تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2615 از 4105 اولاول ... 1615211525152565260526112612261326142615261626172618261926252665271531153615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,141 به 26,150 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

واسه گرفتن معافی پزشکی(یا معاف از رزم) میشه توی آموزشی اقدام کرد؟ راهش چیه؟پرونده پزشکی دارم..ترتیب اثر میدن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بالاخره رفتن نظام وظیفه پرسیدم کجا افتادم: شهید نامجو، پادگان شهید نامجو، نیروی دریایی

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

واسه گرفتن معافی پزشکی(یا معاف از رزم) میشه توی آموزشی اقدام کرد؟ راهش چیه؟پرونده پزشکی دارم..ترتیب اثر میدن؟
    ۱-بله
    ۲-ابتدا منشی یگان نام شما را در دفتری بهداری یگان می نویسد سپس فرمانده دفتر را امضا می کند و شما به بهداری یا درمانگاه پادگان می روید ان جا پزشک با توجه به بیماری شما اگر ضرورت داشته باشد برگه معرفی به متخصص در بیمارستان پر می کند ، شما ان برگه را به فرمانده خود تحویل می دهید تا رفتن شما به بیمارستان بلا مانع باشد سپس در یک روز خاص که دکتر متخصص بیماری شما در بیمارستان است شما به بیمارستان یا به طور شخصی یا دست جمعی از پادگان فرستاده می شوید.
    ۳- اگر مدارک همراه داشته باشید خالی از لطف نیست گرچه اگر لازم به انجام ازمایشان پزشکی باشد در خود بیمارستان انجام می دهند.

4. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ظاهراً برای معاینه کار خاصی نمیکنن، فقط میگن فلان بیماری رو داری یا نه!
    چندین بار برای یه مسئله ای آزمایش دادم ولی چیزی مشخص نشد، با اینحال هنوز اون مشکل رو دارم.
    حالا اگه خودمون حس کنیم مشکل جسمی داریم چی میشه؟ ما رو میفرستن آزمایش بدیم یا اینکه چون مدارک پزشکی نداریم، به حرفهای ما توجهی نمیکنن؟
    ضمناً دانشگاه هنوز نامه نظام وظیفه رو بهم نداده، الان میتونم برم دفترچه بگیرم و فرم ها رو پر کنم، یا باید بمونم بعد از ثبت نامه در پلیس +10 اقدام کنم؟
    در داخل دفترچه یک چک لیست وجود داره که در ان یک سری بیماری های خاص وجود داره پزشک ابتدا قد و ورن و گروه خونی شما را در ان وارد می کند و سپس از تک تک ان چک لیست ها سوال می کند، اگر بیماری شما در ان لیست باشد(معمولا لیست کاملی است و تمام بیماری ها را پوشش میده) شما را به کمیسون پزشکی معرفی می کند.اگر در کمیسون قرار به انجام ازمایشان خاصی باشه شما را به بیمارستان ناجا معرفی می کنند.
    خیر باید ان برگه داشته باشید، یکی از مدارکی که پلیس +۱۰ در هنگام ثبت اطلاعات از شما می خواهد.

6. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

نه بابا کل دفترچه نیازی نیست. فرم واکسن که مهر خورده
    یعنی اون قسمتو از دفترچه بکنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

یعنی اون قسمتو از دفترچه بکنم ؟
    بلي همون فرم واكسن كه مهر خورده رو جدا كنين و ببرين، از مدارك شناساييت هم يكي دو برگ كپي ببر (محض احتياط)

كيف هم هر چه كوچكتر ببري بهتره، سعي كن وسايلي كه ميبري مختصر و مفيد باشه

موفق باشيد

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

در داخل دفترچه یک چک لیست وجود داره که در ان یک سری بیماری های خاص وجود داره پزشک ابتدا قد و ورن و گروه خونی شما را در ان وارد می کند و سپس از تک تک ان چک لیست ها سوال می کند، اگر بیماری شما در ان لیست باشد(معمولا لیست کاملی است و تمام بیماری ها را پوشش میده) شما را به کمیسون پزشکی معرفی می کند.اگر در کمیسون قرار به انجام ازمایشان خاصی باشه شما را به بیمارستان ناجا معرفی می کنند.
    خیر باید ان برگه داشته باشید، یکی از مدارکی که پلیس +۱۰ در هنگام ثبت اطلاعات از شما می خواهد.
    اصلاً نمیخوام همین مختصر فرصتی که مونده از دست بره!
    اگه کمیسیون پزشکی بریم، تا تعیین تکلیف شدن خیلی طول میکشه؟
    در شرایطی که الان همه میفتن برج 12، من نمیخوام اعزامم بیفته سال بعد.
    وقتی مدارک رو کامل کردیم اسممون ثبت میشه یا همون اول که میخوایم اقدام کنیم؟ منظورم اینه که اگه طول بکشه، ممکنه برج 12 پر بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اتفاقا شبیه این شرایط برای من هم اتفاق افتاد.
    من 3 سال پیش واکسن زده بودم و 5 ماه رفته بودم خدمت. یه ماه پیش که دوباره دفترچه میفرستادم برای اعزام. موقع واکسن به اونی که آمپول فرو میکنه همینجوری گفتم که من یه بار واکسن زدم. بعد فورا دست از کار کشید و گفت اولا که احتمال یک به نمیدونم چند ریسک عفونت داره واکسن مجدد. علاوه بر اون باید بری نظام وظیفه تو اون صفحه فرم سابقه خدمتتو تایید کنه. منم فلفور تایید کردم و بردم. مهر رو زد به برگ واکسن ولی در واقع آمپول نزد.
    حالا برای شما هم اگه تو سیستم چیزی به عنوان سابقه ثبت شده باشه میتونی ببری تایید کنن. نه دردی نه ریسکی!
    مشکل اینجاست که من هنوز خدمت نرفتم که سابقه خدمت داشته باشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام
    دوستان لطفا راهنمایی کنند
    من 1 سال پیش واکسن زدم قرار بود به خدمت برم که نشد (درخواست معافیت پزشکی دادم و معاف از رزم شدم)
    الان میخوام برم خدمت باید دوباره واکسن بزنم؟
    برگه ی واکسن رو باید با خودم ببرم آموزشی؟ چون برگه ی واکسنم توی پرونده پزشکی توی نظام وظیفه هست که دسترسی ندارم
    حالا باید چکار کنم؟

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام بچه ها
    امروز باز هم پلیس+10 گفت: نتیجه تعجیل نیومده!!یه زره سوال جواب کردم .گفت تنها شما نیستی برای همه نیومده
    از طرفی میرم سر کار و نمیتونم به صاحاب کارم تاریخ دقیق اعزاممو بگم تا اونم به فکر جایگزین باشه!
    چه کار کنم؟(به جز رفتن به میدون سپاه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •