کاریش نمیشه کرد
اینجا ایرانه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کاریش نمیشه کرد
اینجا ایرانه
بچه ها برین توی این لینک راجع به قانون fup شاتل نوشته واقعا که شاتل دزدی بیش نیست!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تو محل کارم پارس آنلاین دارم و اصلا از این مسخره بازیها خبری نیست.من که میگم همه بریم رو پارس.....
تا وقتی تفکر اینترنت 128 کیلوبیتی بر این مملکت حاکم هست بحث از سرعت و کیفیت راه به جایی نمی برد.
چون اینجا ایران هست و ایران تنها کشوری هست که محدودیت سرعت توش اعمال می شود.
شاتل که کاره ایی نیست ولی خوب این شرایط شرایط برای له کردن مشتریان توسط شاتل فراهم کرده است.![]()
به پشتیبانی شاتل میگم این وضع کی درست میشه؟میگه بزارید من سوال کنم.فکر نمی کنم همچین قانونی باشه
ولی خداییش هم بخوایم حساب کنیم باید حق رو به شاتل هم بدیم ... کدام شبکه رو سراغ دارید که 2مگ بده 23 هزارتومان با شبانه مجانی؟ . قیمت هر گیگ 5 هزارتومانه ، من به شخصه هر ماه دارم نزدیک 40 گیگ دانلود می کنم ، بعنی چیزی حدود 200 هزارتومان از کیسه شاتل رفته . حالا اگر 200 تا مشترک 2 مگ همزمان بخوان دانلود بکنن یعنی 40 میلیون تومان درماه از جیب مبارک شاتل رفته ... تازه این فقط دانلود 200 مشترک پرمصرف هستش ، بقیه دیگه بماند . ارت که دیگه هیچی...
شما اگر خودت رئیس شاتل باشی با این وضعیت مقابله نمی کنی ؟
به کل منکر همچین قانونی و محدودیتی شدن و قضیه رو تنها ربط دادن به اینکه چون پهنای باند شیر هست توس ساعات رایگان با افت سرعت مواجه میشیم
من الان احساس می کنم گوشام درازه
دوستان تماس بگیرید با تهران و ببینید چی جواب میدن و نتیجه رو اینجا اعلام کنید
اینکه میگن هیچ خبری نیست و محدودی نیست ادم رو ازار میده ، مثل یه سری افراد ... دروغ میگن
اقا شما 45 گیگ دانلود داشتی در ماه گذشته یعنی فقط 15 گیگ نسبت به اونی که اکو 512 داره بیشتر دانلود داشتی( با اکو 512 شبی میشه 1.2 گیگ دانلود داشت) خب اقا پولشو دادی چرا ناراحتی؟ بعد چطوری گیگی 5 هزارتومن حساب کردی پای خودشون 100 تا تکتومنی هم نمیوفته. اینها که اینترنت گیگی نمیخرند بعد گرونتر بفروشند به من شما.ولی خداییش هم بخوایم حساب کنیم باید حق رو به شاتل هم بدیم ... کدام شبکه رو سراغ دارید که 2مگ بده 23 هزارتومان با شبانه مجانی؟ . قیمت هر گیگ 5 هزارتومانه ، من به شخصه هر ماه دارم نزدیک 40 گیگ دانلود می کنم ، بعنی چیزی حدود 200 هزارتومان از کیسه شاتل رفته . حالا اگر 200 تا مشترک 2 مگ همزمان بخوان دانلود بکنن یعنی 40 میلیون تومان درماه از جیب مبارک شاتل رفته ... تازه این فقط دانلود 200 مشترک پرمصرف هستش ، بقیه دیگه بماند . ارت که دیگه هیچی...
شما اگر خودت رئیس شاتل باشی با این وضعیت مقابله نمی کنی ؟
پارس انلاین سال گذشته 256 میفروخت در ساعت رایگان سرعتش میرفت بالای 120 اگر قرار فشار مالی بیاد به اونها هم فشار میومد . که میبینم خبری نیست
در طول 1 سالی که من از شاتل سرویس گرفتم و به این تاپیک سرمیزنم همیشه بیشتر دوستان مشکل داشتند خودم هم همینطور اما هیچ وقت هیچ کاری نشد انجام بدیم
چیزی که دوستمون گفته اینجا ایرانه واقعا حقیقت داره
سلام
ایا باز کردن یک تاپیک برای اعتراض به سرعت افتضاح و .... یک سرویس دهنده خلاف قوانین این انجمن است؟
اگر نه یک تاپیک باز کنید و هر نفر بیاد شناسه کاربریش را بزاره و اعتراض کنه. فکر کنم تعداد کاربران شاتل توی این انجمن زیاد باشه.
----
خوشبختانه هنوز من محدود نشده. اگر محدود شد سریعا سرویسم را قطع می کنم میرم یک جایه دیگر.
Last edited by Mr. M.S.R; 07-11-2010 at 17:54. دليل: غلط املایی :دی
هم اکنون 52 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 52 مهمان)