تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2615 از 4751 اولاول ... 1615211525152565260526112612261326142615261626172618261926252665271531153615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,141 به 26,150 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

دوستانی که مشکل افت سرعت دارند بحث داغ نگه دارند با یه مقدار اتحاد شاید بشه کاری کرد
    کاریش نمیشه کرد
    اینجا ایرانه

2. این کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بچه ها برین توی این لینک راجع به قانون fup شاتل نوشته واقعا که شاتل دزدی بیش نیست!!!!

من تو محل کارم پارس آنلاین دارم و اصلا از این مسخره بازیها خبری نیست.من که میگم همه بریم رو پارس.....

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض سرعت

تا وقتی تفکر اینترنت 128 کیلوبیتی بر این مملکت حاکم هست بحث از سرعت و کیفیت راه به جایی نمی برد.

چون اینجا ایران هست و ایران تنها کشوری هست که محدودیت سرعت توش اعمال می شود.

شاتل که کاره ایی نیست ولی خوب این شرایط شرایط برای له کردن مشتریان توسط شاتل فراهم کرده است.

5. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

به پشتیبانی شاتل میگم این وضع کی درست میشه؟میگه بزارید من سوال کنم.فکر نمی کنم همچین قانونی باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تا وقتی تفکر اینترنت 128 کیلوبیتی بر این مملکت حاکم هست بحث از سرعت و کیفیت راه به جایی نمی برد.

چون اینجا ایران هست و ایران تنها کشوری هست که محدودیت سرعت توش اعمال می شود.

شاتل که کاره ایی نیست ولی خوب این شرایط شرایط برای له کردن مشتریان توسط شاتل فراهم کرده است.
    ولی خداییش هم بخوایم حساب کنیم باید حق رو به شاتل هم بدیم ... کدام شبکه رو سراغ دارید که 2مگ بده 23 هزارتومان با شبانه مجانی؟ . قیمت هر گیگ 5 هزارتومانه ، من به شخصه هر ماه دارم نزدیک 40 گیگ دانلود می کنم ، بعنی چیزی حدود 200 هزارتومان از کیسه شاتل رفته . حالا اگر 200 تا مشترک 2 مگ همزمان بخوان دانلود بکنن یعنی 40 میلیون تومان درماه از جیب مبارک شاتل رفته ... تازه این فقط دانلود 200 مشترک پرمصرف هستش ، بقیه دیگه بماند . ارت که دیگه هیچی...
    شما اگر خودت رئیس شاتل باشی با این وضعیت مقابله نمی کنی ؟

8. این کاربر از soheilsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

به کل منکر همچین قانونی و محدودیتی شدن و قضیه رو تنها ربط دادن به اینکه چون پهنای باند شیر هست توس ساعات رایگان با افت سرعت مواجه میشیم
    من الان احساس می کنم گوشام درازه
    دوستان تماس بگیرید با تهران و ببینید چی جواب میدن و نتیجه رو اینجا اعلام کنید

10. 2 کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به کل منکر همچین قانونی و محدودیتی شدن و قضیه رو تنها ربط دادن به اینکه چون پهنای باند شیر هست توس ساعات رایگان با افت سرعت مواجه میشیم
    من الان احساس می کنم گوشام درازه
    دوستان تماس بگیرید با تهران و ببینید چی جواب میدن و نتیجه رو اینجا اعلام کنید
    اینکه میگن هیچ خبری نیست و محدودی نیست ادم رو ازار میده ، مثل یه سری افراد ... دروغ میگن

داره خودمونی میشه tahaatjensen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ولی خداییش هم بخوایم حساب کنیم باید حق رو به شاتل هم بدیم ... کدام شبکه رو سراغ دارید که 2مگ بده 23 هزارتومان با شبانه مجانی؟ . قیمت هر گیگ 5 هزارتومانه ، من به شخصه هر ماه دارم نزدیک 40 گیگ دانلود می کنم ، بعنی چیزی حدود 200 هزارتومان از کیسه شاتل رفته . حالا اگر 200 تا مشترک 2 مگ همزمان بخوان دانلود بکنن یعنی 40 میلیون تومان درماه از جیب مبارک شاتل رفته ... تازه این فقط دانلود 200 مشترک پرمصرف هستش ، بقیه دیگه بماند . ارت که دیگه هیچی...
    شما اگر خودت رئیس شاتل باشی با این وضعیت مقابله نمی کنی ؟
    اقا شما 45 گیگ دانلود داشتی در ماه گذشته یعنی فقط 15 گیگ نسبت به اونی که اکو 512 داره بیشتر دانلود داشتی( با اکو 512 شبی میشه 1.2 گیگ دانلود داشت) خب اقا پولشو دادی چرا ناراحتی؟ بعد چطوری گیگی 5 هزارتومن حساب کردی پای خودشون 100 تا تکتومنی هم نمیوفته. اینها که اینترنت گیگی نمیخرند بعد گرونتر بفروشند به من شما.
    پارس انلاین سال گذشته 256 میفروخت در ساعت رایگان سرعتش میرفت بالای 120 اگر قرار فشار مالی بیاد به اونها هم فشار میومد . که میبینم خبری نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه baghozi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستانی که مشکل افت سرعت دارند بحث داغ نگه دارند با یه مقدار اتحاد شاید بشه کاری کرد
    در طول 1 سالی که من از شاتل سرویس گرفتم و به این تاپیک سرمیزنم همیشه بیشتر دوستان مشکل داشتند خودم هم همینطور اما هیچ وقت هیچ کاری نشد انجام بدیم

چیزی که دوستمون گفته اینجا ایرانه واقعا حقیقت داره

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

سلام
    ایا باز کردن یک تاپیک برای اعتراض به سرعت افتضاح و .... یک سرویس دهنده خلاف قوانین این انجمن است؟
    اگر نه یک تاپیک باز کنید و هر نفر بیاد شناسه کاربریش را بزاره و اعتراض کنه. فکر کنم تعداد کاربران شاتل توی این انجمن زیاد باشه.
    ----
    خوشبختانه هنوز من محدود نشده. اگر محدود شد سریعا سرویسم را قطع می کنم میرم یک جایه دیگر.
    Last edited by Mr. M.S.R; 07-11-2010 at 17:54. دليل: غلط املایی :دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 52 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 52 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •