پس باگ اسپیدتست بوده
adsl2پلاس تا 24 مگ بیشتر جواب نمیده که نهایتش 22 مگش قابل استفادس
بعدشم تو که دان استریمت 10 مگه
پس باگ اسپیدتست بوده
adsl2پلاس تا 24 مگ بیشتر جواب نمیده که نهایتش 22 مگش قابل استفادس
بعدشم تو که دان استریمت 10 مگه
اون لحظه ای که عقربه اسپید تست بالا رفت خیلی هیجان انگیز بود لامصب یه حس توپی به آدم میده![]()
اقا توروخدا یه راهی بگین این لینک پریدن درست شه
دیوانه شدم بخدا
داش فرشاد اگه برنامه ی خاصی داره به دادمون برس
- - - Updated - - -
اقا توروخدا یه راهی بگین این لینک پریدن درست شه
دیوانه شدم بخدا
داش فرشاد اگه برنامه ی خاصی داره به دادمون برس![]()
ساعت رایگان شبانه تغییرکرده؟
باید مودمت برودکام باشه
یه عکس از وضعیت خطت بزار ببینیم وضعش چطوره فوقش دیگه مجبور میشی به پشتیبانی بگی خطتو بزاره رو 4مگ
Last edited by farshad0123; 23-08-2015 at 02:18.
دیشب فوق العاده بود برا اولین بار 5.5 گیگ دانلود کردم
حال میکنی آرزوهای مخابراتی منو![]()
سرعت پیج باز کردن شما هم پایینه مال من که خیلی پایینه مخصوصا پیج های خارجی رو که اصلا باز نمی کنه![]()
داغون شدیم از بس ترافیک خریدیم، مفت خور ها یه نامحدود هم اضاف نمیکنن
[QUOTE=leo_dej;8694717]اقا توروخدا یه راهی بگین این لینک پریدن درست شه
دیوانه شدم بخدا
داش فرشاد اگه برنامه ی خاصی داره به دادمون برس
- - - Updated - - -
دوست عزیز لینک پریدنت همش ماله بد بودن کابل پست مخابرات تا اتصال تلفن داخل منزل شماست شما ببین فاصله جعبه مخابرات تا خونتون چقدره به همون اندازه کابل 06 دو زوج بخرید از پست داخل کوچه تا اخرین اتصال داخل خونه که معمولا جعبه فیوز برق خونتون هست بکشید به شما قول میدم مشکل شما حل میشه اینم بگم مخابرات به هیچ عنوان نمیاد سیم داغونشو عوض کنه البته اگه از جائی قطع نشده و دوباره با گره زدن وصل نکرده باشن سره سیم در داخل پست سولفاته شده و سعی کنید قطع کنید و سره سیم بودنه سولفات باشه و در انتها برای رسانا شدنه بهتر بدور سیم کمی فویل الومنیوم بپیچید که دیگه سولفاته نشه این راه رو انجام بدین 100% جواب میگیرین . منم همین مشکل رو داشتم الان یکهفته هست از شر لینک پریدن راحت شدم اخه سیم من از 6 جا قطع بود و از هر جا یه گره زده بودن و توی مسیر داخل خونه هم از سیم افشان 2 برق استفاده شده بود که با 35 متر سیم که متری 500 تومن هست مشکل بکلی حل شد این جواب مشکل شماست
اینم نمونه درست شدن نویز خط که قبلا دان استریم روی 9 و اپ روی 12 بود
Modulation :ADSL2 PLUS Annex Mode :ANNEX_M Downstream Upstream SNR Margin :20.7 29.9 db Line Attenuation :28.6 21.6 db Data Rate :10239 947 kbps Max Rate :18792 947 kbps CRC :0 0
شبانه واسه من 1:15 شروع میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)