واسه گرفتن معافی پزشکی(یا معاف از رزم) میشه توی آموزشی اقدام کرد؟ راهش چیه؟پرونده پزشکی دارم..ترتیب اثر میدن؟
واسه گرفتن معافی پزشکی(یا معاف از رزم) میشه توی آموزشی اقدام کرد؟ راهش چیه؟پرونده پزشکی دارم..ترتیب اثر میدن؟
بالاخره رفتن نظام وظیفه پرسیدم کجا افتادم: شهید نامجو، پادگان شهید نامجو، نیروی دریایی
۱-بله
۲-ابتدا منشی یگان نام شما را در دفتری بهداری یگان می نویسد سپس فرمانده دفتر را امضا می کند و شما به بهداری یا درمانگاه پادگان می روید ان جا پزشک با توجه به بیماری شما اگر ضرورت داشته باشد برگه معرفی به متخصص در بیمارستان پر می کند ، شما ان برگه را به فرمانده خود تحویل می دهید تا رفتن شما به بیمارستان بلا مانع باشد سپس در یک روز خاص که دکتر متخصص بیماری شما در بیمارستان است شما به بیمارستان یا به طور شخصی یا دست جمعی از پادگان فرستاده می شوید.
۳- اگر مدارک همراه داشته باشید خالی از لطف نیست گرچه اگر لازم به انجام ازمایشان پزشکی باشد در خود بیمارستان انجام می دهند.
در داخل دفترچه یک چک لیست وجود داره که در ان یک سری بیماری های خاص وجود داره پزشک ابتدا قد و ورن و گروه خونی شما را در ان وارد می کند و سپس از تک تک ان چک لیست ها سوال می کند، اگر بیماری شما در ان لیست باشد(معمولا لیست کاملی است و تمام بیماری ها را پوشش میده) شما را به کمیسون پزشکی معرفی می کند.اگر در کمیسون قرار به انجام ازمایشان خاصی باشه شما را به بیمارستان ناجا معرفی می کنند.
خیر باید ان برگه داشته باشید، یکی از مدارکی که پلیس +۱۰ در هنگام ثبت اطلاعات از شما می خواهد.
یعنی اون قسمتو از دفترچه بکنم ؟
بلي همون فرم واكسن كه مهر خورده رو جدا كنين و ببرين، از مدارك شناساييت هم يكي دو برگ كپي ببر (محض احتياط)
كيف هم هر چه كوچكتر ببري بهتره، سعي كن وسايلي كه ميبري مختصر و مفيد باشه
موفق باشيد
اصلاً نمیخوام همین مختصر فرصتی که مونده از دست بره!
اگه کمیسیون پزشکی بریم، تا تعیین تکلیف شدن خیلی طول میکشه؟
در شرایطی که الان همه میفتن برج 12، من نمیخوام اعزامم بیفته سال بعد.
وقتی مدارک رو کامل کردیم اسممون ثبت میشه یا همون اول که میخوایم اقدام کنیم؟ منظورم اینه که اگه طول بکشه، ممکنه برج 12 پر بشه.
مشکل اینجاست که من هنوز خدمت نرفتم که سابقه خدمت داشته باشم
با سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنند
من 1 سال پیش واکسن زدم قرار بود به خدمت برم که نشد (درخواست معافیت پزشکی دادم و معاف از رزم شدم)
الان میخوام برم خدمت باید دوباره واکسن بزنم؟
برگه ی واکسن رو باید با خودم ببرم آموزشی؟ چون برگه ی واکسنم توی پرونده پزشکی توی نظام وظیفه هست که دسترسی ندارم
حالا باید چکار کنم؟![]()
سلام بچه ها
امروز باز هم پلیس+10 گفت: نتیجه تعجیل نیومده!!یه زره سوال جواب کردم .گفت تنها شما نیستی برای همه نیومده
از طرفی میرم سر کار و نمیتونم به صاحاب کارم تاریخ دقیق اعزاممو بگم تا اونم به فکر جایگزین باشه!
چه کار کنم؟(به جز رفتن به میدون سپاه)
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)