فکر کنم من بدبخت شدم درسته ؟! هنوز پارس خط منو جمع نکرده به نظرتون بذارم قطع کنه بیام شاتل یا نه ؟ سرویس eco 128 سفارش دادم. جان من تا دیر نشده بگید چه کار کنم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فکر کنم من بدبخت شدم درسته ؟! هنوز پارس خط منو جمع نکرده به نظرتون بذارم قطع کنه بیام شاتل یا نه ؟ سرویس eco 128 سفارش دادم. جان من تا دیر نشده بگید چه کار کنم
اعتراض اونم اینجا چه فایده ای داره؟!
اگه دانلود شبانه اکو بخواد محدود بشه به یه مقدار خاص دیگه فرقی بین 128 و 512 نیست چون توی روز که سرعت یکیه پس همون بهتر که بریم 128 لااقل پول کمتری بریزیم تو حلقشون،شاتل با این کار کلی مشتری از دست میده خود من دورم تموم بشه میرم پارس
سلام دوستان
البته با توجه به برنامه های مخابرات برای جمع آوری کابلهای مسی و تبدیل به فیبر نوری دیر یا زود همه باید بریم از مخابرات سرویس بگیریم و اونجا هم قربونش برم خیلی سرعتش توپه!!!!!!!
از همه مهمتر که وقتی مشکلی پیش بیاد باید با 107 نفر صحبت کنی که همشون هم کارمندن و فقط میگن باشه بررسی میکنیم و بعد میرن روزنامشونو میخونن !!!!
امیدوارم که روزی اینجا نیایم بگیم ای شاتل، صبا، ... یادش بخیر می تونستیم با سرعت 50کیلو دانلود کنیم!!!
منم با این وضع میخواستم از پارس انلاین بگیرم ولی از شانس من فعلا منطقه ما نمیده فکر کنم محدودیتش پر شده
فردا دارن میان وصل کنن من سرویس ART1 دارم میگیرم
دوستانی که تهران هستن سرعت دانلودشون چجوریاست؟؟ شبا چطوره؟؟
سلام
شما بیاین این کار را بکنیم حداقلش وقتی ۱۰۰ نفر جمع بشن شاتل یکم با احتیاط تر رفتار می کنه و شاااااااااااااااااااید یکم ادم بشوند.
الان مخابرات قم داره سرویس 512 سه ماهه رو میده 55 هزار تومن ( البته اونطوری که من شنیدم ) و سرعتش هم روی 60 با ترافیک نامحدود
اینطوری که شاتل داره پیش میره و هی دارم محدودیت میزاره دیگه باید از شاتل رفت
حسابشو بکنید از بخابرات بگیریم و 24 ساعت بزاریم رو دانلود اونم با سرعت 60 فکر کنم روزی 5 گیگی بشه دان کرد ( چه حالی بده)
ehsan 08:02:54 ب.ظ
با سلام
cs71 08:02:59 ب.ظ
با سلام ابارشی هستم. لطفا در صورت داشتن مشکل فنی شماره شناسه خود را بفرمایید.
ehsan 08:03:32 ب.ظ
ببخشید این افت سرعتی که شاتل 3 شبه اعمال کرده تا کی این وضع ادمه داره؟
![]()
در ضمن در هنگام شب در موقع چت کسی جواب ما رو نمیده
![]()
![]()
![]()
این محدودیت جدید شاتل تا کی ادامه داره؟
cs71 08:04:35 ب.ظ
دوست عزیز در حال حاضر مشکلی هست؟
ehsan 08:04:46 ب.ظ
نگید که ترافیک بالاست
![]()
دقیقا ساعت 1 شب سرعت دانلود به شدت افت میکنه و ساعت 7 صبح خوب میشه
![]()
![]()
![]()
cs71 08:05:44 ب.ظ
الان شما سرعت دانلودتان چقدر می باشد البته از سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ehsan 08:05:51 ب.ظ
چه مشکلی بالاتر ازاین؟
![]()
الان را نمیگم
![]()
![]()
![]()
cs71 08:06:14 ب.ظ
الان مشکلی داری
![]()
دارین
![]()
![]()
![]()
ehsan 08:06:23 ب.ظ
دیشب از سایت اپرا با سرعت 5 دانلود میکردم
cs71 08:06:38 ب.ظ
پس لطف بفرمایید همان موقع تماس بگیرید تا مرکز و خط شما چک شود با تشکر
ehsan 08:07:13 ب.ظ
منم همین کار را میکنم ولی کسی جواب نمیده
![]()
الان 3 شبه که اینجوریه
![]()
![]()
![]()
فکر کنم همکاراتون اون موقع خواب هستند
cs71 08:07:49 ب.ظ
23089 و ایمیل و چت
![]()
خیر شاتل 24 ساعته پاسخگو می باشد
![]()
![]()
![]()
ehsan 08:08:27 ب.ظ
ولی آخر نگفتید این محدودیت سرعت تا کی ادامه داره
cs71 08:08:47 ب.ظ
در حال حاضر که روی سرویس شما مشکلی نیست؟
ehsan 08:08:56 ب.ظ
در هنگام 1 شب به بعد کسی جواب چت را نمیده
cs71 08:09:26 ب.ظ
حتما مشکلی بوده
ehsan 08:09:39 ب.ظ
بین ساعت 1 تا 7 خیلی مشکل هست سرعت به شدت افت میکنه
cs71 08:09:47 ب.ظ
چک بفرمایید اگر دوستان جواب ندادن که غیر ممکن می باشد با شماره 23089 تماس بگیرید
ehsan 0818 ب.ظ
تماس با این شماره هم که کار حضرت فیل است
![]()
باید یه 4 ساعتی پشت خط موند
![]()
![]()
![]()
در هر صورت امیدوارم شاتل این محدودیت مسخره را سریع بردارد وگرنه خیلی از یوزرهاش میرن جاهای دیگه
cs71 0802 ب.ظ
ایمیل بزنید
ehsan 0808 ب.ظ
نمیدونم چرا جواب سوالم اینقدر سخته که هیچ کس بهش جواب نمیده
cs71 0845 ب.ظ
دوست عزیز شما باید زمان مشکلتان تماس بگیرید
ehsan 0843 ب.ظ
این کار فایده ای نداره و ما آخر جواب سوالمون رو نگرفتیم
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
دوستان تا میتونید چت کنید . زنگ بزنید . ایمیل بزنید . شاید یه فرجی شد![]()
دوستان مثل اینکه شاتل داره تغییراتی توی سرویس های آرتش از لحاظ سرعت ارسال و دریافت میکنه. یک نگاه بندازید .
آرت 6 و 7 و 8 سرعت دریافت و ارسالشون زیاد شده با همون قیمت قبلی . فکر کنم دیدن 200 هزار تومان نمی ارزه واسه 512 نا محدود و اون یکی سرویس سرعت هارو بردن بالا. خدا کنه آرت 1 و .. هم ببرن بالا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sepehr73; 07-11-2010 at 20:25.
سلام دوستان
این شاتل توی نمایشگاه الکامپ غرفه نداره؟
اگه غرفه داره همه دوستانی که تهران هستند یا میرن نمایشگاه با هم قرار بذارن و یه اعتراض اساسی اونجا راه بندازند
بهترین جایی که میشه اعتراض کرد همونجاست
هم اکنون 107 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 107 مهمان)