بیشتر به خاطر خوش خدمتی و سرمایه گذاری هست که آسیاتک تو اینترانت کرده با ایجاد سرور های قوی داخلی و الا از لحاظ کیفیت رده آخرم زیادش هست
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بیشتر به خاطر خوش خدمتی و سرمایه گذاری هست که آسیاتک تو اینترانت کرده با ایجاد سرور های قوی داخلی و الا از لحاظ کیفیت رده آخرم زیادش هست
والا من که راضیم دوستانه میگم نزدیک ۶ تا شرکت تو این ۲ ساله عوض کردم نمیگم خوبه از نظر آشغال بودن آسیاتک و پارس از همه کمتر آشغال بودن ولی خوب چون ثبات آسیاتک بهتر بوده برای من حداقل
من تهرانم نارمک شاید ماله شهرای دیگه اینجور نباشه
ولی کلا اینترنت ایران همش آشغاله همشون یه کرباسن
Sent from my Y635-L21 using Tapatalk
البته اسیاتک مشتری هم زیاد داره و یوزرهاش زیادن و همین باعث افت کیفیتش هم شده در این سالهای اخر اما الان موقع سوداوری اسیاتک هست اما من یادمه دو سال پیش واقعا هم قیمتش با شرکتهای دیگه همخوانی داشت و هم سرویس هاش خوب بودن اما الان متاسفانه سرویس های با ساعت رایگان خیلی خیلی گرونن و سرویس های چند گیگ در ماهش هم که گرونتر از سایر شرکتها هست.
اما دلیل گرون کردن سرویس ها در یک شرکت و افت کیفیتش فقط یک چیز هست اون هم زیاد شدن یوزرهای اسیاتک هست.
اسیاتک و شاتل و پارس دیگه اینقدر گردنشون کلفت شده هر کاری دلشون بخواد میکنن اینقدر یوزر دارند که حتی 60 درصدشون هم که ریزش کنه باز براشون کلی سود داره
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام دوستان ، 10 روز دیگه سرویس مخابراتم تموم میشه میخوام یا برم شاتل یا آسیاتک ، دانلود و پینگ برام مهمه ، بنده شبی 12 گیگ رایگان دانلود میکنم ، یه خوبی که مخابرات داشت این بود که محدود نمیکرد ، سرویسی که آسیاتک داشته باشه که بتونم شبانه هر شب12 گیگ دانلود کنم از سرور داخل و خارج و محدود نشم چی هست؟
با تشکر![]()
شهاب نیم گیگ و 10 گیگ به بالا اگه شانستون خوب باشه
کلا پنج حالت داره
250/250
500/250
500/500
1M/256
1M/500
سرعت کمتر طبیعتا سرور غیر اسیاتکی هست
سرعت بیشتر سرعت سرور اسیاتک هست (نه همه سرورهای داخلی )
تست 2 مگ نامحدود برنزی آسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای کسانی که پرمصرف هستند و به اینترنت در طول روز نیاز دارند نه فقط دانلود شبانه این سرویس نامحدود آسیاتک انتخاب خوبی هست ماهی 112000 تومان
سرعت دانلودش هم در IDM این سرویس بین 225 تا 240 هست و برای دانلود هم نسبتا مناسب هست ...
در کل نامحدود از اسیاتک فقط اینترانت مخصوصا اگه مودمتون قابلیت ست کردن وی پی ان داره دیگه عالیه
شما پول اضافه برای این سرویس دادی.
با خرید شبکه ملی اطلاعات 2مگ نامحدود میتونستی 20ت در هزینه صرفه جویی کنی.
با خرید یه روتر ارزون قیمت میشه داخلش vpn هم ست کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)