روی G.DMT بزار وANNEX_M هم انتخاب نکن
روی G.DMT بزار وANNEX_M هم انتخاب نکن
Last edited by AVAVA; 24-08-2015 at 14:22.
نمیدونم خوزستانم جزوشونه یا نهعاون نظارت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از لغو دستور توقف فروش اینترنت مخابرات در ۴ استان خبر داد و گفت: هنوز مشکل مخابرات در ۲ استان حل نشده است.
من دیروز رفتم نمایندگی سوال کردم گفت بهمون گفتن از 6 یا 7 ام سایت باز میشه و تو هم مدارکت رو همون تاریخ بیار.
[QUOTE=saman167;8695855]دوست من بحث من اینه اگه مشکل از سیم تلفن ماست چرا الان 10 روزه که اینجور شده؟توی 1.5 سالی که مخابرات داشتم چرا مشکلی نبود؟
[QUOTE=leo_dej;8696295]از خط تلفن نیست مشکل از خود dslam هاست
شبانه دوباره شده از ساعت 1 دیشب کم نکرد امشب هم کم نکرد
بعد از چهار سال خدمات و ثبت نام و فروش و.... به جای اینکه کیفیت و خدمات اینترنت مخابرات بهتر شه و پیشرفت کنه هر روز به جای پیشرفت پسرفت میبینم واقعا زحمت کشیدن کمبود سرعت و مشکل پهنای دارن اومدن سرعت ها رو پایین اوردن که کسی دیگه قطع نشه و قطع و وصلی هاشون بهتر شه چه فایده وقتی نتونی یه پیج باز کن خداییش سرعت تک کانکشنتون چنده؟؟شاید کسی نخواد دانلود کنه با این سرعت درپیتی که در اختیارشون قرار دادید چیکار کنن؟؟ توقف فروش و ثبت نامی ها به ضرر کی تموم میشه شهرهای که به جز مخابرات شرکت دیگه ای ندارن باید کجا برای ثبت نام مراجعه کنن این روزها کسی نیست که نیاز به اینترنت نداشته باشه چرا حق دسترسی اونهایی که نیاز به اینترنت رو دارند گرفتید مخابرات بدهکاره این وسط فقط مردم ضرر میکنن شرکت های خصوصی رو از پا در اوردین اینم اخر عاقب اینترنتتون توی این 4 سالی که از مخابرات نت داشتم کلی قطع داشتم و به جبران این همه قطعی ماهانه و..... کلا یکهفته sla به من و همگی دادن تفاوت من خوزستانی و کسی در تهران هستش چیه چرا اونجا هنوز تعرفه نت قدیمی هستش و نامحدود وجود داره و ما باید روزانه پول ترافیک و حجم خوری های پارتاک رو بدیم ؟؟؟ این همه لینک پرونی به خاطر مشکلات dslam ها مشکل دار و دسته دو شمارو این وسط کی باید بده؟؟چرا مجوزی برای کسی صادر نمیشه؟؟ خدمات مخابرات خیلی خوبه حالا اجازه نمیدید کسی دیگه بیاد خدمات بده؟؟فقط باید تاسف خورد!
Last edited by reza1375534; 25-08-2015 at 01:40.
والا برا ما که هیچی اضاف نکردن فقط اطلاعیه زدن تو پنل که یک هفته sla ولی هیچی هم اضافه نکردن با فروش هم تماس گرفتم خانمی جواب داد اصلا نمیدونست sla چیه اولین بار بود کلمه sla رو میشنید پشتیبانی هم گفت باید به فروش بگی منم دیگه بیخیالش شدم
این 20 دقیقه خودش یه دونه فیلمه
![]()
جز تاسف کاره دیگه ای نمیشه کرد دستمون از همه چی کوتاهه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)