای خودت ست کنی والا اینکه فقط با عوض کردن یه کلمه به کیفیت مطلوب برسی همچین چیزی ممکن نیست
دوست عزیز منم مشکلی نداشتم بهرحال همه عوامل دست به دست هم میده که الان اینجوری کلافه بشی از این وضعیت با تست میتونی بهترین وضعیت رو برای خودت ست کنی والا اینکه فقط با عوض کردن یه کلمه به کیفیت مطلوب برسی همچین چیزی ممکن نیست
اینجا اهواز است صدای ما را در گرمای 60 درجه و رطوبت 90% و سمع نظر شما میرسانیم
خدایش ما ادم نیستیم هیچ جور امکاناتی در کار نیست خوزستان جای شده که همه کثافتکاری هاشون رو توش انجام میدن میرن توی شهرشون با بهترین امکانات زندگی میکنن . همین سد گتوند که این همه تعریفشو کردن یک قطره ابش برای اهواز نیومد ولی الان بدبختی و مصیبتی که پشت سد خوابیده میلیون ها تن نمک که 300% اب رو شور کرد اون ماله ماست و هیچکس اعتراضی نمیکنه که ایا ما حیونیم که داریم اینجا زندگی میکنیم و به هیچکدوم از مشکلات این استان رسیدگی نمیشه اره دوست عزیز موضوع فراتر از این حرفهاست منتها ما فقط گوشه ای که خودمون بهش احتیاج داریم گیر میدیم و اعتراض میکنیم البته نه اعتراض حق به جانب اعتراضه بزدلانه هممون به این ویرووس مبتلا شدیم منظور شخص خاصی نیست
شبانه خوب شده فقط از ساعت 2 تا 3 سرعت تک کانکشن میاد رو 1.5مگ و باید idm رو بزاریم رو 16کانکشن تا 380کیلوبایت بده ولی از ساعت 3 دوباره آزاد میشه
![]()
نمایندگی اکسین تو مخابرات مرکز میگفت از دو هفته دیگه دوباره ثبت نام ها رو شروع میکنن![]()
سلام .اقا یه سوال این شرکتهای مثل پارس مانامات مگه جز مخابرات نیستن یا جدا هستن بعد مخابرات کیفیتش بهتر یا شرکتایی که گفتم.تشکر
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
واسه من بعد از ساعت 3 روی 270 میمونه به نظرتون تو این ساعت مودم رو باید ریستارت کنم تا درست شه
تو ساعات رایگان IP مودم عوض بشه سرعت اسمی میشه
تست سرعت دومگ
![]()
تبریک میگم![]()
خیلی خوب دارید با صبر و مقاومت مخابرات رو تحمل می کنید
من جدیدا افتادم تو رنج 5.233 باز هم شبانه اسمی میشه.
آیا ممکنه این مسئله ریشه ی دیگه ای جز رنج ای پی داشته باشه؟
حدودا سه هفته ست هر شب اسمی میشه.
واقعا وضع داغونیه راه حلی دارید بدید ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)